Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
nagyon zsír gamek... anno 3-4 éve csak pc-án álmodtam ilyenekről..
most meg telon tolom ezeket, őrület nah... -
WaterWave
veterán
teljes verziójú gamek...
csak sok apk a neten nem i9100 hoz van kalibrálva.. de mire megtaláltam...
ha kell privátban leirom a linket -
WaterWave
veterán
Nah 1 óra szenvedés után a következő játékokat tudtam elindítani...
Assassin creed
brother in arms
dungeon hunter
gt racing
hero of sparta
let's golf
modern combat 2 black pegasus
nova
real footbal
shrek kartakinek kell link, az dobjon pm-et
-
DjBlero
őstag
sziasztok,nektek csatlakozik az uj rom a kiesel?
mert én amiota feltetem a 2.3.4 et azota egyik gépen se csatlakozik pedig elöte jo volt

-
válasz
csabicska
üzenetére
pop3 protokoll, a bejövő levelek kiszolgálója freemail.hu, port; 110, kimenő levelek kiszolgálója az általad használt net szolgáltatói smtp szervere; mail.telenor.hu, port; 25
a fenti smtp beállítás csak telenor mobilinternet esetén jó, de például wifi kapcsolat esetén már annak az adott szolgáltatónak az smtp szervere kell! -
HardRic
addikt
Azt szeretem még nagyon a Smartban, hogy a hosszú kattintás idejét lehet állítani, agyontémázható, meg finomhangolható a billentyűzet mérete. Szavakat is tanul, és egy kattintásdal nem kettővel mint multilingben.
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor
üzenetére
Nem tudtam, h ott is van nyíl
de annyira nem is lényeg, mert nagyjából mindegy mivel gépelem azt a keveset, amit szoktam 
Nem szerettem azt a kis bizonytalan csúszkát, vhogy nem tudtam megszokni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#9983) CHIPman: 1.5 liteningen nincs magyar nyelvű swipe vagy lemaradtam vmiről?

Egyébként lite előtt használtam a swipe-ot és tényleg elég jól használható, csak szokni kell.. -
72mviktor
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Occobb hát

-
csabicska
senior tag
A gyàri email kliens miért nem kézbesiti az elküldött levelet freemailról ,freemailre.
Telenor.
köszi. -
72mviktor
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Lehet hogy nem igyenes de messze a legjobb(szerintem).Persze ízlések és pofonok

(#9972) snoopy
Ott a pont
-
snoopy
aktív tag
Van a smart keybordnak szerencsére trial verziója is így ki lehet próbálni mind a kettőt aztán dönteni.
-
ForRedGlory
félisten
MultiLing Keyboard. Nem beszélve, hogy ez ingyenes, a Smart Keyboard meg nem.
-
dejv
tag
@Muveszur: itt is megkérdezlek,mert pdafanclubon nem kaptam választ

a fekete témádat valahogy nem tudom átmenteni 2.3.4-re? nagyon szeretem,de már le akarom nullázni a telefont és felrakni rá az új romot

-
HardRic
addikt
Ezeknek a csatlakozóknak (MHL) szokott esni az áruk mint a telefonoknak, tévéknek, vagy általában ennyibe kerülnek? MHL nagyon tetszetős, sok hasznát venném.
-
No.01
addikt
Nem biztos, h ez a jo topic a kerdesemre, de azert megis

Tegnap is meg ma is kellett kuldenem par hosszabb email-t es azt kell mondjam, h nem vagyok biztos abban, h a gyari bill a legjobb a nagyobb levelek megirasara...
Ki milyen bill-t ajanlana?
Sogi:
Nem vagyok nagy elektromos guru (sem
) de a 4.2V nekem soknak tunik... ha csak a kapacitas lenne tobb 1650 >> 2340mAh akkor nem ketelkednek, de igy azert bennem van a kisordog amig v.mi hozzaerto el nem tavolitja azt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sógi
addikt
Nem hinném, h olyan sok lenne, hacsak nem kell ennek is majd 10-15 feltöltés, h beálljon, de nem tudom, h polimer akkunál is így működik-e..? A 4,2V-sat nem tudom milyen vagy mit tesz és mit nem

Ha szerencsém van és pénteken megjön akkor, már szombatra lesz teszt
(#9957) ForRedGlory: Nah ez egész jól hangzik + ha ehhez bejön az a japán akku is, akkor ez egy kész kánanán lesz!!
köszi -
t72killer
titán
válasz
muveszur
üzenetére
Én ennél olcsóbbra pályáztam, remélhetőleg beválik.
-
ForRedGlory
félisten
Jah.

Ilyenem még sosem volt, mindig megfeküdt eddig a telefon olyan 3 óra kijelző környékén. Ebben kb 25 perc film volt, ugyanennyi játék, a többi böngészés, telepítés, stb. Lefutott 1-2 Quadrant, meg teszt program, ami jobban szívta. Érdekes hogy amikor 92%-on állt a töltöttség, már benne volt 42 perc aktív kijelző. Ha éjjel leteszem repülőbe, akkor tovább bírja, de csak hagytam bekapcsolva wifin lógni. Úgy sem szívta. -
No.01
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hat a 4 oras kijelzo hasznalat ill a folyamatos wifi mellett ez nagyon meggyozo!Holnap kezdem a tesztelest...
-
t72killer
titán
válasz
muveszur
üzenetére
Ja, vigyázz az MHL kábellel, mert láttam már olyat ebayen, amire csak 720p támogatást írtak. Sztem megvárom, míg kiforr egy kicsit a dolog, az sincs kizárva, hogy majd egy újabb 3rd party adapter jobbnak bizonyul a gyárinál.
Az OTG-k legalább olcsók+gondolom nincsenek kompatibilitási gondok - végülis csak egy usb kivezetésről van szó.
-
t72killer
titán
-
72mviktor
senior tag
Na jóóó velem lehet beszélni.....7-7.ig is megteszi

(#9943) Sógi
Parancsolj:Pfc edition KG1 -
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor
üzenetére
Ahhoz egy kisebb reaktor szükségeltetik, de nemsoká jön egy 2430 mah akkum, már nagyon kíváncsi vagyok, htc-t használók (sensation+hd2+desire) írták, h nagyon ott van és hogy elégedettek lettek az akkuidővel...Meglássuk...Egyenlőre pozitívan állok hozzá, mivel a japán technológia a best

(#9942) Prien : jövő hét vége felé, uk post elég gyors szokott lenni, pénteken postázták...Neked?
Dobsz egy linket anzo romhoz, rálesek, h milyen cucc...? kösz
IGEN, az ebay-es gold akkuról van szó!
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
5 perc alatt 15%
Ez nekem durva, ilyet nem tudok összehozni 
(#9939) 72mvikto: Jaja, Pati írta, de végül is rájöttem, h annyira nem is érdekel ez az akku téma már, csoda úgy sem lesz

Az akkuval most is elégedett vagyok, végül is elmegy ez a 1-1,5 napos használat egy ilyen telónál..Közeleg a 10ezredik hsz

-
Sógi
addikt
Jogos és igazad van

Én csak úgy kíváncsi vagyok, h pl. egy KF2-hőz javult-e, de nem hinném, h ennél többet ki lehetne hozni az akkuból
Majd a nagyobb akku (ha lesz egyszer egy nem bumszli) megoldja, h két napig is lehessen nyüstölni bőven a telót..
Nálam pl. éjszaka repcsi módban a system processes-en belül a suspend és az event/0 használja az akkut, más szinte nem is..Tényleg, mi ez a két cucc? -
szerintem hiába írja le bárki, hogy x perc/óra alatt x százalékot merült, az nem lehet mérvadó, mert nem tudni, hogy milyen beállításokkal és miként volt használva, illetve hány - utólag telepített külső - alkalmazás futott a háttérben...stb!
rövid használat után azt mondom, hogy van olyan jó, mint a kf3 - ha nem jobb - és így nekem már rendben van!
-
muveszur
addikt
Srácok, ezt figyeljétek!

NTFS support
Végre megcsinálták! Bár nem szép megoldás, de azért a leírás szerint megy az NTFS fájlrendszerű háttértárak kezelése...
Szerintetek meg lehetne oldani hasonlóképpen a belső sd konvertálását és kezelését is?Illetve ki mit tud az MHL 2.0-ról?
-
Sógi
addikt
2.3.4 akkuhasználatról van már vkinek tapasztalata, akár óránkénti %-os lebontásban mondjuk szimpla készenlétben mennyit evett?
Pdafanon írta vki, h 6 óra alatt 20%, kicsit soknak tűnik, részletes nem írta le az ehhez tartozó használatot... -
vendingo
veterán
Köszi az infót

Közbe rájöttem, hogy van AppBrain-em, amivel szintén le lehet menteni a dolgokat. -
72mviktor
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Én az Appmonstert ajánlom.Mindent le tudsz menteni,majd kötegelve vissza rakni.Ráadásul folyamatosan menti a feltelepített appokat működő rendszernél.
-
Sógi
addikt
válasz
dancsuri
üzenetére
Úúúúhhh de várom már a 2.3.4 liteninget, nálam ez lesz az első ami felmegy

Ezt az sd-s telepítést én sem értem, van egy 16g memkarim a telóba, minden program az sd-n van, legalább is ezt írja, de a memkarin nincs egy darab könyvtár sem ami erre utalna, sőt full tele van a belső sd-m...
Tehát akkor a lenti képen az látható, h azok az appok a külső sd-n vannak?
Jah a movable üres...
-
válasz
vendingo
üzenetére
az alkalmazásokat kénytelen leszel újrahúzni, mert több szempontból is más a két rendszer (nem csak a 2.2 -> 2.3 eltérőség miatt), ellenben a névjegyzékkel nem lesz gond, azt a gmail fiókodból simán leszinkronizálod, továbbá a médiákat (videó, zene, kép) simán leneted a munkaállomásodra, majd onnan felmásolod az új telefon tárolójára!
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Van egy galaxy S-em, amin 2.2 fut. Jövő héten készülök lecserélni S2-re. A kérdés az lenne, hogy az appokat, és a személyes dolgokat hogyan tudom átvinni rá? Nincs kedvem mindent újratelepítgetni, meg állítgatni.
-
gorog67
aktív tag
Az akku feltöltés utáni hangos figyelmeztetés kikapcsolására létezik valami megoldás a ROM cserén kívül?
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
a 2.3.4 gyárin buhera nélkül kiváló hangminőségben megy a "Call_Recorder_Total_Recall_v1.8.0"

-
gyuri2008
veterán
Üdv
Kérnék egy kis segítséget
Nem ismeri fel a számítógép a telefont,pedig fent van az usb driver
-
No.01
addikt
De kihalt a topic! Csak nem mindenki frissit...

Amiota az uj ROM van font meg nem lattam akadast!

A tobbi valtozasrol majd kesobb...Az miert van, h a laptopom a szalloda wifi-et goodnak mondja de a telefonon az csak a potty es 1 vonal? Mondjuk ez csak most tunt fol, h frissitettem bar lehet elotte is igy volt...
-
HardRic
addikt
Ki google+ felhasználó még? Felvenném azt aki. Meghívót is szívesen küldök.
-
hdman
őstag
-
HardRic
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ja, csak akkor lehetett látni, hogy mit gépelsz, ha a default zoom távolira volt állítva. Most pedig vígan működik mindegyik beállítással. Annak idején azt hittem, hogy a HTC Legend kijelzője kicsi, vagy valami és azért nem látom mit gépelek, upgrade-eltem SGS2-re és itt is rossz volt. Jó, hogy 2.3.4-gyel megszűnt a jelenség!
-
gorog67
aktív tag
Nekem a Sygic Aura Drive Europe 2.1.3 van fent. Két bajom van vele:
1. Indításkor mindig kapcsolódni akar valamihez emil címmel. Ez mi?
2. Az utasításokat nem teszi át a blutooth kihangosítóra. Valaki szerint azért, mert az túl régi (még a 6310-es nokiámhoz vettem sok évvel ezelőtt). Tényleg ez az oka? -
gorog67
aktív tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Telepítettem a PCm-re a SuperOneClick v1.9.5 (Root, Unroot, Enable Non-Market App) programot innen:[link]
Futtattam, telepített Superuser.apk-t meg busyboxot, aztán szerinte jó lett.
Elindítottam a Backup Titaniumot, még mindíg nem tetszett neki, vele is telepítettem busybox-ot, így végre működik. Lett egy Superuser ikonom, de CWM nem.
Bár nem értem a részleteket, de végre működik a Titánium. -
Prien
addikt
Amióta frissítettem a Kiest erre a 2.0.1 verzióra, nem tudok csatlakozni. Próbáltam uninstall, mappa törlés, gép és teló újraindítás...de semmi, csak pörög a csatlakozás. Mit lehetne még tenni?

-
tombike
aktív tag
felreertettel, a tmh-ban (xeh, xeu, kor, deb is tartalmazza a magyar apn-eket) van benne a tobbi szolgaltato beallitasa vdh pan de persze csak egy pc codot rejt, de a szolgaltatot a katya alapjan felismeri es beallitja az apn eket
amugy meg a tmh-t en a gyari 3 fajlos szofttal allitom vissza ke2tmh -
válasz
tombike
üzenetére
nem vontam kétségbe, bizonyos esetekben működhet, de tényleg áruld már el, hogy az újabb firmware verziók esetén melyik (multi) csc esetén adott például a tmh product code?!?!
dancsuri; attól függ, hogy xw vagy xx verziós firmware, előbbinél sim kártya, vagy egyéb szolgáltatós jelleg alapján jobban módosulnak a szolgáltató formájára bizonyos funkciók/beállítások, xx verzió esetén viszont kevésbé! lásd; xw alatt a t-mobile sim kártyájával origo ikonra változik a böngésző ikonja és neve, xx esetén viszont már csak a neve változik, az ikon milyensége nem!
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki lesz ma a megtisztelő 10ezredik? 

de annyira nem is lényeg, mert nagyjából mindegy mivel gépelem azt a keveset, amit szoktam ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)