Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
72mviktor #48282 üzenetére
igen, csak épp ezt minden indításkor újra meg kell csinálni, zseniális, mi?
Pszihonaranc: Miért is kell 3 böngésző? A "csak szörfözésre" miért nem jó az opera, firefox, vagy bármi? És ebbokhoz minek kell böngésző? Nekem ez zavaros nagyon. Ebbokhoz szerintem Aldiko kell pl. Meg mondjuk egy tab, mert azért telefonon hosszú távon nem élmény olvasni, még ekkora telefonon sem.
-
R2D20208
addikt
-
ForRedGlory
félisten
válasz
72mviktor #47638 üzenetére
Hát nem tudom, elsőre ez valami brutálisan jó. Ezzel a módosított launcherrel olyan szinten smooth minden, hogy potyog a könnyem. Emlékszem, amikor nyomogattam a Samsung Galaxy Nexust, na az közel sem volt ilyen.
Még teszt, oszt véleményt írok, de szerintem simán vállalható rom. A rádió nem megy, de elvileg van fix, majd megkeresem.
(#47640) agabe: ez elsőre megüti az illúzió sebességét, márpedig annál folyékonyabb romot még nem láttam. Na később írok, kb 1 óra, addig leírok mindent, amit tapasztalok, aztán bemásolom ide.
-
válasz
72mviktor #43134 üzenetére
mondjuk aki gányolt verziót húz fel, vagy "gyárit", de azt rosszul (például re-partition nélkül) és/vagy nem csinál előtte és utána teljes nullázást, annál elképzelhető hiba...
nálam frankó megy tegnap óta, ha így marad, akkor a következő újabb verzióig már nem is teszek vissza régebbi verziót - pedig igényesnek tartom magam, nem használnám csak azért, mert ics, ha probléma lenne vele! -
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
72mviktor #42103 üzenetére
Hidd el, hogy nem lesz gyorsabb. Egy átlag telefon esetében hozhat gyorsulást. Itt egyelőre ez kizárt. Ez már nem Spica
De tegyük fel, hogy jön majd egy custom kernel (igazán ettől függhet a gyorsaság), ami gyorsít. És akkor mi fog történni? A teló kapacitásának már nem a 40, hanem csak a 38 százalékát fogjuk majd kihasználni.
Egyelőre nem létezik olyan applikáció ami megakasztja a telefont. Szerintem 1,5 éven belül nem is lesz ilyen.
Megértem, hogy valaki romol, mert nagyon unatkozik, esetleg nem tetszik a gyári kinézet. Ennél a telefonnál más értelme nagyon nincsen.
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #38305 üzenetére
Baxus! User hiba volt!
Rossz helre kattintottam
Nem a "mi ez a dalra", hanem a "mic"-re nyomtam
Sorry!
(#38306) zooole: Akkor neked elég lenne a doomlord és a többiek rootra, de abban nem tudok segíteni! Én odinos vagyok és pörög ezerrel a custom számlálóm...Vagyis elvileg ez veszélyesebb víz
(#38309) edgelaszlo: Szívem szerint azt javasoltam volna, h tedd fel a 3+1 fájlos kk5-öt reparttal, ami full szúzre vágja a telefont, aztán a checkrom....De, ha érzed, h smoothabb (akadás mentesebb), akkor no para! A kitchenből most tehetsz fel témát és kernelt is, amitől még nagyobb eredményeket kapsz, de lényeg, h érezd, h gyorsabb, smoothabb
-
R2D20208
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
72mviktor #36599 üzenetére
kicsit csodálkozom, de ez van.....
én biztos, hogy azt fogom használni!elfelejtettem egy dolgot:
köztudott, hogy a telefon hívás közbeni hangereje elég gyengus.
korábban olvastam róla, hogy ezt javították.
erről tud valaki egy linket küldeni?(#36602) Rotate !
én ezt a romot használom április óta.
sgs1-en is tökéletes, beleköthetetlen.
korábban amikor volt sgs2-őm, akkor azon is azt használtam semmi gondom nem volt vele, és azóta eltelt kb. 4-5 hónap, így csak javulhatott a helyzet.
szóval én elégedett felhasználóként biztos, hogy azt fogom feltenni. -
Rotate
veterán
-
zelma
aktív tag
válasz
72mviktor #34144 üzenetére
Nézd meg ezt:
http://elecont.17.forumer.com/a/posts.php?topic=376&start=
http://www.elecont.com/
http://www.androidapps-home.com/weather-usaradar-alerts-quakes-android-7659.html
3 főoldala van, ez első lesz az ami neked kell. Nem klasszikus widget, de ki lehet tenni az ikonját a főképernyőre, vagy loocksreen-re, sőt a statusbaron is megjelenít infókat, ha be van állítva. Marketen is nézz utána. Eddig ez a legjobb amit találtam, és még magyarul is tud.
-
válasz
72mviktor #34131 üzenetére
Hát azt írja azvan benne.. am az jólessz? vagy tegyek fel esetleg másik kernelt alá?
(#34133) SamsungMan én sütöttem már le zte bladet oc val.. tudom hogy ez nem mérvadó mert fényévek vannak a két teló közt, de az is úgyvolt h elméletileg kikapcsol.. és kiis kapcsolt csak utánna nem akart bekapcsolni -
zseko
veterán
válasz
72mviktor #33101 üzenetére
Én is erre a végkövetkeztetésre jutottam, aki gyakran cserélgeti a kinézetet, annál kevesebb állandó elem van ami beéghetne. Sajnos a gyakran használt programokra ez nem érvényes. úgyhogy nekállok én is egy kicsit átszabni a telefont
bár nekem az alap gyári is tökéletesen megfelel, ráadásul spicán nagyon megutáltam az állandó cserélgetést. Most a KH3 van, érdemesebb újabbra cserélni, pl. KJ2 ha jól emlékszem?
-
72mviktor
senior tag
válasz
72mviktor #31824 üzenetére
A tökömbe
Feltettem a criscelot,visszaállitok mindent,nincs jkay...oké joe linkelte,letöltöm.Gondoltam addig körbenézek a romban,van egy olyan app hogy home my home,vagy mi a tököm.Mondom megnézem mi az.Elinditom erre kitett a képernyőre egy opálos ablakot,négy sarkában négy ikonnal.Soha többet nem tudtam eltüntetni,se ujra inditás,se az app törlése nem oldotta meg a gondom.Mérgemben visszatettem recoból a törököt.Tudja valaki mi volt ez?
Smoli
Nekem ott sem volt.....
-
F-ECT$
titán
válasz
72mviktor #31079 üzenetére
A siyah rátalált valamire, amitől a quadrantban több pontot ér el. De ettől a telefon nem lett 40%-kal gyorsabb (sőt maga a teszt sem fut gyorsabban), szóval az e-peen növelésén túl semmire sem jó.
A siyah 2.1.1 a fogyasztás miatt nálam kuka (persze lehet csak nem adtam neki elég időt), holnap ninph-et próbálok.
-
-
R2D20208
addikt
-
P3Dr0
senior tag
válasz
72mviktor #25869 üzenetére
Nekem valamiert eleg pontatlan volt a google maps on idonkent ugralt par utcat a pozicio.
Feltettem a criskelo v22-t (2.3.4-en is criskelom volt) egybol megjavult a gps.
Az teny hogy lassabban talal holdat az elejen (darky : 40 sec, cris : 2 perc is van) de utana nem ugral.
Fene sem tudja lehet semmi osszefugges nincs a ket dolog kozt.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest