Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
crane75
üzenetére
Fölösleges aggódnod, minimális fényerőn használnod, mert tuti biztos, hogy idővel be fog égni. Én 3 telefont vettem egyszerre a cégnek (egyik az enyém). 3 hónaposak, mind be van égve. Én az irodában minimum fényerőt használok (napi 10 óra), másutt automatát.
Technológiai sajátosság, nem lehet ellene tenni. Ezért mondom, hogy a samoled egyelőre technológiai zsákutca.
XDA-n már vannak képek olyan fokú beégésekről is, amik használhatatlanná teszik a telefont. Ez van... Samunak sem célja az örök élet + 1 napig tartó mobil gyártása. Vegye csak a paraszt az újabbat, ha a régi elromlik. Persze a 2 év (+2 hónap) gari kicsit öngól.
Mondjuk én speciel nem viszem vissza emiatt a telefont. Munkaeszköz, nem nagyon tudom nélkülözni 1 hétig. Majd gari vége előtt (ha addig megvan még) betolom, és kicseréltetem a kijelzőt. Ellenkező esetben 2havonta vihetném 1 hétre kijelzőcserére.
-
kaisers
aktív tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Beállítások-Fejlesztés: usb-hibakeresés?, hamis helyek?
Pipa van rajtuk? Esetleg másik USB-n próbáld még.
-
kaisers
aktív tag
válasz
executionerr
üzenetére
A gyári tarol, de a belső sd megmarad.
-
executionerr
csendes tag
valaki aki csinált már ilyet légyszi válaszoljon, ha visszarakom a gyárit wipeol?
főleg az érdekel hogy a belső sd-t békén hagyja e -
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok!
Végigolvasva sem találtam választ,ezért kérném a segítségeteket
Driverek fent de mégsem látja a telót a pc
Mit csináljak?
2.3.4 xxki1,xwki4 van rajta
. -
Rotate
veterán
amúgy ha érdekel valakit, FB-n lehet nyerni jó cuccokat a Gamelofttól
kiválasztod amit szeretnél kapni karácsonyra, beirsz nevet mail címet, pipálsz amit kell, és kész is
[link] -
crane75
senior tag
-
Richard!
addikt
Most vettem észre hogy a status-bar beégett
csak fehér háttérnél látszik.fszom

-
Rotate
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
mert én Kiessel frissítek
megvárom milyen verziót küldenek Samsungék
elvileg XXKL1 jött volna, de mint látom bugosra sikerült, szóval gondolom még gyúrnak rajta mire ideér... már aktuális lenne, mivel lassan 2 hónap eltelt az XXKI4 óta...egyébként hibátlanul működik nekem ez az XXKI4, szóval nincs is értelme piszkálnom
"if it ain't broke, don't fix it" 
-
Rotate
veterán
válasz
executionerr
üzenetére
sajnos az újabb 2.3.6-os romokkal már nem működik a zergRush, sajnos csak a root kernel a járható út, az meg "sárgaháromszöges", tehát ha az nem felel meg, akkor nem lesz rootod

-
executionerr
csendes tag
sziasztok ,
Épp most frissítettem kk5-re, viszont ennél valamiért nem megy a zergrush féle rootolás,
Tudtok valami tanácsot esetleg hogy próbáljam meg?
Vagy valami hasonló rootot ami ugyanígy nem csinál sárga háromszöget és nem növeli a custom rom countert.Másik kérdésem, ugye ha nem tudok rootolni, és visszaakarom tenni az eredeti romot odinnal, az már wipeolni fog? És ugye az nem lesz sárga háromszög és nem növeli a custom rom countert? Mert úgy tudom csak főzött romoknál van ez, gyárit rakok akkor semmi.
-
Zsoó
tag
Érdemes felrakni a Flash player 11-et? Volt olyan komment a marketen h azóta nem tud nézni videót SGS2-tőn.
-
pzstm
titán
Egy új ROM. Nem is csúnya így képek alapján

AndyX ROM v1.0 - XWKK5 - Android 2.3.6 - Stable - Fast - Beautifull - Jkay 13.2 - T
-
zooole
senior tag
Fruit Ninja-ból van 1.7-es verzió? Ahol a végén szét lehet vágni azt az izét.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a Turkbey 29.4-t és nem megy a magyar swype.
Mi lehet a baj? Azt irja ki, hogy nem tudja megnyitni a magyart.
Van rá valami megoldás, mert egész megszerettem a swype-ot.

-
Soound
tag
AlarmManager
Valami f*sz oknál fogva, ma a sátánt láttam AlarmManager-ben. Ugye ha megnézed betterbatterystats-t akkor láthatod, hogy ez a service egy néhány wakelock-ot okoz. Ez egy [system cucc], feladata az, hogyha egy app mondjuk 1 óránként frissíteni akarja magát, akkor arra az időre ameddig az app (weather widget) frissíti magát, ébren tartja a telefont. Azt nem fogod látni, hogy HD Widgets wakelock-olja a telefont 1 óránként, csak azt, hogy AlarmManager. Sajnos még BetterBatterystats se képes arra (hogy mi a faszért azt nem tudom), hgoy megmondja AlarmManager wakelockjai "miből állnak össze". DE [ENNEK] az okosságnak köszönhetően ki lehet nyerni AlarmManager wakelockjait.
GScript lite-ban kell csinálni egy scriptet
cd /sdcard
dumpsys alarm > AlarmDump.txtA file-ban már láthatod majd melyek azok a programok amelyek használják AlarmManager-t, és milyen sűrűn hívják meg.
Lényleg a lényeg, hogy így kiszűrtem azt az appot, ami percenként wakelock-olta a telefonom AlarmManageren keresztül.
-
pzstm
titán
EZT valaki próbálta már?

-
zseko
veterán
válasz
Richard!
üzenetére
Pozitívan értettem.
(#40025 ) zooole, (#40026 ) Rotate szokni kell az biztos, bár nem mértem, de azért szerintem gépelek ilyen gyorsan ha nem gyorsabban a telefonon két kézzel. Úgy nem okoz gondot hogy melyik betű hol van, de a teljes magyar ékezetes billentyűzetre képtelen vagyok rászokni az idiótán elhelyezett ékezetes betűk miatt, és a swype-nál is ugyanez az ékezetes mizéria okoz gondot. Egyébként pedig a smart keyboard pro a legjobb

-
norbert999
aktív tag
válasz
norbert999
üzenetére
Segítség hiányában, kénytelen voltam gondolkozni.
Sikerült megoldani.
-
nbukta77
addikt
Melyik a legjobb stock rom? KI4 volt gyarilag a telomon t-s.Felraktam a KK5-ot, de olyan mintha gyengebben erzekelne a wifi halozatot itthon. Lehetseges ez? Tapasztalt mar valaki ilyet?
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egyik haverom most kapta vissza az S2-ét a T-től, friss 2.3.3-mal, de vmiért nem érzékeli, ha rákötjük a PC-re.
Ezelőtt nem volt vele semmi gond. Mit kéne vele csinálni/beállítani?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SGalaxYS
üzenetére
magyar samsung jótállás van hozzá, mely 24 hónap garancia, ami további 2 hónappal meghosszabbítható a netes regisztrációval.
biztos, hogy ahol nézted, ott is van ilyen forrásuk, de azért ahogy az előbb írtam, néhány ezer forinttal többet kérnek.
nézz szét a neten, pl. árukereső, vagy árgép és már láthatod is, hogy hol, mennyiért adnak 24 hónapos garisat.(#40040) xnace!
viccelsz?
semmi gond!
-
hossszú
őstag
Szánom-bánom bűneimet de a gyári 2.3.4 rom van a telefonon.

A szinkronizáció szerintem nem lehet ludas mert adatforgalom csak akkor van a telefonon amikor én akarom mert le van tiltva, a wifit meg csak akkor kapcsolom be amikor használni akarom. Appok közül semmi extra, szerintem azok sem lehetnek bűnösek, mostanában nem telepítettem újat.
Ami viszont most tünt fel, hogy töltés közben sűrűbben csinálja és a töltés utáni néhány órában. -
zooole
senior tag
Galaxy on fire 2 nem megy Chainfire nélkül, mi?

Milyen játékok vannakég, amik kihajtják a gépet? Fizika, grafika terén.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SGalaxYS
üzenetére
én azt ajánlom, hogy néhány ezer (5-6 ezer) forinttal told meg és vegyél magyar gyári samsung garanciásat.
a mai gazdasági helyzetben nem lehet kiszámítani, hogy melyik bolt mikor zár be, így volt garancia, nincs garancia.
a samsung garancia azért ettől a különbségtől jóval többet ér!
szerintem.......
-
SGalaxYS
csendes tag
Szép jó estét!
Eldöntöttem, hogy galaxy 2t veszek. Ki is szemeltem a helyet ahol megveszem, egy mobil shop, elvileg gyári független 125e ft és 1év garival.
Mi a véleményetek? Kicsit kevés az az 1év garancia számomra...eddigi teloimnak mind 2 év garanciaja volt. -
HUTCHDB
nagyúr
mi az a TBP?
(#39915) xnace!
majd te is megérted, ha már vagy 4x 5x szívsz egy egy dologgal, hogy az élet milyen.......
egyébként nem akartam bántani, de a realitás még is az lett, amit én már akkor és ott láttam előre!(#39917) vadalma65 !
szívesen!(#39922) mogyesz !
nálam nincs ilyen gond.(#39940) Leonardo91!
mindkét képen elég jól néz ki....a háttér...de milyen jól!
(#39955) vadalma65!
de telepíteni kell a bln app-ot, vagy /és be kell kapcsolni valamit a menüben?(#40005) muveszur !
na mi újság levizsgásztál?más:
egy jó kis muzsika: [link]
főleg az eleje és aki szereti a disco zenét -
Gyári 1650-es akksi ennyit tud
(nekem megfelel egyelőre,csak ha már tegnap itt valaki linkelte gondoltam én is bedobom)
A kép 5%-os állapoton készült!
-
zseko
veterán
Amióta kipróbáltam a swype-ot csodálkozom, ez még durvábban működik mint a T9-es szótár..
-
hossszú
őstag
Néhány napja már kérdeztem de nem kaptam választ most ismét megkisérlem.
Időnként néhány másodpercre felkapcsolódik az kijelző úgy hogy a teló az asztalon van és senki nem nyúl hozzá. Mi lehet a gondja? -
nbukta77
addikt
Az innen letöltött romban van magyar nyelv?
Link:http://miuiandroid.com/roms/miui-development-roms/
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tegnap megjött az S2-es telóm és megmondom őszintén van mit dolgozni rajt.

Egy Nokia 6300-t cseréltem le, szóval kicsit éle a váltás és nem nagyon vagyok otthon az okos telefonokban.
A használati útmutató nagy gyenge hozzá, így a Ti segítségeteket kérném.
Van valahol a neten olyan magyar leírás, ahol a menük, beállítások le vannak írva?Nem szeretnék nagyon off lenni, de valahogy el kell indulni,
Köszi
-
Richard!
addikt
szeretném uninstall-álni az alábbi progikat:térkép,email,gmail,google search,allshare,kies air,google csevegő,koordináták,navigáció,hangutasítások,hangrögzítő,beszélő,voice search,helyek.ha ezeket letörlöm,lesz vmi gondja? török v26
-
HardRic
addikt
Húha, samsungnak még van hova fejlődnie. Került a családba egy pici Xperia Active, el vagyok ájulva a gyári kinézettől, megoldásoktól.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Szia, milyen fényerővel használod a kijelzőt? Már tiszta stressz vagyok emiatt hülye kijelző miatt, bízom benne, hogy a legalacsonyabb fényerőnél azért csökken a kockázat...