- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Fortunei
csendes tag
válasz
Manka76 #6971 üzenetére
Oké, akkor most kilőttem a csomagkapcsolatot, a wifit ( a futó alk. közül a mindig beragadó wifi megosztást), átálítottam 2Gre . Most állok 81%-on , kíváncsi leszek, menyit használ.
(De azt még mindig nem értem, hogy egy héttel ezelőtt miért nem merült így az akkum, pedig minden be volt kapcsolva...)
Ez a maps ez érdekes, esküdni mertem volna, hogy újonnan Google maps néven volt a progik között, most meg 'Térkép' van. Lehet, hogy rosszul emlékszem. ( viszont tényleg állandóan ott van a futók között )
Köszi.
-
válasz
Manka76 #6971 üzenetére
...ergo a telefonnak kevesebbet kell pumpálnia.
#6972: fura, mintha nekem a wifi evett volna többet. Bár gondolom ez is hálófüggő. Ja, és gondjaim voltak a térerővel. Itt ülök a routerem mellett, és volt hogy csak feles térerőt mutatott, máskor meg minden okés volt neki. Valszleg interferenciagondjai lehetnek...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest