Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Kb most merül le először az akksim KDF rom alatt (régi, gyári).
24 órát futott, ebből a kijelző 4 órát ment automata (kb 30-60%?) fényerőn, a navi 25 percet, az opera 20 perc cpu-időt kért (utóbbit kb 3 órán át használtam netezésre). A 3g-s net folyamatosan be volt kapcsolva.
Íme a statisztika:
Annyira nem rossz egy kőkorszaki ROM-tól...
-
Sógi
addikt
válasz
ForRedGlory #8886 üzenetére
Na itt van, megtaláltam neked, vaterás, rosszul emlékeztem..B@sszameg
Ez Csongrád megye, neked ez sem lesz jó
Így nem lesz tartalék akkud
(#8890) csukasi: Ha nem jön be a 10e mah-es töltő, akkor (de lehet már fizetésnél) beruházok egyre próbaképp, végül is 6,5 dollárért mit veszíthet az ember?
-
csukasi
tag
válasz
dancsuri #8897 üzenetére
Azért kellett a jig, mert nem tetszett a sárga háromszög induláskor, meg bár ez egy szuper telefon, de azért ha netalán meg kellene látogatni vele a samu szervizet, jobb ha egy no felirat lessz a számlálóban és nem 4. Bár azt mondják így is kitudják deríteni hogy volt e flesselve, de én bízom a jó magyar felületességben, és talán nem lesznek ilyen alaposak
-
dancsuri
veterán
válasz
csukasi #8896 üzenetére
Hát nem igazán értelek de.......,
a JIG arra való ha romcsere vagy egyéb rendszerbuhera folytán többé nem indulna be a Samu és még a download mód is elfelejtené hogy mire való, na ekkor lép életbe a JIG alkalmazása. Az csak egy + funkciója, hogy használatakor nullázódik az a számláló mely nem épp hivatalos romok felrakását számolja -
-
-
hossszú
őstag
-
válasz
t72killer #8889 üzenetére
teljesen feltöltött állapotban nincs a szó szorosabb értelmében vett csepptöltés sem, legalább is nem folyamatosan - és megfelelő szintet betartva, nem is kimondottan káros az - lásd; szépen lassan merül az akkumulátor, ha a telefon használatban van, hiába van rádugva a töltő!
a notiknál is úgy van beállítva, hogy ~ 92 - 96% értéknél visszakapcsol a töltés, és ez nem véletlen! meg amúgy sem leszek szomorú, ha ~ 1000 töltés helyett emiatt csak ~ 900 alkalmat bír ki maradéktalanul - hol lesz már akkor a telefon, de leginkább az akkumulátor, amit ugye nem annyira drága cserélni... -
csukasi
tag
Közben megcsináltam a fless számláló nullázását a jiggel. Most a szám helyett egy "no" felirat lett, és eltünt a sárga háromszög. A telefon immár majdnem tőkéletes ezzel a KF3 rommal.
#8888xpike: Nekem ilyen van most az ebayról. Tökéletesen passzol a telóra.Ha tud már valaki tapasztalatot a 24000 mah es töltőről írhatna róla.
-
válasz
CHIPman #8876 üzenetére
Én épp a csepptöltést akarom elkerülni, az káros az akksinak.
#8880: igen, csak ez a bizonyos %, ahol elindul a töltés, ne legyen 50% felett... Annak semmi értelme, h 95 és 100% közötti ciklusokat nyomjunk szegényre.
#8883: én teljesen elégedett vagyok a kínai akksijaimal, 2x1800 mAh+1 külső töltő került postázással 14$-ba...
Ha ez a PSP töltő tleg tud 20+ amperórát, és tleg műkszik telefonokkal, az nagyon tuti lenne, kb végtelen áramforrás. -
xpike
tag
sziasztok
nincs valami jó tippetek autós töltőre, tartóra, meg általában praktikus védőtokra
milyet és hol érdemes venni ?köszi
-
Sógi
addikt
válasz
ForRedGlory #8883 üzenetére
Tudok, linkelte vki pár napja (hardverapró), és még pesti is ha jól emlékszem
(#8882) csukasi: told be fordítóba, ha nem vágod...
Turn off your phone and pull out the battery 10-15 seconds
Install your battery back, but DO NOT turn it on
Plug the module into the micro-USB port to the phone
Wait for around 2-3 seconds, you could find the yellow download mode logo on your screen Unplug the module
Connect your phone again with your micro USB cable to the computer
Flash your phone via the program "odin" -
csukasi
tag
Használta már valaki a JIG dugót ? Mert ma megjött, de jó lenne ha valaki leírná hogy használta. Kikapcsolt állapotban kell bedugni a telóba, és utánna download módba kell tenni a telefont ? Vagy elősször download módba kell indítani, és csak utánna bedugni ? Valaki tudna tanácsot adni ?
-
Sógi
addikt
válasz
ForRedGlory #8879 üzenetére
Kicsit (nagyon) drágák ezek a cuccok...Pár napja linkelt vki 1800-as akku 2500-ért...Ráadásul egy 1400-sel mit kezdjen az ember...
Nemrég rendeltem egy 10e mah-es töltőt 10e-ért...De az még durvább, h a psp-hez való 24e mah akkus töltő is jó a telefonhoz, ami még ennyibe sem kerül -
válasz
t72killer #8872 üzenetére
itt sajnos nem oldható meg az, hogy töltőről menjen, amikor az csatlakoztatva van, ellenben én pont örülnék annak, ha bizonyos % merültség után automatikusan bekapcsolna a töltés, mert sgs esetén utáltam, hogy például notihoz volt kapcsolva usb kábel használatával a telefon, mert például úgy mobilinterneteztem, de bármennyire merült is a telefon, nem kapcsolt be automatikusan a töltés! amennyiben itt automatikusan bekapcsol bizonyos merülés után, úgy azt örömmel veszem!
-
Flashhh
tag
No megérkeztem
Gyors kerdesek amik felmerultek bennem:1.Minden rom frissitesnel kerni fogja a simlock kodot vagy sem?
2.Ha a kamera video modban van, miert olyan a fenykepezos modhoz kepest mintha digitalis zoom lenne rajta? Ez eleg idegesito nekem :S
3.Van valami camera mod a telora ami kicsit megokositja a gyari appot?
4.Melyik a legjobb ingyenes HDR progi amit ismertek?
5.Titanum Backupot hogy tudom ugy mukodesre birni h tudjak jegelni is mert sok a szemet amit soha nem hasznalok de eszi a procit.
6. Van é olyan alkalmazas ami az amoled kijelzonek koszonhetoen, folyamatosan mutatja az idot mint mondjuk nokia n85 v n8on.
7. Kerestem, de nem talaltam marketba olyan progit ami a gyari akksit mutato ikont lecsereli olyanra ami szazalekosan is irja az allapotot.
es az utolso
8. Lementettem az N900 rol vcf be a kontaktjaim, ezt szeretnem egyszeruen beimportalni, nem egyesével ami progit talaltam ra a felet skippelte es ezekhez a kontaktokoz szeretnek FB rol parositani kepeket h ne legyen olyan csupasz az egesz.Bocsi a sok hulye kerdesert, olvasgatom egy honapja a forumot de embertelen mennyisegu komment van es soha nem fogok talalni valaszt igy konkretan a kerdeseimre.
Remelem tudtok segiteni nekem -
-
No.01
addikt
Lehet bugyuta a kerdes, de az en fuggetlen telefonomhoz nem volt memoriakartya a kollegam meg vette egyet a hetvegen a Vodanal es o kapott egy 8Gb-at... Most es szivtam vagy o jart jol?
-
válasz
gezatata #8871 üzenetére
A dolgok jelenlegi állása szerint igen, mindig be kell írni/másolni a parancssort
Esetleg írhatna vki egy appot, ami ezt 1 klikkelésre +csinálja...Töltő: tegnap vettem észre, h a teló kicsi használat után nekiállt újra tölteni (kb 96%-ról indulva) ennél nagyobb akksi-élet-pocséklást még nem láttam... Minden megkezdett töltés amortizálja a cellákat, nem értem, miért nem oldották meg úgy, mint a laptopoknál, h amikor töltőn van, akkor a töltőáramot használja és cs akkor tér át akksira, ami mkik r lehúzzuk a töltőről.
-
gezatata
aktív tag
válasz
t72killer #8847 üzenetére
szerinted minden egyes csatlakoztatás ilyen sok macerával jár vagy ezt csak egyszer kell megcsinálni (már mint a parancssor beirására gondoltam)
8870 kár is lenne a vizet felzavarni
több embernél is olvastam hogy éjjelre is töltőn hagyják a mobilt
bevallom ez idáig én is így tettem de pár hete utána olvastam a Li-ionos aksik töltésének és ott azt írtak hogy sokkal tovább tart az aksi élettartama ha feltöltés után rögtön le is húzzuk a töltőről,
valószínűnek tartom hogy azért csipog/rezeg a töltés végénél mindig hogy fel van töltve mert így szeretné a gyártó is hogy a legtöbbet hozhasd ki a készülékből -
DarkByte
addikt
Értem, akkor majd az első 2.3.4-es főzött ROM-nál el fog tűnni.
#8841: erre inkább nem reagálnék.
Apropó, megjött az USB OTG adapterem. Teszteltem billentyűzettel, egérrel, pendrive-al. Mindegyikkel frankón megy. Egérből mondjuk van egy notihoz való plusz LED-es példányom, arra már azt írja High Power USB device, és nem hajlandó naftát adni neki. Majd ha kollégát le tudom vakarni a tápos USB hub-járól ki akarom próbálni mi van ha rádugom egyszerre ezen perifériák valamilyen csoportját.
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #8868 üzenetére
A WP7 hardveres megkötései miatt semmi köze sem lesz az SGS2-höz.
-
Friss pletyka...
-
Sokka
aktív tag
Köszi szépen Dancsuri. Ez tényleg sokkal másabb, mint az általam használt azonos verziószámú. Asszem pénteken Ausztriából hazafelé tesztelem is.
t72killer üdv újra "itthon" örülök, hogy sikeres kimenetele lett az ügyednek. Pláne, hogy ingyen.
-
snoopy
aktív tag
Na megint van két kérdésem.
Lehet olyat csinálni, vagy létezik olyan app, hogy egy bizonyos számról érkező sms-eket passworddel le lehessen védeni?
Van olyan forgalom figyelő, ami azt is figyeli, hogy melyik alkalmazáson mennyi forgalom ment át?Tegnap kicsit kéz alá vettem a kicsikét, 2 óra skype videó telefonálás volt, közben neteztem is mindezt wifi-n keresztül és az igo-s gps-et is feltettem és állítgattam, meg nézegettem. Na így felment 50 fokra az akksi. A telefon egy másodpercre sem laggolt be sehol sem.
-
Sógi
addikt
Már nem emlékszem ki kérdezte, h dupla sms jelzést hogy lehet eltüntetni, most frissült a go sms (3.5) és van benne egy olyan opció, h a többit nem jelzi, tehát elvileg kizárólagosságot
kap a rendszerben...
Kaptam is egy sömöst és csak a go sms jelezte, de azért teszteljétek, akit érdekel.. -
milanmylo
aktív tag
Nagyon durvan.merul a telefon ezzel a gyari rommal
Reggel 7kor vettem.le toltorol es.mar 50%on van.
-
válasz
killerjohn #8848 üzenetére
Személyszerint jobban megbízom egy gyári ROM-ban. Abban is lehet hiba, de a további főzés újabb hibalehetőséget generál, olvastam már boot-loopot okozó nitroz-romról, félkész litening-ről, stb. idővel lehet, h felteszek egy főzött romot, de megvárom, míg a szakácsok jobban belejönnek a dologba+"nevet szereznek".
-
milanmylo
aktív tag
Varhato sense felulet sgs 2re?
-
Flashhh
tag
Vegre megvan a keszulek!
Ejfel utan ertem haza hajnalban kapott egy uj romot KE7 azthiszem es unlockoltam. Most melozni megyek de delutan tamadok a kerdeseimmel, amik ha amator idegesito kerdesek lesznek elore is elnezest kerek
Vlki dobhatna egy litening rom linket es privibe igo t 8-) -
DaviD202
aktív tag
Valaki nem tudja hogy lehet megszüntetni azt h netezés közben ne ugráljon Hsdpa és 3G között? Maga az h csökken a sebesség az nem zavarna, de miközben vált 1-2 percre elmegy a net ami eléggé idegesítő. Adótorony itt van a közelben, full térerő van mégis "ugrál"
Előre is köszi. -
gyuromoj
veterán
Hogy tudok törölni játékot a telefonról?
Akku %-os kijelzése lehetséges valahogy?kali
Amit ebben a HSZ-edben linkeltél azt én is feltehetem nyugodtan?! Csütörtök óta van meg a telefon. Előtte iPhone-om volt, azt simán JB-tem. Gondolom akkor ez is menni fog.
-
válasz
killerjohn #8848 üzenetére
nem mindenki szereti a buherált firmware verziókat!
xxkf2 és xwkf3 - az xx firmware verziókban gyengébb a magyarítás, nincs magyar swype...stb támogatás! -
válasz
gezatata #8844 üzenetére
phu, mivel magam nem próbáltam, felelősséget nem vállalok érte+ha megakad a kísérletező, segíteni sem tudok, csak a fordításban:
1. Rootolod a telót
2. Felteszel egy Terminal emulátort a marketről (én pl a Jack Palevich félét használom)
3. letöltöd az xda-s topic 1 HSZ-ából az ntfs.zip-et, kicsomagolva kapsz egy ntfs.ko filet.
4. a terminalban betöltöd az ntfs.ko-t insmod-dal:insmod /sdcard/UsbStorage/ntfs.ko
(ha az ntfs.ko az USBstorage mappában van)mountolod a meghajtót a következő parancssorozattal:
Külső winyó(OTG) esetén:
ls /mnt/usb
mount -t ntfs -o uid=1000,gid=1015,iocharset=utf8,umask=000 /dev/block/sda1 /mnt/usb
ls /mnt/usbSDkártya esetén:
ls /mnt/usb
mount -t ntfs -o uid=1000,gid=1015,iocharset=utf8,umask=000 /dev/block/mmcblk1p1 /mnt/usb
ls /mnt/usbHa végeztél, umount paranccsal távolítsd el a meghajtót:
umount /mnt/usbA módszer egyelőre csak olvasásra jó, fileokat nem tudsz az ntfs partícióra írni
-
gezatata
aktív tag
-
Csabi42
tag
Processzor hőmérsékletet lehet valamivel mérni?
kali köszi szépen, lehet megcsinálom még egyszer.
-
válasz
milanmylo #8834 üzenetére
szobából nem könnyű lockolni akár a legmodernebb ketyerével, max ha padlásszobában vagy jó nagy tetőtéri ablakokkal
úgy 6-8 perc jelgyűjtőgetés után nekem fogott jelet egy 6emeletes épület 3.emeletéről, ablakhoz közel.
Ami fontosabb: őslelet ROM-mal, repülőmódban (no A-gps), szabadtéren 2 perc alatt megvan a lock hidegindítással (1napig nem volt aktív a gps előtte). Újralockolni 5-10sec alatt tud (pl naviprogram újraindításakor/váltáskor másik naviprogramra). Ez mutatja, hogy a teló GPS-rendszere jó. A-gps rásegítéssel méggyorsabb, úgy szabadban, cold-boot esetén is 20sec alatti lockokról írnak.
#8833, kali: köszi
már húzom is lefelé+hnap meló után tolom felfelé.
#8836, adodaniel: sajna egyelőre csak a FAT32 támogatott alapból. NTFS-re van elvileg trükk, bár nem tudom, nem rondít-e bele a rendszerbe. EXT2 mountolás lenne talán a leg android-barátabb, de erről nem láttam leírást.
-
válasz
milanmylo #8834 üzenetére
a lakás (panel) eldugottabb sarkában is gyorsan felugrik 3 - 4 műholdra, az ablak közelében meg 8 - 10 műholdra csatlakozik fel! (a-gps rásegítés adott!)
Csabi42; lappangó maradék ideiglenes frissítési állományok, felülírt illesztők...stb, amik egyrészt a helyet foglalják, másrészt több/sok hibalehetőséget adnak a rendszer számára, lassulásokat és akadásokat okozhatnak!
-
adodaniel
őstag
Memóriakártyát milyen fájlrendszerre érdemes formázni?
-
-
WaterWave
veterán
nem is rossz ez a seekdroid alkalmazás...
-
csabicska
senior tag
Sziasztok .
Megy e valakinek,tud e játszani a Backstab HD játékkal?
Köszi.
Ha igen hogyan oldotta meg? -
dancsuri
veterán
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok. SGS és 1 het iphone utan vegul itt kotottem ki ma megvettem az sgs II-t. Erdeklodni szeretnek, hogy van e mar olyasfele leiras mint anno az sgsrol, csak mert nincs kedvem hulyesegeket kerdezgetni
Rom csere bonyolultabb mint az sgsnel? Erdemes a gyari romot cserelni?
-
WaterWave
veterán
teljesen másabb ez a gps progi mint ami nekem volt, sokkal többet tud
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható helyet, ahonnan - viszonylag - olcsón tudnék SGS2-őt venni?
Köszi,
Üdv!
-
dancsuri
veterán
Akit érint bocs de csak most értem haza, küldtem a küldenivalót
-
Értem, köszi! Kezdek eltévedni a ROM-ok között. A tapasztalatok alapján látom, h a KF-sorozat jobb a KE-nél (a KDF-ről, amivel a gariból visszakaptam a gépet sürgősen el akarok pucolni, hálistennek root+efs mentés sikerült, bár specifikus insecure kernel nincs rá).
1 hetet lehet, h várok még, hátha jön egy 2.3.4-es ROM...
-
Luser2000
addikt
Kedves Fórumlakók!
Navigációra többek között iGo-t használok.
A címjegyzékében vannak címek. Ha a címjegyzékben az adott illetőnél kiválasztom, hogy mutassa a térképszoftveren (itt lehet GoogleMaps vagy iGo), akkor az "utca, házszám" típusúakat tudja azonosítani, de ami csak mezei koordináta formátumban van, azokat nem.
Így van eltárolva (az "utca" mezőben):Éxx.xxxxx°
Kxx.xxxxx°Miért nem képes értelmezni a pozíciót?
(Próbálkoztam vesszővel elválasztani a "tengely értékeket", próbáltam tizedes pont helyett vesszőt, elhagyva az É/K betűket, stb.)Hogyan kellene a (google) címtárban eltárolni koordinátát, hogy azt az iGo is kezelni / értelmezni tudja.
Köszönettel,
Balázs -
snoopy
aktív tag
A zene hangjával nem nagyon voltam megelégedve, de egyik helyen azt írták, hogy fel kell tenni az Equalizer meg a Poweramp-t és azzal faszán belehet hangolni majd. Megtettem és hát.., mintha nem is ugyan abból a készülékből jönne a zene.
-
rjg
őstag
Ok, akkor ugyanarról beszélünk, csak nekem ez korlátozott funkcionalitás a Symbianhez képest. Egy-két "zaklató" ellen valóban jó. Én nem használom, nekem nem fáj a hiánya, de anno amikor WinMo-ra váltottam, hiányzott ez a lehetőség, Hátha a váltáson gondolkozónak ez is szempont, tudjon róla, ne legyen kellemetlen meglepetés.
-
DarkByte
addikt
Arra nem jött rá esetleg valaki hogy a 100%-os akku töltöttség jelzést hogyan lehet letiltani, vagy legalább is a rezgést kikapcsolni? Marha idegesítő mikor éjjel arra riadok hogy az éjjeli szekrényen a mobil mellettem rezeg.. mit rezeg, legyalulja a fa lapot.
-
mint korábban is említettem, az elmúlt évek alatt volt sok symbian alapú telefonom is, szóval tudom, hogy mi a különbség, amire gondoltál, profilokon belül alapban valóban nem lehet, és időzítetten sem, de én arra gondoltam, hogy; beállítások -> hívás -> hívás elutasítása...stb! arra jó, hogy kiszűrj bizonyos számokat, vagy azokat, akik, nem küldik el a hívószámukat...stb!
-
rjg
őstag
Ha arra gondolsz, hogy a névjegyzékben a kontaktoknál egyesével meg lehet adni, hogy "dobja el" az adott kontakttól érkező hívást, az nekem nem valódi hívásszűrés. A Symbian-nél alapban tudtál csoportokat definiálni és pl azt beállítani, hogy munkaidő után az otthoni profilban csak a család, meg a barátaid bejövő hívásait "szólaltassa" meg. Az Android alapban ezt nem tudja, csak külső alkalmazással.
-
válasz
t72killer #8791 üzenetére
az xx firmware verziókban angol és magyar nyelv is adott, ellenben magyar swype csak az xw firmware verziókban adott, ráadául oxa csc esetén magyar xeh product code támogatás sincs - utóbbi probléma 3 állományos firmware verzió esetén úgy kezelendő, hogy az oxa csc lecserél oxx verziósra!
rjg; a hívások szűrésének a lehetősége alapban is adott!
-
Gaabor80
aktív tag
válasz
pestibenji #8800 üzenetére
Ez nagyon jó hír. Gondolom a névjegyzéket nem tudja áthúzni a nokiából..
-
-
rjg
őstag
válasz
Gaabor80 #8798 üzenetére
A repülő vagy néma mód automatikus váltogatását csak külső app-al tudod megoldani, azzal viszont hibátlanul megy. Én megvettem a Setting Profiles-t, de emlékeim szerint a Timerific-re is írták, hogy tudja ezt a funkciót. A névjegyzékből való születésnap emlékeztetőre nem tudok megoldást, én már Nokián is a naptárba vittem be ismétlődő eseményként.
-
Giovanny
őstag
válasz
pestibenji #8801 üzenetére
És kb.mikor várható?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest