Hirdetés
Aktív témák
-
CrawLinG
tag
Sziasztok. Ezer éve nem jártam erre reméltem többet a problémák miatt nem is fogok.Mai napon történt az eset vettem elő egy ollót telefon asztalon és ráesett. Kijelző pokhálosodásra tört elég druván.Nevetséges hiszen tokban tartotam mindig és fél év alatt amiota megvan nem ejtettem le soha ez volt a mindenem.Szeretnék segítséget kérni hogy kb mennyibe fájhat ez nekem hogy cseréljék..... vagy mit csináljak ? Szerencsére csak az első üveg tört, a kijelzőnek és érintőnek semmi baja.Garancia gondlom bukó és nem tudom kijátszani sehogy ..... Előre is köszönöm a segítséget és boldog karácsonyt.
-
CrawLinG
tag
válasz
turbobusa #32054 üzenetére
Nagyon helyes sztem mindenki csak támogatja és jó is látni hogy kezdenek váltani az iphone userek. Minden ismerősöm cserélte 3gs-t vagy 4 iphont .......s2 -re és csak pozitívumot hallotam tölük. Ha még nem probáltad android rendszert akkor még különösen tetszeni fog hamar bele tanúlsz majd .
.Rootolni kell a telefont pofon egyszerű persze nem kötelező , de egy ilyen teljesitményű telefonál különösen ajánlott
. A frissitések is természetesen mivel így sokkal jobban fogja bírni a nyomkodást és kevésbé merűl majd le. Fotók és videók eszméletlen szépek ,Amitől én még mindíg elvagyok ájulva így fél év után az a kijelző szépsége Super amoled +. Origi állapotba vissza tudod állítani de mostanába történt egyik ismerősőmel egy baleset elvitte és egyáltalán nem foglalkoztak a root + nem gyári romal.Mondták is hogy nem érdekli őket.
Gyári szoftverel használom éjjel rárakom reggel 8 körűl leveszem és meloba nyomkodom rendesen most 11 orája vettem le töltőről 50% on van, és ez gyári ennél csak jobbat lehet kihozni vele más romokkal.
Negatívumnak 2 DOLOG szokott lenni az Iphone userek támadási felülete. Egyik az anyaga mert hogy műanyag hozzáteszem ez senkinek itt nem jelent problémát . A másik meg a súly,iszonyat könnyű a telefon és Karcsu is. persze ezek sovány támadási pontok
sőt ....nevetségesek.Nagyából ennyi
-
CrawLinG
tag
érdekes ez a beégési probléma. Olvastam egy olyan kommentet 'aki majus,junius környékén vette annak már biztos be van égve' hat nemtudom
nekem pont juniusi és a munkatársaim nagy része is ekörűl vette vagy elöbb(6-10 fő) .Ilyen problémával még nem találkoztunk.Valaki tudna mondani valamit hogy hogy lehetne megnézni ?
-
CrawLinG
tag
szivem szerint ilyet vennék [link] de ez nekem elég drága
inkabb most egy gyári 2000mah aksiba rakom a pénzt.
-
CrawLinG
tag
tévedsz! baratomnak egy ponton a telefonján rozsaszin lett . fogta a samsung gyár futára, 2 napra rá kicserélték az egész kijelzőt és a keretet is.+ romolva volt a telo és rootolva, Magyarán le se szarták cserélték.
+ elnézve ezeket a lcd kijelzőket stb..hát én már biztos nem váltanék vissza s amoled plusrol de még sima amoledre se.óriási a külömbség .....
-
CrawLinG
tag
hali! Érdekes történet ált elő .S2 vettem junius végén , természetesen ahogy ismerősök /barátok meglátták elájultak tőle egyből ilyen telefont akartak,Nagy része meg is vette. Ma nagy megdöbbenésemre hozta át az uj s2-jét az egyik barátom kezembe veszem azt az s2 nézegetem a kijelzőt , valami ocsmány volt az enyémhez képest olyan volt mintha sima amoled vagy talán lcd kijelzője lenne. Egymás mellé tettük a két telefont és megdöbbenésünkre tényleg teljesen más.Pedig mind2 t-mobilos ,az ó dobozán is super amoled plus van irva szal mindennek klappolnia kellet volna.Valakinek ötlete ahoz hogy mit csinaljunk? Mondtam neki helyébe vissza vinném egyből.Egyaltalan ez hogy lehetséges?
Bocsi ha hosszú voltam előre is köszi. üdv -
CrawLinG
tag
HalI! Most látom hogy újra szóba került az akssis téma.Hát én eléggé kivagyok borulva tőle.
Lassan 2 honapja csinálja azt hogy ha töltöm akkor amikor a töltés vége felé közeledik, 97% körűl ,hirtelen 100% és irja is hogy feltöltött.De ahogy lehúzom vissza esik 97% ra.Megoldásként úgy töltöm a telót hogy rajta hagyom egész éjjel és akkor egész bika másnap. Sajnos jó pár dolgot probáltam már hogy megoldódjon de nem jött be egyik sem.
Batter calibration app szépen szólva kakit se ér , probáltam még recoverybe törölni battery statsot stb, azzal sem sikerült. Ha valaki tudna valami megoldást vagy ötletet kérem segítsenköszi előre is .
üdv
-
CrawLinG
tag
válasz
pestibenji #22938 üzenetére
helyedbe mindenképp sennheisert vennék , mondjuk 16 ezerért max a szamitó gépemhez nem a telohoz. sztem 8 -9 ezres kategoria ugyanúgy megteszi
-
CrawLinG
tag
Hali, van már valami megoldás arra hogy ha kiírja a telefon hogy feltöltött és lehuzom a töltőről akkor ne essen le egyből 97 % ra ?természetesen batery calibration megvolt és recovery be is battery stat
előre is köszi üdv
-
CrawLinG
tag
Hali, van már valami megoldás arra hogy ha kiírja a telefon hogy feltöltött és lehuzom a töltőről akkor ne essen le egyből 97 % ra ?természetesen batery calibration megvolt és recovery be is battery stat
előre is köszi üdv
-
CrawLinG
tag
hali! valakit légyszi segítsen hogy oldjam meg azt a telonál hogy ha jelzi fullra töltött és lehuzom ne essen 97 % ra vissza egyből. Csinaltam battery calibration-t is de semmit megoldás.Sőt még recoverybe battery cache cuccot is nyomtam. Valakinek van rá megoldása ? előre is köszönöm
üdv_crawl
-
CrawLinG
tag
Joestèt mindenkinek.Kèt kèrdèsem is lenne.Remèlem èrthetö leszek
.
Most kg2 van a telomon gyàri termèszetesen.Amiota felraktam 2 nap utàn kezdte csinalni azt hogy töltèsnèl kiirja hogy feltöltött.de ahogy lehuzom 98% ír.Nem tudja valaki hogy mia problema?masik az lenne hogy melyik gyàri kg romot Erdemes felrakniami stabíl. köszönöm elöre is.ÜDV -
-
CrawLinG
tag
Letámadtak a Nagy sensation fanok, sensation forum áttért galaxy s2 fikázásba ez szép!
-
CrawLinG
tag
gondoltam átnézek htc sensation forumba,meglesem mit szervezkednek ,az egyik kommenten igazán fennakadt a szemem ezt írták
''1.28 szoft nem szaggat, benchmarkban azért lassabb mert nagyobb felbontás, innentől nincs miről beszélni. SGS2 jó konkurencia, de hiába, ha fél év múlva szétesik a háza, antennahibákról már mos olvasni, kijelző foltosodás is felvetődött. Egy ilyen 2 pálcás nálam nem bírná egy évig sem.
Úgyhogy jön ide egy Sensation! '' -
CrawLinG
tag
Sracok rom felrakás elött állok (csak gyárit telepitenék) az lenne a kérdésem melyiket érdemesebb feltennem? kg2 vagy kg3 köszi előre is
-
CrawLinG
tag
Valaki tudna dobni egy chainfire 3d Pro.apk-t?
-
CrawLinG
tag
most komolyan miért nőtt ennyit az ára a T nél az sgs2 nek ?amikor én vettem go net L be 25 + havi 5400 ft, most ugyanebbe 35 + havi 7500 . Kajak ez miért van ?
-
CrawLinG
tag
jah jah gizda lenne
de már ez is elég jónak számít és mellette szóljon hogy (free)
-
CrawLinG
tag
könyörgöm valaki dobjon egy gyári 2.3.4 linket asszem kg1 vagy ilyesmi. Most hivatalos gyári van egyáltalán ? Mert van aki azt mondja igen van aki nem .
-
CrawLinG
tag
válasz
gyuri2008 #11409 üzenetére
én dobozt fogom kezembe van egy első vonalkód ami hosszabb jóval mint az alatta lévő és csillagal kezdődik én azt irtam be és az imeit meg megnéztem teloba.Nekem dobozon van a matrica a két vonalkód amiből elsőt irtam be csillaggal kezdődik csillaggal végződik.legalul meg irja color
oble Black
-
CrawLinG
tag
nem akarok fárasztó kérdéseket feltenni de komolyan foglalkoztat mi az a swypolás ?
-
CrawLinG
tag
sziasztok, segítséget szeretnék kérni,volt egy rom csere villan 2.3.4 , picit laggolt az asztal elhuzásánál így vissza raktam kf2, egy olyan problémám akadt ami elég idegesitő számomra, a telefon rezgése kicsit megváltozott amikor a 'vissza' , gombot nyomom sokkal enyhébben rezeg már.Tudom butaság hogy ilyen miatt panaszkodok , de megnéztem menübe is és hiába van max rezgésen a skála.Számomra elég idegesitő lehetséges hogy rom miatt ? vagy csak szimplán meghalt telefon alsó részén a rezgés. Válaszokat előre is köszi ,remélem érthető voltam
-
CrawLinG
tag
Segitseget szeretnek kerni.hivas közben van hivàs tartàs funkcio mellet van egy hullamos vonal ami àtvan huzva eddig nemvolt ott csak tegnap haverom megcsinalta 2.3.4 villian romot de elèggè lagolt igy megkertem rakja vissza a règit. kf2 asszem. azotapi picit fura idegesito dolgok vannak. enyhèbben rezeg a telefon ha nyomom a vissza gombot stb pedig rendesen max rezgesre van allitva;S köszi a helpet elore is
-
CrawLinG
tag
barátnőnek kezébe semmiképp nem szabad adni ,főleg telefonálni hagyni, a fülbevaló miatt lehet karcos
-
CrawLinG
tag
apple érzi a vesztét , sztem két lépéssel mindig alul fog maradni
iphone5 is
-
CrawLinG
tag
Külföldön voltam nem hasznaltam netet napi 2 hivàst toltam .4 napig birta. Itthon tegnap ejjel töltöttem fel ès egèsz sokat neteztem most jelzi hogy dugjam rá
-
CrawLinG
tag
Egy olyan kèrdèsem lenne felètek hogy melyik gyàri rom a legjobb? egyik baràtom nekem XXKF2 rakott a telom
ra ez viszonylag jó?
-
CrawLinG
tag
Eszmeletlen jo a.telo sajnos igy kezdökènt nem merek uj romot rárakni .Ami nagyon zavar az a akkuidö.Most elmegyek nyaralni de utánna megcsinaltatom ès remèlhetöleg javul az akkuidõ.
-
CrawLinG
tag
Ezek a mozgo hatterek eskü gizdák. Anyi kèrdès
em lenne hogy jobban merül a telo ha bealitok egy ilyen mozgo hatteret?;(
-
CrawLinG
tag
pls valaki mondjon már egy hömérséklet figyelő appot
-
CrawLinG
tag
válasz
t72killer #7519 üzenetére
hát lehet kurva vékony mindenhez képest és sulya is könnyű, de egy kicsit beszartam mert melegnek éreztem. Tegnap elött jött a teló hát hogy mondjam, éjjel feltöltöm, és másnap délután tölteni kell.Mondjuk izombol netezek stb .Remélem majd wke7 el jobb lesz az aku idő.Haverom elutazott neki is ilyen telója van ő ért ezekhez a rom root buzisagokhoz én egyedűl nem merek hozzá nyúlni.Pedig csak wke7 kéne nekem se root se semmi.Remélem most hogy elutazok 1 hétre olaszba,net nélkül egy napot csak kifog bírni az aksi ideje :/(bocsi hosszúra sikeredett) és még1szer köszi a helpet
-
CrawLinG
tag
Wke 2 vel elèggè melegedik nekem a telo.valaki tud hömèrseklet figyelö szütyöt? ?elore is köszi
-
CrawLinG
tag
tud valaki valami hömérséklet figyelő kütyüt ?
-
CrawLinG
tag
elég meleg a telefon töltés közbe sajnos :SSS
-
CrawLinG
tag
skacok valaki használ ping chatet ? az a kérdésem ugye ingyenes? kéri a teloszámom de igy nem tud ugye pénzt levenni?(bocsi hozzá nemértésemet )
-
CrawLinG
tag
lol tényleg rozsaszin
-
CrawLinG
tag
Hogy kell elöidezni ezt a rozsaszin dolgot?
-
CrawLinG
tag
nekem feldob valamit csak azt nemirja miaz
gyári rom van rajta telepitsem ?a samsung appot ?
-
CrawLinG
tag
Köszi mindenkinek
-
CrawLinG
tag
Help mi annak az appnak a neve amivel a vakut zseblampanak lehetvhasznalni?
-
CrawLinG
tag
Skacok ebbe a gamehub cuccba ingyenesek a
játèkok??
-
CrawLinG
tag
Normálisnak számit az hogy töltöttem éjjel 1 kor 100%ra ,most nyomom két orája a telot folyamatos 3g stb és már 72% os ?
-
CrawLinG
tag
nekem is ma jött , eddig rossz szavam nem lehet rá, előtte htc herot használtam, ég és föld a kettő között a külömbség
-
CrawLinG
tag
hali. megjött most reggel a kis drága s2-öm
, nekem is 500mb net van hozzá annyi kérdésem lenne hogy latom az akku használatnál hogy 4% wifi sharing force closal bezártam.Végülis engem nem zavar csak ugye ez a mobil netemet nem osztja szét vagy valami ? ettől nem nő a forgalmam ? bocsi ha buta a kérdés a választ előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest