Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérném, hogy szerintetek, - olyan 4-5 óra állandó net + tethering, 1-1,5 óra zenelejátszás, és max 1 óra kijelző bekapcsolás, amibe benne van 30 perc netezés esetleg valamennyi játék (15-20p) -, mindent összevetve max 7-8 órás aksi használattal normális-e ha lemerül a telefonom?

Ugye kijelző, jó ha 1 órát megy, a net kapcsolat és a net megosztás ennyire enné az aksit?
(gyári 1650es aksi, 2.3.5 android, simple and clean v1.2 rom, kh3 modem [legjobb szvsz] )
Vagy esetleg beragad vmi progi, vagy valami más hiba lehet?
Ja igen a kernel: speedmod-s2-k2-17-test1 -
Rotate
veterán
válasz
zeroo5ux
üzenetére
leghamarabb jövő ősszel fog ez kész készülékben materializálódni, és kb az év végére ha kapható lesz... persze ahhoz még az is kellene, hogy ez a pletyka igaz legyen... nekem nagyon kamu szagú, erősen concept artnak néz ki a kép is, ilyen formájú hátlappal le sem lehet rakni a telefont az asztalra mert billegne... ráadásul az előlapi kameránál furán is van photoshopolva...
-
CyberSoma
tag
Fiúk/Lányok,
Esetleg volna valaki, aki hajlandó lenne engem végigvezetni (privátban), hogy hogyan lehet gyári T-mobile os. 2.3.4 (XWKI4) ROM ról root-olni és felrakni a Turkbey v26 -ot? Elolvastam az első hozzászólást, de nem egyértelmű, hogy XWKI4 -ről hogyan lehet megcsinálni....

Előre is nagyon köszi -
F-ECT$
titán
válasz
zeroo5ux
üzenetére
Itt is volt hír róla. Az s3-at nem kell félteni, ugyanez a technológia a samsung számára is elérhető lesz. A fogyasztás is érdekes, mert a fejlettebb technológia miatt akár kevesebb naftával is beérheti, ahogy írják is, de szerintem sem ártana a 2Ah fölé belőni az akksikat ekkora kijelző mellé, és akkor egy intenzívebb napot (6-8 óra kijelzőhasználat) is kibírnának.
-
zeroo5ux
aktív tag
ha így haladunk szegény s3 felett már akkor elfog járni az idő amikor megjelenik... bár kiváncsi lennék 4 maggal meddig bírja az akksi amikor ténylegesen kivannak használva a magok. (játék, filmnézés)
mondjuk a kijelzőjére kiváncsi lennék hogy vajon lcd vagy amoled?
a kinézete viszont nekem egyáltalába nem jön be, oldalról meg egyenesen egy tollra hasonlít

pzstm: reméljük, láttunk már a samunál meglepetéseket (1ghz -> 1.2ghz)
-
R2D20208
addikt
-
xnace
őstag
Az létezik, hogy sárgul a képernyőm?
Pedig tuti nem első szériás. -
trobi28
addikt
Nagyon brutál ez a török rom.Megy mint a motolla

Már csak egy valamit kéne megoldanom rajta,az aksi ikont mert az nem tetszik.
Tud valaki linkelni ehez egy működő BatteryCircle ikon linket?
-
Eli577
senior tag
Akkuidő frissìtés: most tartok kereken 50%-nál és kereken 36 òránál. Kijelző 30% es masfel ora, 25 perc telefonalas es kb. 2,5-3 ora zenehallgatas. 3g vegig bekapcsolva. Kepet majd este fele rakok fel, mert munkaban vagyok. Csumi.

-
Caaabi
senior tag
Köszi szépen a gyors választ
most töltöm a romot csináltam backupot cwm ben.. a modemet is gondolom cwm ben tudom cserélni, bln-t használok, a procirol annyit hogy deamon toolst használtam h kevesebbet fogyasszon, felfelé huzgálni nem nagyon szoktam, kernelnek pedig a siyah 2.2 beta 6 ot használom mert az a 2nd core-t is kezeli és mióta fentvan tényleg jobb az akkuidőm
akkor ahogy irtad modemcsere nekemis lesz ki4-re szerintem 
nemtudom letölteni a romot mert mindig bejelez a nod32.. akkoris ha letiltom:S kép
-
Sógi
addikt
válasz
Caaabi
üzenetére
Hali, tökéletes az új check, kipróbáltam más kernelekkel is, de nálam maradt a siyah 2.1.1, esetleg, ha nem használsz bln+procihúzást+feszállítást, akkor az alap cf kernellel is nagyon jó, már a kitchent is elkezdte szépen feltölteni hozzá.
Jah igen, amjdnem elfelejtettem, h KI1 a modem benne, ezt kicseréltem KI4-re.Kipróbáltam ezt a TWD v2.5 kernelt, de nagyon szopta az akkut...
-
-
sparks
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
Szerintem olyan 45-50 perc körül fér fullHD-ban 8 gigára. Ahogy emlékszem 150 mega körül van 1 perc, de egyszerűen megnézheted, filmezel 1 percet, megnézed hány mega és úgy már könnyű kiszámolni.
Én mondjuk inkább a 1280x720-as felbontásban videózom, mert a fullhd-ba csúnyán belenagyít a szoftver, így eleve remegősebb lesz a felvétel és a látószög is kisebb. A 720p viszont annyival nem rosszabb, mint amennyi előnye van (kisebb hely, nagyobb látószög, kevéssé remegős kép).Ui.: Én is egy 16-osat használok.
-
deicide
veterán
Egy 8GB-s microSD kártya elegendő lehet normál felhasználásra a belső memória mellé? Zenéket nem tárolok majd rajta, csak a FullHD videofelvétel az, ami sok helyet fog foglalni. 8GB-re hány percet tud rögzíteni kb?
-
trobi28
addikt
Annyit emlegetitek ezt a v26 törököt hogy mindjárt felrakom én is.
Pedig megfogattam hogy erre nem teszek fözött romot
Ebben müxik minden rendesen???
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, pár napig nem voltam netközelben, erre belebotlottam ebbe visszaolvastam kommenteket de nem találtam erről szóló irományokat, vagy csak még reggel van nekem
Kérdésem annyi lenne hogy valami fejlemény van e már hogy főzött rom ne csak MIUI-s legyen mondjuk azt sem találtam
De ilyen Leomar vagy Checkrom ICS féleségre mikortól számíthatunk? -
pzstm
titán
2 és fél óra turkbey v26 használat után amiben 30perc kijelző van benne 20 percig ment a 3G a maradék időben Wifi...így 8%-ot esett az akksi...szerintem ez jónak mondható

-
PaFec
aktív tag
Az miért van, hogy eddig használtam az APN OnOff-ot s2-n, és most romot cseréltem, ShareMyApps-al kimentettem mi volt a telefonon, és most a market azt írja nem elérhető.
Ötlet?
Szerk.: Másik telefonon felvan telepíteve. Onnan nem tudom a .apk-t kimásolni?
-
Rotate
veterán
válasz
sippet
üzenetére
WL-el csak az a bajom, hogy ha nem állítom be a Home Helper-t, akkor át tudom verni a lockscreent a Home gombbal, ami idegesít
viszont ha bekapcsolom, akkor meg rendszeresen újra betölti az ikonokat amikor visszatérem a Homescreenre, ami még annál is idegesítőbb minthogy néha túl hamar bevillan a Homescreen... asszem egyelőre marad ez a kombináció, ahogy most van, meg a reménykedés, hogy a következő frissítésnél finomítanak rajta 
-
Eli577
senior tag
Elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sippet
senior tag
válasz
Rotate
üzenetére
Érthetetlen, hogy tud a Samsung elcseszni pont egy ilyen szembeötlő dolgot, mint a lock screen. Én azért vettem meg végül a widget lockert a marketből, mert ez a késés jelenség halálra idegesített. A widget lockerrel semmi hasonló probléma nincs, nem kell várni a képernyőre egy pillanatot sem, és egyből megjelenik a háttérkép is.
-
Eli577
senior tag
Az kell neked, mehet is fel Odinnal, már ha tar kiterjesztésű.
R2D20208:
Khm....nem akarod esetleg megosztani ezt a remek kis moddolt dolgot? Másik: nyilván tudod, hogyan tudnék másik témát, vagy ikonokat felrakni a turkbey-re. Léciléciléci
Akkor holnap meg is osztod esetleg a közösséggel?

-
pzstm
titán
10perc nyomkodas utan annyit tudok Turkbeyv26rol elmondani, hogy ez valami kiba......khm...nagyon gyors
)
meg ezt a jkay dolgot szoknom kell..eleg okosnak es osszetettnek hat
-
PaFec
aktív tag
Tudnátok adni egy root kernel linket a I9100XXKI3-hoz? Nem találom holva raktam az XDA-s linket.
Köszi
-
pzstm
titán
Felraktam V26 Turkbey-t...érdekes a betűtípus..kíváncsian várom milyen lesz

accuweather widget átlátszó??? (vagy valamit elrontottam??)
illetve sajnálom hogy az egészoldalas naptáram is eltűnt...;(
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor feloldjátok a képernyőt mondjuk a home gombbal, akkor egy pillanatra felugrik a kezdő képernyő majd visszavált a képre amit el kell húzni?
U.I.: Nincs fent semmi launcher a telómon eredeti gyári cucc, mint amikor kijön a T-től. Nem szeretek ROM-olgatni meg ilyesmi.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.:
Zoli
-
scapegt
őstag
-
ERPY
őstag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ezzel nem azt sugalltam, hogy 84 naponta töltöm, mivel erről netezek, és használom minden porcikáját. Ellenben mondjuk ha nekiállok mozizni, vagy sorozatot nézni, akkor mint mondtam csak telefonként létezik kikapcsolt képernyővel, akkor áll fent ez a helyzet. Én attól estére kivégzem mindig, és töltőn alszik.
-
zseko
veterán
válasz
scapegt
üzenetére
És egy restart után?
Lehet 'leesi' azt a maradék 9%-ot 
Ez az aksikijelzés egyébként eléggé gáz. Kb. este negyed hatkor elmentem régi oszt.társhoz, ~65 körüli aksival. Volt a telómon egy cucc ami kellett neki, tel. kikapcs, ő sd kártyája be, tel. bekapcs, aszongya így nekem a telefon, ő biza kéri a delejt mert éhes.. Jelzett 6%-ot
(velem nem tolsz ki, tartalék aksi a zsebbe
) No mindegy, átmásoltam ami kellett, 1-2 perc, vissza az én kártyám, tel. bekapcs (ugyanazzal az aksival), 46%...
Azóta is jól van, most jár 42%-nál.
Aktív témák
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De köszi, h szóltál

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)