Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Már minden rendben, felismerte a gép a telefont. Már csak a játékokkal van gondom, mert eddig csak a GT Racing indult el. Asphalt 6 video bejön, skippelem és csak fekete a képernyő. Lassan kezdek rájönni hogy mit hogy kell csinálni, egyre jobban tetszik az Android, igazi felüdülés az iOS után, amiben eléggé meg volt kötve az egyszerű felhasználó keze, véleményem szerint. Eddig nem bántam meg a cserét.
-
fireman3
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
És kell még egy MTP driver a windows alá, ha nincs a rendszerben fenn a Media Player 11 vagy 12 ami alapból felteszi.
-
HardRic
addikt
Nagyon érdekes:
[link]
Innen rendeltem akkut. Amikor megrendeltem még más kép volt kint és az volt odaírva, hogy 100% fit size stb. Most pedig a 3500mAh-s akku képe van kint, és a leírásban írnak hozzá járó battery covert. Nagyon remélem, hogy tévesztés, és nem ilyen bumszli izét kapok! -
anzo
senior tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Abban igazad van, hogy nincsen "legjobb" de jelenleg ez használható a leginkább.
Milyen OS a Mobile Windows? Windows Mobile -ról már hallottam de sztem az már elég kevés embert hoz lázba. A Windows Phone ami még érdekes lehet de azt pedig a Bill fiú annyira lekorlátozta, hogy milyen hardverre lehet telepíteni, hogy nem sok esély van a protolására arról nem is beszélve, hogy semmi értelme sem lenne.A Windows Phone felületet viszont rá tudod varázsolni az SGS 2-re a marketen vannak rá megoldások.
-
pzstm
titán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
ha cska a kinézet érdekel, akkor emlékeim szerint van WP7 téma androidra

-
anzo
senior tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Miért milyen OS-t szeretnél rátenni? Véleményem szerint ennél jobb nincs.
-
Prien
addikt
Üdvözlet!
Csak erre jártam és, ha már így alakult, akkor bepöccintem, hogy elégedett tulaj vagyok továbbra is.
Szeretem ezt az első Samsungom. 
-
gyuromoj
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hogy bírom leszedni az összes Samu drivert?
A KIES-t már leszedtem. Sajnos nem vagyok egy informatikai nagyágyú
Köszi az eddig segítséget mindenkinek!
-
HUNNIA1920
őstag
Kár, azért köszi!

-
Xaels
félisten
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nem, mert más rendszerhez nincsenek meg a hardverhez szükséges driverek mivel a Samsung saját SoC-t rakott a gépbe.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Lehet...csak nem indul be a telefon. Probléma?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HUNNIA1920
őstag
A Samsung Galaxy S II - re nem lehet másik op.rendszert telepíteni, mint pl.: a HTC HD2 - nél is?
-
muveszur
addikt
Gyerekek, ez a Samsung Dive überállat, nagyon durva szolgáltatás!
Most próbáltam ki elsőnek, adja nagyon. Hasznos lesz 
-
gyuromoj
veterán
Feltelepítettem a PC-re a KIES legfrissebb verzióját. Rádugtam a telefont, de nem ismeri fel.
Mi lehet a baj? Mit töltsek le hozzá hogy jó legyen?Telefon memóriája látszik a meghajtóknál, WIN7 Home Basic.
Amikor rádugtam kidobott 3 valamit amihez frissítést keresett a windows update webhelyen és az első 2nél pipa volt a harmadiknál meg X. -
banpity
tag
válasz
DjBlero
üzenetére
Szia ha tesztelsz akkor légyszi nézd már meg hogy miért nem indul el a psx4droid emulátor ???? Itt egy link ami alapján felraktam.Maga a progi elindul de a játékot mikor betöltöm nekem akkor csak visszadob oda ahonnan be kell tölteni.Gran Turismo-t próbálnám de az istennek nem megy

-
Xaels
félisten
-
gyuromoj
veterán
Ahhoz hogy játékot tudjak feltenni, mindenképp szükséges sd kártya megléte?
Hova kell másolnom az mp3 zenéket, hogy tudjam csengőhangként is használni?
Data counter-t nem lehet az értesítő sávba tenni valahogy? -
DjBlero
őstag
Egy újabb teljes Hd játék gs2 re :
Gangstar Miami Vindication HD
-
adodaniel
őstag
sziasztok. van valami program, amivel a játék mentéseket lehet lementeni? cut the rope, angry birds ... stb
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
OTG kábellel rákötöttem egy FET32 fájlrendszerű USB-t és jól működőt.
Utána ugyanezt próbáltam NTFS fájlrendszerűvel is. Felismerte de kezelni nem tudja.
-van erre valami megoldás hogy az NTFS-t is tudja kezelni? -
xpike
tag
sziasztok
létezik valami módja annak hogy kábel nélkül sugározzak zenét sgs2 röl pl egy hifitoronyra ?
fm transzmitter úgy tudom nagy sajnálatomra nincs a készülékben...
köszii -
tomcruise
tag
Hol lehet 20 Euróért Sygic teljes Európa térképet kapni? A Sygic oldalán 50 juró!

-
No.01
addikt
-
No.01
addikt
En meg szenvedek a beallitasokkal mert nem jonnek a levelek, de itt a forumban tobbszor emlegettet Enhanced nevu appot mar beszereztem... kommentek alapjan nagyon jo de nalam meg nem mukodik

Allitolag hetfon beallitjak az IT-saink. BB-t hasznal nalunk mindenki a cegnel vagy esetleg Iphone-t, de az android eddig itt europaban kimaradt... allitolag en vagyok az elsoMajd beszamolok... A frissitesnek is nekiallok (THX Kali
) csak legyen egy nyugodt oram...
Sajna tegnap sikerul kora du-ra KO-ra tennem... raadasul a toltom is otthon maradt.***Mas: Gyari autostartot hasznal mar v.ki? Itt hollandiaban hianycikk
mar tobb, mint 2 hete varok ra. Remelem megeri.
Sygic nagyon jol mukodik itt. 20EUR-ert meg "trukkozni" sem erdemes foleg, h ezert a komplett EU terkepeket megkapod.Otthon jobb a masik nagy konkurens?
-
Sógi
addikt
Én egy hosszabb mp3-at alkalmazok a jelzésre + kijelzi az állapotsorban, h volt esemény, ott tudod törölni vagy szundiba tenni. Sőt van calendar reminder is, ott be tudod állítani, h pl. percenként jelezzen, ha mulasztott esemény volt..
ERRE VKI: az élő háttérképek nagyon ott vannak a toppon, mindig dilemmázok, h melyiket használjam, sokszor nem tudok dönteni...
Tényleg erre van app, hogy pl. naponta váltogassa automatice a kedvenceimet? -
RedCat
senior tag
Ki használ a gyári helyett másik email klienst? Én kipróbáltam a K-9 Mailt. így elsőre elég jónak tűnik. Valaki próbálta, tapasztalat? Esetleg vmi másik?
A gyári valahogy nem működik tökéletesen. Hiába állítom be hogy 30 percenként nézze meg az emaileket, nem teszi meg minden fióknál, azt írja van 2 olvasatlan levelem, belépek és kiderül van 6 db, stb. Szóval valami jobbra szeretném cserélni... -
pzstm
titán
T-Mobilenál emelkedett a készülék ára??????
2 év hűség az előfizetésre ?
1 év hűség a Go!Net L díjcsomagra ?
109241 HUFÉn ugyanilyen konstrukcióban vettem meg 95ezer Ft alatt egy kevéssel

-
djapor96
senior tag
-
DjBlero
őstag
Működő teljes verziós Hd játékok:
Asphalt 6 Adrenaline HD
Fishing Kings HD
Super Snake HD
Black Droid Pinball HD
Spider Man Total Mayhem HD
Splinter Cell Conviction HDTesztelve : Samsung Galaxy S II - Gingerbread XWKF3
-
snoopy
aktív tag
Hogy lehet emlékeztetést beállítani, hogy ne csak egyszer adjon ki hangot jelzésként a telefon? Az lenne a jó, ha addig zajongana amíg hozzá nem érek.
Felteszem valami rendszer beállítás lesz mert a sima naptárban meg a color note-nál is ugyan azt csinálja, de nem találok menüt rá. -
snoopy
aktív tag
-
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
válasz
tomcruise
üzenetére
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a market néha mellétrafál.....
Karceltávolítás Iphone -ról, de ne az legyen a válasz, hogy ez nem Iphone....

De mint írtam már korábban, 5 év alatt 6 PDA és soha nem volt karcom...... és fóliám se....

-
hdman
őstag
Rövid vélemény 3 nap használat után:
A telón jelenleg a kali által linkelt (THX) ROM van:
alapsáv: xxkf1
kernel:xwkf3
build: xwkf32. töltés volt, tegnap reggel 9kor vettem le a töltőről, és ma este 9kor merült le.
nem használtam nagyon, kb 1 óra telefon, 15 sms, 2 óra wifis net, 1 óra 3g-s net, 20 fénykép.
Mivel a munkám nem helyhez kötött, ezért a wifi és a 3g ki volt kapcsolva amikor nem kellett, ezzel szerintem elég sok akksiidőt nyertem.
A hátlap elég sokatoknak fájó pont, szerintem tökéletes. nem csúszik izzadt kéznél sem, anyaga is megfelelelő, nem nyikorog, ami a házra is igaz.
A telefon NAGYON könnyű (Omnia HD után meg főleg: 160g-116g), többször oda kell kapnom a zsebemhez, hogy benne van-e még

Mivel új vagyok az android témában, ezért nagyon tetszenek az apróságok, amik az uj rendszerrel jöttek: kiirja, hogy tegyem fel töltőre, az értesitések is ott vannak a szeren, stb. Egy szó mint száz, a rendszer ott van a szeren.
A telefon, nem akad, nem laggol, teljesen folyamatos a dolog.
Az eddigi legjobb telóm!

-
djapor96
senior tag
Neked is a barátod a Google?
Ez csak egy lehetőség, habár elég durva.... olvass, ha van szabadidőd....

-
nvaderqt
csendes tag
Üdv,
Pár órája én is sgs2 tulaj vagyok. A váltás w595ről történt, szóval első androidos telefon. A telefonon minden alap, google szinkronizáció megtörtént. ( rom updatenek, egyebeknek hnap neki állok )
A problémám a következő: go net l csomagom van ami ügyebár 500mb/hónapot jelent. Első dolgom az 3g watchdog és Data Counter letöltése volt valamint egy Dolphin HD. Betöltöttem egy mobilarenas cikket flash nélkül, végig mentem 5 oldalon és ez került 5 mbyteba. Kipróbáltam az alap böngészővel is ott is ugyanez a helyzet. A programok automatikus frissitését kikapcsoltam szóval az nem ehetné a netet elviekben, viszont szerintem ez egy kicsit túl sok. Így pár óra alatt az 500 megabyteot el is fogyasztaná a telefon. Ezzel kapcsolatban kérném valaki segítségét.
( volt itt linkelve még egy t mobileos net beállításos táblázat ami megegyezik az én beállításommal kivéve hogy névnél webnwalk helyén web van )
Elnézést ha hosszúra sikeredtem. -
banpity
tag
8617-re valaki valami ??????????????
-
djapor96
senior tag
5 éve nyúzok érintőképernyős gépeket... annó PDA -nak hívták, ma okostelefon.... soha nem volt fólia rajta.... nem karcolódik könnyen... egy bőrtokot kell neki venni...
Ha meg mégis megkarcolódna, akkor ma már ez nem akkora gond mert nem stylus -sal kezeljük már.... A ceruza annó megcsúszott a karcon és pontatlan volt a képernyő...
egyébként meg létezik karcjavító....
-
JasonD
aktív tag
válasz
pestibenji
üzenetére
3 hónapja fenn van ez a fólia, kb. 2-3db 2mm-es hajszálkarc van rajta. Amúgy meg még mindig egyszerűbb egy fóliát kicserélni, mint egy kijelzőt.
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Az nekem nincs meg, ezért nem tudok mit mondani

De a spider man jól pörög és egész jól kezelhető, pedig meg voltam ijedve, hogy egy pókemberes játék irányítása durva lesz, de kb 10 perc alatt megszoktam..Más: az élő háttérképek nagyon ott vannak a toppon, mindig dilemmázok, h melyiket használjam, sokszor nem tudok dönteni...
Tényleg erre van app, hogy pl. naponta váltogassa automatice a kedvenceimet???"mocskos táskába" - ez jó

-
banpity
tag
Sziasztok

PSX emulatort valaki már felrakta vagy kipróbálta már?? Én tegnap felraktam de nem igazán akart elindulni.Valami ötlet vagy link ami jó is ???
-
JasonD
aktív tag
Valahogy túl puha az anyag, és kb. 2 hónap után kukázni kellett karcosodás miatt. Meg nem tetszett, hogy az érzékelők környékén ki volt vágva.
A mostani full borítja az egész kijelzőt, csak a hangszórónál van kivágva. Mielőtt megkérdeznéd: nem, nem befolyásolja a működésüket.RedCat: Én tőle vettem. Korrekt a srác és jó a fólia is.
-
RedCat
senior tag
Akkor milyen foliát ajánlotok rá?
-
JasonD
aktív tag
válasz
pestibenji
üzenetére
A kijelzőről volt szó.

Amúgy a mostani fólia nem karcolódik. (Lehet azért, mert tettem rá egy kijelző védő fóliát védő fóliát
)
Először Brando Ultra Clear Protector volt rajta, na olyat többet az életbe nem veszek. Drága, de legalább jó szar. Aztán itt hardveraprón találtam öccázé fóliát. Na az teljesen rendben van. -
Sógi
addikt
-
JasonD
aktív tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Nekem 1 év alatt 0 hajszálkarc lesz rajta.

Jó minőségű fóliát kell venni és akkor nem lesz érzéketlenebb és az ujjad is faszányosan csúszkál rajta. -
ERPY
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
Szerintem egy Brando ultra clear protector plus-t megérdemel ez a készülék, 2xxx ft-ot kár sajnálni rá, főleg hogy olyan mintha rajta sem lenne.
-
pestibenji
senior tag
egy év alatt lesz rajta 10 hajszálkarc, és akkor mi van? Jobb mintha szarabbul csúszna az ujjad rajta, és a plusz réteg miatt amúgyis romlik kicsit a kijelző minősége. 10 hajszálkarc amit csak akkor veszel észre ha tényleg akarod, vagy gyengébb minőség és érzéketlenebb érintés, lehet dönteni O.o persze ízlések és pofonok.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretem ezt az első Samsungom. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most próbáltam ki elsőnek, adja nagyon. Hasznos lesz

igaz en mar hasznalom egy ideje
) de v.miert nem megy. Nem kapok es kuldeni sem tudok. Hetfoig mar kibirom csak jobb lenne ha reggel a kave mellett a laptop bekapcsolasa nelkul vegig tudnek futni a dolgokon, h tudjam mire keszuljek mire beerek.