- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
-
-
válasz
t72killer #11949 üzenetére
az a pit állomány kell, ami a régebbi firmware verziókhoz is adott volt, az nem változik!
én továbbra is az oxxke2 multi csc verzióval tettem fel az új xxkg2/xxkg2 firmware verziót, hogy maradjon a magyar xeh product code azonosító, akinek jó például az angol xeu, annak mehet a csomagban lévő oxa verzióval is! -
válasz
t72killer #11141 üzenetére
ja, elfelejtettem: jelszó: samfirmware.com
#11158: elsőre mindenképp egy gyárit javaslok, lévén ha 2.3.4-es androidra váltasz, érdemes előtte a gyári KG1-es rom-mal lepucolni (=adatok, kontaktok lementése, utána recovery módba téve wipe data és wipe cache)
-
Tuninger
addikt
válasz
t72killer #10920 üzenetére
200Mhz-en nekem vitte a 720p-t gond nélkül a beépített videó lejátszó. Egy napig kipróbáltam 200-800Mhz-es határértékkel, és kicsivel lassabb mint gyári beállításon, kicsivel talán (placebo hatás) lassabban is merült...
Próbáltam feszültséget is csökkenteni, nekem is az lett volna a szándékom hogy 200-800Mhz alacsony feszen, de -0.25mV nem sokat számít, nagyobb csökkentésnél viszont instabil lesz a rendszer > újraindul a telefon. Tény, megszűnt a melegedés (még KE2-vel próbáltam, ott még melegedett)
A minimumot szerintem nem érdemes feljebb venni, 200Mhz-et úgyis csak idle állapotban használ, a maximummal érdemes játszani, videózáshoz, zenehallgatáshoz 200-500Mhz-es min/max szerintem elég, böngészéshez, esetleg játékhoz érdemes feljebb venni.Csak a feszültséges játék miatt megvettem a Tegrak Overclockot, abban akár külön lehet tuningolni a GPUt (167Mhz-400Mhz) és a procit (200Mhz-1506Mhz). Nevem ellenére tuninggal még nem próbálkoztam
-
dancsuri
veterán
válasz
t72killer #10910 üzenetére
300 al megy többel
de itt is néhányan tévedésben vannak
azért tud menni 1500 al azért még nem annyival megy
az adott progi szabályozza mennyire van szüksége aminél simább gyorsabb működésre.
persze vannak olyan progik amik nem ilyen okosak, ezért kell a progikat mindíg frissíteni, mert a készítője nam csak a tudását de Pl. a procihasználatát is fejleszti -
Tuninger
addikt
válasz
t72killer #10910 üzenetére
Annyival nem tovább mint gondolod, a kijelző és a 3G sokkal többet eszik a procinál. Érdekes hogy 200Mhz-nél még a scroll is keményen szaggat, de a videókat továbbra is röccenésmentesen játsza le, csak a tekerés lomhább egy picit.
0.95V-t használ 200Mhz-en, és 1.275V-ot 1200Mhz-en. Mégsem számít annyit fogyasztásban mint amennyinek elsőre látszik, észrevételeim szerint. -
válasz
t72killer #10887 üzenetére
A "Rootolás/ROM-frissítés leírás magyarul." linkjét rosszul tettem be, itt a jó pdafan-os link.
happy - itt nézz te is körül.
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
t72killer #9393 üzenetére
Igen olvastam.
Én mondjuk egy-két rendszer apk-t próbáltam meg módosítaniés visszatenni a kütyüre de úgy meghalt tőle, hogy csak na... Hiába kapott nagy nehezen (konkrétan nem volt menüm, csak egy végtelen ciklusú hibaüzenet, tehát volt 0,5 másodpercem, hogy lépegessek a programok között) egy HR-t csak a ROM újrahúzás tette rendbe
Viszont azt már tudom, hogy ez lehetséges csak éppen még utána kell olvasnom annak, hogy a fejlesztői fórumokon, oldalakon mit írnak erről-arról...
Bevallom, már fejben létezik az első alkalmazásom terve is, csak még ismerkedem az Android fejlesztéssel...MAaR témához: Nekem arra lenne szükségem, hogy az általános menüben (ami megjelenik minden üzenetkezelő programban; az egyebeknél) legyen elérhető ez a funkció, mármint a MAaR. De ha máshogy nem akkor úgy, hogy ez lesz a második fejlesztési projektem...
Most még ugyan nagy a lelkesedésem hiszen még nagyon az elején vagyok az ismerkedésnek, mert ez az első Android-os telóm… De majd meglátom még mennyire bonyi… -
WaterWave
veterán
válasz
t72killer #9082 üzenetére
teljesen reális
ilyen telefonok egyik nagy előnye és egyben hátránya a kijelző...
előnye hogy nagy.. hátránya, hog yzabálja az aksit...
ha 100%-ra feltöltöd az aksit, és mondjuk vegyünk egy déli azaz 12:00 órakor kijelző aktivitást, és a kijelzőt ugyhagyod végig, nem kapcsolod ki, akkor 18:00 kor már pislákol és kér enni...
tehát max 6 órát bírja...
amit meg írtál teljesen reális, hisz 2.5 órát neteztél plussz igo, és 50%
Vehetsz akármilyen aksit bele, a 6 órás kijelzőidő egyfolytába, akkor se fog javulni
Komprumisszumokat kell kötni!!!!2.3.4 ről meg semmit se tudok, de már várom, ezért mondtam hogy csiripelték a madarak hogy jöv. héten jön
-
-
válasz
t72killer #8895 üzenetére
annyi nem lesz, be is tenné a kiskaput, ha úgy számítana egy töltési ciklus...
notis alapon; van olyan li-ion akkumulátorom, amit szinte sosem merítettem le teljesen, mindig csak rátöltögetett a rendszer, amikor merült néhány százalékot, és 3 év után 0%-os elhasználódással bír, illetve a névleges töltési érték fölé megy kicsivel a gyakorlatban, amikor maximumra tölt, és a töltési ciklusok száma sem számtalan, pedig számtalanszor rátöltött a rendszer, amikor úgy látta, hogy 9x% alá esett a töltöttség! -
-
válasz
t72killer #8889 üzenetére
teljesen feltöltött állapotban nincs a szó szorosabb értelmében vett csepptöltés sem, legalább is nem folyamatosan - és megfelelő szintet betartva, nem is kimondottan káros az - lásd; szépen lassan merül az akkumulátor, ha a telefon használatban van, hiába van rádugva a töltő!
a notiknál is úgy van beállítva, hogy ~ 92 - 96% értéknél visszakapcsol a töltés, és ez nem véletlen! meg amúgy sem leszek szomorú, ha ~ 1000 töltés helyett emiatt csak ~ 900 alkalmat bír ki maradéktalanul - hol lesz már akkor a telefon, de leginkább az akkumulátor, amit ugye nem annyira drága cserélni... -
válasz
t72killer #8872 üzenetére
itt sajnos nem oldható meg az, hogy töltőről menjen, amikor az csatlakoztatva van, ellenben én pont örülnék annak, ha bizonyos % merültség után automatikusan bekapcsolna a töltés, mert sgs esetén utáltam, hogy például notihoz volt kapcsolva usb kábel használatával a telefon, mert például úgy mobilinterneteztem, de bármennyire merült is a telefon, nem kapcsolt be automatikusan a töltés! amennyiben itt automatikusan bekapcsol bizonyos merülés után, úgy azt örömmel veszem!
-
gezatata
aktív tag
válasz
t72killer #8847 üzenetére
szerinted minden egyes csatlakoztatás ilyen sok macerával jár vagy ezt csak egyszer kell megcsinálni (már mint a parancssor beirására gondoltam)
8870 kár is lenne a vizet felzavarni
több embernél is olvastam hogy éjjelre is töltőn hagyják a mobilt
bevallom ez idáig én is így tettem de pár hete utána olvastam a Li-ionos aksik töltésének és ott azt írtak hogy sokkal tovább tart az aksi élettartama ha feltöltés után rögtön le is húzzuk a töltőről,
valószínűnek tartom hogy azért csipog/rezeg a töltés végénél mindig hogy fel van töltve mert így szeretné a gyártó is hogy a legtöbbet hozhasd ki a készülékből -
válasz
t72killer #8791 üzenetére
az xx firmware verziókban angol és magyar nyelv is adott, ellenben magyar swype csak az xw firmware verziókban adott, ráadául oxa csc esetén magyar xeh product code támogatás sincs - utóbbi probléma 3 állományos firmware verzió esetén úgy kezelendő, hogy az oxa csc lecserél oxx verziósra!
rjg; a hívások szűrésének a lehetősége alapban is adott!
-
CrawLinG
tag
válasz
t72killer #7519 üzenetére
hát lehet kurva vékony mindenhez képest és sulya is könnyű, de egy kicsit beszartam mert melegnek éreztem. Tegnap elött jött a teló hát hogy mondjam, éjjel feltöltöm, és másnap délután tölteni kell.Mondjuk izombol netezek stb .Remélem majd wke7 el jobb lesz az aku idő.Haverom elutazott neki is ilyen telója van ő ért ezekhez a rom root buzisagokhoz én egyedűl nem merek hozzá nyúlni.Pedig csak wke7 kéne nekem se root se semmi.Remélem most hogy elutazok 1 hétre olaszba,net nélkül egy napot csak kifog bírni az aksi ideje :/(bocsi hosszúra sikeredett) és még1szer köszi a helpet
-
kellerman
tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
t72killer #6969 üzenetére
Mégpedig a 3G marha sokat zabál, azt mint nem használom, rögtön kilövöm.. A wifi szintúgy, bár az azért kevesebbet eszik.
Ja, és annyit kell még tudni, hogy véletlenül ha fentvan a google earth és nem lövik ki a processből, akkor ha használtuk és csak bezártuk, utána is úgy tekeri a procit mint a barom.
A maps is hsonlóan "kellemes" google alkalmazás, ezekre figyelni kell, mert ezek aztán lerántják az akkut. -
Fortunei
csendes tag
válasz
t72killer #6965 üzenetére
Na, ez megnyugtató, lehet , hogy ez volt a gond (vagy annak legalábbis egy része).
Viszont repülő üzemmódban nem műkszik a hívásfunkció sem, az pedig nekem kell (éjjel is).pzstm: igazad van, azt hiszem én is ezt fogom tenni, nincs értelme annak, hogy folyamatos legyen a kapcsolat.
Most három óra alatt kb. 6-8 %-ot merült (nem használtam, de a wifi be volt kapcsolva + adatkapcsolat a háttérben engedélyezett).
Szerk.: ja, nem, a háttér adatkapcs. kilőve, csak a wifi élt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
t72killer #6929 üzenetére
Vidd csak be holnap a szervízbe, úgy ahogy írtam és ha semmi külsérelmi nyom nincs rajta, semmi problémád nem lesz, meglátod.. A kutya nem fog foglalkozni vele,hogy te nyiffantottad ki, vagy sem. A szervíz túl sokat nem fog küzdeni vele, valszeg cserélni fogja, ők meg jól lenyúlják, nyilván nem fog koreáig eljutni...
Emberek, ez itt Hungary 2010...
Szerk: 2011
-
Gizmo94
veterán
válasz
t72killer #6922 üzenetére
Már nem azért, de ha fogod magad és tanácstalan képpel beviszed a szervízbe , hogy egyszercsak megtéglásodott és nagyon elégedetlen vagy, majd utána mereven ragaszkodsz hozzá, hogy te semmit nem csináltál vele, akkor vagy megcsinálják neked garanciában, vagy adnak egy másikat. Igen, etikátlan dolog, cserébe célravezető.
A szervíznek nem lesz érdeke,hogy egy prémiumtelónál hisztizzen veled, még ha a véleményük meg is lesz. Bármit mondanak, te ragaszkodsz hozzá,hogy ártatlan vagy a kérdésben, ők meg szépen ki fogják cserélni neked, meglátod.. ugyanis hardverhiba miatt is eldobhatja a bootloadert és senki nem fog azzal vergődni,hogy kiderítse az okot. -
muveszur
addikt
válasz
t72killer #6920 üzenetére
Ez mind világos. Csak arra akartam kilyukadni, hogy max 1 ember lesz, akinek ilyen problémája lesz...mert a bootloadert elég nehéz letörölni a telefonról romfrissítéssel, ilyet, mint te pedig szintén nem sokan csinálnak.
bootloaderrel kapcsolatban ennyit tudok segíteni: [link]
De ez nem valami sok.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest