Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
A 7 perc nagyon nem normális, én direkt teszteltem erre: vásárlás után repülőmódban kerestettem vele a holdakat (=esélye nem volt, h agps-t, cella/wifi infót használjon) és 3perc alatt fogott holdat. Ha már 1x belőtte magát, akkor 5-10 sec alatt megvan a lock, pl alagút után (szintén repülőmód).
Más: új ROM van a láthatáron, KF4-es Hong-kongi felségjelzéssel
sok infó nincs róla, ha minden igaz, ez sem 2.3.4
-
xwkf1/xxke7(2)/oxxke2 (xeh) kombó fent, minden frissítve és beállítva, kíváncsian tesztelgetem a telefont...
-
Zin
őstag
Azt hol tudom megnezni azt hiszem hogy napi lebontásba volt ahogy huztam a kezem ugy ment le a homerseklet idojarasnal...pl hajnali 2kor már csak 15 fokot irt meik menu, s azon bellul hol?Gyari a telefon asszem wifi se ment, csak nem tudom hol néztem.aki tudja mirol vakerolok segitsen!Köszönöm!
-
Richard!
addikt
nekem ma délután 22 fokos!!!!!!!! volt az akksim
A fórumban tilos hirdetni
[ Módosította: stevve ]
-
dancsuri
veterán
válasz
PindurAnna #6487 üzenetére
akkor adok érte egy 5300-át (szőrért szőrt) azzal elbírsz
-
WaterWave
veterán
válasz
Gizmo94 #6472 üzenetére
2. menü sikerült...
de amit 1. ben irtál azt nem értem ha fejreállok se...
folyamatosan nyomom a háttteret akkor kijön 4 lehetőség.... widgetek, gyorsgombok, mappák, háttérképek
itt háttérképnél kiválasztom az élő háttérképek menüt...
Majd időjárás szélmalommal
ráklikk...
felajánl alul két lehetőséget: 1. háttérkép beállítása 2. beállítások
Beállításokba csak az időjárási frissítés beállításait lehet beállítaniDe widgetnél, nem az accuweather.com-ot használom, hanem a weather & toggle-t ami hasonló de gondolom más...
Tehát ha nem ezt használom akkor az élő háttérrel nem is fog kommunikálni így csak napos időt fog mutatni a szélmalmos háttér?
Mert nem értem -
djapor96
senior tag
Akkor hogy is van ez?
CWM -mel backupoltam mindent, majd felraktam a KE7 helyett a KF1-et.
Ha a clockwordmode mappából a system file-t áthelyezem/átnevezem, akkor nem állít helyre semmit. Ha benne hagyom, akkor olyan a gép mintha a KE7 lenne rajta.... sőt a névjegyben sem KF1-et ír, hanem Ke7-et..... Hogyan tudom system nélkül az appokat helyreállítani.....??? -
Csabi42
tag
Most teszteltem a navigációt. Másfél perc alatt működött.
Rásegítés nélkül. Nem rossz szerintem.
-
Prien
addikt
-
babosmiki
addikt
válasz
PindurAnna #6467 üzenetére
Ez nem csak egy telefon...
-
zillionduck
csendes tag
SZIASZTOK
Elkezdtem nézni egy Hd filmet ment rendesen! (BluRay 720p DTS.x264.)
Elkellet szaladnom valahová és kinyomtam a filmet most kezdeném nézni erre nem enged beletekerni.Van erre megoldás?
ha lehet Pm-et írj
-
Varszegig
veterán
-
függő2
tag
Köszönöm Gizmo a Romot, hiper - szuper, über - brutál
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
WaterWave #6470 üzenetére
1. Ha nem szinkronizálod az appot az aktuális időjárásszerverrel, ami vagy accuweather vagy stb, akkor nem fog jelezni. Nem ismerem ezt a szélmalmos izét, így nem tudom,hogy lehet -e local place szerint szinkronizálni, de ha amúgy animált, akkor biztosan. Nézd meg a menüjét. Ha másik widget van szinkronban az időjárásszerverrrel, akkor ez nem fog mutatni semmit az animációi közül.
2. Ha beállítod abban a menüben a hol a pop3 smtp-t is, hogy a soha helyett mikor törölje a szerverről a leveleket, akkor törlődni fognak.
-
WaterWave
veterán
két fura kérdés...
1. élő háttérképnél beállítottam a szélmalom témát... de én még nem láttam rajta olyan sémát mikor esett volna vagy villámlott volna, pedig azért az elmúlt 2 hétben mióta megvan a telo, volt szépen vihar...
ez mitől függ? mert widgetnek weather & toggle-t használok, csak élő háttérképnek a szélmalmot...2. beállítotam a freemailes címemet a telefonba...
pop3-nak a freemail.hu-t jelöltem... smtp., nek viszont egy gmail címet, pusztán azért mert a freemailnek nincs smtp szervere... kérdés annyi, hogy működik minden szépen, szinkronizál, megkapom a levelet... viszont ha fellépek webről a freemail.hu postafiokomba, akkor azok a levelek, amiket itt már megkaptam és töröltem "telefonba", azok a weben a postaládában még nem olvasottként ott vannak...
Ezt azért nem értem, mert ennek nem úgy kéne működnie, hogy ami telefonra jön. és megnézek, törlöm, az már weben nem szerepel ott? Vagy spéci beállítás szükséges??Köszönöm szépen a válaszokat előre is
-
Elekem
tag
Sziasztok! Az új romok közül melyikben a legjobb a gps? A gyárival nagyon lassan talál holdat az X10 után.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ez a telefon akkora mint egy fél tégla ultra lapos kivitelben
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #6461 üzenetére
Na akkor írok erre egyet, bár nem igazán dicsekvésre méltó..
Mikor megjött a teló, fél nap és cseréltem a romot. Bedugtam a hálózati töltőt, a pc mellett felhoztam az asztalra, mondom, amíg összevakarom a hozzávalókat, addig töltöm a telót , hadd egyen egy kis energyt. USB-t bedugtam hátlapba, az is mellette. Este volt, sötét.
Odin start, usb csatlakoztat, telót nem lát.. WTF?? Újra.. USB hibakeresés ok, na, mondom, rohadt kies.. Újratelepít, kétszer, közben teló egyfolytában dugdos USB-re, de semmi. Kétségbeesés, teló szar, pc szar, odin szar, minden szar, a k**** anyját az egésznek, kellett nekem SGSII, hát ez kész.. verem szét az egészet nyomban, elegem van!
Kis higgadás, mondom, ilyen nem létezik, ilyen hiba nincs, látnia kell.. Nézem, hova van ez a szar dugva.... Khm.. izé.. nyilván a töltőbe dugdosom fél órája folyamatosan. Nézzük csak a másikat? Bedug, odin meg egyből sárga.. Na, mondom, gratulálhatsz magadnak. Kretén.... -
pzstm
titán
Budafoki úti üzletbe és Campona-ba is ma érkezett áru, köztük SGS2 is
Kolleganő el is hozott egyet a budafoki úti üzletből, mert szép színes és hangos ha zenét játszik le. Gmail fiókja még nincs, nem tudja mire fogja használni. Facebook és MSN tuti
-
klevente
tag
Próbáltam ígyis-úgyis
-
CrawLinG
tag
hétfőn hozzák nekem , alig birom kivárni :S:S., kedden rendeltem webshopon keresztűl,azért nem sietik el a dolgot
-
Gizmo94
veterán
válasz
djapor96 #6433 üzenetére
Személy szerint én ezt ajánlom! nagyon meg vagyok vele elégedve, hibátlan rom
Egyfájlos, nagyon egyszerű, a rootot is tartalmazza. Ha még nincs rootolva a telefonod, mielőtt ráengednéd, rootolj azért előtte és mentsd le az efs mappát mindenképpen.
A romban nem fogsz csalódni, ha kipróbálod.
-
ngabor2
nagyúr
okulva a spicát ért balesetek következményeiből, keresnék erre az okosságra védőfóliát. korábbi telefonomnál már sikerült megtapasztalni az "5db 1 dollárért, ingyen postával" és a "10 dollár/db" közti különbséget, igaz, az rezisztív kijelzős telefon volt. ennél tudtok ajánlani márkát, vagy konkrét fóliát rá? ha hetente kell cserélgetni, akkor a drágább olcsóbb lesz. mottó: karcolhatatlan felület nincs.
övre csíptethető tokot már találtam az ebay-en, 800-1000Ft körül van. ha fél évet kibír, már megéri.
-
most vettem át a futártól a csomagot, sgs2 (t-mobile) kibont, és hajrá!
-
klevente
tag
Nem tudom felrootolni a telóm, mert az se az Odin, se a Kies nem ismeri fel. Az odin semmit se ír ki, a kies pedig azt írja egyfolytában, hogy csatlakozás. a teló pedig azt, hogy csatlakoztatva van.
pls help!
-
kano
nagyúr
válasz
xtremetuning #6434 üzenetére
De ahogy észrevettem ez már nem olyan csúszós fajta műanyag mint a sima SGS volt.
-
djapor96
senior tag
válasz
Gizmo94 #6429 üzenetére
Folyamatosan olvasom, de sokszor ellentétes infók is felkerülnek, amik aztán ütik egymást és inkább mégegyszer rákérdezek, mint hogy megszivassam magam..... Inkább kérdezek mint szívok....
Amit nem találtam meg, és lehet, hogy volt:
Két KF1 -es romot töltöttem le:
Az egyik a 3 file-os, a másik meg a PFC_Edition. Ez utóbbi ODIN -os.....
Aki próbálta mindkettőt.... melyiket ajánljátok? (Nem az Odin miatt, hanem a beltartalom miatt)
-
kano
nagyúr
Tegnap nézegettem az S2-t a Fukarban és nekem annyira könnyűnek tűnt, nagyon műanyag érzetem volt. Mi a véleményetek a hátlapról? Egyébként nagyon tetszett a telefon.
-
Gizmo94
veterán
válasz
djapor96 #6423 üzenetére
Annyira nem olvastok vissza, pedig nem sokat kellene, 2-3 oldalt csak..
Többen leírták, de már már leírtam róla én is ezt...Igen, wipe-os, mindent töröl.
A saját kernelével érdemes felraknod, a KF1 3+1 fájlos rom, nem is értem miért akarod megtartani a KE7-es kernelt
Ha TB-vel backupolod, akkor a kérdésedre a válasz igen, de többünknél nem működik rendesen, csak egyenként lehet viszaállítani a dolgokat belőle. De írtak itt feljebb többféle backup megoldást is, amik hibátlanul működnek. -
Gizmo94
veterán
válasz
t72killer #6421 üzenetére
Igen, az 1.4-et használom. Az akksiidő még mindig nem tökéletes, de azzal sosem lennék elégedett amúgy sem. De Igen intenzív használat mellett is simán kibírja a bő egy napot a telefon, így azzal is elégedett vagyok. A rom viszont elképesztően gyors és gördülékeny, lagnak nyoma sincs, pinden pikk-pakk száguld, így erről már csak a 3.3.4-re váltok, azt hiszem.
-
AMD Power
titán
Láttátok?
Szép a Különesem Ajánlott "logó" a Samsung Galaxy S II prospektusán! Pont kérdeztem is tegnap a Samsungtól. Büszkék a megkapott "címre" amit itt kaptak.
-
ngabor2
nagyúr
tegnap estétől én is egy s2 felhasználó vagyok
ha nem üt be a generalkrach, akkor hétfőtől tulaj is...
még szokni kell a spica után, meg tokot keríteni rá, mert mindig az az érzésem, hogy eltöröm.
-
djapor96
senior tag
Ha jól értelmezem az eddigieket a KF1-es ROM töröl mindent, ugye?
A KE7 rom rootolt kerneljére (XW_XEU_KE7-v3,7-CWM3) fel lehet tolni, nem kell másik kernel rá, ugye?
Ha TB -vel backupolom, akkor nem kell mindent újratelepítenem, csak helyreállítanom, ugye? -
CHIPman
nagyúr
válasz
t72killer #6416 üzenetére
Elnézést, a forrást nem írtam oda. A SamFirmware írta Twitteren, ami ugyebár a szivárgott romok szakértője. Viszont a rolloutot meg a nagyobb oldalak szokták használni a KIES frissítésre, úgyhogy nem tudom. Elég tág az a next month, tehát simán lehet, hogy a szivárgás is csak akkor lesz.
-
-
-
A tegra a jelenlegi formájában veszett fejsze nyele. Amikor bejelentették (kb másfél éve?) akkor atombrutálnak számított (fullHD lejátszás telón??!!), de az NV annyit szötymörgött vele, h az összes versenytárs tud már ennyit...
Az i4-gyel megvan az a baj is, h most még elég drága, de be fog esni az ára, amikor kijön az utód... (najó, ez áll az sgs2-re is, de annak még odébb van az utódja)
#6415: sajna a mondat elég dodonai, nem derül ki belőle, h a KIES-en várhatunk jövő hónapra hivatalos frissítést, v akkorra szivárognak ki az első stabil 2.3.4es ROM-ok? Én sztem nem várom meg, míg a KIES-re kiteszik...
-
Gizmo94
veterán
válasz
t72killer #6413 üzenetére
Nekem a 4 egy komoly csalódás volt, nem mellékesen jó nagy anyagi bukta. Mondjuk utóbbi minden prémium telónál megvan.
A holnapután a 2.3.4 tekintetében ennek tükrében sajnos eléggé kérdéses.....
Keldor papa: hát, ha volt már a kezedben és tetszett, akkor nagy baj nem lehet.
Egy biztos: nem melegszik.
Még egyszer sok sikert kívánok hozzá, mert jó telefon azért és attól,hogy nekem valami nem jött be, sosem mondom rá,hogy szar, amikor nem az.. Ha úgy érzed,hogy neked bejön stílusban és alkalmazásokban is, akkor szeretni fogod, mert minőségi és stabil.
-
keIdor
titán
válasz
Gizmo94 #6411 üzenetére
Az az érdekes, hogy ez se mindig melegszik. KF1-nél az első 24 óra tök jó volt azt kezdődött megint elölről.
Majd az idő megmondja mi van a háttérben, igazából senki se tudja még...
Még az is lehet, hogy egy alkalmazás a hibás... az viszont biztos, hogy nem az aksi melegszik így fel, mert a telefon felső része forró mindenkinek, az aksi lent van.Az az igazság, hogy ezt érzem elkapkodottnak, az SGS-t az utóbbi 3 hónapban tök szerettem, semmi bajom nem volt vele. Aztán jött ez én meg váltottam, amit nem kellett volna.
i4-et régebben is szerettem volna, most jött el az ideje. Volt már sokat a kezemben, nekem tetszik és minden elérhető rá. Android-nál lesznek még bajok a Tegra miatt, plusz ez a Mali ahogy olvasgattam alig kompatibilis valamivel, sok játék nem indul rajta.(#6413): Ez rendben lenne, ha az 5 a küszöbön lenne, de nincs. Android-ot szeretném elhagyni, WP7 esélytelen egyelőre, maradt az i4.
-
-
dejv
tag
válasz
killerjohn #6388 üzenetére
köszi szépen
-
Gizmo94
veterán
Sajnálom,hogy kifogtál egy ilyen " forrófejű" példányt.
Az enyém is melegedett, de csak az első pár töltésnél, szerintem nem is a KE2-es rom volt a hibás, csak az akksi "állt" még be. Mondjuk a rom az első napon rerpült és KE7-re változott, így bizonyítani nem sok ideje maradt. Már KE7-tel is hűvös volt a telefon, 27-33 fok között üzemelt, az általad linkelt teszben pedig 10 perc után 34-5 fokon állt. Most a KF1-re főzött Lite-rom 1.4-es verzióját használom és nagyon állatnak találom minden tekintetben.
Csak azért írok, mert én most váltam meg az i4-em től és az SGS-től is, és nem tudom,hogy elégedett leszel-e a váltással. Nem akarom magamrahúzni az iphone fanok átkait, de nekem nem jött be egyáltalán, az SGS-t használtam inkább. Lehet, hogy éppen kifogtál egy hibás példányt, mert most is futtattam a tesztet , nyomkodom itt a pofámhoz a telefont, de nem hajlandó melegedni.. Remélem, bejön majd az i4 és nem fogod megbánni, de szerintem ezt egy kicsit elkapkodtad, mert véleményem szerint szarabb lesz mindenben az új jelölt..
Azért sok sikert hozzá.
-
válasz
HardRic #6406 üzenetére
főzött ROM előtt mindenképp kimenteném. Ha hivatalos ROM-mal vágod haza a telót, akkor szervizben kihúznak a csávából, ha uezt egy béta ROM-ból főzött főzelék csinálja, akkor már nem biztos. Amúgy nem nagy cucc rootolni...
Apropó, ti kiveszitek a SIM és memókártyát rootolás idejére? egyik tutorial sem írja, nekem régi wimo-s beidegződés, hogy flashelni csak SIM nélkül...
-
Gizmo94
veterán
válasz
HardRic #6406 üzenetére
Nemigen képes, ha nem rontasz el semmit, márpedig elrontani igen nehéz egy romolást.
Ennek ellenére Murphy.... Tehát a biztos az, hogyha elsőként rootolsz és kimented az efs-t.
Ha van egy pár helyen efs mentésed, utána nyugodtan garázdálkodhatsz szinte bármit.Csak egy vélemény, de én minden esetben úgy csináltam, hogy elsőként rootoltam, utána sgs toolssal lementettem az efs mappát, nem csak a telóra, hanem a pc-re is, és utána kezdtem a továbbiakat. Egy biztos, ebből a módszerből bajod nem lehet.
-
HardRic
addikt
Olvastam itt tegnapi dátummal egy hszt, hogy nem érdemes rootolással nyamnyogni, fel lehet tenni alapból rootolt romot. Nos ez a módszer képes kárt okozni az EFS mappában, vagy nyugodtan alkalmazható, és a feltett rom alól backupolható a mappa?
még nincs meg a telóm, csak kíváncsiskodok. -
keIdor
titán
válasz
pestibenji #6402 üzenetére
Még sokáig is tartott.
greencard: Az viszont biztos, hogy a telefon mellett nincs szükség gáztűzhelyre/tűzhelyre ahhoz, hogy felforralj néhány liter vizet.
-
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #6402 üzenetére
olyan sokáig tartott?
-
pestibenji
senior tag
Nekem kb 5 perc alatt felment az új ROM ez normális?
Remélem nem rontottam el semmit :S
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest