- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
snoopy #15438 üzenetére
Ez sztem nem romfüggő. Nekem ment nagyon régi rommal is. A teló csak küldi az adatot, a TV dolgozza fel. Lehet firm-öt kellene a TV-n frissíteni, ha esetleg még nem frissítettél.
Esetleg próbáld meg a telóval készült videót pendrive-ra másolni, és úgy megetetni a TV-vel, arra mit szól. -
pestibenji
senior tag
-
Sógi
addikt
Én egy hosszabb mp3-at alkalmazok a jelzésre + kijelzi az állapotsorban, h volt esemény, ott tudod törölni vagy szundiba tenni. Sőt van calendar reminder is, ott be tudod állítani, h pl. percenként jelezzen, ha mulasztott esemény volt..
ERRE VKI: az élő háttérképek nagyon ott vannak a toppon, mindig dilemmázok, h melyiket használjam, sokszor nem tudok dönteni...
Tényleg erre van app, hogy pl. naponta váltogassa automatice a kedvenceimet? -
Szafi77
tag
Ha egyáltalán nem akarod hogy mobilnetezzen a teló akkor buheráld el az APN beállításokat a vezeték nélküli hálózatok -> Mobilhálózatok alatt. Erre vannak progik a marketen .
A frissítést ki lehet kapcsolni. Szerintem ez is widgetből a legegyszerűbb aszem' a energiagazdálkodás widgetben van is ilyen funkció
-
amennyiben csak "gyári" - megbízható forrásból származó - firmware verziókat akarsz a későbbiekben feltenni, úgy nem fontos az efs mappa mentése, az imei nem fog elmászni, a product code meg simán módosítható, tetszés szerint! én sgs alatt sem mentettem le sosem, és most, az sgs2 alatt sem szándékozom!
-
röviden;
külön usb illesztő vagy friss kies legyen telepítve, hogy download módban (is) felismerje a pc/noti a telefont, majd odin (vista vagy win 7 alatt rendszergazdaként futtatva) elindít, re-partition kipipál, a több beállítás alapon jó, pit, pda, modem és csc betallóz, telefonon teljes reset (recovery; két wipe, menü alól gyári adatok visszaállítása, vagy *2767*3855#) utána telefon download módban felcsatlakoztat (sárga lesz az odin baloldali felső kis ablaka), majd start! miután lefutott a telepítés (kék, majd zöld lesz az odin baloldali felső kis ablaka), és a telefon bekapcsol, lehúzod az usb csatiról, majd ismét teljes reset, és kész!
product code megváltoztatása igény szerint magyarra; az új firmware felhúzása után a tárcsázóba; *#272*imei# (imei = a telefonod imei azonosítója) -> xeh kiválaszt, majd ok -> a telefon újraindul és kész!
a csomag tartalmazza az odin alkalmazást és pit állományt is!
odin; pit = pit, pda = code, phone = modem, csc = csc_multi -
muveszur
addikt
Szerintem nem érdemes várni egy ilyen telefon hivatalos frissítésére, hanem itthon megoldani mindent ügyesen. Egyébként pl SGS-nél a szolgáltató többször is beelőzte a független modelleket a frissítések terén.
t72killer:
Még mindig nem értem neked, hogy ki mondta hogy hivatalos firmwarek ezek, illetve hogy ki mondta, hogy nincs garanciavesztés -
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest