Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
norbert999
üzenetére
rootoláshoz nem kell nagy bátorság, így első lépésben annak fuss neki, aztán titanium pro.
(By the way, a feleségem ace-én már a 2.3.4 fut, és megnéztem, abban a beállításoknál külön be kell pipálni, ha sharinget akarsz futtatni, addig ez a szolgáltatás nem él, így kifagyasztani sem kell. Szóval ezt a problémát a 2.3.4 nálunk is meg fogja oldani.)
-
DjBlero
őstag
válasz
norbert999
üzenetére
csak hajrá,és okosan és figyelmesen olvas el mindent

-
csabám
addikt
válasz
norbert999
üzenetére
Pedig de + Titanium backup Pro
ptzsm: Beelőztél

-
pzstm
titán
válasz
norbert999
üzenetére
megnyugtatlak kell.....sőt ROM frissítés eőtti EFS mappa lementéséhez is root kell

-
Varszegig
veterán
válasz
norbert999
üzenetére
lehet beakadt a wifi sharing, fagyasztót neki
-
Richard!
addikt
válasz
norbert999
üzenetére
csak frissítsd a ROM-ot és megoldódnak a gondok

-
pzstm
titán
válasz
norbert999
üzenetére
töltő alatt az USB kábelt érted vagy a hagyományosat?

ROM frissítést nyilván megpróbálhatsz, de mennie kellene anélkül is....

-
-
pzstm
titán
válasz
norbert999
üzenetére
én ilyet még KE2-vel sem tudtam sehogysenem produkálni

-
válasz
norbert999
üzenetére
az érdekes, mert töltőről húzós igénybevétel esetén is illene rendesen töltődnie, ellenben frissíthetnél, a ke2 nem az igazi, minimum kf1 kell!
-
csabám
addikt
Gyerekek, akartam írni mikor felröppent a hír SGS3 - ról, hogy inkább hagyjuk a témát, mert elég érzékeny. Sőt Keldor is mindig betalálja az ilyen hszeket. No offense

-
norbert999
aktív tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Én szerdán vettem át a készüléket.
Ma délelőttig 2 töltésen voltam túl.
Ma olyan 48% körül neki álltam netezni. Egyszer csak érzem a melegedést (kijelezve 48 fok).
10%-nál rádugtam töltőre és tovább neteztem, Az akku töltöttség meg csökken, 5%-nál abba kellet hagynom a netezést, hogy az akksi fel tudjon töltődni. Ez volt a 3. töltés. KE2.
-
WaterWave
veterán
akkor most az i4 re kell huzigálni? mert ott szebb a grafika?
DDDDDD
néha besírok az embereken komolyan -
WaterWave
veterán
melegedés is annyira relatív...
ha játszok a teloval, és itt nem kell nagyon nagy gamekre gondolni... pinball3d, vagy zombi vs növények, akár angry birds... azért egy félóra mulva nem mondanám langyosnak, inkább meleg
és azért kipróbáltam jó pár romot, mindegyikkel szinte ilyen...
az megint más kérdés, hogy netezés vagy bármi közben nem melegszik. lehet a régi ke2-vel akkor is forró volt.. -
csabám
addikt
Pár töltési ciklusnak meg kell lennie mire beáll az akksi.
De nem hátrány ha frissítesz romot. KF széria teljesen jó. Pl.: KF3 ([link]) vagy amelyik szimpatikus Neked.
A számláló csak a nem gyári dolgokra reagál. Szal ha felteszel egy stock gyári romot akkor nem fogja a teló számolni a rom frissítést. PFC - n van remek leírás a frissítés menetéről: [link]. Ez nem csak az említett romnál igaz, hanem az összes Odinos romot így kell feltenni.pzstm: Jó, hogy figyel is valaki

-
pzstm
titán
válasz
csaszi7000
üzenetére
semmi ilyesmit nem látok/tapasztalok én

-
csaszi7000
csendes tag
Sziasztok!
Alul, a középső home gombnak a jobb, vagy bal oldalánál (az szerint, hogy merre lett eltolva a home gomb, mert van egy kis játéka jobbra, balra), nektek is kiszűrődik egy kis világító pötty fény? (az alsó érintőgombok ledfénye)
CSAK TÖK SÖTÉTBEN LÁTSZIK, szemből, bizonyos szögben.
Köszi, ha megnézné valaki.
Üdv.
-
SM1
csendes tag
Sziasztok,
Ma en is beleptem a csapatba
6300-rol valtottam szoval tenyleg nagy valtas volt 
Sokat olvastam es mar sok hulye kerdesre valaszt kaptam a szinkronizalas teren igaz meg nagyon uj a rendszer.
Tovabba hianyolom, h nincs egy amolyan elso HSZ amibe minden ossze van foglalva elkerulve a keresgelest meg a sok ismetlodo kerdest...Azert en is kerdeznek

Itt olvastam, h a NoLED szivja az akksit. V.milyen alternativ progi az elmulasztott esemenyekre??
SW-t frissitenem kell mert sajna merul is ill melegszik is na azert nem veszes, de ereszheto.
Nem tiszta, h mely ROM-ok -at szamolja a telefon es melyeket nem...
Teljes kezdonek melyiket ajanlanatok? (A "fozelekeket" inkabb kerulnem egyenlore)Most egyenlore ennyi, de szerintem meg jelentkezem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
pzstm
titán
válasz
tariattila
üzenetére
én nagyon béna vagyok...de valamiért ezt nem találom

-
banpity
tag
Megint sziasztok

Még egy kérdésem lenne mára

Vettem egy LG multimédia lejátszót (USB csati van rajta 2 db és össze van kötve a wifi routerrel is kábellel). A laptopomat látja wifi-n keresztül tehát ami a laptopon van azokat a filmeket képeket zenéket le tudja játszani a tv-n. Van-e olyan lehetőség hogy ugyanígy ahogy a laptopot látja wifi-n keresztül a multimédia lejátszó tudná-e látni a telefont is????
Ha igen milyen beállításokat kellene alkalmazni a telón???? És hol ??Köszi a válaszokat

-
Xaels
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Nem áldozzák, be. Egyszerűen ezek a kijelző technológiák nem bírnak többet. Nekem a Sensation ha nem nyomogatom szinte semmit sem merül. Telefonlást is jól bírja, de az aktív kijelzőhasználat betesz neki. Majd ha jön a PixelQi és a Mirasol kijelző azok talán nagy előrelépést fognak jelenteni.
-
csabám
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Nem hiszem, hogy ne tudna labdába rúgni az SGSII, nem lesz azért olyan erős az i4s/5 vagy minek fogják hívni. . .
De ezt még korai megmondani, hogy mit fog tudni almáék új telója. Viszont, nem ajánlom, hogy hadba indítsák ilyen gyorsan a SGS3 - t, mivel magamat ismerme, tuti kelleni fog

(#8050): LOL
-
DjBlero
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
ez igaz,erre nem is gondoltam

-
Gizmo94
veterán
Azt elhiszem, főként ha nem az innovatív oldaláról, hanem gazdasági alapokon közelíted meg a kérdést, mert így a szinte még frissen vett SII-d szart nem fog érni három hónap múlva..
Ha ez így lesz, karácsony körül a Galaxy S ára valahol 30k, az SII pedig 60-70 körül lesz max..
Márpedig a piaci viszonyokat tekintve ha ősszel kijön az Apple az i5-tel, akkor Samsungéknak gyorsan dobniuk kell egy riválist, mert az SII ennek a feladatnak nyilván nem fog megfelelni.. -
DjBlero
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
igen de ott csak anyit lehet választani hogy telefon és memokari,de azon belül nem lehet választani
-
WaterWave
veterán
hol lehet kiválasztani a mentési helyet?
mind fénykép mind video tekintetében? -
pzstm
titán
Nem sok ertelmet latnam.....
-
-
HardRic
addikt
Meg szeretném kérdezni, hogy kameránál ki lehet választani a mentési helyet? Esetleg van olyan lehetőség hogy külön tárhelyre mentse a videókat és a fényképeket? Az anno még Nokia 5800-hoz kapott microSD-m már kevés lenne a videókhoz, viszont a fényképeket szívesen menteném arra.
-
dancsuri
veterán
-
Soound
tag
USB kapcsolatos kérdésem lenne. Ha rádugom az USB kábelt a telefon akkor létrejön a kapcsolat, a Home buttonnal tudom ezt megszakítani. A kérdésem az lenne, hogy miután megszakítottam a kapcsolatot ("software-esen"), hogyan tudom újra aktiválni anélkül hogy széthúznám az USB-t majd újra rádugnám?
-
Integra
titán
urak, mennyi most a kártyafüggetlen ára a készüléknek? mennyi a gyári samu gari rá? és a legfontosabb, intenzív használat mellett kihúz 24 órát?
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Egyébként én azért se értem a műanyagot, mert nem attól könnyű a telefon. Vannak fémből készült könnyű telefonok is. Jó nem 110 valahány gramm, hanem 130 grammosak, de a különbség kit érdekel kategória és fémet mégis csak sokkal kellemesebb fogni.
Pl. Omnia 7 és Wave (1-2) is fém és Samsung, nem értem a Galaxy széria miért műanyag.Mondjuk az is igaz, hogy műanyag és műanyag között is van különbség...
ZTE Blade < Galaxy S < Galaxy S II < HTC Desire < HTC Sensation < Dell Venue
A Dell már nagyon minőségi műanyag, na ott nem hiányolom a fémet, viszont 150gramm felett van.
Szerk.: Egész pontosan 164 gramm. -
banpity
tag
Sziasztok

Van olyan progi ami valamelyik kamerát tudja használni web cam-nak (msn skype stb..) bt-n kábelen vagy wifi-n keresztül ????
-
Gizmo94
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Persze, érthető amúgy a koncepció, egy részleteiben többféle elemekből álló, pl. szálcsiszolt fémházat pl jó már megfogni is. vagy egy ún. selyemszerű, gumis hatású (nem tudom jobban megfogalmazni,egerek vannak pl ilyenek, okádék módon le tud kopni ez a cucc) bevonatot is. Na, ez itt nincs. Sík műanyag az egész, de minőségi illesztésekkel, összeszereléssel. Ez valakinek vagy bejön, vagy nem.
Nekem személy szerint nincs vele bajom, inkább az arányaival. Túl vékony nekem a méreteihez képest, olyan papírtálca hatása van kicsit. Emiatt is tervezek venni rá egy tokot, valami fekete gumis akárnit, valszeg Casemate lesz,vagy hasonló. -
DjBlero
őstag
válasz
tariattila
üzenetére
reméljük mihamarabb

-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gizmo94
üzenetére
Hát azért 164 gramm mégsem negyed kiló
Ha minőségibb anyagból van akkor jól esik kézbe venni. Most tekintsünk el az esetleges vételi problémáktól a fém unibody ház miatt.
Azért egy ekkora tepsit nehéz úgy leárnyékolni 1 kézben tartva hogy veszítsen a jel erősségéből, vagy ne adj Isten el is dobja a hálózatot. Pedig nekem is nagy kezem van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De végül is ja azokra a célokra is jó amit felsoroltál, persze már ha valaki dobálózna egy 100k+os telefonnal

-
Gizmo94
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Csak úgy érdeklődésképpen kérdezem meg az anyaghasználattal kapcsolatban, hogy ha most egy negyedkilós fémtömböt hurcolászol, mennyivel jobb? Azzal jobb macskákat dobálni, vagy a célzás pontosabb, jobb a találati arány? Vagy ha elejted, nagyobb sebességgel csapódik a földbe, esetleg ezzel érdemes megszögelni a kutyaházat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zoli1982
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Jól van na, ritkán járok fel PH-ra. Most hogy megvettem az SGSII-t sűrűbben fogok, mert több szem többet lát alapon így jobban ki fogom tudni használni a tudását.
-
csabám
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Nem e?
Komolyan, mit csináltál? -
csabám
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Miért raktak ki? Gondolom cirkuszoltál

Az off nem az én világom. Most már csak két topikot követek rendszeresen a régi 8 - 9 helyett. Egyrészt nincs időm, jövő héten lesz egy baszós vizsgám, meg jött a rinya csajomtól, hogy állandóan csak fórumozok
SGSI - ről írjak Neked valami szépet?
-
zoli1982
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Mi az az off?
Ki ért legjobban az androidhoz? Nem akarok itt mindenkit fárasztani a hülyeségeimmel.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest