Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
csabám
addikt
Kf1 - hez kérhetnék egy origi kernelt? Csak ne az xda - sat (ZSKF1)
Thx.
-
WaterWave
veterán
persze hogy neked, köszi...
ha elakadnék benne ráddobhatok egy pü-t mert nem vágom hogy ez a 3 fileos vagy az 1 file-os megoldás...?
én 1 file-ossal csináltam a ke7-et de mivel ez már egy magasabb verzió, egyszerübb lenne, egy gyaluzás a gépen és ugy felrakni szűz rendszerre -
Shummo
senior tag
Szerintetek a következő tartozék alkalmas lenne, e az én terveimhez: [Dock]
Ezen van hatul egy Micro usb port töltőnek. NODE! Úgy tervezem, hogy abba menne egy MHL adapter > ebbe pedig menne egy részt a töltő másrészt a HDMI kábel.
Szerintetek ez megoldható? Képes lehet az a hátsó USB arra, hogy azon keresztül MHL-es HDMIvel tvre nyomjam?
-
Fortunei
csendes tag
válasz
ForRedGlory #7087 üzenetére
Talán nem teljesen véletlen, hogy mióta ezt az alkalmazást kikapcsoltam, újra olyan az akksim,mint volt ...
Reménykedem, már jártam így egy progival. -
WaterWave
veterán
honnan töltöd le?
-
Fortunei
csendes tag
Még mindig nem iszom előre a medve bőrére, de három órája vettem le a töltőről, s azóta stabilan 100 %-on áll
(Most direkt nem piszkálom az összehasonlítás miatt.)
Úgy néz ki, megtaláltam a bűnöst (koppkopp). -
CHIPman
nagyúr
SamFirmware
FIRMWARE: Samsung I9100 Firmware: I9100XWKF3 Online! (Android 2.3.3) -
hossszú
őstag
Ma szert tettem egy ilyen telóra.
Van valami különleges dolog ami különös figyelmet érdemel, vagy érdemes tudni? -
messi6502
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mint leendő (holnap, ha minden jól megy) SGS II tulaj.
Konkrétan a jelenlegi legjobb rom/kernel modem párosítás érdekelne.
Ezalatt értem a stabilitást, gyorsaságot és az aksi fogyasztást.
Köszi! -
-
Sógi
addikt
Nekem folyamatosan monitoroz a battery widget pro, igaz csak fél óránként, de akkor ez lehet nálam is a gyorsabb merülés oka repcsi módban?
(#7073) ForRedGlory: jah, én is csak akkor hiszem el ha belinkeli vki és saját szememmel látom, h 4 óra samoled+ kiejlző használat mellett csak -35%
-
bizi990
senior tag
válasz
Varszegig #7069 üzenetére
Most pattanok vodától, mert htc desire s-t 9év és 18e havi díj mellé majd 80-ért akarják adni, míg t-mobile-nál meg ingyen (új ügyfélként)...
Valszeg holnap rendelem meg az s2-öt, csak a méret miatt fáj a fejem. HTC Desire HD-t is nagynak találtam, ez elvileg még nagyobb is kicsit. Desire S méretre optimális lenne, csak félek két év alatt nagyon elavul, mint a mostani diamondom. Mennyire "mobil" ez? Nadrágzsebben el van, le lehet ülni úgy, hogy első vagy hátsó zsebben van? Van vmi jobb tároló, mint a tok és úgy zsebben? Diamondot övtokban hordtam, de azt meg már gázosnak érzem -
Cruncher
csendes tag
Félig off-topic, de azért mégis a telefonhoz kapcsolódik, az a kérdésem, hogy 32 GB-os microSD-t honnan érdemes beszerezni?
Lehetőleg még a héten szükségem lenne rá (jövőhéten elutazom) és nem tudom, hogy kell-e class 6 vagy elég a 4 (HD videó). -
Medley
tag
Egy kérdés a szakértőkhöz!
Ha a lightning 1.4-et feleteszem (1 file), akkor csak a PDA-hoz kell betallózni?
Valamint Rootolt a rom, igaz?Köszi a válaszokat előre is!
-
Muffi
aktív tag
Én reggel huztam le a töltőröl olyan 10 fele..egésznap megy/ment a wifi a háttérben a facebook nyomkodtam ... böngésztem rajta és most van az akksi 78%-on!! szal sztem eléég jól bírja..
-
Flashhh
tag
válasz
Varszegig #7057 üzenetére
Ouch, ja hogy ez a 125 ezres telefonhoz doboz se jár? Azt el is felejtettem tőlük megkerdezni telefonba. Hmm akkor GSM LINE kilőve bármennyire is csábító. Részletre nem fogom tudni megvenni, mert ahhoz kellenek közüzemi számlák stb amik nincsenek. Marad az akkor, hogy várok egy megbizhato emberre aki használtan adja majd el a készülékét kicsit később...
-
eNKá
csendes tag
válasz
Csillagkuty #7050 üzenetére
Nekem kb 2-3 %-ot fogyaszt egy éjszaka alatt. Bár hozzá kell tenni, hogy volt egyszer olyan, hogy jelentősen többet fogyasztott, akkor én is azt tapasztaltam, hogy folyamatosan ébren volt a készülék.
Fent volt az Elixír, lefolytattam egy koncepciós pert és azonnal likvidáltam. Azelőtt és azután sem volt magas fogyasztás repülő módban.
A lényeg, hogy olyan programot keress, ami megakadályozza a tel. alvását, folyamatosan monitorozza valamely rendszereszközt (akku, processzor, memória). -
Xaels
félisten
válasz
Flashhh #7055 üzenetére
Egy ilyen kaliberű készüléknél igenis fontos szerintem a garancia. Ha később nem válik be, de el akarod adni, akkor a kutyának sem kell olyan amihez nincs doboz, garancia és tartozékok vagy ha még is akkor nagyon alacsony árat fog érte kínálni. Ha nincs egyben annyi pénzed, akkor vannak boltok ahol ha kifogsz egy 0% THM-es akciót akkor nem kell sokkal többet leperkálni érte, még is meg van mindened és tuti hivatalos forrásból származó ÚJ készüléket kapsz.
Amúgy DOMINO csomagban 132 T webshop. Rendes garancia, doboz és tartozékok és ha jól tudom akár biztosítást is köthetsz rá.
-
Flashhh
tag
Akkor mit tanácsoltok, hol érdemes venni? GSM LINE igen csalogató, mert nekem még max egy adatkábel kell semmi más. Gari se nagyon érdekel és sehol máshol nem találtam ilyen olcsón ezt a telefont. Van aki használtan is nem független telóját 10-15 el drágábban árulja. És ott még lehet félni attol h tiltjak az imeit
-
válasz
Csillagkuty #7050 üzenetére
vélhetően csak repülős módban akad be valami alkalmazás/illesztő, agy csak akkor okoz problémát!
Flashhh; szerintem felejtős ilyen helyeken vásárolni! simán tudod magyarítani, de onnantól szerintük ugrik a garancia...
-
Flashhh
tag
HellO!
Gyors kerdesem lenne. Beszeltem a GSM LINE osokkal mert jelenleg ok aruljak legolcsobban az SGS2t ujonnan. 126ezerér de azt mondta a srac hogy csak angol nyelvu es semmilyen szoftverrel nem tudom magyarositani. Ha ROM ot cserélek akkor se? Vagy ezen le lehet tiltva valami és nem tudok cserélgetni rajta semmit? Mennyire lehet igaz? Mert elég magabiztosan mondta h semmilyen módon nem fog menni a magyarositasa.
A masik, h ehhez a pakkhoz nem jar adatkabel, egy sima mezei usb-microusb kabel tud adatkabelkent funkcionalni? Mert Nokianal voltak furcsasagok h csak a gyarival mukodott az adatkabeles tema. -
-
Sógi
addikt
Ok, akkor tiszta, lementem amit feltöltöttél és ha eljön a gyalu ideje, akkor a lerírásod alapján felteszem.
Az akkura visszatérve, ha mondjuk 4 órán keresztül AB-zol vagy csak nyomkodod egyhuzamban átlagos használattal, akkor pl. reális lehet ez a kb 35%-os csökkenés?
Bocs, de ezt nem bírom feldolgozni -
- igen, minden gyári alapra áll vissza!
- jól bírja! nem írom, hogy x idő alatt x%-ot merült...stb, mert ennek nem sok értelme van, hiszen mindenki másra/másként használja a telefont, más és más alkalmazásokat telepített, másként állítot be bizonyos funkciókat, és még sorolhatnám...
amúgy nincs mit!Csillagkuty; maga az ébresztő nem csinál ilyet, más - esetlegesen külsőleg telepített - alkalmazás lehet a hiba forrása!
-
Csillagkuty
tag
Nekem éjszaka merült 92%-ról 70-re ez kb 6-7 óra volt. Néztem is egy nagyot. Repülő módban, viszont az ébresztő be volt állítva, és a statisztikánál is látom, h ébrenlét alatt volt végig a telefon. Most napközben szinte semmit nem merül, az ébrenlét sincs jelen.
Lehetséges, h az ébresztő ennyire szívja? Ha visszaemlékszem, hétvégén alig merült éjjel. Wifi, gps ki van kapcsolva. -
Parameter
csendes tag
Sziasztok!
Ugye csak egy rossz vicc, hogy nem lesz kapható Vodáéknál?
Kösz!
Üdv!
-
íme; link [pda; xwkf1, modem; xxke7(2), csc; oxxke2 - xeh is!]
odin; re-partition kipipál, illetve felhúzás előtt és után is ajánlott a rendszeren a teljes reset!
akinél az előző firmware verzió nem megfelelő csc állománya miatt elmászott a magyar product code valamilyen külföldire, ott; *#272*imei# -> xeh (magyar) kiválaszt, és ok! figyelem; ez teljes nullázással jár! -
Fortunei
csendes tag
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy találtam vmit. Letöltöttem anno egy NoLed nevű progit, hasznos, mert a lezárt a lezárt képernyőn villogó ikonokkal jelzi, az elmulasztott hívást, stb. , ráadásul beállítható, hogy ezt csak akkor tegye, ha a tel. nem érintkezik semmivel, tehát ha zsebben v. tokban van, akkor nem jelez, csak ha előkapom.
De nem olvastam elég figyelmesen , mert most látom, hogy megakadályozza a tel. alvását
(puff neki!), sőt letiltja a billentyűzárat is.
Ez utóbbi lehet oka annak, hogy pár napja az akksi használatnál állandóan magas százalékkal láttam a tárcsázót ? Nem értettem, mit keres ott, amikor nem is használtam a telefont.
Hab a tortán: az értékeléseknél is sokan írják, hogy zabálja az akksit.
Szóval lekopogom, de szerintem sanszos, hogy ez okozta a nagyfokú merülést. (Folyamatosan működött.) -
igen, magamnak raktam össze a három állományt, mivel az alap xwkf1 esetén a csc ojvke4, ami nem tartalmazza a magyar (xeh) product code alá a szükséges állományokat, ezért azt lecseréltem egy oxxke2 verziósra, illetve xxke7 modem két változatban létezik, abból az újabbat tettem be!
mindjárt becsomagolom, és feltöltöm valahová! -
csabám
addikt
Kali: Ez a kombó 3 fileos?: " . . . szinte azonnal felhúztam egy saját összeállítású pda; xwkf1 / modem; xxke7(2) / csc; oxxke2 (xeh) kombót!"
Ha igen akkor érdekelne. Esetleg feltudnád tölteni valahova? Ha nem akkor is kelleneKöszönöm.
-
válasz
CrawLinG #7033 üzenetére
annyira azért nem buta kérdés, mert bizony szétoszthatod wifi útján a telefon által forgalmazott mobilinternetet - de ehhez külön beállítás és csatlakozási kérelem elfogadása szükséges, szóval csak úgy nem "lopja" majd a mobilinternetedet!
Zin; youtube -> opciók -> settings -> clear search history!
-
Zin
őstag
youtube ikonra meek, ott vannak amikre ra kerestem nevek.azt hogyan lehet kitorolni a listabol?mert barmit csinaltam sehogy se tudtam.gyari telo!
-
CrawLinG
tag
hali. megjött most reggel a kis drága s2-öm
, nekem is 500mb net van hozzá annyi kérdésem lenne hogy latom az akku használatnál hogy 4% wifi sharing force closal bezártam.Végülis engem nem zavar csak ugye ez a mobil netemet nem osztja szét vagy valami ? ettől nem nő a forgalmam ? bocsi ha buta a kérdés a választ előre is köszi
-
Sógi
addikt
Igazad van!
Legközelebb már wipe-al is kell foglalkoznom, mert az még nem volt nálam...
Bár egyenlőre nagyon tetszik ez a KF1 lite'ning és be is laktam rendesen a telefont, nem biztos, h egy kis plusz akku idő miatt (most is simán elmegy egy napot, de ha nem cseszegetném, akkor lehet 2 is lenne belőle) nekiállok most kitenni magam ennek a "stressznek" ha így is minden ok
Meg amúgy is jön egy 10000 mah-es hordozható töltő és akkor már az akkuidő is "megoldva"
Tényleg durva ez a főzőcskézés, mert csak megvadul az ember és rak fel mindent, még ezt is kipróbálom, meg azt is...Durva, inkább megnyugszom egy kicsit -
Zin
őstag
T-s netem Forgalmazott adat :37 MB 532 KB 0 byte 500MB-ig mehetek eleg vissza fogott vagyok honap eleje ota
Ha fece-n nincs mozgas az minimalissat forgalmaz igaz ? -
pzstm
titán
-
Sógi
addikt
Kösz, végre megértettem ezt is
Te tudsz vmit
Asszem szívesen feltenném a gyári KF1-et (gondolom ez a gingerbread KF1 lehet a jó?) (akku tesztelés céljából), abból létezik egy fájlos?
Most próbáltam használni a keresőt, de a linket nem találtam, azért visszatekerek pár oldalt hátha rá bukkanok, de ha esetleg vki tud hirtelen egy linket, amit feldobhatok KE7/KF1 liteningre-re wipe nélkül, akkor köszi
-
a firmware alapban három állományból áll; pda, modem és csc! odin esetén - amennyiben három állományos firmware verzióról van szó -, bizonyos kereteken belül tetszés szerint variálható a három állomány, ellenben ha csak egy állományos firmware verzióról van szó, úgy abban kötött a három állomány összeállítása, de mindig a firmware konkrét összeállításától függ, hogy milyen modem és csc állomány adott a keret mellé!
esetedben amit először feltettél, ott a pda; ke7, a modem pedig ke4, de amikor felhúztad a kf1 firmware verziót, ott már kf1 lett a pda, és azzal együtt a modem verziója is frissült ke7 verziósra - mivel adott utóbbi firmware verzió azt tartalmazza!
azt sajnos nem tudom, hogy a ke4 modem milyen, mivel nem volt alkalmam kipróbálni! az eredeti - szolgáltatós - firmware verzió is csak csak nagyon rövid ideig volt fent nálam a t-s telefonon, szinte azonnal felhúztam egy saját összeállítású pda; xwkf1 / modem; xxke7(2) / csc; oxxke2 (xeh) kombót! -
Sógi
addikt
Aha
És mit jelent a modem jelen esetben?
Azt nem értem, h yoleeka is KE7-et tett fel először, ha jól emlékszem és neki KE4 az alapsáv.
Én ezt I9100XWKE7_I9100XXKE4_I9100XEUKD1 tettem fel, aztán feldobtam már a KF1 liteningot és nekem KE7 az alapsáv.
Melyik a jobb, ha az alapsáv KE4 vagy KE7? kösz(#7026) pzstm: aha, kezdem érteni, ezt xda-ról szedted le, ugye vagy itt linkelte vki? De ezt gondolom wipe nélkül nem tudom feltenni? Vagy igen? Kösz
-
yoleeka
tag
Hmmm nekem az alapsáv verziója XXKE4 és a kernelverzió is más, igaz abból a legújabb van fent (CF-root-os 4.0, vagy mi a bré), nem tudom, ezek mennyit számítanak akkufogyasztás szemszögéből.
Alapsáv mit takar amúgy?UI.: Majd most kiderül mit bír a kicsike, 12.44-kor megy a busz, megyek melózni, este 11-re érek haza. Beszámolok a tapasznyalatokról.
-
Sógi
addikt
Mi a bulid száma neked? Kíváncsi vagyok..
Bár ahogy nézem a PFC KF1-nek is KE7 az alapja, tehát alapból az is egy KE7 csak buherálva, nem?(#7022) yoleeka: Nah mind1, azért kösz és ha lesz még ilyen (ami szinte biztos) és eszedbe jut, akkor dobd már fel lszi, had ámuljak, akkor én is ráreszelem ezt a PFC-t, bár nekem nagyon bejön az KF1 1.4 lite'ning
-
yoleeka
tag
képet már nem sajnos, mert tegnap este volt a dolog, vagy várj megsaslom, mi a szitu
már nem megy sajnos, mert csak az utolso 10 orat nezi, ha jol latom a kijelzot :S
Körülbelülre irtam a 35%-ot mielott valami utolso csalonak hinnetek, ezt fontos közölnöm, ugy gondolom.de arra emléxem, hogy 63%-on tettem fel tölteni, és a telefonkönyvet raktam rendben, wifi ment folyamatosan, szinkronok is mennek, accuweather, facebook aztán ennyi, ha jól emléxem, semmi több.
-
pzstm
titán
válasz
yoleeka #7019 üzenetére
gőzöm nincs...de nekem is xwkf1 van fent most, csak az eredeti stock nem a PFC-s
nálam 4 és fél óra nyomkodás után úgy hogy volt 5-6 perc GPS, 30perc mobilnet és 3 óra wifi evett meg 43%-ot.....(időjárás, email állandóan szinkronizál és fut a gtalk is a háttérben) illetve most nézem, hogy a wifi megosztás szolgáltatás is eszi az akksit....nah lehet majd jól kikapcsolom én is...android rendszer után az előkelő második helyet foglalja el ugyanis
-
yoleeka
tag
Annyi biztos, hogy a tegnapi romfelrakás-szenvedés című fejezet után nekem sokkal lassabban merül a cumó. XWKE7-ről ment a csere PFC XWKF1-re. Vagy 4 órán keresztül nyomkodtam és alig evett le 35%-ot. Szóval eddig minden oks.
pzstm: Láttam tegnap írtad hogy samfirmware-re kikerült a KF2-es. Ez miben különbözik a KF1-től, nem tudod véletlenül? Egyenlőre nem szeretném felrakni, mert jó a PFC-s nagyon, legalábbis nekem.
-
Sógi
addikt
válasz
Fortunei #7014 üzenetére
Sztem ugyanaz a kettő! Csak hard resetet akkor kell csinálni, ha nem indul el a telefon...
(#7015) RedCat: Pl. google nekem sokat segített olyan alkalmazások letöltésében, melyekre nem áldoztam volna...+ még nézz körül a nokiaprogramok.hu-n, ott is sok mindent megtalálsz.
Romot szeretnél frissíteni ill. rootolni?
Az újabb romokban ki van véve ez a töltöttség jelzés.. -
RedCat
senior tag
Valóban ott lehet csak állítani, ahol az előtted szóló mondta. Beállítások, képernyő, képernyő zárolása. Köszönöm, akik segítettek
Köszi, meg fogom nézni az oldalt. Milyen egyéb lehetőségekre gondoltál, a vigyorgó fejtől nem lettem okosabb
Még egy kérdés: Általában éjszaka töltöm a készüléket (iphone-t mindig úgy töltöttem). A rezgő mód ki van kapcsolva, sőt a telefon repülő üzemmódban van. Hol lehet, ki lehet e egyáltalán kapcsolni azt, hogy ha kész a töltés, akkor megrezegtesse a telefont? Az éjjel felriadtam, hogy mi ez az irgalmatlan zaj? A bútoron volt a telefon, a rezgést a fa anyaga felérősítette. Akkora zaj volt, mintha egy mozdony ment volna át a szobán
-
Fortunei
csendes tag
-
Tuninger
addikt
Le lehet valahogy némítani a fókuszálási és exponálási hangot a telefonon?
-
Sógi
addikt
válasz
Fortunei #7008 üzenetére
Kézikönyvet nem olvastad?
Telefon vásárlás után mindig azzal kell kezdeni, sokminden kiderül belőle
"Gyári adatok visszaállítása: Visszaállítja a beállításokat a gyári
értékekre és minden adatot töröl."
Nem kérdezel baromságokat, én is sok mindent nem tudok még...
Ha lementetted az appokat akkor azt vissza tudod állítani.(#7010) Fortunei: le sem vágtam, h a képernyőzárról beszélt, csak értetlenkedtem itt
-
Sógi
addikt
Ezmiez??? Kezdőképernyőnél home gomb melleti bal gombot megnyomod?
Bocs de én ezt nem értem...Nálam ilyen nincs, jó mondjuk már nem túl gyári a telóm
Programokat találsz az andorid marketen, érdemes sokat olvasgatni a pdafanclub.com-on is és vannak még egyéb lehetőségek is -
Fortunei
csendes tag
Megpróbálom, de akkor ez tényleg a gyári állapot visszaállítását jelenti, menüből indítva,
ugye ? Bocs, ha nagy baromságokat kérdezek.
Most az előbb lekapcsoltam egy kis időre, most töltöm. Du. majd kiveszem az akksit is , aztán leszedem azokat az appokat, amiket a hirtelen merülést megelőzően raktam fel. A mentéssel tegnap az alkalmazásokat is mentettem (egész jó kis program), akkor talán vissza tudom majd tenni.
Köszi szépen, majd referálok.RedCat :
beállítások/menü/kijelző/képernyő/képernyő lezárása - itt tudod változtatni. -
pzstm
titán
ChainfireXDA Chainfire XDA
CF-Root / SGS2 / KF2 & KF4 released
1 minute ago Favorite Retweet Reply -
Sógi
addikt
válasz
Fortunei #7003 üzenetére
Még nem csináltam hard resetet..Lehet segítene. Most mondanám, h egy wipe cash partition és egy dalvik cash jó lenne, de nem vagy rendszergazda a telefonon, ezt sokszor ajánlják, ha vmi probléma van a telóval
Mikor volt utoljára újraindítva a telefon??
Úgy tudom, h marketről vissza tudsz tenni mindent, de legjobb egy app backup.
A myphone explorert nem vágom, de ha az mentés volt az alkalmazásokra, akkor onnan vissza tudsz telepíteni mindent elvileg.
Dehogy számolok, annyira nagy brain azért nem vagyok, csak szimplán jóindulatból segítek, mert ha adsz, akkor kapsz...jó tett helyébe jót várj -
RedCat
senior tag
Kicsit hülye kérdés: kezdőképernyőn, vagy nem is tudom minek nevezzem (amikor megnyomod a gombot és előjön a kép) azt a szivárványos képet le lehet cserélni? A hétérképet simán ki tudtam, de ezt a szivárvány minden színében pompázó képet nem tudom hol kell...
Most jöttem át iphone-ról androidra. Ott ugye volt a szifon.com, illetve az iphoneclub.hu oldal. Tudtok hasonló oldalt ajánlani, ami androiddal és programokkal foglalkozik?
Ott volt cydia, illetve installous. Itt van vmi hasonló? -
Fortunei
csendes tag
Nem bántottál meg
csak élcelődtem ...
Figyelj csak, vki azt javasolta, próbáljak meg egy hard resetet. Ez egyenlő a gyári állapot visszaállításával - menüből ? Mert akkor elszáll minden beállításom. Esetleg első körben ne próbáljak meg egy sima kikapcs/bekapcsolást ? Akksit kivenni ?
Ha leszedek letöltött appokat , amik esetleg bezavarhatnak (sajna fizetősek), akkor azokat vissza lehet rakni úgy, ahogy előtte volt ? Úgy értem, ha belépek majd a marketra, akkor újra látni fogom ott a saját appjaim között, mint eredetileg ? Tegnap csináltam egy mentést a MyPhone Explorerrel, innen vissza tudom majd tenni ?
Majd óradíjat számolj, légyszi -
Sógi
addikt
válasz
Fortunei #7000 üzenetére
Ne haragudj! Nem akartalak megbántani!
Hát az biztos, h ezeket az akkukat már nem kell tovább tölteni, lehet, h ez a probléma, én max 10%-ig megyek le és mindig leveszem, ha kész a töltés...
Azért az flesh, h "meggondolta magát", ezek a mai okos telefonok tudnak meglepetéseket okozni néha(#7001) p87: Fut valami appod a háttérben? Nekem kb 28 cucc van a futó alkalmazásoknál, és van kb 300 mb szabad memóriám...Így is sok?
Amikor megvettem a telefont és szinte szűz volt, akkor fogyasztott ennyit..
+ lehet ez a litening is szívogatja... -
p87
senior tag
Ez is sok.
Valamelyik nap néztem, este 10 től 100% ról, reggel 8 ra 3%-ot merült.
Nem repülő módban, simán csak némítva, bekapcsolva.
Gyári KE7 ROM.(#7002) Sógi :
Akkor más, ha tele van pakolva.
Nálam az összes gyári szolgáltatás fut, plusz 1-2 más program, nem lövök ki semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest