- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
dekanov #31308 üzenetére
Van. Ha percenként ismétlődik kb. Akkor be van kapcsolva a percjelző hang, amit minden eltelt perc után a füledbe továbbít. Ezt csak te hallod, a másik fél nem. Ha összevissza vinnyog, akkor lehet,hogy más hívás közbeni hang is be van kapcsolva, mert van pár féle, de ebben nem mélyedtem el ennyire. Az enyém kussol. Kicsit túlságosan is,mert max hangerőn is halk, amit utálok is benne.
-
Sógi
addikt
válasz
dekanov #28383 üzenetére
Hello,
Én az egyfájlos legújabb KI8-at (ebben is van magyar) tettem fel és rá a batista 2.2-őt...
Amúgy 3 fájlosban a KI3 a legújabb...
3 fájlos KI3
A többi letöltési linket pedig Batista topicjában megtalálod.
KI8, ha esetleg feltennéd..(#28385) R2D20208: Kár, h még nincs fent a végleges v2.0...
-
Sógi
addikt
válasz
dekanov #22158 üzenetére
Nem értem miről beszélsz? Mármint olvastam a hibákat, mindent beállítottam és nem kért reboot-ot sehol
Böngészésre az operát használom és hibátla a zoom, nem fagy, tördel szépen...
"A widgetek gyárira ugranak visszát" sem értem, nálam minden jól működik vele...
Egyedül az akkura nem tudok még mit mondani...
Kipróbáltam a gyári böngészőt is és minden hibátlanul megy, a kockásodást kivéve... -
R2D20208
addikt
válasz
dekanov #22049 üzenetére
Ha már volt bocsi. A legujabb Battistára ma jött ki ez : [ROM][KH3] Batista70 3.7.6 | 07-09-2011 | Jkay 9.1 |+++Battery Save UPDATE+++ egy 46 Mb os Update ZIP a problémáitokra.
Changelog 3.7.6 UPDATE
Added Jkay 9.1
Added fix script CPU
Added script to Undervolt: (thanks Fenomeno83 for script and guide)
-1600Mhz - 1425mv
-1400Mhz - 1325mV
-1200MHz - 1225mv
-1000MHz - 1125mV
-800MHz - 1025mV
-500Mhz - 950mV
-200Mhz - 875mV
Updated kernel to version 2.1.3
Theme for improved APK
Deleted and added to old ones new Tweaks
Added fix for the alarm
Modded Program monitors and digital clock completely transparent -
smoli
aktív tag
válasz
dekanov #20576 üzenetére
I9100XXKH3
jelszó: samfirmware.com
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1-CWM4Kicsit félreértettem, azt hittem a legújabb romot keresed meg hozzá a rootot
-
DeathAdder
veterán
válasz
dekanov #18122 üzenetére
Én USB kábelen keresztül töltöttem, ami egyébként sokkal tovább is tart mintha rányomnád direktbe a 220-ra. Nembszélve arról,hogy nekem sem töltötte fel teljesen amikor azt írta ki, hogy "Akku feltöltve".
Azóta csak akkor csatlakoztatom USB-re,hogyha valami adatok akarok cserélni PC-vel.
Tölteni viszont hagyományos jól megszokott körülmények között szoktam
Lefekvéskor rádobom, felkeléskor leveszem és nincs gondBocs az előbbi rengeteg helyesírási hibáért, gondolom kiszűrhető ,hogy azt mobilról írtam
Igyekszem majd belejönni -
Sógi
addikt
válasz
dekanov #12635 üzenetére
Tom, h KG2-es lesz
Előtte full wipe a telón, aztán reparttal alap gyári KG2 és aztán a fincsi cogni főzelékecske kúszik fel, TBP-vel minden visszaállít és kész(#12634) xtremetuning: Tényleg kész vok, annyit melózok, mint egy b@romállat heee
Ezmiez skaco?
CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
(#12639) ERPY: Mi az aláírásod?
Valós a cucc?
-
-
Sógi
addikt
válasz
dekanov #11083 üzenetére
Most próbáltam ki a cogni gyári böngészőt és fut, mint az álom.
Sztem ez cwm-es data visszaállítás nem jó megoldás, én csakis a TBP-t használom erre és tökéletes!
A legbiztosabb cogni esetében, cwm-ből full wipe (wipe data/factory reset+wipe dalvik cash+wipe cash partition), ezután rom feldob + TBP feldob és restore, itt figyelni kell, mert rendszer cuccokat is lehet backupolni az előző rendszerből.Egyébként nagyon jó a cogni repcsi módban, 0 ébrenlét és akkut is alig evett, "sajnos" sokkal kevesebbet, mint a litening..
(#11104) dancsuri: "telefonáláskor alapbol kihangosít" - nekem ilyet nem csinál...
(#11106) Flashhh :
process monitor widget projah, nem, ez a system panel, most is használom, nagyon hasznos! -
dancsuri
veterán
válasz
dekanov #11079 üzenetére
itt korán sem erröl van szó,ha filmet akarok nézni arra ottvan az Icybox IB-MP305A-B médialejátszó + a Samsung UE32C5000 tv .
itt a SGS II tudása volt a lényeg, és ebböl kiderül hogyha van "megfelelő" szoftver akkor képes bármilyen a napjainkban használt mediát lejátszani -
dekanov
tag
válasz
dekanov #11075 üzenetére
No Odinnal sem sikerült.
Egyébként azt vettem észre a gyári és a Cogni féle böngésző között különbségként, hogy a gyári fektetett nézetben teljesen rátördeli az oldalt a képernyő szélességére és ha lejjebb lapozom az oldalt, akkor alul is meg oldalt is megjelenik a scrollcsíkocska.
A Cognifélében nincs scrollcsík és nem is tördeli rá az oldal egészét a képernyőre, hanem "lötyög benne" picit ha csusztatod az ujjad rajta, illetve ha multitáccsal akarsz kimenni az oldalválasztóra ( ha van több lap is; ugye akkor is működik, ha csak egy lap van és alul egy új oldal nyitás gomb), akkor az sem működik, míg gyáriban igen.Nafene nemtom már jobban körüljárni a problémámat, mi lehet a gond?
-
milanmylo
aktív tag
válasz
dekanov #11003 üzenetére
Van már rendes crackelt SPB shell? Kb fél éve próbáltam SGS-en de mindig regisztráltatni akart ha netre kapcsolódtam.
(#11036) pestibenji: Figyeljétek, hogy mennyire nem tudja élesíteni a képet az SGSII
(#11032) ForRedGlory: Ezért is furcsállom, hogy mi ez a napi 2-3 rom csere. Valahogy SGS után elegem lett belőle... Fent van ez a stock KF3 és még nem sikerült megakasztani. Annyi az egész, hogy rootoltam, talán még kipróbálom rajta az SPB shell-t, hogy ezen is laggol-e mint SGS-en. Összességében sebességben nagyon elégedett vagyok a telefonnal. Szerintem most mérföldekkel ver minden telefont, főleg böngészésben. -
pzstm
titán
válasz
dekanov #9266 üzenetére
itt (még) nem. Relaxnet esetében növelték a mennyiséget. Ami laptopnetezésre való stick-el. Reméljük hamarosan itt is bekövetkezik hasonló.
épp átnéztem amúgy osztrák szomszédokhoz (mivel ismerős nemrég kiköltözött, de még német nem nagyon megy neki, itthonról segítek így....és hát kis híján elsírtam magam, hogy mennyi pénzért mit kapnak
)
Árat meg millió dolog befolyásolhatja.....16ezres csomagban konkrétan olcsóbb lett....nulla forint...
-
Fortunei
csendes tag
válasz
dekanov #7503 üzenetére
Akkor lehet, hogy tényleg elakadt vhol, néha előfordul, nem a telefon hibája. Ha megnézed az üzenet részleteit, ott mit ír ? Ott is azt, hogy küldés ?
Bocs, nem vettem észre az előző írásodat.
Azt hittem, működik az adathálózat, mert a hozzászólásodban, amire válaszoltam, azt írtad, működik az adatfolyam
Lényeg, hogy megoldódott. -
válasz
dekanov #7273 üzenetére
minden elveszik, abba az állapotába áll vissza a rendszert, mint amikor a dobozából kivetted!
pzstm; az efs mentés nem ezért van, vagy te minden frissítés után visszamásolod a az efs mentést, és látszati product code...stb módosítást csinálsz?
amit korábban linkeltél, mint xwkf3, arra a - rossz - linkre ezt adja ki! -
Bodoo
tag
válasz
dekanov #4878 üzenetére
te a készüléket megrendelted. Az hogy az üzletben nem tartanak készletet az az ő bajuk, a te rendeléseddel viszont a központi raktár foglalkozik, ne aggódj, én is egy pici faluban lakok, és még olyankor rendeltem a telót amikor megsem jelent, de rá pár napra igen, és már ott is volt a futár a ház előtt. nekem 4 munkanap volt így a webshopból (ügyintézővel), de hangsúlyozom amikor rendeltem még nem volt kapható.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest