- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
agabe
addikt
4S- nel ( meg az osszes iphone-nal) elsodleges prioritasu a kijelzo erintese, animacio vegrehajtasa, minden mast maga moge utasitva.
Androidnal ez nem igy van jelenleg, tunningolni nem lehet.
Mivel ez az iphone-on jobb (legalabbis szerintem), ezert remelhetoleg valtozni fog, es androidon is magasab preferenciat kap a dolog...lehet, hogy akar egy custom romban megoldjak (jo lenne CM9-en pl.) ha gyarilag nem hajtanak erre, de majd kiderul.
Addig is ez a koulonbseg meglesz.kriszpowa:
igy van...mindketto jo keszulek, es szerencsere elegge kulonboznek egymastol, hogy legyen akinek az egyik, es legyen akinek a masik jon be jobban. Tokeletes sosem lesz egyik sem -
kriszpowa
tag
2.) Ezt én is alá tudom támasztani, pár hete van SGS II-m, előtte iPhone 4-em volt, és én is érzékelem azt amit írsz, valóban mintha késne egy kicsit a dolog.
Egyébként én még mindig nem tudtam eldönteni hogy az SGS II vs. iPhone 4-ben ki a győztes, szerintem mindkét készülék nagyon el lett találva, de mindkettőnek van gyengéje, és erőssége a másikkal szemben.
-
R2D20208
addikt
Hali ! Pl ezt : Illusion 1.8.0
ChangeLog Illusion-xT
1.8.0:
New Samsung's base XWLA4 2.3.6.
Optimized all apk's with 0 compression level, more performance and stability
Modified theme and improves to new base.
New modem LPB.
Modded base to make Jkay working with new base
Modified Services.jar led on sms/mms
Minor tweaks.
Zipalign -
Gizmo94
veterán
Igen, tudsz.. Mivel imei alapján tiltották le, így direkt elszarod az imeit, ajánlott módszer: pl kiessel frissítesz romot
és generáltatsz vele egy általánost..
De ezt nem én írtam...ERPY gyakorlati síkon is: semmi. onnantól az az imei lesza telefon azonosítója, ha garis volt, ugrik, amúgy működni fog azzal is gond nélkül. Igen, az efs mappában van az imei tárolva.
Egyébként néha elcseszett rom flash is át tudja írni az imei-t, ami alapból hajtépés, de ez esetben kész szerencse.
-
-
dancsuri
veterán
ez mind hozzá(is) való
9 oldalon keresztül -
kies; link
minden törlődni fog, mivel előtte és utána is ajánlott a teljes nullázás, illetve a re-partition kipipálással amúgy is mindent visz! névjegyek felszinkronizálva a gmail címtárba, a market által letöltött alkalmazásokat megjegyzi, és újra kilistázza majd az új firmware verzió alatt, a médiákat mentened kell magadnak!
lépcsőzés nem kell, mehet azonnal a kf3! -
-
friss firmware verzió esetén szerintem nem kell semmilyen külső killer, de legalább is felesleges, a rendszerben alapban lévő megfelelően teszi a dolgát!
vanna folyamatok, amiket nem lőhetsz ki a rendszer alól, jobb esetben automatikusan újraindulnak, más esetben akár be is halhat a rendszer, ha olyat nyomsz ki, ami nélkül a működés nem kivitelezhető...
eszik, főként ha olyan alkalmazások, amik folyamatosan frissítenek információkat! -
milanmylo
aktív tag
Task killert töröld le és utána nem fogsz azon idegeskedni, hogy mit nem lő le. Vannak úgynevezett rendszer appok amik mindképpen futnak. A kijelző javarészt akkor kajál ha be van kapcsolva az, hogy mennyi minden van rá kipakolva elenyésző a bekapcsolt állapot mellett. Meg van az android rendszer normálisan tervezve, nem kell belebarmolni különböző task killerekkel. Nekem ez a véleményem.
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest