Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
Kapanyél #50332 üzenetére
mint írtam...XXLPB MODEMÉT cseréltem ki...nem pedig ROMot húztam fel... XXKI1 modemet kicseréltem XXLPB modemére. Nekem 1 hét tesztelés után jobbnak tűnik! Ha pedig kérhetlek mester ajánlj egy jó modemet nekem!
szerk: valóban romot írtam...modemre gondoltam!
@Gabesz: Ajánlatos használni a szerkesztés gombot! -
-
plejik
addikt
válasz
Kapanyél #49946 üzenetére
Én most egy eddig számomra ismeretlen miuit használok.Az ébresztő nem írt hibát, szóval más baj se lehet. ...
Na jó csak vicc volt.Eddig ez szépen muzsikál bár 1 órája van fent, de stabilnak tűnik és a kamera is elég jó. Lehet érdemes lenne kipróbálnod.
rizso
Ilyen kell nekem is csak zöldbe.turbobusa
Ilyesmi nekem is jól jönne.
-
znagy69
őstag
válasz
Kapanyél #49706 üzenetére
Igen spitya volt fent tegnap. Én speciel nem használom a rögzítést az nem is zavar ezért, de azt utálom, hogy nem jelez hívásközben, ha keresnek csak egy nem fogadott hívásom lesz, bár lehet ezzel is együtt élni persze. Majd meglátom lehet visszatérek még. Amit nem néztem a kamera, milyen a fénykép és videó minősége? Egyébként tényleg nagyon nagyon jó.
-
plejik
addikt
válasz
Kapanyél #49402 üzenetére
Sajna én sok miuiánl találkoztam az egyik legbosszantóbb hibával, mégpedig hogy az ébresztő hol jó hol nem, és gyakran előfordul hogy kilép alkalmazásokból hibaüzenettel.
Egyébként tényleg nagyon jó lenne , de ezek hosszútávon zavaróak.Ja és a kamera szoftver sem az igazi...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kapanyél #47939 üzenetére
Köszi az infot, ez nem tűnik annyira rossznak, végülis, akkor egy próbát megér, majd ma feldobom. Amiket írtál, igaz, nem sokáig gyötörted, de nem tűnnek komoly bajoknak.
Ha viszont az említett fél napot kibírta FC nélkül, az már biztató, akkor utána már nemigen kezdi el. Tehát leírásod alapján bizalmat szavazok neki, áldozok rá némi szüttyögést, hogy feldobjam és belakjam.
Köszi a gyors választ.Rotate:
Pl, velem, mert nem tervezem eladni az SII-t sem, ahhoz túlságosan tetszik. Azt hiszem, családban fog maradni.
Artu:
-
Kapanyél
őstag
válasz
Kapanyél #47934 üzenetére
Mégegykicsit: ezt a kis négyoldalas cikket a MIUI-ról érdemes átfutni, a sok képből azért kiderül még pár egyedi funkció.
Nekem először egyébként nem tetszett az iOS-ra hasonlító felület, de egyrészt ez teljesen megváltoztatható, másrészt nem erről szól az egész (tehát nem az alma koppintása). -
Gizmo94
veterán
válasz
Kapanyél #47936 üzenetére
Mondjuk ha leírnád, hogy a Turkbey stabilitásra milyen volt, annak örülnék. Fc, stb?
Mert az utóbbi időkben a wipe-os Turkbey romoktól nem voltam elájulva és éppen erősen kezdtem törni a fejem valami váltáson Turkbeyről, pedig tetszik amúgy, nekem az ikonjaival sincs bajom, csak az utóbbiak nálam nem túl stabilak és eléggé akkukillerek is..Tehát valami kicsit bővebb Turkbey tesztért thx.
-
lefkosia
őstag
-
Rotate
veterán
válasz
Kapanyél #47522 üzenetére
a 10 centes akció óta én is vettem már jó pár app-et, olyat is amit tudtam, hogy van törve, meg a másikat meg már meg sem néztem van-e, jó áron volt, és nagyon tetszett, szóval megérte
mondjuk amikor van egy app, amit megvettem, és aztán nem használom, vagy olyan bugos szar, hogy nem tudom használni, olyankor kicsit bánom... mert diákként azt a pénzt hasznosabban is elkölthettem volna
-
R2D20208
addikt
válasz
Kapanyél #47038 üzenetére
Ha kiszeded a ZIP ből, és berakod telód belső sd jére pl, Root Explorerrel, pl "move" vagy "copy" funkcióval áthelyezed, a system / app mappába, és overwrite tehát felülirod az előzőt. Elvileg mind2 app átrakható, de az eredetit azért előtte rakd elérhető helyre (ha véletlen nem oksa) Teló restart, és kész. Ez pesrze rootolt telónál megy igy.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Kapanyél #47038 üzenetére
Hopsz... TC még root jogokkal sem olyan bika, mint a Root Explorer. Érdekes.
Amúgy ne próbáljátok ki, nekem FC-hegyeket dobott azonnal a Phone.apk cseréje, pedig dobtam mellé a .ODEX-et is. Clock el sem indult... ezt a korcsot nem lehet életben tartani így. Marad a türelem.
-
válasz
Kapanyél #44945 üzenetére
nem láttam benne ilyen funkciót, de szerintem nem is várható - és szerintem felesleges is...
ellenben ami még hasznos - de elfelejettem korábban leírni; a főkapcsoló hosszanti megnyomására felugró menü opcióinál direktben lehet kapcsolni a hangos, rezgő és néma üzemmódot! külön öröm, hogy az utóbbi kettő külön szerepel, mivel azt direktben eddig nem lehetett kapcsolni, a beállításokban kellett matatni, hogy néma üzemmódban rezegjen, vagy ne... -
agabe
addikt
válasz
Kapanyél #44536 üzenetére
nem ugy probaltam olvasni a lapokat, hogy nem zoomoltam bele
ugyanakkora betumeretnel a sima lcd jobban olvashato mint az sgs1 kijelzoje.
az sgs2-e viszont mar ugyanolyan jo. kozelre igen jo a szemem, es pl a nexus s 9023-as verzioja is tok jol olvashato, mert abba "csak" sima lcd van nem pedig pentile. -
F-ECT$
titán
válasz
Kapanyél #41642 üzenetére
Igen, az iGo a legjobb a navigálásra a térképek miatt. Viszont fogyasztásban nekem a Sygic a nyerő, pedig igazán megcsinálhatnák takarékosra a Google Navit is. A Navigon nem nagyon jött be sem külalakra, sem térképre, és ott van még a Waze, ami Pesten jó, ha a dugókat szeretnéd elkerülni.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Kapanyél #41511 üzenetére
Passz, ettől függetlenül azt írogatták, hogy két maggal nyomulnak.
Nekem HTC desireS volt a samu előtt. Teljesítményben bőven elég volt. A külcsín (és a méret) számomra sokkal barátságosabb volt. Olyan kidolgozást, anyagminőséget nem tapasztaltam azóta sem. Persze a fémnek súlya van. Naés? Férfiak vagyunk...
Ami miatt a SGSII-re esett a választás, az a megbízhatósága. Nem volt még olyan androidos készülékem, ami gond nélkül ment volna 20-30-40 napokat kikapcsolás, újraindítás nélkül. Számomra ez nagyon fontos (HTC-nek is azért kellett mennie, mert 10-20 naponta magától újraindult).
Továbbá eszméletlen jó az sgsII esetében a gyári rom. Semmi nem késztet az original rom / kernel cseréjére. Anno volt nekem Spicam is, ott hetente ment fel az új rom. Mostanra eljutottam odáig, hogy ne bohóckodjak a telefonnal, hanem HASZNÁLJAM. Arra, amire való.
Olyan telefont kerestem, ahol ez megvalósítható.Ráadásul azt gondolom (persze ezzel a topiklakók legnagyobb része vitatkozni fog), hogy a gyári rom / kernel megbízhatóságával e telefon esetében egyik modded rom sem veheti fel a versenyt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kapanyél #41511 üzenetére
Elvileg minden tudja használni, a gyakorlatban a teszt progikon kívül nem látszik különbség a sebességben. Szerencsére a rendszer le is tudja kapcsolni, ha nincs rá szükség, így szerintem olyan sokat nem lehet nyerni vele akksiban, ha folyton ki van kapcsolva, cserébe ha kell még kakaó az akár 1 év múlva megjelenő progikhoz, akkor még mindig használható lesz az sgs2.
-
novinyul
veterán
válasz
Kapanyél #35565 üzenetére
Egy darab led nincs a kijelzőn
.2 hete mikrofon hiba miatt cserélték az egész kijelző panelt,volt időm átnézni.Viszont a legnagyobb szivatás hogy minden a kijelzőre van ragasztva,kivétel aksi,panel.2eft egy nyamvadt mikrofon,ha nincs garid akkor a samsungba laza 45eft-ért cserélik
!Na ezért jó a vékony telefon.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Az biztos, de ne felejtsd el, hogy mégiscsak "organikus" a dolog, ha nem derengene, akkor dead lenne.
Gondolom nem akkora mértékben dereng, mint egy lcd? Ja és gondolom csak tök sötétben (pl mosdóban ajtó be villany le).
(#35570) zelma: nekem egyikben sincs ilyen lehetőség (arra gondolsz, hogy kitolja a státusz bárt, ugye?)
-
seger
addikt
válasz
Most olvastam végig sok elmaradt bejegyzést.
Akku mizéria. kinek mennit bír......stb
2000-es akku. Abba senki nem gondolt bele, hogy akku csere történik, akkor illő lenne egy combosabb töltőt is beszerezni hozzá???
Én is s2-t használok 2000-es akkuval, és mivel a gyári töltő a gyári akkuhoz van optimalizálva, illene a nagyobb akkut hozzávaló töltővel tölteni. Én ezért töltöm a 2A-es Tab-om töltőjével, így tényleg jobb az idő. -
Kapanyél
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kapanyél #31934 üzenetére
igazából azért kérdeztem, hogy egyáltalán van-e valami tuti biztos lehetőség arra, hogy megnézzem, hogy ez nem volt-e átírva, hiszen nekem letiltás elleni garancia kellene...
szerk:
akkor ezzel a *#7465625# kóddal mit kellene nézetnem, illetve ez akkor nem módosítható?
na megnéztük, de ez nem jó ez a kód.
nem ír ki semmit. -
Varszegig
veterán
válasz
Kapanyél #29930 üzenetére
a gyári romoknál nem nő a számláló
(#29844) ibenny:akkor szerintem coming soon
(#29901) Rotate: Az XW, és XX firmek más verziónál járnak. Ez egy nagy baromság, de ez van. A samu jelölése alapján az XX, XW stb. első 2 kar a régió, a K a 2011, az I az október, az utolsó jegy meg a futóindex. Az hogy melyik androidra épül, az ebből nagyon nem látszik, és a különböző régiókban szétszaladtak a fejlesztési ágak. Ha én lennék a fw. részleg vezetője, már kirúgtam volna mindenkit
-
csabám
addikt
válasz
Kapanyél #29879 üzenetére
Az automata módra értettem
Megy mindkét hálózat "egyszerre". Ahogy kiérsz abból a zónából ahol van/volt 3g, akkor rögtön el kezdi keresni azt a zónát, ahol van rendes hálózat és 2g lefedettség. Ennek kell szívnia az akksit. Nem hiába mondják, hogy akku kímélő ha csak az egyikben használod
Vagy én nem vagyok tisztában vele? -
csabám
addikt
válasz
Kapanyél #29873 üzenetére
De ha nincs 3g lefedettség, akkor rögtön sávot kell váltania és keresni egy olyat ahol van net és hálózat. Ez pont, hogy szívja az akksit szvsz. . .
Ezzel viszont egyetértek: cserébe ha szar a 3G, akkor át tud váltani EDGE-re, ami még mindig jobb, mint a semmi és még el is érik telefonon, ha kell. -
csabám
addikt
válasz
Kapanyél #29859 üzenetére
Viszont ha automatán marad akkor jobban fogja szívni az akksit, mivel folyton ugrálni fog 2g és 3g között. . . A wcdma pedig azért rossz mert nem mindenütt van teljes lefedettség és van, hogy teljesen elmegy a hálózat. Vagyis itt Szegeden a telenorvéggel elég sűrűn előferdül
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
Kapanyél #26138 üzenetére
Igaz hogy nem nekem írtad, de köszi a gyári teszt kódját ( *#0*# )! Ezt eddig nem ismertem és tényleg nagyon jó dolog! Amúgy ha egy GSM boltban végigtolja valaki a teljes leírt procedúrát, elég furán fognak ránézni, de így tényleg 100% hogy hibátlan készüléket vásárol. Én viszont nem készülékhibától, hanem attól tartanék hogy egy szerződéssel vásárolt készüléket függetlenítettek a boltban és úgy adják el gyári függetlenként egy hónap garanciával. Bár rossz tapasztalatom még nem volt szerencsére.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest