Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
válasz
Szellem.
üzenetére
NEXTELnél:
Samsung i9100 GalaxyS II 16GB Black 2 év Samsung garanciával: 125.850 Ft
Én náluk rendeltem meg 2 hete, péntekhez egy hete érkezett meg, akkor még 122.800 Ft volt, 2 év gyártói garival. De azóta már 2 év 2 hónapra nőtt a garim, mert regisztráltam a telót a Samsung MO honlapján!

Nagyon meg vagyok velük elégedve, korrekt bolt, ajánlom!

-
joy_k
tag
Valaki tud nekem mondani egy velemenyt, hogy erdemes KI3-rol KJ3-ra atterni illetve milyen romok vannak hozza amit erdemes folrakni. Bocsi de nincs idom visszafele olvasgatni! A sotet egyszeru romokat szeretem! Koszi
-
sippet
senior tag
Akik korábban követték az akkumulátor problémáimat, jelentem, hogy bár nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy sikerült jelentős javulást elérnem. Dlev 3.1-en tolom, ezt megtartottam, a siyah 2.1.1-et viszont lecseréltem sima ki4 cfroot kernelre, és (talán ez volt a kulcs) a modemet kh3-ra. Míg korábban 3g-n óránként 3 százalék alá nem sikerült szorítanom s fogyasztást, most kb. 40 percenként eszik meg egyet, ami teljesen vállalható. Azért esett amúgy a kh3-ra a választásom, mert körülnéztem a fórumokban, hogy kinek melyik modem jött be a legjobban, és ezt elég sokan ajánlották. Egyébként t-mobile hálózatról van szó, lehet, hogy máson máshogy fogyasztana. Most még tesztelem egy kicsit pár napig, de nagyon boldog lelnék, ha tényleg ilyen módon helyre lehetne pofozni a fogyasztást.
-
Soound
tag
Nem vágja valaki hogy az overscroll glow hogy a francba működik a browserben? Értem ezalatt, hogy rolloltam CheckROM-ra, és valami remek oknál fogva, ebben a romban van overscroll glow browserben amit tiszta szívemből gyűlölök. Batistában nincs, ezért fogtam a legújjabb romból és felmásoltam rootexplorerrel. A gond csak az, hogy úgyan úgy itt van az OsG

-
72mviktor
senior tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Törpe robot nem félsz??
Ma tettem egy próbát a miui-val,(megint rájöttem hogy nem az én világom) aztán mentésből ment vissza a török.Gondoltam feldobom a mododat,recoverybe be install,és mit látok.....FATAL ERROR!!!
Aztán a kiírás hogy csak vicc volt
Mondom ez szórakozik
De minden elismerésem szép lett a cucc

-
joy_k
tag
Hello!
Valaki tud nekem egy linket kuldeni KJ3 cf-root-al? Koszi! -
Laraxior
titán
válasz
Szellem.
üzenetére
Szerintem mindegy hol veszed, ha papírral vállalnak hozzá 2 év garit. Márpedig a média az ad ilyen papírt, a másik boltot nem ismerem.
Amikor én vettem mondjuk 165 volt
és korántsem a legolcsóbb hely. Szerintem nézegess körbe, biztos lesz 100-110k-ért. Neked sem mindegy 10-20k pluszminusz. A megmaradt pénzből vehetsz rá fóliát, tokot..sötöbö 
-
Sziasztok!
Már kérdeztem ezt másik topicban.Nézegettem a Galaxy S II árait. Érdemes megvenni a MediaMarkt-ban 130 pénzért vagy inkább vegyem meg a Samsung mintaboltban?Van valami különbség vagy hátránya a MediMarkt-ban vásárolt készüléknek a mintaboltban vásároltal szemben?
-
R2D20208
addikt
-
Gábor001
tag
A CWM wipe data/factory reset mit pucol le pontosan? a belső sd tartalmát megtartja?
-
Sógi
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Hello. van mar omegabol v6 is..

-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Amazon Appstore-ról szeretnék appokat letölteni, de azt írja, hogy a régiomban nem elérhető.
Tud valaki segíteni, hogy hogy tudom megoldani, hogy menjen?
-
blt.62
őstag
https://market.android.com/details?id=cn.menue.callblocker&feature=search_result
Letöltöm ezt a hívásszűrést,és letöltés után kínai lesz a menüje. Nem lehet állítani valahol.hogy angol maradjon?
-
xpike
tag
Itt az ideje egy romfrissitesnek
ha egy alabbinal gyorsabb, jobb de megbízhato es bevalt customrom a cél akkor mit javasolnatok??
Most ez van:
SGS2 - Criskelo Rom V14 XXKH3 - SuperCore 1.7ui.: ha linket is adnatok az annyira jo lenne
-
xpike
tag
Tud vki ingyenes progit ami a névjegyzék duplikacioit tenyleg megszünteti?
-
Szafi77
tag
próbálkozó kedvűeknek ISC SGS II port online: http://www.sgs2ics.com/
Most alfa 7-nél tart. De pár óránként van új update. Ha ilyen a tempó akkor egy hét és jó lesz.
-
rp1983
csendes tag
Hali!
Feltettem én is az R2 által módosított török romot, de az istennek nem bírok rájönni hogyan tudnám visszavarázsolni az élő háttérképet amit eddig használtam.
Már visszamásoltam a system/app mappába, de nem tudom kiválasztani, mert a háttérképválasztónál nem lehet élő háttérképeket választani...
Valaki kisegítene?
Köszi
-
R2D20208
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Nekem is. 2-3 nap max, es kesz a sajat romom
(termeszetesen nem profi modra,de profi motorral
) -
tutubull
tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Még várok vele. Túlságosan belaktam a v26-ot. Most nincs szívem ledurni mindent. Majd az akksiidőt írd már meg milyen. Nálam a v26 most a legjobb akksiidőt produkálja.

-
tutubull
tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Már jön lefele a "kicsike"(416MB
) Gyalul mindent? Wipe-ot csináltál? -
tutubull
tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Csak papíron gyorsabb vagy érezhető a gyorsaság v26-hoz képest?
A francba. Nem gondoltam hogy ma még romot cserélek

-
F-ECT$
titán
válasz
SamsungMan
üzenetére
Persze, nem rossz, de a quadrant a hack miatt ad extrém sok pontot. Nekem pl twd kernellel 4200-at ad a quadrant, az antutu meg 5950-et.
-
PaFec
aktív tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Honnan tölthető le?
-
F-ECT$
titán
válasz
SamsungMan
üzenetére
A 2.1.1-ben van egy kis hack, azért ilyen gyors. Antutu mennyit megy? Akkuidő jó?
-
ERPY
őstag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Ez igen. Szép eredmény. A rom egyébként milyen? Dlev mostanában nem aktív, agyaltam a váltáson.
-
xnace
őstag
válasz
SamsungMan
üzenetére
SetCPU-val egy Stress Testet nyomj neki. Ha 15 perc után nem indul újra, akkor atomstabil.
-
SamsungMan
tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
-
Eli577
senior tag
-
cundeyy
tag
Üdv!
NFS-t hogy sikerült elindítanotok?
Nekem a videó bejátszás után egyből kilép.
Samu Apss-ról szedtem le. -
-
fifty050
csendes tag
Mondjuk pontosan most se tudtam meg mert itt még nem írják pontosan....de azért már be tudom tájolni azért...
-
fifty050
csendes tag
Csak egy kérdés azt tudom,hogy Mali400-as grafikusgyorsító van benne...... de ez mekkora órajellel dolgozik köszönöm....

Vagy azért 400 mert 400-al?
-
norbert999
aktív tag
Sok török v26-os képernyőmentést látok mostanában itt a fórumon.
Tudnátok segíteni abban, hogy miként lehet az akkutöltöttség jelzőt átállítani a körkörösre? -
R2D20208
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Megcsaltál ? :-D

-
SamsungMan
tag
ez az Omega rom nagyon cool

R2D20208 csak romolhatnékom van,

-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan jegyzet programot,ami titkosítható,vagy bizonyos bejegyzések titkosíthatók benne? Esetleg magyar menüst?
-
-
CyberSoma
tag
Sziasztok, segítsetek kérlek.
Gyári T-mobile -os ROM -ot rootoltam DooMLoRD_v3_ROOT -al. Simán megcsinálta, lett is superuser ikonom, RomManager -el megpróbáltam telepíteni a clockworkmod recovery -t. Azt írta sikerült. Viszont amikor bootol recovery -ben, nem indul a clockworkmod. Ezt a hibát írja ki: E:failed to verify whole file signature
E:signature verification fail
install aborted. -
scapegt
őstag
Tegnap művelt olyat a telefonom először (és remélem utoljára is), hogy hívott valaki, és ahelyett, hogy felvillant volna a kijelző az illető fényképével, totál fekete volt az egész, csak a felső sávban volt egy zöld ikon, hogy hívnak, közben pedig ment a csengőhang. Nem tudtam mit csinálni vele, elhúztam rajta az ujjamat, mintha fel akarnám oldani, erre elhallgatott...a másik félnek állítólag foglaltat jelzett, mintha kinyomtam volna. A telefon utána magához tért, bejött a főképernyő, viszont fent a térerő ikon helyett egy megállni tilos táblácska volt, aztán jött meg a térerő újra...több mint 1 hónapja megvan a teló, soha nem csinált ilyet. Eldobta volna a hálózatot? Egyébként fura mód, épp noti előtt ültem, és az MSN is leszakadt
Tudom, nem létezik ilyen globális offline módba váltás, de mindenesetre érdekes véletlen volt 
-
Draken
őstag
Ha telón bekapcsolom a 3g-t hogyan tudom megosztani a netet pl egy laptoppal? köszi!
-
Zsolaf
addikt
Hali, abban tud valaki segíteni, ha azt szeretném, hogy a KIES ne azt írja mókólt rom van rajta és nem frissít akkor mit kell tennem. magyarul gyárinak lássa. T-s van erre mód?
Köszönöm. -
nagygabe
csendes tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Miért lesz jobb a kompatibilitása? A normál pc-re írt win8 programok továbbra sem fognak futni a win8 tableteken....
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
crane75
üzenetére
Én személy szerint teljesen meg vagyok elégedve a képminőséggel, amit nyújt az S2.
Továbbá, azért mert az N8 talán jobb képet csinál, azért nem érdemes váltani, jól tudjuk miért.
Ha komolyabb képeket akarsz csinálni, úgyis veszel egy tükörreflexes gépet.
Ami nagyot fordíthat a piacon, főleg a tableteken, ha kijön a windows 8 kódjelű op, mert szerény véleményem szerint, jobban fogják vinni, mint az Androidot, elsősorban, mert kompatibilitások jobbak lesznek, lehet rajta fejleszteni több környezetben stb

Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma tettem egy próbát a miui-val,(megint rájöttem hogy nem az én világom) aztán mentésből ment vissza a török.Gondoltam feldobom a mododat,recoverybe be install,és mit látok.....FATAL ERROR!!!
Aztán a kiírás hogy csak vicc volt
De minden elismerésem szép lett a cucc
és korántsem a legolcsóbb hely. Szerintem nézegess körbe, biztos lesz 100-110k-ért. Neked sem mindegy 10-20k pluszminusz. A megmaradt pénzből vehetsz rá fóliát, tokot..sötöbö ![[link] [link]](http://img200.imageshack.us/img200/8020/110731133152.th.jpg)

(termeszetesen nem profi modra,de profi motorral