- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
pzstm
titán
nem tőlem kérdezted, de parancsolj:
░█░ · ✰.Illusion-xT v1.0.2 - XWKK5 2.3.6 · ░█░ [#ICSthmd-Jkay-CallRec-UV] -
R2D20208
addikt
A témámban a Framework-res/res/drawable-hdpi/ott ha megnyitod, pc-s képnéző látja a mappát. Ott minden ikont látsz. Szedd szét Pl Turkbey ZIP-jét, szedd ki belőle a framework-res.apk-t. Pl rakd ki asztalra, és winraral bontsd tovább, a drawable-hdpi mappáig,és írd ugyanoda vissza a Batteryket. (pár sorral lejjebb írtam, bármit cserélhetsz...) Jó munkát
-
R2D20208
addikt
Sikerült valami? Felment rendesen? Írjak át vmit a témán? Na figyu. A témán ZIP-jében, bármi mappában belépkedve, látod mi van cserélve. És látod a nevüket. Olyan ZIP-et csináltam, hogy szabadon tudj ki-be pakolni. Szóval, ha bármi tetszik, nézd meg a pontos helyét, nevét, és rakhatod a témába. Tehát, tul képpen úgy szabod testre a telódat ezentúl, ahogy akarod...Remélem éted. Nézz bele picit, hogy van felépítve a téma.
-
Rotate
veterán
elég sokat kínálgattam, jól is jött volna a plusz ember, mivel elég drága volt a posta
de most már nem igazán tudok rendelni... egy posta miatt sem éri meg most már 1 embernek, meg valószínűleg tegnap óta elfogyott a maradék 8 darab... nagyon nehéz beszerezni...
Piwi:
sztem sem fogjuk megbánni
bár csak karácsonyra kapom, muszáj volt összeraknom, kiváncsi voltam mennyit vastagít, meg féltem most már, hogy karcos lesz a kamera takaró, így is van egy karc már a lencse védő plexin... szerencsére nem a lencse előtt... szal az eredetit visszaraktam a dobozba, és majd azt adatom oda magamnak
ki bír erre várni
-
zseko
veterán
Hát ez nagyon jó, meg is vettem rögtön a SoundHound-ot, meg még 1-2 másikat
A vásárlásnál adódott egy kis gond, mert valami f.....g miatt már megint azt írta jó pár dologra, hogy nem kompatibilis a telefonommal pedig már volt telepítve többször is
Hogy mi a jó bánat okozza???
Akor most tíz napig tíz app le lesz árazva naponta?
-
-
R2D20208
addikt
Parancsolj ha nem tetszik alapból, picit áttémázva és a contacts.apk. De ha átdobod a gyári contacts.apk-t 5 perc alatt összedobom neked.
-
csabám
addikt
Meg egy talicskát is tolok, hogy ijedné meg
HUTCHDB: Nosztalgia? I miss it
Viszont xnacinak igaza van, full gyári rom + costum kernel. Kiöregedtem én már ebből . . .
De rohadjak meg, ha most azt mondanám, hogy nincs lementve az összes miui féle topic gépemre, telóra. . . -
DjBlero
őstag
odinal probáld meg
[CF-Root-SGS2_XW_OXA_KK5-v5.0-CWM5.zip]
regizni kell,és ezt tölcsd le ,utána csomagold ki és utána odinal a pda ba tallozd be és kész
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest