- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
Gaabor80 #11153 üzenetére
Mint telefon?
Ez még eddig nem is szerepelt nálam, mint szempont, de majd figyelem ezt is...
Bár nagy bajom nem lehet vele, mert tök természetesnek vettem eddig hogy az jó és van és használom, de valóban ezt a különböző ROM-oknál nem figyeltem... Fogom nézni ezt is... -
rjg
őstag
válasz
Gaabor80 #8798 üzenetére
A repülő vagy néma mód automatikus váltogatását csak külső app-al tudod megoldani, azzal viszont hibátlanul megy. Én megvettem a Setting Profiles-t, de emlékeim szerint a Timerific-re is írták, hogy tudja ezt a funkciót. A névjegyzékből való születésnap emlékeztetőre nem tudok megoldást, én már Nokián is a naptárba vittem be ismétlődő eseményként.
-
pestibenji
senior tag
válasz
Gaabor80 #8798 üzenetére
Van néma mód, illetve Androidról letöltött programmal lehet állítani, hogy mikor váltson automatikusan némára illetve normálra. Tud olyat, hogyha be van írva a névjegyzékbe a születésnapja, sőt a névnapokat is megjeleníti a naptáradban, és az összes facebook ismerősöd születésnapját is importálja magától a naptárba. Ezek gyárilag is így vannak asszem.
-
rjg
őstag
válasz
Gaabor80 #8794 üzenetére
Ami a Symbian-hez képest nincs benne az oprendszerben:
A profilok, illetve az azon belüli hívásszűrések beállításának lehetősége. Nekem ez az ami a WinMo-ból - még a régi 5.0 - 6.1 -, illetve az Androidból "gyárilag" hiányzik. De természetesen ezek külső alkalmazásokkal pótolhatók. A bug-okról meg fagyásokról csak annyit, hogy én a harmadik Androidos készülékemet nyúzom, HTC Hero, majd Blade után váltottam az SGS 2-re. Nekem egyik sem fagyott, vagy volt bugos. Nokia/Symbian után én a helyedben Androidra váltanék. A Symbian már a múlt, az iOS és a WP pedig borzasztóan kötött, a Symbianhez és az Androidhoz képest is. Gondolok itt a mass storage funkció hiányára, vagy a kötelezően használandó iTunes vagy Zune programokra, stb.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest