Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
csukasi #46221 üzenetére
Kingsoft office, de a market-ről is le tudod tölteni.
-
zseko
veterán
válasz
csukasi #23361 üzenetére
És ezt itt magyarországon? Így érdekes. Nálam mindig mindenhol forintban ír, weben is.
yimm, és még annyi extra van hozzá, hogy ha gond van a telefonnal ingyen eljönnek érte, lehetőség szerint 1 napon belül javítják, és ingyen visszajuttatják. Mert prémium kategóriás termék. Hacsak nem olvastam valamit félre.
-
zseko
veterán
válasz
csukasi #23280 üzenetére
Neked hogy írja dollárban az árakat? Nekem csak akkor írta úgy, mikor még trükközni kellett a vásárláshoz, amióta megnyitották nálunk is azóta már csak forintban látom kiírva.
Egyébként miért jó ez a program, a gyári visz rendesen mindent, amit hallottam gondot, az a dts hang. -
rviktor
csendes tag
-
-
Flashhh
tag
válasz
csukasi #23277 üzenetére
Biztos van vlmi magyarazat ra... lehet koze van a regiokhoz vagy nemtudom. Mindenesetre meglep hogy van aki ilyen draga progikat is megvesz marketon Magyarorszagon
Ilyen parszaz forintosokon en is elgondolkodtam mar h erdemesebb lenne megvenni... de 5k t egy lejatszoert soha nem adnek ki, inkabb beletankolom a kocsiba es megyek 100km t a semmibe
-
Sógi
addikt
válasz
csukasi #8921 üzenetére
Jah, akkor ok és köszi neked és dancsurinak is!
Vmit olvastam, h jaaaa, tudom azzal kevertem, h vki visszarakta a gyári kernelt és utána sz@rozott a titanium...(#8922) dancsuri : Akkor ez tényleg jó arra is, ha behal teljesen a telefon (no download mód)? Akkor bedob egy download módot azt lehet újratenni?
-
Sógi
addikt
válasz
csukasi #8917 üzenetére
Nekem is most jött meg a jigecském hk-ból, szépen csomagolt és rajta egy lezáró matrica, melyen az áll, h "tested"
Lassan nekem is le kéne tesztelni, de nincs kedvem a root-ot újra tenni...ha most tökéletesen működik a teló.
SMS-ben 100 fölött vagyok, most kitörlök egy rakással és megmondom mi lett a laggal.
-
Sógi
addikt
válasz
csukasi #8905 üzenetére
Én is ezért szavazok rá + azért, mert nekem is olyan tokom van, mint neked és nincs kedvem "folyton" bontogatni azt is + így egyszerűbb a töltés is...mivel a pótakku feltöltésnél is szedegetned kellene a hátlapot...
Ha tesztelem ami megjön a héten, akkor úgyis írok, viszont a 2600 mah (tudod mikor 2600-as...) napelemes töltő egy rakás kaki, kb 70-80%-ot tud tölteni, ki is b@sztam a kukábavagy kell vkinek, ingyé odaadom
(#8906) t72killer: tökéletes! kösz, gondolom még nem laktad be?
-
dancsuri
veterán
válasz
csukasi #8896 üzenetére
Hát nem igazán értelek de.......,
a JIG arra való ha romcsere vagy egyéb rendszerbuhera folytán többé nem indulna be a Samu és még a download mód is elfelejtené hogy mire való, na ekkor lép életbe a JIG alkalmazása. Az csak egy + funkciója, hogy használatakor nullázódik az a számláló mely nem épp hivatalos romok felrakását számolja -
Sógi
addikt
válasz
csukasi #7890 üzenetére
Megkerestem neten, h a psp töltő 5V 1A-es, úgyhogy nekem van is ilyen itthon véletlenül, egy gsm boltba egy ezresért kapsz ilyet sztem, max még kell egy átalakító a töltőhöz...
Na mindegy, most már megvárom amit megrendeltem, ha azzal vmi gáz lesz akkor ezt is megpróbálom vagy fizetéskor..
De nem fárasszuk a kedves fórumtársakat a mi unalmas hordozható akkus töltős hsz.einkel itten nie he -
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
csukasi #7883 üzenetére
Találtam 6 fontért is, lehet megrendelem, max feláldoztam magam próbaképp és nem eszek egy hétig majd
Túl sok cuccot rendeltem már a telefonhoz, kicsit meghülyültem már ezen a téren
Még vmit nem láttam a leírásban, h milyen bemeneti értékek kellenek neki, mert ugye psp töltőnk az nincs és azt írja azzal kell tölteni. -
Sógi
addikt
válasz
csukasi #7881 üzenetére
Megnéztem, ez jó az S2-hőz, legalábbis a kimeneti fesz alapján 5V 700mah ok, ilyen a hálózati töltő is. Számomra nagyon olcsónak tűnik, mivel én most rendeltem hasonló paraméterekkel csak egy 10e mah akkus töltőt hát jóval drágábban..
Ha ez komoly, h csak 17 font, akkor ez szinte ingyen van! Sőt lehet rendelek egyet kipróbálniAz kemény lenne, ha kiderülne egy psp töltő hibátlan lenne hozzá ennyi pénzért
A feedback-je is jó az eladónak ezzel a termékkel...
-
Sógi
addikt
válasz
csukasi #7378 üzenetére
Érdekes, nekem nem kellett beírni a kártya nevét, csak a kártya tulajdonost + száma + cv kód.
Két kártyám is regisztrálva van...Lehet, h rosszul emlékszem..Egyébként (#7380) CrawLinG jól szólt
Eddig három appot kellet megvennem, mert vagy nem volt fent törve vagy nem működött rendesen...
(#7381) eNKá: Ez nagyon komoly, itt már pukkannia kellet volna az akkunak, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Aurát vált a Vivo V60
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest