Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Az mitől van, hogy ha a PC WIFI kapcsolatához akarok csatlakozni hitelesítés után szétkapcsol? Valamit kell állítani, mert egyszerűen nem sikerül kapcsolódni pedig itt vagyok a gép mellett!
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Ez most kb. olyan volt, mintha az mondtad volna, hogy teljesen mindegy, hogy életem első autója Trabant vagy Mercédesz. Autó-autó mindkettő. Ha szerinted felhasználói élményben ugyan azt nyújtja egy 10K-s, meg egy 130K-s telefon, csak azért, mert mindkettő droidos, hát...nem tudom. De mindegy, te így gondolod, én úgy.
-
DIEGO15
őstag
válasz
SamsungMan
üzenetére
nekem is v5 van és 2.1.1 és csak azért cseréltem hát ha megjavul
-
Joe bácsi
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
szerintem meg tök mindegy, h. egy 10 rugós vagy egy 130 rugós telóval kezdi. Android-android! Nem tökmindegy?!

-
Megvettem ma a MediaMarkt-ban 130k-ért a Galaxy S2-t. Hát, fantasztikus egy teló. Előtte Wave II-m volt, de ez fényévekkel jobb és persze végre független.

Még android témában kezdő vagyok. Aktív háttérképeket hol lehet letölteni?
Olyan témát vagy progit honnan tudok leszedni ami olyat csinál, hogy nem csak oldalra ehet lapozni az oldalak között a menüben hanem felfelé is, stb. -
[DE2JAY]
senior tag
Valaki volt már olyan bátor hogy kipróbálja az ICS alpha 7-et?
-
DIEGO15
őstag
Feldobam az omega 5 öt, tényleg nagyon gyors és nálam eddig ez fogyaszt a legkellemesebben, de találtam egy hibát. A kamera appban alul van az utolsó készített kép, ha rányomok akkor force close. Cseréltem már camera.apk,gallery3d.apk fájlokat de nem változott. ötlet?
-
Joe bácsi
őstag
Hogy oldható az meg, h. az sms-eket mappa szinten kezelje mint pl. egy S40-es vagy S60-as vagy egy nem okos Samu?
-
mivan80
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Az enyémhez magyarnyelvű garipapír, valamint magyar nyelvű leírás van csomagolva, bár hologram az nincs.
De nem hiszem, hogy ez gondot jelentene, ugyanis már beregisztráltam a telefont a Samsung-nál, és megkaptam a visszaigazolást a 2 hónappal kiterjesztett garanciáról, amit jól ki is nyomtatattam, több példányban.

Szóval, én úgy gondolom ennél több biztosíték nem kell.

-
zseko
veterán
-
zelma
aktív tag
-
zseko
veterán
válasz
sippet
üzenetére
Pedig én is örülnék ha el lehetne tüntetni. Ám én úgy szeretném, hogy lehúzható legyen továbbra is, tehát nem látszik ugyan, de ha ugyanazt a mozdulatot csinálom mint kell, tehát fentről lefelé húzom, akkor előjöjjön. És hogy miért? Mert csak
Feleslegesen van ott állandóan, és feleslegesen foglalja a helyet 
(#34172) KAMIKAZE_HUN szerintem kizárt, hogy legyen ilyen (ám ha mégis létezik szívesen fogadom én is priviben, kipróbálni
). -
Nagyon szépek a képek de esetleg valaki a kérdésemre is tudna valamit válaszolni

-
xnace
őstag
-
R2D20208
addikt
-
Szép estét

Tudna nekem valaki akár priviben küldeni egy linket ahonnan tudok tölteni egy olyan alkalmazást vagy bármit amivel a WIFI kapcsolatot ami ha védett valahogy megtudom kerülni vagy kiiktatni a zárat
-
Varszegig
veterán
válasz
scapegt
üzenetére
akkor miről beszélünk? almát hasonlítunk össze a körtével? áfás árat a nem áfással? adócsalót a normál bolttal? én azt mondtam, hivatalosat nem lehet 130 alatt kapni, ezt tartom is, a 0% áfás adócsaló boltot nem tartom hivatalosnak. hologrammos volt a garipapír? mert azon sem lepődnék meg ezek után, ha az is átb*s.
deicide: jkay szerintem
más: mobil odint megvettem, basszus ez kurva nagy
OTA frissítés kipipálva, kedves Samsung, Chainfire bácsihoz tessék bekopogtatni egy kis zsével, oszt segít 
-
72mviktor
senior tag
Konkrétan erről a widgetről tud valaki ?
-
R2D20208
addikt
Szia ! Nem bántani akarlak, de ha linket küldesz, van egy lehetőseég --> jobb alul az ablakban Link fülre kattintasz, majd bemásolod a link URL- jét, igy ha valaki meg akarja nezni az alltalad linkelt dolgot, csak rákattint. Tényleg jóindulatból irom neked.ezt priviben szerettem vola irni. Sorry
-
Eli577
senior tag
Aki checkromot használ most az jelentkezzen.

-
zelma
aktív tag
válasz
72mviktor
üzenetére
Nézd meg ezt:
http://elecont.17.forumer.com/a/posts.php?topic=376&start=
http://www.elecont.com/
http://www.androidapps-home.com/weather-usaradar-alerts-quakes-android-7659.html
3 főoldala van, ez első lesz az ami neked kell. Nem klasszikus widget, de ki lehet tenni az ikonját a főképernyőre, vagy loocksreen-re, sőt a statusbaron is megjelenít infókat, ha be van állítva. Marketen is nézz utána. Eddig ez a legjobb amit találtam, és még magyarul is tud.
-
72mviktor
senior tag
Nem tudtok olyan időjárás widgetet ami egyben van az órával, de ne digitális,hanem analóg óra legyen.
-
Hihetetlen, hogy az XDA-s romokat milyen használhatatlan megosztókra töltik fel
400mega 80megás nettel 2és fél óra alatt jön le 
-
deicide
veterán
Gyári állapotú telefonra van valami alkalmazás, amivel el lehet tüntetni a Status Bar-t? (amin az óra, akkutöltöttség, wifi stb van)
-
zelma
aktív tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Rendicsek, végül is a tied...

-
válasz
72mviktor
üzenetére
Hát azt írja azvan benne.. am az jólessz? vagy tegyek fel esetleg másik kernelt alá?

(#34133) SamsungMan én sütöttem már le zte bladet oc val.. tudom hogy ez nem mérvadó mert fényévek vannak a két teló közt, de az is úgyvolt h elméletileg kikapcsol.. és kiis kapcsolt csak utánna nem akart bekapcsolni

-
zelma
aktív tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Aha, gyors, amíg az alaplap a túlhevült cpu miatt kuka nem lesz.
-
Piwi
veterán
Siyah 2.2 beta16 újdonság:
voodoo colour support.akkor sgs2-re is fel lehet rakni a voodoo control appot és tetszés szerint állítható a kijelző szinösszetétele? sgs-en sokat lehetett vele javítani

-
Tomkaa
tag
Üdv!
Nem tudjátok, lehet a telefonhoz olyan tokot kapni ami karpántos? Például ha futás közben zenét akarok hallgatni ne a zsebemben "ugráljon". Vaterán nézelődtem de nem találtam.. -
xpike
tag
A turkbeyv26-hoz milyen kernelt ajánlanátok ?
a black and blue universal-nak a linkjével is megdobnátok léci?! elhagytam valahol...köszi
-
Zaji
őstag
Hogyan lehet átnevezni a programok között létrehozott mappát?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
SGP Samsung Galaxy S2 Case Neo Hybrid Series-t szeretnék venni.
Rendelt valaki ilyet már ebay-ről? Jól jönne egy megbízható eladó!
-
Sógi
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Hello öreg haver
nem tudom mi a különbség a kettő között vagyis ez már kjszriii
egyenlőre nem tudok a töröktől szabadulni mert annyira jò! 
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Úgy néz ki végleg eldőlt, hogy SGS2 lesz a következő telóm és ha minden jól meg december első napjaiban meg is veszem.
Rengeteg videót meg tesztet megnéztem már, de van még így is egy kérdésem: jól látom, hogy a fehérnek matt a kijelzője és nem csillog? -
adodaniel
őstag
Jól látom a marketen hogy már van nem tegrás shadowgun?
-
RedCat
senior tag
válasz
torrente777_
üzenetére
Köszi. Odinnal felteszem és bootloop. Mit rontok el?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Tudom mire gondolsz, és megvolt nekem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)