- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
trobi28 #48423 üzenetére
Megnéztem. Nem az volt a gáz, mert hiába volt a csengőhang a Ringtones mappában, mégis előfordult. A megoldás: az érzékelők voltak rosszul kalibrálva . kikapcsoltam az opciót hogy fejjel lefelé fordítás hatására ne némítsa el a bejövő hívást. És működik. Egyrészt zsír új a telo másrészt egy hét után most direkt nulláztam ez miatt a probléma miatt. Van olyan opció hogy érzékelők kalibrálása csak nem használtam még
-
-
HardRic
addikt
válasz
trobi28 #48399 üzenetére
Hát az is gyári rom azért. Csak itthon (még?) nem katuk meg hivatalosan.
Én is csak ezt tudom mondani. Nagyon stabil, tényleg, problémamentesen fut, és a legjobb, hogy mindenhol (listák, képnézegető, fényképező, böngető) javítottak az overscroll glow-n, így sokkal szebb. -
-
-
-
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
trobi28 #47033 üzenetére
El is felejtettem...
Csak annyira belemerültem már ebbe, kerestem mindenhol, és nem kaptam...
Sajnos adósa vagyok a tagnak, és gondoltam egy ennyivel...SORRY, megfeledkeztem magamról, elnézést kérek mindenkitől! Nem szándékom warezkedni.
Ha nem kapom meg, nem kapom meg, nem az én bajom!
Köszi a figyelmeztetést!+ hallottam, hogy valakik már kipróbálták a 4.0.3-at (XWLP2-t)
Mi a vélemény róla, én még az Illusion 1.6-nál leragadtam, időm nem volt foglalkozni ezzel a témával.
-
R2D20208
addikt
válasz
trobi28 #43222 üzenetére
Pedig ott van írtam melyik kell neked.akkor megvan. -
C.Brigante
veterán
-
R2D20208
addikt
válasz
trobi28 #43217 üzenetére
[CF-Root-SGS2_XW_INU_KL1-v5.0-CWM5.zip -]
(#43212) HUTCHDB
(#43219) pzstm vegyél egy ilyen kulcstartót pl, szedd le a fémlapot, és ragaszd rá
(#43199) Sógi nem tudom miért, de DarkyOta nem végezte a dolgát. Próbáltam 2 féle CWM el, stb stb, de csak letöltötte a Kernelt, nem jutott el addig, hogy Flashelje is. Szenvedtem egy órát vele, és feladtam. Visszakúszott R2D2 zagyvarom
-
R2D20208
addikt
válasz
trobi28 #40956 üzenetére
Bármilyen betüt le tudsz tölteni ZIP formában , vagy pl UOT Kitchenben is ki tudod cserélni. Más . Holnapra kész van egy (véleményem szerint) jó téma Illusionra. Ha vkit érdekel Pwi. Nem ICS, de letisztult, más...
1221 est próbáltam, és minden ok. Teljesen. Most töröltem, mert nem használom.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
trobi28 #39933 üzenetére
ez alapján sima ügy volt
Piwi: igen teljes egészében magyar!
-
Sógi
addikt
válasz
trobi28 #38266 üzenetére
Andromeda hyperdroid kernele és checkrom alatt fut nálam KL1 modemmel: Latest Kernel TJK v2.0
-
-
Spidee
senior tag
-
Soound
tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
trobi28 #36294 üzenetére
azt nem találtunk Sógi mondta h jkayben be lehet állítani hogy jelezze számmal felül h hogy áll az aksi, egyenlőre megleszek azzal, aztán meglátjuk mik jönnek kk5re addigis: delux settings- statusbar options - show battery level
(#36291) Sógi : igyexik az ember
Írtam privátot majd ha lesz időd pötyögd már le nekem az appokat amiket fagyasztottál légyszi
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest