- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ez rendben van, de szerintem akkor sem szerencsés, ha meg akarják mondani, hogy mit csinálhatok a saját készülékemmel. Lehet, hogy épp egy fényképre lenne szükségem, és nem akarok telefonálni, de a készülék szoftveresen nem engedi, pedig lenne még kraft. Eleve ez a 15% kicsit sok, ha 10% vagy még inkább 5%-nál csinálná, akkor az elfogadhatóbb lenne, bár gondolom meg tudják csinálni a romfőzdében ezt is.
-
DarkByte
addikt
Értem, akkor majd az első 2.3.4-es főzött ROM-nál el fog tűnni.
#8841: erre inkább nem reagálnék.
Apropó, megjött az USB OTG adapterem. Teszteltem billentyűzettel, egérrel, pendrive-al. Mindegyikkel frankón megy. Egérből mondjuk van egy notihoz való plusz LED-es példányom, arra már azt írja High Power USB device, és nem hajlandó naftát adni neki. Majd ha kollégát le tudom vakarni a tápos USB hub-járól ki akarom próbálni mi van ha rádugom egyszerre ezen perifériák valamilyen csoportját.
-
pestibenji
senior tag
Valószínű megtudtak valamit az i5-ről és ezért fogják még feljebb húzni a procit. (Lehet, hogy nem annyira erős az i5, hogy egy újabb Samu kelljen ellene, elég ezt kicsit megdolgozni) De gondolom ha már feljebb húzzák lesz benne valami védelem, hogy pl 42 fok után csak 1,2-n tud pörögni, vagy valami hasonló. Ha nem raknának bele ilyet az mondjuk elég badarság lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest