Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Gabesz8103
üzenetére
egyrészt firmware/modem verziójának a függvénye, másrészt ellenoldali kérdés is, másik wifi router/hálózat esetén fordítva is lehetséges!
-
válasz
Gabesz8103
üzenetére
mihez képest?

-
állítanak ki, de csak megfelelő feltételek mellett! szolgáltató esetében például igazolni kell a telefon tulajdonjogát is! független esetében nincs gyakorlati tapasztalatom, de esetlegesen ott sem egyszerű...
a lényeg, hogy - szerintem - te csak rendes jótállási jegy mellett vedd át a telefont!
a magyar jogszabályok szerint jótállási jegy kell az érvényes gariztatáshoz - száml nem! -, így nincs mit tenni, ha annak hiányában nem foglalkoznak - az amúgy még garis - telefonnal!
t-mobile esetében intéztem ismerősnek egy garis javítást, és nem kérték tőlem a jótállási jegyet, de a mellettem párhuzamosan ügyintéző ügyféltől kérte a másik szervizes, szóval akár szervizes függvénye is lehet, vagy pofára megy, a fene tudja, de a lényeg, hogy erre hivatkozni nem lehet, a jogszabály adott, ha attól rád nézve kedvezően térnek el, akkor nincs gond, de ellenkező esetben lehet... -
idézek a my samsung + 2 hónapos garis lapjáról;
Ha termékét hivatalos Samsung szervizbe viszi, vigye magával ezt a kinyomtatott igazoló szelvényt és az eredeti garancialevéllel együtt mutassa be.
A garanciahosszabbítás adatai alatt;
A feltüntetett garancia lejárati dátum tájékoztató jellegű!
mivel a my samsung adatokhoz mindenki azt ír, amit csak akar, ezért mindennek az alapja az eredeti jótállási jegy, anélkül nem szabad megvenned!
ja, a A garanciahosszabbítás adatai részlegben is úgy szerepel, hogy; A vásárlás Ön által megadott dátuma: -
nem csak te vagy kivétel, de akár a véletlenen is múlhat, hogy belenyúlsz olyan alkalmazásba, ami nem viseli/amit a rendszer visel el visszaállítva, vagy sem...
buta példa, de; amennyiben 100:2 ez az arány, de te használsz 1 alkalmazást a 2 problémásból, akkor így jártál...
persze sok más dolgon is múlhat, néh akár szélsőséges részleteken...
anno - még sgs alatt - kísérletezgettünk vele, hogy teljesen azonos környezetben 3 - 4 sgs közül 1 - 2 gyakran másként viselkedett, pedig teljesen azonos volt a szoftveres környezet - a technika örödöge már csak ilyen... -
nem is egészséges - bár azt vélhetően senki sem modta, hogy biztosan lesznek hibák, ellenben ha adódik hiba, akkor nagyobb hányadban a visszaállítások miatt!
eltérő verziós firmware alatt, minimum a címzéseket kell újradolgoznia a rendszernek a visszaállítás után/miatt, ami idő és energia - más kérdés, hogy ez mennyit vesz ki a rendszerből, de valamennyit biztosan! -
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
válasz
tomi6600
üzenetére
ráadásul azonos időben több helyen is képes tartózkodni, amiből persze egyik sem stimmel!
felejtős az ilyen, arra sem érdemes, hogy a billentyűzetet koptassa érte az ember, személyes találkozóra meg nem megy el, hogy csapdába essen, és megsimogathassák a kis buksiját, de lehet, hogy még eladó cucca sincs!akik titokban még reménykednek az ilyesmiben; vegyetek már normális helyről/eladótól sgs2 telefont!

-
-
válasz
Kiskino
üzenetére
t-s; némelyik link még működik; link
amennyiben teljes nullázás után sem megy fel rendesen, mert például új bootloader van a rendszereden, úgy régebbi 3 + 1 állományos firmware re-partition kipipálással fel; link és arra a t-s firmware!PeachMan; ahogy gondolod, akkor marad a reménykedés, hogy nem jön elő ismét...
mivel az ok nem ismert, így más megoldás nem hiszem, hogy adott... -
válasz
knyitogato
üzenetére
nekem ugyan nem kell bizonygatni, nem én akarom megvenni!

mellesleg adtam már el én is aránylag olcsón néhány telefonomat, attól függetlenül, hogy kifogástalan állapotban voltak, minden tartozékukkal, rendes garival...stb! néha szóvá is tették néhányan, de senki sem panaszkodott, főleg a vevő nem!
-
válasz
Menthirist
üzenetére
a beégés inkább azoknál gyakori, akik maximális fényerőn használják a telefont, illetve olyan főzött firmware verziókat, vagy módosított témákat használnak, ami hátrányos adott szempontból!
mint már említettem, nálam 7 hónap alatt nem alakult ki beégés, mondjuk az is igaz, hogy alacsony fénerőn használtam a telefont, és csak gyári firmware verziókkal, témázás nélkül! -
-
válasz
Menthirist
üzenetére
adott szempontból, az s2 az elsők között fog ics firmware verziót kapni!

CyberSoma; igazán nincs mit!

-
válasz
Menthirist
üzenetére
..és várd, hogy legyen rá ICS! Ahogy a Samsungot megismertem az elmúlt másfél évben, várhatsz arra még úgy egy-két évet!... (forrás; link) - ez azért enyhén túlzásnak tűnik...

-
válasz
Menthirist
üzenetére
érthető, hogy minden telefon témájában védik adott készüléket - bizonyos kereteken belül -, más kérdés, hogy az általad említett témában sok butaságot felhalmoztak az sgs2 kapcsán... valaki elfogult, valakinek csak savanyú a szőlő, de olyan is akad, akinek - részint - igaza van néhány tekintetben!
a kijelző - nézőpont függvényében - szebbnek titulálható az arc esetében, de összességében én nem említeném egy kategóriában a két telefont, az sgs2 - számomra - jobb - még akkor is, ha már eladtam, mert 7 hónap után ráuntam...
sok dologban túloztak odaát, például én 7 hónap után is úgy adtam el a telefont, hogy
nincs beégés! meg, hogy nem lesz ics az sgs2 esetében? az elég furcsa lenne... amikor a samsung ilyenségét emlegetik, hogy mik történtek már, akkor csak az x10 frissítési mizériáját szoktam felemlíteni!
az arc esetében is lehet felsorolni hibákat - de melyik telefon esetében nem? kár ilyeneken rugózni, ne egy adott telefon témájában próbálj ellenérveket keresni egy másik telefonnal szemben, és kész!
-
válasz
CyberSoma
üzenetére
ennyi buherálás után a megoldás; régebbi verziós 3 + 1 állományos "gyári" firmware felhúz re-partition kipipálással, arra mehet fel az első t-s firmware, és azt lehet frissíteni fota vagy kies útján ki4 verziósra! a fota két lépésben fogja megcsinálni, először kf, majd ki verziós frissülés!
ez nem t-s firmware, erre nem lesz t-s kies/fota frssülés, ráadául a t-s product code sem lesz adott! -
válasz
CyberSoma
üzenetére
akkor nem teljesen értelek....
xwki4/xxki1/tmhki1 az utolsó hivatalos t-s firmware, onnan felfelé már nincs kies/fota frissítés! arra húztad fel a legelső t-s firmware verziót, hogy kies által frissüljön?
az újraindulásra; új bootloaderre húzott első t-s firmware esetén szokott jelentkezni a hiba! -
válasz
Bagoly81
üzenetére
bármilyen takarékos módot állítgathatsz, bármennyi szinkronizációt kilőhetsz, bármit is csinálhatsz, az sgs2 nem fogja addig bírni akkumulátoros üzemidőben, mint az i4s!
a nagy és fogyasztós kijelző a fő ok, és azzal nem tudsz mit kezdeni, ezért áll az távol az átalad írt bitangtól... ami előny, az egyben hátrány is lehet!
mellesleg i4s alatt is rengeteg alkalmazás/folyamat szinkronizálhat, nem kimondottan kevesebb az, mint sgs2 alatt! én például elég sok - általam feleslegesnek vélt - dolgot kilőttem i4s alatt, de azért még maradt néhány; emlékeztető (icloud/gmail), időjárás, jegyzetek (icloud/gmail), e-mail (icloud, gmail, t-email - push), naptár (2 * icloud + gmail), tárolás és biztonsági mentés (icloud), icloud, továbbá a 3g folyamatosan bekapcsolva, és így is bőven többet bír, mint korábban az sgs2 ettől is jobban visszavett szinkronizációkkal és beállításokkal! -
ezzio; minden megy a levesbe...
-
válasz
BOTICSELLI
üzenetére
illesztés rendben az odin alá?
-
válasz
JUmbozorzje
üzenetére
szerintem pótolja a szolgáltató, ha igazolod a személyedet, valamint a telefon tulajdonjogát!
-
válasz
JUmbozorzje
üzenetére
honnan a telcsi?
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
5 gigabyte mobilra rengeteg, még a gyári böngészővel is hajthatod rendesen (teljes flash mindenhol, sok youtube...stb), szerintem nem is fogod elhasználni!
-
válasz
tronik
üzenetére
az utolsó hivatalos ts firmware; xwki4/xxki1/tmhki1
megfelelő verziós - friss - kies legyen fent, alaplapi usb csatin próbáld (sok előlapi kivezetés problémás ilyen szempontból), védelmi alkalmazás ne fogja meg a kies kapcsolódási szándékát, és a kies telepítése és a telcsi csatlakoztatása után várd meg, amíg a teljes illesztés megtörténik!
én nem találkoztam olyan divx formátummal, amit nem vitt volna! -
válasz
C.Brigante
üzenetére
más vonatkoztatásban ugyan, de nagyon jó a véleményem az la2 firmware verzióról; a páromnak vettem karácsonyra egy galaxy w telcsit, az azóta hivatalosan kapott már la2 frissítést (kies és fota útján is), és akkorát dobott a rendszeren adott firmware verzió, hogy csak na, illetve némi ics beütés is van már benne!
-
válasz
rankesz
üzenetére
tanulni sosem lehet eleget, mindig van új a nap alatt, mindenki számára!
ezek a merülések engem mindig elkerültek, nem, hogy sgs2 esetén, hanem még anno az sgs legkritikusabb firmware verziói alatt is, és lehet rám haragudni, de tartom magam ahhoz, hogy többnyire azoknál jelentkezett a probléma, akik főzött/buherált firmware verziót használtak, vagy bizonyos külső alkalmazások okozták a hibát, de néha akár az is elég, ha rootul alávág az ember a rendszernek... -
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
"gyári" firmware esetén nem pörög a számláló, legyen szó bármilyen verzióról!
-
válasz
znagy69
üzenetére
az első tesztelős ics alatt volt csc hiány, mivel nem volt regionális beállítása, illetve anno sgs alatt láttam ilyet, amikor eltérő régiós pit mellett került fel egy újabb firmware verzió - azonos firmware alatt már volt csc, ha megfelelő pit mellett húztam fel a rendszert!
néhány régiós beállítást/ellenőrzést kivéve, nem okoz gondot, hogy nincs csc, működik úgy is a rendszer! -
a kiírt érték és a valós letöltési sebesség nem azonos, a névlegesen kapcsolati sebesség 65 megabi/sec, illetve bizonyos - szélsőséges - esetekben 72 megabit/sec, de a valós letöltési sebesség az kevesebb, mivel a szállított adatok több rétegben, mélyen vannak beágyazva, szükséges körítéssel száguldoznak, ráadásul még környezeti és egyéb tényezők függvénye is a valós letöltési sebesség!
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nincs kizárva, bár ios után a wp van betervezve!
mondjuk elsőre nagyon tetszik a 4s, a droidokat sem buheráltam, új firmware verziók meg ios alatt is adottak valamilyen szinten...
majd elgondolkodom újra a dolgon, ha a telefon méretében nem mennek az sgs2 főlé, és csak hardveresen/szoftveresen nő a készülék! -
válasz
charlie1975
üzenetére
gps problémáról olvatam - mint előttem is írta pzstm -, és sokaknál a javítás sem segít!
-
most látom, új sammobile ics 4.0.3 verzió; xxlp6, ráadául oxx csc állománnyal - mindegy, bár kíváncsi vagyok, de már nem próbálom ki, bedobozoltam a kicsikét, miután eredeti t-s állapotba került...

azért olvasok róla, hogy milyen a korábbi verziókhoz képest ez a firmware! mondjuk ahogy nézem, vannak vele problémák...
-
válasz
delbarta
üzenetére
akkor valami nem okés, mert úgy emlékszem - akkor lehet, hogy rosszul -, hogy néhány hete még ezt húztuk le a haver telefonjára, és 3 állományos volt, ez meg csak pda...

mondjuk megpróbálhatod, hogy teljes nullázás után felhúzod ezt, re-partition így nem kell, és az odin alatt, a pda részhez kell betallózni! -
válasz
C.Brigante
üzenetére
köszi, de van/marad itt elég sok szakember!

-
válasz
Leonardo91
üzenetére
ez lenne a sötét oldal?
nem látok ellenséget egyik oldalon sem! 
meg akkor a wp vajon mi lesz? mert vélhetően olyan is lesz majd nálam, mindent kipróbálok!
sgs és sgs2 után, most egy kis nyugi, úgysem buheráltam a telefonokat, nem használtam főzött firmware verziókat, még csak root sem kellett, vélhetően ez a zártabb rendszer is kiszolgál majd!
azért visszanézek majd sűrűn, mert amúgy hiányozna a csapat, meg azért így is marad még android a családban!
-
jöttem elköszönni, mert rám akaszkodott ma egy új iphone 4s 16gb (black), a westend city center egyik t-mobile üzletében...

fájó szívvel adom el az s2 telefonomat, de ez van...
-
aki igényes, az is utazhat néha vonaton, buszon, villamoson, metrón...stb, oda meg nehézkes vinni az otthoni rendszert, de néha még a notit/netit sem mindig praktikus előkapni - ilyenkor azért jó a mobiltelefon is!
nem tudom, hogy mit szólnának például az ic utasai, ha elkezdeném összerakni a dj cuccomat; keverő + 2 dj cd lejátszó + 2 bakelit lejátszó - pedig csak fejhallgatóval hallgatnám...
-
tényleg uncsi, semmi új ics, ezért vissza az xwkk5/xxki4/oxxkj3 kombó!

-
válasz
cassius.clay
üzenetére
március/április környékén várható!
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
amire én használom, arra nekem is, de i4 esetén furcsán hangzik - legalább is tudatilag -, hogy hardverileg jelentős visszalépés az sgs2 után - tudom, nem csak a 2 mag számít, de akkor is...
a lumia 800 esetében is zavar kicsit, hogy a párom galaxy w telefonjában van egymagos 1.4 ghz proci... bizonyos nézőpontból buta szempontok, de akkor is... -
válasz
C.Brigante
üzenetére
én az android esetében is csak "gyári" firmware verziókat húzok fel, még root sem kell, az integráltakon felül program is alig, most is csak egy gps test alkalmazás van fent.
i4s is lenne aránylag olcsón a szolgáltatótól, azon is elmélkedem picit...
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
domino; 124990 ft (990 ft lebeszélhetőség), és például én is elgondolkodtam rajta - titokban -, hogy teszek némi kitérőt - ha csak rövidet is - az s2/andoid után ezen irányban...
mondjuk én - t-s lévén - olcsóbban venném, de még így is gondolkodom rajta, csak gyengébb hardver - bár a wp más tészta...
Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest