Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #7291 üzenetére
Pl. running acleaner.
Sógi: Nekem fent van most is, a fix helyretette a gondjait, de szólni fogok, ha feltettem a javítottat és minden ok. vele.
-
Sógi
addikt
válasz
Fortunei #7296 üzenetére
Végül is te döntesz, h milyet szeretnél, az igényeimnek ez megfelelő, de ha úgy is akarsz vmit venni, akkor azt is be kell tenni a tatyódba
Én csak annyit javaslok, h ne sajnáld a pénzt és vmi bivalyt vegyél, mert az éri meg igazán!
Van tölthető elemes is, láttam e-bay-en már valahol...(#7299) Gizmo94: külsőleg gondolom nincs sok változás...? Hangrögzítő működik?
-
Fortunei
csendes tag
Nem azért, mert nehéz lenne, csak plusz egy cucc a sok mellé.
(Nekem családi "tatyóm" van, mindenki jön, hogy csak még ezt rakd bele, meg ez is belefér még, ugye... )
Ettől függetlenül beruházok vmi vésztöltőre, mert szükség lehet rá. Esküszöm, elemeset is láttam vhol, csak most nem találom - bár nem ehhez a típushoz volt. -
jjc
aktív tag
válasz
cskaroly82 #7281 üzenetére
apa, kezdődik.
-
djapor96
senior tag
válasz
Painkiller77 #7293 üzenetére
Azt csak úgy tudod, hogy belépsz a neten a gmail -be és a két fiókot összekapcsolod. Akkor aszem fel is ajánlja, de ehhez Windows Live 2011 Essential kell a PC-d re...
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy szinkronizáltam a facebook ismerőseimet őket hogyan lehetne google-ba szinkronizálni vagy átrakni?
Előre is köszi -
Gizmo94
veterán
Nem kell sokat várni rá, már dolgozik rajta a fejlesztője és nem hinném,hogy sokáig fog tartani, mert a fixet amit tesztre kiadott letöltöttem a romhoz és elmúltak a fc gondok.
Viszont cwm-mel kell fixelni, el lehet rontani, aki nem vágja inkább ne fogjon bele, biztonságosabb megvárni a javított romot, ami szerintem hamarosan fent lesz -
Sógi
addikt
-
WaterWave
veterán
3+1 es gyári romot lehetőleg ke7 est tudna valaki linkelni? mert újraraknám a telom
-
cskaroly82
csendes tag
Sziasztok!
Én is ma vettem egy ilyen telefont!
Kicsit visszatérhetnénk ehhez a témához?
http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_4295-4295.htmlItt most mi a rossz?
Az enyhén sárgás foltok, vagy az, hogy ha normál nézetbe tartjuk a telefont, akkor a kijelző bal egy harmada egy kicsit sötétebb mint a jobb kétharmad?
Mert nekem sárga foltok nincsenek, de egy az 1/3 2/3 dolog megfigyelhető sas szemmel.Előre is köszi.
Üdv.
-
Shummo
senior tag
Vki akinek esetleg van Bluetooth-os konzol controllere, nem nézné meg, hogy tud-e a teló kapcsolódni, és hogy az használható e a játékok alatt
[4perc környékén van, amit akarok
]
>> TV+Kontoller komboba gondolkozokMinek nekem Xbox / ps
-
válasz
dekanov #7273 üzenetére
minden elveszik, abba az állapotába áll vissza a rendszert, mint amikor a dobozából kivetted!
pzstm; az efs mentés nem ezért van, vagy te minden frissítés után visszamásolod a az efs mentést, és látszati product code...stb módosítást csinálsz?
amit korábban linkeltél, mint xwkf3, arra a - rossz - linkre ezt adja ki! -
dekanov
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az mms-eket nem tudom elküldeni. Sms-ek elmennek rendesen, de az mms-ek nem. Az állapotukhoz kiírja azt a teló, hogy "küldés". A t-nél vagyok és még szűz korában küldtem mms-t, azóta nem tudom mi változhatott. Valami alkalmazás kavarhat be? A t-s ismerősöm azt mondta, állítsam vissza a gyári beállításokat. Ilyenkor mi az ami elveszik? Szerintetek? -
messi6502
tag
Nah megjött 2 órája az s2, szeretnék segítséget kérni, hogy ha felakarom rakni a litening rom-ot, előtte kell-e valamit még felraknom, vagy csak simán odinnal rakhatom is fel?
Ez lenne az első rom telepítésem -
pzstm
titán
SamFirmware SamFirmware
FIRMWARE: First Turkish For Samsung I9100 :I9100XWKF3_OJVKF1_XXKF1 Link: http://t.co/aEWEMci My bad! -
RedCat
senior tag
Aki feltette az új Litening-et, megnézné, hogy valóban kivették a wifi megosztást? Kíváncsi vagyok erre a romra, de a 3g osztásra wifin keresztül nekem fontos...
-
ERPY
őstag
AKI LESZEDTE AZ 1.5-ÖS LITE'NING ROMOT, NE TEGYE FEL, MERT HIBÁS!!!!
LE IS VAN MOST SZEDVE A HIVATALOS OLDALRÓL, A HIBÁN DOLGOZIK A KÉSZÍTŐ!Jelenleg ez van kiírva:
Litening_Rom_v1-5.rar (264.12 MB) please wait till i have fixed some bugs -
WaterWave
veterán
Valaki tudna nekem adni gyári 3+1 file-os rom linket?
ha lehet ke7 vagy ha ilyenből nincs akkor ke2 vagy ke3, vagy amelyiket javasoljátok, csak ujra akarom tenni a gépetköszönöm szépen!!
-
Fortunei
csendes tag
Én is néztem, amit linkeltél (olcsóbb is), csak úgy láttam, nem áll olyan stabilan benne + meggyőzött a gyári azzal a tulajdonságával is, hogy fektetve is lehet használni (körbeöleli a perem, tehát biztosan nem csúszik ki belőle.
Konkrétan mi mindenre van szükség ahhoz, hogy tv-hez kapcsoljam ? Most láttam edigital-nal az eredeti HDMI kábelt, mi kell még ? Ehhez nem értek, de jó lenne néha összekötni.
És igazad van, az is jó lenne, ha közben tölteni is tudna .Szerk.: nem kábelt, hanem adapter láttam, bocs.
-
Richard!
addikt
a KF1 az még jó lesz egy darabig?vagy érdemes KF2-re vagy KF3-ra update-elni?
egyáltalán van már KF3?
-
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #7248 üzenetére
Nálam is...
-
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #7243 üzenetére
Így igaz.
Csak sajnos kicsit várnom kell a flashhel, mert éppen olvastam XDA-n az akku trükköknél, hogy 100% akksin flasheljem a romot, merazjó.
Tehát így teszek, töltöm keményen..
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #7234 üzenetére
De úgy ám...
-
WaterWave
veterán
-
HXY
addikt
válasz
Gizmo94 #7197 üzenetére
Nekem már megvan a Saturnból.
Így a garancia 26 hónap, és nem kell a letiltástól sem félnem.
Én a gyártó garancia híve vagyok.
Anno a Sony Ericsson T610, és a Nokia 3650 szervizelésekor a márkaszervizek a garancia lejárta előtt a szoftverfrissítés mellé ingyen adtak 1-1 új akkut. Gondolom manapság ez már nem divat... -
Gizmo94
veterán
Esetleg itt valami hasznos?
Nézd csak: Az új lite'ning ben..
Changelog
21/06/2011
Now with official XXKF2 Firmware
Modem XXKF2
Added CF-Root 4.0 kernel for XXKF2
VoIP-SIP support
Support PhoneCall Recording support <---------
Now also added the read tweak for ext SD-card
Increase the Wi-Fi Scan Interval to save battery
Lower the call Ring Delay
Removed WiFi Sharing to save battery -
-
Gizmo94
veterán
Sajna jobb ötletem nincs, az enyém a t-től van.
CrawLinG: SzívesenShummo: Igen, konkrétan havi 16k-s multimédiás csomag esetén valami 50k az ára , ebből jön le hűségkedvezmény és részletre is megy, ha jól emlékszem 8k körüli befizetővel.
Somnia: Call recordert próbáltad?
xtremetuning: jah, nálam is így járt és most ez a helyzet.
1taki1: Akkor már linkelheted a saját oldaláról is.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Fortunei #7207 üzenetére
Szívesen.
Somnia: Az nem én voltam szerintem, de próbáld ezt
Luser2000: Sehogy, kivágtam a francba az egészet, mert akárhogyan állítgattam, mindenhogy evett.
richie900812: Kösz, nekem is tetszik, SGS-en is ezt használtam.
RedCat: Igen persze, emg tudod nézni. Klikk a widgetre és akár 15 napra előre is meg tudod.
-
RedCat
senior tag
Szépek ezek a widgetek valóban, de meg tudom bennük nézni, hogy hétvégén milyen idő várható? Mert az szép, hogy most milyen az idő, de kinézek az ablakon és látom
A fancy widgetet tettem fel (csak az ingyenest), abban nem lehet előrejelzést látni (4x2-es widgetet enged csak). A fizetősben lehet benne van...
-
CrawLinG
tag
Normálisnak számit az hogy töltöttem éjjel 1 kor 100%ra ,most nyomom két orája a telot folyamatos 3g stb és már 72% os ?
-
somnia
senior tag
válasz
Gizmo94 #7196 üzenetére
Nem értem, de nekem már a Galaxy S-en is ez volt,és nem merítette az akkut.
Most sem, hogy éjjel repcsiben van, 1%-ot fogyaszt este 8-tól , reggel 8.-ig.Apropos.
Mondtad, hogy találtál valami jó appot, ami felveszi a beszélgetést, csak azt nem, hogy mi a neve?
Elárulod?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest