Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Eddig egy napja van fent az XXLPB. Eddig semmi fagyás, lassulás. Facebook klienst meg eleve fel sem tettem most. Előbb tanuljanak meg appot fejleszteni.
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
Chrome beta Android-ra: [link]
Csak ICS-re telepíthető.Kíváncsi vagyok az XXLPB-re úgy is
-
DarkByte
addikt
Az LPB-s képeken még mindig max térerőt látok mindenhol. Ezek szerint még mindig nem kapcsolták össze a valós modem adatokkal, tehát csak "dísznek" van kint a hálózati jelerősség?
-
DarkByte
addikt
válasz
sippet #48114 üzenetére
Értem köszi.
Közben végül nem a CM9-et hanem a CM7.1-et akartam kipróbálni (a 9-ről még elég sok negatívumot olvasok más fórumokban, úgy gondoltam hogy kicsit még halasztom viszont valami újat csak ki akartam próbálni). Ugyanúgy akartam feltenni a 7.1-et mint a 9-et, vagyis felraktam a root kernel-t (eddig sima liba, lett CWM-em), majd wipe data/factory reset, majd wipe cache és az update zip from internal sd card-nál a felmásolt 7.1-es update zip-et akartam feltenni. De marha gyorsan végigment vele (igaz hiba nélkül), gondoltam is hogy ez így nem lesz jó, a backup 400MB-ja is vagy 4-5 percig tartott szóval a 100MB-os zip-nek is minimum egy percig kellett volna telepednie. Restart után kaptam egy reboot loop-ot, ahogy számítottam rá. Ez miért van? Nem lehet belső SD-ről CWM-el telepíteni?
Most megoldottam úgy hogy visszaflasheltem a gyári KK5-öt, mert ma már nincs kedvem vele szórakozni, de lehet holnap megpróbálkozom még egyszer ha rájövök az okára. -
DarkByte
addikt
válasz
C.Brigante #47734 üzenetére
Köszi. Ma már nem, mert fáradt vagyok. ODIN-ba a PDA alá kell ugye betallózni, repart nélkül?
-
DarkByte
addikt
válasz
sippet #47691 üzenetére
Akkor ha jól gondolom a mostani KK5-ömet is vehetem alapnak, csak keressek hozzá egy CWM képes kernel-t. Aztán feldobom az update.zip-et, gapps.zip-et, recovery-ben wipe mindenre, majd előbb update.zip-et és gapps.zip-et fel. Jól gondolom? Ha valami krakk üt be akkor meg ODIN-nal vissza tudom flashelni a KK5-öt.
A hívás része jól működik? Illetve mobilnet és WiFi kezelés hogyan áll (esetleg még az AP mód érdekelne). Hardware-es gyorsítás alatt mit értünk? A grafikus felület sincs még hardware-esen gyorsítva vagy csak a videó lejátszás?
-
DarkByte
addikt
CM9-et próbálgat valaki? A known bugs listát nem látom hogy frissítenék, kíváncsi vagyok mi van még hátra?
Másrészt ezt milyen ROM-ra kellene CWM-el felrakni? A kernel-t és a fájlrendszert cseréli, de pl. modem gondolom nem mindegy mi megy alá.
-
DarkByte
addikt
Siker. Azt leszámítva hogy valamiért Dán nyelvbeállításokkal indult. Egy ideig eltartott még megtaláltam a nyelvváltó opciót.
Viszont most már jó a hívás kezelés.
-
DarkByte
addikt
válasz
Varszegig #45824 üzenetére
Ja hát akinek játék telefonnak kell elhiszem hogy jó így de basszus, tegnap este már be is laktam vissza hogy minden jó lesz.
Na mind1.
Mod:
emberek, ebben mi ez a marha sok fájl?
APBOOT_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
EFS_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5
KERNEL_I9100XWKK5_CL754841_REV02_eng_mid_noship.tar.md5
KERNEL_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5
u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitMit hová tallózzak be?
-
DarkByte
addikt
Tegnap feltettem ugye a KL1-et az ICS helyett. És nem néztem hogy a hívás hogyan működik vele mivel mindenki írja ugye hogy stabil meg minden. Ma reggel hozza a futár a cuccaimat és nem bírom felvenni. Kicsöng és utána befagy. Gondoltam hátha restart megjavítja, megpróbálom felhívni kollégát. Kiírja hogy "out of servie area", majd 3-4 mp után megjelenik a hívás ikonja a felső sorban és kapok tárcsahangot.
Találkozott ilyennel valaki? Konkrétan most használhatatlan a telefonom mint telefon.Váltsak KK5-re? Arra tud valaki linket adni?
-
DarkByte
addikt
Szép meg jó ez az ICS. De aki stabil mobilt akar, egyelőre kerülje. Anno T-Mobile Pulse-on volt olyan ROM-om ami 5 percenként újraindult. Na ez nem olyan azért, de így is vannak random restartok héba hóba. Rakom vissza a KL1-et egyelőre. Később megpróbálkozunk egymással megint. Remélem a CM9 is sokat evolválódik, mert az lenne az igazi.
-
DarkByte
addikt
Hmm. Fura. Akkor majd ujraprobalom egy restartot kovetoen. En ugy vettem eszre hogy wifi egyebkent is meg tudja olni ugy hogy restartol.
Facebook app hasznalhatatlan meg rajta. Random nem reagal linkekre majd kilep.
CM9 nightlyt egyebkent rakott mar fel valaki? Jobban orulnek egy vanila ICSnek. Kar volt TWt eroltetnie a Samsungnak.
-
DarkByte
addikt
Nem lattam meg leirva. XXLP2vel nalam nem megy a WiFi AP alapu internet megosztas. Egybol kikapcsolja amint aktivalom. Gondolom valami hiba van a hatterben. Ez sajna nalam eleg nagy ervagas mert utazas kozben szoktam netezni laptopon.
-
DarkByte
addikt
Köszönöm!
Közben felkerült, most fut az install wizard már újraindítás után. -
DarkByte
addikt
Nagy nehezen leért az LP2-es ROM.
Jelenleg KG6-om van, így fel tudom rakni az ICS-t rá?
- EFS mentésem már van korábbról
- Belső SD kártyát formázok és visszaállítom a gyári beállításokat
- Restart után kikapcs, download mód
- Odin 1.85-el betallózom a rar-beli fájlokat a megfelelő helyre, PIT-nek használom a u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit fájlt, repartition-t is kérek majd goEz így menni fog?
-
DarkByte
addikt
Az LP2-es ROM-ra nem tudtok valami értelmesebb linket? Itt őszülök meg Telenor-os nettel mire lejön Hotfile-ról
-
DarkByte
addikt
Srácok, LP2-t melyik ODIN-al érdemes feltenni? Kb. fél éve nem szenvedtem ROM-olással de ezt most kipróbálnám. Illetve milyen kódos reset-ről beszéltek? Kell ez egyáltalán? Az ODIN repart-al nem gyalul le mindent?
-
DarkByte
addikt
Atya gatya. Az ember csak 1-2 hétre nem néz be ide és már is 1500+ hsz olvastalan
Őőő melyik évet írjuk.. izé most melyik a legutolsó gyári ROM amit javasoltok? -
DarkByte
addikt
A koreai csajoknak az AMOLED jön be
[link]
-
DarkByte
addikt
válasz
ForRedGlory #18955 üzenetére
Neten keresgéltem rá és egyik fickó aláírásában volt hogy i9100 KH3 2.3.5. De akkor ezek szerint valami nem oké ott.
-
DarkByte
addikt
Ez már Android 2.3.5 ha jól látom, ugye?
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
USB JIG-hez kapcsolási rajzot fel lehet lelni valahol? Mondjuk vicces ennek nevezni mert úgy tudom egyetlen ellenállás plusz egy microUSB dugó.
-
DarkByte
addikt
válasz
dancsuri #15612 üzenetére
Viszont a WiFi fizikai sebesség korlátján megnézem hogyan is fog a Samba átlépni?
Igaz nekem nem n-es WiFi-m van, de az USB még mindig gyorsabb, főleg mikor gigákat kell másolni. Apropó a célra egy FTP szerver is bőven megteheti. Nem tudom mennyire van automatizálva az általad említett Android-os Samba konfigja, de Linux-on nem triviális dolog beállítani. Nekem egy órát simán sikerült elszenvednem vele mire a Win7-em úgy látta a Home server-emet mintha normál Windows-os gép lenne hálózati megosztásokkal.
A vanilla ROM akkor még jól sejtettem hogy várhat
-
DarkByte
addikt
Csak kíváncsiságból, ezt hogyan kellene felrakni? [link]
Gondolom CWM-el mint update-et. De melyik ROM-ra? Vagy ez mindegy? A topikban nem nagyon látok leírást hozzá.
Ha valaki esetleg kipróbálná, érdekelnének a tapasztalatok. Pulse óta nem volt vanilla Android-om, megint megnéznék egyet valamikor -
DarkByte
addikt
Sikerült a műtét, immáron KG6-on. A csomagban lévő kernel-t nem is használtam fel, a CODE-ban van egy kernel amúgy is ha belenéz az ember. Sárga háromszög eltűnt, egyedül a download módban látom hogy 1 custom ROM telepítés volt (a root miatt). Üsse kő
KE2 után meglátjuk mekkora javulás lesz.
Kösz mindenkinek!
-
DarkByte
addikt
Köszi mindenki!
-
DarkByte
addikt
Ha a mostani gyári ROM-omat root-olom (az efs lementéséhez) akkor induláskor jön a sárga háromszög. Ha lementettem az efs-t és ezután feltolom a komplett KG6 ROM-ot ODIN-nal, akkor a sárga háromszög eltűnik?
Telenor-os SGS2-vel kell valamire figyelnem mielőtt ROM-olni kezdek?
-
DarkByte
addikt
válasz
F-ECT$ #15369 üzenetére
Wiki szerint: "The Galaxy S II was given worldwide release dates from May 2011, by more than 140 vendors in some 120 countries."
Bejelentésre pedig még február 13.-án került sor.
Azért a mostani zászlóshajójukra már csak felrakják az Ice Cream-et, ha az SGS1-re lett végül gyári Gingerbread is (ráadásul egészen frissen is van tartva). -
DarkByte
addikt
válasz
adodaniel #15349 üzenetére
A legutóbbi Google IO-n azt mondták hogy minden partner telefon gyártóval (és ebben benne van a Samsung is) megegyeztek hogy minden kiadott hardverre 18 hónapig a kiadás napjától számítva a közben megjelenő ROM-okat elérhetővé teszik. [link] Kivéve ha a hardver nem engedi, ami a kiskapu lehet, de az SGS2-vel csak nem szaroznak már. Elég friss vas még ahhoz hogy az Ice Cream-et is hozzák rá. Az ICS megjelenési dátuma persze még nem ismert, de feltéve hogy tartják az elnevezés=valami köze van az adott időszakhoz amikor megjelenik, jégkrémet maximum késő ősszel eszik még az ember
Sógi: ezt megtaláltam, de ebben a zip-ben kibontott rendszer fájlok vannak. Én olyat keresek amiben tar.md5 és pit fájlok vannak, nem CWM-es varázsolás. Ha ilyen nincs még, akkor melyik korábbi ROM-ból találok teljeset? (Bocs, átfutni átszoktam a fórumot de napi szinten akkor hsz mennyiség keletkezik hogy könnyen lehet átcsúszom dolgokon)
-
DarkByte
addikt
KG6-ból létezik ODIN-nal tisztán felpakolós verzió? Tehát ami több fájlos és direktben flash-elhető előélet nélkül. Ha igen, légyszíves valaki linkelje. Köszi!
-
DarkByte
addikt
Ha XWKE2-m van akkor ez alapján a leírás alapján meg tudom csinálni ugyanúgy a KG3-ra frissítést is ugye? [link] Mármint elég root-olni, /efs-t lementeni aztán mehet a KG3 flash-elése ODIN-nal. Telenor-os mobilokkal van gond ilyen szempontból?
Illetve KG3 ROM-ra kérhetek linket?
Köszi mindent előre is.
-
DarkByte
addikt
válasz
dancsuri #9632 üzenetére
Ááá.. tulmisztifikálás rulezz.
Odin 1.3 ezzel a mobillal is elfunkcionál? Eddig kifejezetten ellenjavallta mindenki az ennél újabb Odin-okat.
Itt sem árt gondolom /efs mappát lementeni frissítés előtt, esetleg feloldó kódót kipörgetni (ha van egyáltalán már rá program). Ezeket mivel lehet megcsinálni? Ha nem publikus, megköszönném ha eldobná valaki privátban. Előre is köszi!
-
DarkByte
addikt
Engem inkább az érdekelne hogy most ezt hogyan is kell feltenni? SGS1-en még kiismertem magam ODIN-nal, de olvastam hogy itt jobban meg van bonyolítva a download mód meg hasonlók, viszont 2.3.4-ig még a firmware csere gondolatát is elhessegettem.
Van ehhez valami leírás? Jó az angol is. -
DarkByte
addikt
Értem, akkor majd az első 2.3.4-es főzött ROM-nál el fog tűnni.
#8841: erre inkább nem reagálnék.
Apropó, megjött az USB OTG adapterem. Teszteltem billentyűzettel, egérrel, pendrive-al. Mindegyikkel frankón megy. Egérből mondjuk van egy notihoz való plusz LED-es példányom, arra már azt írja High Power USB device, és nem hajlandó naftát adni neki. Majd ha kollégát le tudom vakarni a tápos USB hub-járól ki akarom próbálni mi van ha rádugom egyszerre ezen perifériák valamilyen csoportját.
-
DarkByte
addikt
Arra nem jött rá esetleg valaki hogy a 100%-os akku töltöttség jelzést hogyan lehet letiltani, vagy legalább is a rezgést kikapcsolni? Marha idegesítő mikor éjjel arra riadok hogy az éjjeli szekrényen a mobil mellettem rezeg.. mit rezeg, legyalulja a fa lapot.
-
DarkByte
addikt
válasz
zeroo5ux #6200 üzenetére
Egyébként megoldható amit szeretnék szerintem. MicroUSB-HDMI adapterrel a monitor+töltés. Egeret és billentyűzetet pedig használhatok Bluetooth-osat. (kérdés persze hogy két Bluetooth HID eszközt tud-e egyszerre kezelni de elvileg nincs akadálya) Egy nettop-ot már ki lehet vele váltani.
Egyébként rendeltem egy OTG adaptert (ami egyébként kettő, mivel párban küldik). ~400Ft-ért még ha kétszer használom is megéri a poén kedvéért
-
DarkByte
addikt
válasz
Lupi1989 #6169 üzenetére
Gondolom olyan adapter kábel nincs ami microUSB-HDMI konverzió mellett tölteni lehet a telefont és még OTG aljzat is van rajta.
Bár ez lehet szimplán az USB bekötés limitje, egyszerre nem lehet tölteni slave-ként ennyi lábszámmal és OTG master-ként is használni. Pedig monitorra rá, egér+billentyűzet, és...
Van itt egyébként OTG adapter olcsón: [link] Leírás szerint megy Galaxy S2-vel, és ugye ingyen kiszállítás van. Csak azt az egy-két hete kell kivárni
-
DarkByte
addikt
Jöhetne már az a 2.3.4
-
DarkByte
addikt
Emberek, hogy a halálba lehet erről leszedni a hátlapot?
-
DarkByte
addikt
válasz
Csillagkuty #4906 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
---
Más: Cool Mesh-t valaki vett már Galaxy S2-re? Nekem az SGS1-hez nagyon bevált, és mivel holnap jön az utód gondolkodom hogy arra is kellene egy. Pl. [link]
-
DarkByte
addikt
válasz
pestibenji #3010 üzenetére
Standard Android mappák vannak erre az SD kártyán:
/sdcard/media/alarms
/sdcard/media/notifications
/sdcard/media/ringtonesEz Galaxy S szériánál a belső SD alatt jelenti a media mappát (ha nincs ilyen könyvtár szerkezet, létrehozod). A ringtones alá behajigálod az audio fájljaidat és már be is tudod állítani őket.
-
DarkByte
addikt
Extreme Digital-nál is előrendelhető 0% THM-el: [link]
-
DarkByte
addikt
válasz
DeathAdder #1740 üzenetére
Köszi! Holnap meló után szerintem teszek egy látogatást náluk.
Engem még leginkább a Telenor-os bevezetés érdekelne. -
DarkByte
addikt
válasz
DeathAdder #1416 üzenetére
Tudunk már valamit hogy van-e telefon a Médiában?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest