- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
Caaabi
senior tag
válasz
Soound #44302 üzenetére
a törökböl kiszedettet egy uninstall után felraktam beállítgattam magamnak szépen ( sokkal jobban tetszik h igy menüpontokra van szedve a beállítás ) aztán backupoltam benne egyet ( ez is új számomra ) és mostmár a reboot és a recovery is ottvan a phone option dialog-ban
Köszönöm a segítséged, szép estét ! -
Caaabi
senior tag
válasz
Soound #44295 üzenetére
igazad van, köszönöm, deodexed kell nekem mert custom rom, és akkor törökböl kiszedem az apk-.t most kicsit ott kavarodtam meg hogy
Ha most letörlöm a telorol a jkayt ami rajtavan és a törökböl kiszedettet felrakom utána kell akkor a deodexed zipet felrakni és jolesz minden ? Csakmert az az idézet hogy különállo apk nem is kell most kicsit megkavart
vagy kicsit félreértelmeztem valamelyik lépést ?
Note: After Restoring Deluxe Settings in v13.4.1 please change your Brightness profile to the one you had in v13.3.9!! <-- ezt sem sikerült valami fényesen lefordítanom
Fontos mondat gondolom ha igy ki van emelve
-
válasz
Soound #44212 üzenetére
azért nem olyan rossz az, ha az 500 megabyte elérésekor csak lassítanak, böngészgetni továbbra is lehet, akár korlátlan mennyiségű adatforgalommal - más kérdés, hogy a lomh sebesség mellett mennyi adat forgalmazhaó le -, de túlforgalmazási díj nincs!
malibu; nem csak szolgáltatós/gyári firmware verzióval megy, csc...stb függvénye, hogy a telefon/rendszer miként kerül beazonosításra!
-
nfsu17
veterán
válasz
Soound #44206 üzenetére
Köszönöm.
Köszönöm Varszegig.
Bíztató, amiket írtok.
Sym.-nál is idővel jöttem rá, használat közben, hogy mik a gyenge pontjai, ezért kellett belenyúlni. Majd csak beletanulok ebbe is.
Erősen off és nem is a legjobb helyen kérdezem: szifonban ne gondolkodjak? Tegnap láttam egy 3G-t működés közben, eléggé tetszetős. Elég sok app, ami ott van, az van droidon is, nem? -
scapegt
őstag
válasz
Soound #43593 üzenetére
Bocsi, nem vettem észre h nekem címezted...
A betterbatterystats-ot próbáltam, az sem tudja megmondani nekem, hogy pl. amíg éjszaka repülő üzemmódban volt a teló és nem futott rajta semmi, mi ébresztette fel órákra a telefonomat. Ilyen programot keresnék, de nem találtam ezidáig. Sajnos a cpuspy-jal sem megyek sokra, nem az a gond, hogy maxon járatja valami a procit, hanem hogy járatja egyáltalán amikor nem kéne.
A képen is látszik, hogy több az ébrenlét mint a bekapcsolt kijelző, tehát valami fut a háttérben, pedig nem szinkronizálok, se mást nem futtatok. Ezen a fotón nem sokszor volt ébren, de volt már durvább is és az az igazság, hogy engem zavar...
Mondjuk most nézem csak, amíg nem volt térerő, addig ugye repcsi üzemmód volt és én is aludtam. De ez azt mutatja, hogy ébren volt és a kijelző is be volt kapcsolva legalább fél órára (saccra). Jót mutat ez egyáltalán?
Mert kezdek kételkedni benne...soha nem villant még fel csak úgy magától a kijelző...ma éjszaka/hajnalban miért tette volna?
Mostanában a foglalt RAM 460 Mb körüli. Korábban 350 körül volt, most kb. 42 alkalmazás van rajta, ebből elég sok játék, amikor alapból nem is futnak. Pár widget-em van...normális ez a 460 foglalt RAM?
-
Sógi
addikt
válasz
Soound #43593 üzenetére
Ezt a cpuspy alkalmazást nem ismertem, kösz, h belinkelted, ezzel is lehet ellenőrizni a romokat...
Illusion 1.4 iszonyat jóra sikeredett! KL1 alapra épül és érdekes, h a KI4 modemet tette bele.
Ha valakinek esetleg befagy a jkay theme settings, akkor annyit kell tenni, h feltenni a legújabb deodexed jkayt, mert azt nem tette bele... -
Rotate
veterán
válasz
Soound #41471 üzenetére
ezzel a leírással ügyesen meg lehet csinálni
[link]
ami fontos, hogy lakcímnek egy konkrét amerikai címet írj be, én általában valami múzeumot, repülőteret vagy hasonló cuccot szoktam... és kártyának a paypales teszt accountokból az American Express-eset kell berakni, ez nagyon fontos, most már csak azzal működik!
De elvileg minden ott van a linken
Caaabi:
ez rád is vonatkozik, át kell csinálnod az Amex tesztkártyára, mert már a Visa-val nem megy...
-
Soound
tag
válasz
Soound #38759 üzenetére
Nédmá' gúgli tényleg a barátom
Mellékesen szerintem ebből a videóból nem szabad messze menőleg bármit levonni. Szerintem fejlesztés jelenlegi állapotában nem a design-al töltik a legtöbb időt, de azért nem egy jó omen az biztos.
-
samui
csendes tag
válasz
Soound #38006 üzenetére
"A siyah 2.4.2 az első órában 6%-ott eset pihiben (egyébként nem volt fent egy napig sem, igy nem lehet tesztelni). Most a DarkKnight V2.4.3- at tettem fel és megpróbálok türelmes lenni ."
Általában "User error"
Ebben egyet értünk Úgy látom szöveges kiegészítés kell az írásomhoz . A most vastagon szedet részekkel próbáltam utalni arra, és egyben kritikát megfogalmazni magammal szemben is és másoknak tanúságul, hogy így ne teszteljenek!"irreleváns kijelentés " számomra elégé releváns az, ha ugyan olyan körülmények mellet két kernel más eredményt mutat:
Wifi on. Időszak 8-9 óra (automata biztonsági mentéseim adatok, titanium backup, note evriting….este 10 után, tehát ez nem kavar be), mint írtam pihiben no telefonálás,no kijelző…. az hogy milyen programok, widgetek és azoknak a szinkronizálási intervalluma… azonos így nem befolyásolnak semmit "nálam"ugyan azok voltak előtte is. Megnéztem beragadt alkalmazás nem volt. Kernelváltásnál mindig azonos metódust alkalmazok, este felteszem a kernelt majd a telót a töltőre reggel akkukalibrálás töltőről le, ennyi. -
zelma
aktív tag
-
Sógi
addikt
válasz
Soound #37814 üzenetére
Van visszaállító zip is hozzá?
vagy recovery restore-t toltál?
(#37815) R2D20208: Dobd be ide egy linket
Nem mered...
De komolyan Artu bácsi! Mindekt érdekel
SGS-el vagy 2-essel?WajkIUI - MULTiLanguage
v1.12.9 ICSA miui rajongóknak
-
Gizmo94
veterán
válasz
Soound #37804 üzenetére
Így van, eléggé idegesítő bug, emiatt ez a képernyőpörgés egy igegnyüstölő szar leginkább.
Amúgy felment a legújabb Turkbey, nem fc-zik már semmi és nagyon smooth meg gyors.
De ez a forgás bug ez gáz. Ha nem lenne benne a romban, tuti nem raknám fel.ERPY az rendben is van, látványos ahogy forgatja, de neked nem áll fejre és ragad be a lockscreeen amikor képernyőkikapcs után visszalépsz?
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Soound #37438 üzenetére
Engem is sikerült átlendíteni a húzóckodáson...
Tényleg, egy automatás kávé árából veszek 2 normális appot : )
KirályságAmúgy félelmetes belegondolni, hogy a Google mennyire bekebelezett (mint magánszemély)
- nála van az összes emailem, időbeosztásom calendaron,
- tudja mit szeretek, mire keresgélek rá, mi van a telefonomra telepítve,
- és most már a bankkártyám számát, és egyéb paramétereit is : )
még szerencse, hogy nem vagyok üldözési mániás (egyik barátom pl. külön csinált egy google accountot az androidhoz, nehogy az emailjei szinkronizálódjanak... meg a webkameráját is le szokta takarni...) -
xnace
őstag
válasz
Soound #37438 üzenetére
"az akció végén már 200ft-s proginál se fogsz sokat bíbelődni. Ami persze nem igaz, de akkoris."
Szerintem meg teljesen igaz! Én sem szarom a pénzt, de egy 100-200 Forintos App-et gondolkodás nélkül megveszek. Sokszor ki sem próbálom előtte. Gondolj csak bele, hogy mennyivel többet költ az ember piára, cigire, etc. (tisztelet a kivételnek)
Az átrántós dologban viszont igazad van.
-
Eli577
senior tag
-
ERPY
őstag
válasz
Soound #31234 üzenetére
Ugyanezen az állásponton vagyok én is. Remélem nagymérvű tudás és újdonság is fog társulni a nemsokára megjelenő ics mellé, mert a grafikai design abszulút nem fogott meg. Igazán felvehetnének már egy grafikai designert, és csinálhatnának valami ütőset, látványosat. Amelyik készülék megkapja, úgyis már az izmosabb kategória nagy rammal, szal lehetne alkotni.
-
Gizmo94
veterán
-
törölt tag
válasz
Soound #30200 üzenetére
Érdekes amit írsz. Nekem előtte SGS-em volt, na ott gáz volt a GPS, de itt ezt nem tapasztalom.
Most próbáltam ki, AGPS segítség nélkül, Bp-en egy panelház 2.emeletének erkélyén 44s alatt talált pozíciót, azután már <10s alatt. Pedig a ház gondolom egy oldalról árnyékol erősen. Nem lehet, hogy náld valami beállítási gond volt? -
R2D20208
addikt
válasz
Soound #28817 üzenetére
A Systema ugyanaz. A download mod picit máképp néz ki, de minden ugyanigy működik. ROM ügyileg a topic itt a srácok szívesen segítenek. Meg itt ha beleolvasol az 1 es hsz- be, meglátod , szinte minden ugyanez az elven megy .
(#28818) leslien elvileg igen.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Soound #28526 üzenetére
Hat igen, a TSMC kicsit sznved a 28 nanoval, meg szerintem legalabb fel evre le is van terhelve, a Samsung meg epp elvezi a 32 nanot, az applnek lehet meg kell ezt lepnie, ha akar ipad3-at. Bar erdes, hogy ki-milyen pozicioban ulne le targyalni, mert ha ez igaz, akkor azt jelenti, mindket gyarto szorult helyzetben van. Erdekes lesz mindenesetre
-
-
pestibenji
senior tag
válasz
Soound #27384 üzenetére
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hogy lenne már Kernelfüggő a sárgásodás? ne beszéljünk már hülyeséget! A sárgásodás a képernyő hibája, semmi köze a kernelhez. Amúgymeg az első szériából mindenkinek sárgás/sötétebb a baloldal, akkor is ha nem látja. Ha lefényképeznénk csak a képernyőt alacsony fényerőn egy jó kamerával, és egymásmellé raknánk két képet közvetlenül, egyértelműen látszana, hogy a baloldal sötétebb, mint a jobb.
-
R2D20208
addikt
válasz
Soound #27205 üzenetére
Sehogy nem megy fel a CM7 ! Te mire raktad fel ? Ütős témát találtam hozzá, de sehogy nem megy fel ! Bármit próbálok !
-
smoli
aktív tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest