Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
HardRic
addikt
Siyahnál melyik cpu governort használjátok? Nekem az ondemand és ondemandx laggolós, lulzactive meg smartassV2 egész jó, ezek között nem tudok dönteni.
-
mivan80
aktív tag
Már megint kicsúsztam a szerkesztési időkorlátból... Bocsi...

Gondoltam szólok, hogy november 30-ig még mindig él az Ünnepi ingyenes kiszállítás a Brando-tól!

Ez még egy praktikus cucc lenne, de nincs nekik raktáron.
(#34893) sparks
Nekem is tegnap érkezett meg pontosan 2 hét 2 napra Brando-tól az Ultra Clear fóliám!

-
sparks
senior tag
válasz
Caaabi
üzenetére
Kb. 2 hét volt az érkezése, de ez eléggé változatos tud lenni. Mostanában így a karácsony közeledtével egy kicsit mintha hosszabbodnának a szállítások, de így is max. 3 hét (épp tegnap kaptam egy csomagot szintén távol keletről, az 2 hét és 2 nap volt).
USB töltős és adnak hozzá egy rakat csatlakozót is, bár én csak a telefonhoz használom.Elvben az egyik kimenet 2 amperes, bár ezt kétlem, legalábbis nem töltött sokkal gyorsabban, mint a kisebb kimenet.
-
mivan80
aktív tag
válasz
ibenny
üzenetére
Bocs már lejárt az időkorlátom, az előzőt már nem tudom szerkeszteni, bővíteni.
Megnéztem az eladó ajánlásait, 109 csillagja van, 99,1% pozitív visszajelzéssel.
Összesen 2 negatív jelzést kapott, ezeket ugyanaz a vásárló írta (hamisítványnak nevezte az árut)...
Szóval inkább ez a 2 negatív visszajelzés a gyanús, az összes többi az mind pozitív, elégedett (143 db), és ahogy olvasgatom, azt írják, hogy tényleg azt küldi amit hírdet, eredeti gyári cuccot!

(#34890) zelma :
Nekem is tetszik nagyon, ha öltönyös, nyakkendős, Mercis lennék, tuti ilyenben hordanám a kicsikét!
-
zelma
aktív tag
válasz
mivan80
üzenetére
Ez nagyon jó, még ebben a krém színben is.
Ehhez hasonló van nekem is feketében. Számomra nem világos miért olyan népszerűek az olyan tokok, amelyek a kijelzőt nem védik. Sokan ki vannak akadva, ha ki kell venni a tokból a készüléket, pedig a legtöbben közülük nem építkezésen, vagy más mocskos helyen melóznak.

-
mivan80
aktív tag
válasz
ibenny
üzenetére
Hát nem tudom.
Ha megjön, úgy is leírom majd a tapasztalataimat, de úgy gondolom, hogy ez a termék a gyártó honlapján erősen túl van árazva. Szerintem még ez sem reális ár egy kis szilikonért, műanyagért, meg fóliáért...
De ugye a márkát, meg a designt meg kell fizetni.
Lehet, hogy a kis kínai aki árulja, közvetlenül a gyárból újítja be...
Remélem, nem lesz igazad, de mint fentebb írtam, benne van a pakliban, hogy vmi gagyit kapok.. Ha igen, majd itt leírom, és aki olvassa majd tanul belőle.
Ez még kb. az az összeg, amiért nem megyek a Dunának.
Az eredeti árért viszont sosem venném meg, akkor már inkább beújítok egy Otterboxot.

-
HardRic
addikt
5 honap utan most elkezdett sargasodni a kijelzom bal fele. :/ Na télen mostmár tényleg megy a szervizbe. Eloszor a beeges, most meg ez.
-
sparks
senior tag
válasz
Rotate
üzenetére
Én ilyen esetekre vettem egy ilyen 6600 mAh-s külső aksit
Ha hosszabb használatra kell, akkor bedobom a táskámba/zsebembe és már el is vagyok látva póverrel egész nap
Sok tapasztalatom nincs vele, de kb. annyit mindenképp tud, hogy teljesen lemerült állapotról 1-2 (inkább 1 és egy fél) alkalommal feltöltse a telefont vagy használat közben szinten tartsa, esetleg minimálisan töltsön közben sok órán keresztül.
Az van ráírva, hogy 6600 mAh, de azért ez nem lehet teljesen igaz, de ennyi pénzért nekem nagyon megérte. -
mivan80
aktív tag
Ilyet is rendeltem, egyből két csomaggal:
2 X USB 2.0 A to Micro-USB B Retractable Charger Cable
Szétszórom mindenfelé amerre járok (melóhely, család, stb.), aztán ha merülök akkor csak előveszem, számítógép meg USB porttal van már mindenütt.

Ez az én megoldásom az akksi problémára!

-
mivan80
aktív tag
Hát skacok olyan sokat emlegettétek már az SGP tokokat, hogy rendeltem az előbb egy ilyet:
SGP Neo Hybrid Series for Samsung Galaxy S2 II i9100 Case Cover Champagne Gold
bár nehéz döntés volt, szemezgettem az ezüsttel is:
SGP Neo Hybrid Series for Samsung Galaxy S2 II i9100 Case Cover black&Silver
Ennyi pénzért szerintem megéri!

Ezek is tetszettek, de ezeket már túl "papásnak" találtam (no meg nem is túl olcsók):
SAMSUNG GALAXY S2 i9100 SGP LEATHER GARIZ BLACK CASE
SGP Argos Case [Vintage Brown]-Samsung Galaxy S2 i9100
(#34878) Arcanis
Hogy miért ilyen olcsó? Azt nem tudom... De ha tényleg azt kapom, amit hírdet, akkor kit érdekel?!

Ha meg nem... Akkor tanulópénz volt...
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Én tényleg nem vitázni szeretnék. Akinek kell megveszi, akinek nem, nem. Ez ilyen egyszerű. Sosem lehet tudni, nekem mikor lesz majd rá szükségem, most nincs. Ennyi. És nem a pénz miatt.
-
mycso
veterán
válasz
csabám
üzenetére
Valóban jól írod, pár kis botlással: Nem értem mire jó! így helyes.
Hát, az a válasz amit ő adott az minden csak...mind1 hagyjuk.
Közben megválaszoltam saját magamnak: azoknak jó akik félnek a recovery kinézetétől, illetve magától a recovery mód előhívásától, kezdőknek akik nem tudják mi-mire való, mert ez a mobile odin leellenőriz minden egyes fájlt frissítés előtt.
(sajnos senki nem tudott érdemleges választ adni egyébként) -
Rotate
veterán
válasz
R2D20208
üzenetére
mondtam, sarkallatos példa, de biztos lesz olyan élethelyzet, hogy azt fogom mondani, hogy dejó, hogy megvettem, most jól jön ez a többlet
annyira meg szerintem nem drága... hivatalos gyári aksi, ami jobb mint ami benne van huszon 1-2 euróért? szerintem bármilyen telefonhoz ennyi, ha nem drágább a hivatalos pótaksi
ami max megegyezik a gyári méretével 
-
Arcanis
aktív tag
Hmm, remélem azért megérkezik.
Magától az SGP-től egyébként nem éri meg rendelni? Megnéztem a weboldalukon, $26.99 a tok, hozzá a "First-Class Mail International Package**" szállítás $8.31, ez összesen $35.3 ~ 8000 HUF
Vagy ez még vámköteles az EU-ba lépéskor?
-
Richard!
addikt
samsung micro sd kártyát hol lehet venni a legolcsóbban?beruháznék egy 16 gigásra,mert kezd elfogyni az a 12

-
Eli577
senior tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Én nem tudom, hogy a mobilon milyen videókat szoktak nézegetni az emberek, de nekem ekkora kijelzőn nincsen élvezeti faktora a mozizásnak. A játék az már más kérdés, mondjuk csak egyszer volt eddig olyan (még a sima SGS-en), hogy annyit nyüstöltem egy játékot, hogy a végén töltőre kellett dugnom a telót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rotate:
(mondjuk ha az óvszeres példánál vagyunk akkor inkább úgy kellett volna írnod, hogy nem mindegy, hogy egy van nálad, vagy kettő....
) -
Rotate
veterán
válasz
R2D20208
üzenetére
most mondok egy szélsőséges példát... mondjuk egy hosszú vonat út, vagy nem tudom
nem azt mondom, hogy mindig ki fogom használni, de azért nem árt ha megvan a lehetősége, ha netán szükség lenne rá 
óvszerre szoktam ezt mondani, hogy inkább legyen és ne kelljen, mint hogy kell és nincs

-
R2D20208
addikt
Már nem azért, de én rengeteget használom a telot. De ha kell, nem vagyok lusta töltőre dugni, mert bármennyire is nyirom, estig simán kibirja. Aki meg napi 8-10 órát játszik, vagy netezik, annak az erősebb akksi sem lesz elég. Ez csak magánvélemény.
(#34858) Eli577 +1
(#34859) Rotate ha egy átlagos ember 10 orát néz videot a telon, ott baj van .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rotate
veterán
válasz
Eli577
üzenetére
az egyetemi előadásaim nagy részén kötelező bent lenni, csak értelme nincs, mert úgyis a könyvet kell bevágni
ilyenkor hasznosabban is el tudom tölteni az időt 
egyébként annak aki nem sokat nyúzza, az a plusz egy óra kijelző használat, az +1 napot is jelenthet
nem kevés 
vagy a GSMArena tesztből az jött ki, hogy 8 óra folyamatos videólejátszásra képes... ehhez hozzárakod a +20%-ot és kb 10 órára nyúlt az idő... persze való életben ezek valamivel kisebb értékek lesznek, de akkor is jónak tűnik

-
Eli577
senior tag
Ezeket az érveket én értem és meg is tudom érteni, de nem tartom valószínűnek, hogy annyival javuljon az üzemidő, hogy megérje (kb 20%-os javulás várható, ami nagyjából még egy óra kijelzőhasználat). De persze kinek a pap, kinek a papné....nekem annyira nem fontos, hogy feltétlenül tovább bírja, mint ameddig most, ha meg le fog merülni, akkor viszem magammal a töltőt mondjuk melóhelyre. Respect mindenkinek.

Rotate: suliban jó lenne, ha tovább bírná a kijelző 4-5 óránál....mit csináltok ti órákon?....ha ezt az oktatók meghallják.

-
Rotate
veterán
válasz
Eli577
üzenetére
vannak olyan helyzetek, amikor nekem megérné
mert általában jó az aksiidőm, de pl folyamatos böngészésből 4 és fél óránál nem tud többet, és azért egész nap suliban ülve jól jönne, ha kényelmesebben nyüstölhetném
szal a képernyőidőt ki lehetne tolni 5-6 órára, és átlag fogyasztásban meg még többet bírna
azért az nem kevés többlet 
-
ToM2oo4
tag
Mivel a program még új, ezért fogd fel úgy, mint egy proof-of-concept. Biztosra veszem, hogy a későbbi verziókban lesz repart is. Ez a jelenlegi verzió arra meg tökéletes, hogy egy friss firmware-t felrakj vele PC/KIES/Odin nélkül úgy, hogy még a számlálót sem növeled.
Valós élethelyzetben jelenleg azt tudom elképzelni use-case-nek, hogy nem tartózkodsz otthon, de kijött egy friss firmware és szeretnéd kipróbálni. Nem kell hozzá semmi, csak WiFi, letöltöd a tar-t, felrakod, örülsz.
-
Rotate
veterán
válasz
Caaabi
üzenetére
nem rossz ötlet, bár mondjuk még várjunk 1-2 napot, hátha még valaki felkapja a fejét, aztán minél többen vagyunk, annál olcsóbb a postánk
rendelni úgyis csak jövő héttől tudunk 
meglestem posta.hu-n nagyjából mennyi az ajánlott levél küldése, 5-600 forintot ír, de ezt majd ha meglesz, hogy hányan vagyunk, mennyire oszlik ugye a boltból a szállítás, mindent szépen kiszámítunk
de szerintem ha leszünk elegen az a 25-26€ az reális
nálatok mennyiért megy? -
mycso
veterán
válasz
csabám
üzenetére
Mit nem tud a Mobile Odin PRO?
1. elsődleges és másodlagos bootloaderek frissítésére
2. rootolatlan romon dolgozni
3. A meghajtókat partícionálni (repartition)Tehát a többfájlos romokat hagyjuk is...mint írtam, ha nincsen repart akkor értelmetlen a többfájlos gyári rom. Ezt kihúzhatjuk.
*.tar kiterjesztésű kernelekt, mint linkeltem is az egyik kolléga folyamatosan CWM-ből flashel. Tehát ez is kihúzható. (bár még tar-os gyári rommal nincs tapasztalat, azt lehet tényleg nem tudja a CWM....bár kétlem)
Számláló...szintén CWM se babrálja.
Rootolás, mint írtam olyan kernelt rakok fel CWM-el, amilyet csak szeretnék, tehát ez is kihúzva.
Az iránt érdeklődtem alapvetően, hogy ezeken kívül mit tud??? Csak közben meg is válaszoltam magamnak: semmit!
mod.: azért veszti el a jelentőségét ez a progi, mert mindenki ezt a gyári romot hajtogatja...DE ha full alap gyári romot szeretnék, úgy, hogy a teló minden ízében gyári legyen akkor repartos romot kell felraknom! És ezt nem tudja.
-
csabám
addikt
Itt a lényeg:
Mit tud a Mobile Odin PRO?
1. a gyári romoknál szokásos code, modem és csc tar, vagy tar.md5 kiterjesztésű fájlok flashelésére a telefonról
2. bármelyik partíció a többitől független flashelésére (mint a heimdall)
3. SGS 2-n a bináris számláló kiiktatására (hehe)
4. A gyári rom azonnali (flash közben történő) rootolására.Egy és több fileos gyári rom flashelése, majd rögtön rootolása is és a számláló nem növekszik. Szvsz ezek nem rossz dolgok azért. Letöltöm telóra a cuccot, flashelem (+ root), majd wipeok és kész is, és mindezt full gép nélkül csináltam

-
Rotate
veterán
válasz
Caaabi
üzenetére
ha összeírjátok kinek kéne, szívesen rendelek akár nagyobb tételben is, csak nem igazán van nekem erre kezdőtőkém, szóval mindenképp előre kéne a pénz... tegnap Piwi-nek azt írtam privátban, hogy nincs készleten annak a boltnak ahonnan vettem volna, de írták, hogy 28.-án érkezik egy 40 darabos szállítmány, illetve egy másik oldalon, ahol olcsóbb a posta, elvileg ezen a héten jön egy 42 darabos... a postát még nem számoltam bele, de mindenestől szerintem olyan 25-26 euróba bele kéne férni egy darabnak...
a garancia nem tudom hogy működik...
-
mycso
veterán
válasz
musspici
üzenetére
A több fájlos romra azt írták, hogy nem lehet...illetve a repartot nem tudja, tehát akkor innentől nincs értelme a többfájlos romnak.
*.tar vs CWM [link]
És ugye itt sem nő a számláló.
Illetve ez a mobile cucc is CWM-ben dolgozik, tehát csak annyi, hogy van egy szebb grafikusabb felülete, én eddig ennyi, amit különbségnek találtam a cwm-hez képest.
csabám az a 2 link, amit betoltál, na azokat pont olvastam...ezért kérdeztem, hogy mire jó, mert ott semmit nem írnak a cwm-hez képest.
-
-
-
-
Sógi
addikt
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ez egy minőségi cucc, eddig mindenkitől azt hallottam, h nagyon super case!
Bár a 8 rúgót sokallom, én az ex-et rendeltem, 6200 hufért...Bár a sima biztos drágább...(#34826) mivan80: Van feketém meg szürkém is, a fekete nekem nagyon nem jött be, de az átlátszó szürke/füst az nagyon tetszik...
(#34825) fireman3: Köszönöm! Leszedem és kipróbálom, végül is nem baj, h többet tud, lehet találok benne olyan funkciót amire szükségem lehet!

-
VD
őstag
Azért az USA-ban humoránál van a Samsung marketing stábja...
[link] -
ibenny
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Momentan leginkabb a gyenge forint miatt.

-
-
Rakeem
aktív tag
válasz
mivan80
üzenetére
Mivan80:
Várom majd a tapasztalataidat. Minden infó jól jön. A héten meg lesz a SGS2 és már előre szeretném tudni mivel bővítsem a gyári tartozékok listáját.
Asszem én is regelek ebayra. Pofátlanul nagy az árkülönbség... Érdemes inkább vári pár hetet mint itthon 2-3-4x drágábban megvenni és néhány esetben ugyan úgy heteket várni...
-
-
mivan80
aktív tag
Köszi, várom már én is, hogy megérkezzen!
Én nem tudtam dönteni, így jön vele egy fekete is.
Most rendelek épp egy USB OTG kábelt, kemény 370 Ft-ért, ingyenes kiszállítással!

-
Sógi
addikt
Van mostanság olyan megbízható app, mely a repülő mód és a hálózati módot kapcsolgatja időzítve? A legutolsó melyet kipróbáltam, szétfagyasztotta a telefonom...
Használ vki ilyan appot? Ha lehet olyat ami csak erre való?(#34823) mivan80: Ez a blue silicon tpu tok van nekem, nagyon jó cucc és tökéletesen illeszkedik, 2amperes akkuval is jó, bár azzal egy kicsit passzentos

-
mivan80
aktív tag
válasz
Rakeem
üzenetére
Szia,
ezek közül a kék TPU tokról tudok majd nem sokára felvilágosítást nyújtani, ebay-en rendeltem meg HongKongból, már 2 hete jön, szerintem a héten ideér.

Viszont döbbenten láttam, hogy mekkora árkülönbözettel árulják ezeket az ebay-es cuccokat a Vaterán...

Ráadásul úgy, hogy nem titkoltan az eladó is az ebayről rendeli...
(Ok látom már, hogy csak a kábel jön 2-3 hét múlva a gyártótól, a többi van készleten is...)Én pl ezt a kék tokot vmi 350 Ft-ért rendeltem meg, ingyenes szállítással...
A case-mate tokot is biztosan megtalálod ebayen olcsóbban, de most nincs időm tovább keresgélni.
-
Sógi
addikt
válasz
Arcanis
üzenetére
Persze, h írok róla tapasztalatot (hybrid ex)! Nagyon várom, kb. 1 hét míg ideér koreából, csak az a sanda gyanúm, h készlethiány van, egyszer már megrendeltem nyáron, csak vissza is mondtam mikor egy hét után kitalálta az eladó, h jah bocs még várni kell egy hetet (persze bayen azt írta, h van készlet), ezért felcseszte az agyam és nem lett belőle semmi...Most is furi, mert két napja rendeltem és fizettem és semmi hír a postázásról...
(#34815) Prien:
Annyira megszerettem a noledet, h nem is tudnék nélküle élni és egyáltalán nem szívja az akkut + tetszik, h van benne hangjelzés is... -
Sziasztok az mitől lehet hogy beszélgetés közben el el megy a hang nem lehet érteni hogy a másik mit mond ugyanakkor rá nézek a térerőre ott elvileg minden rendben van!
lehet szoftveres a hiba?
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék tőletek, hogy az alábbi termékek közül valamelyikkel kapcsolatban van tapasztalatotok:
1. http://www.vatera.hu/samsung_galaxy_s2_hdmi_kimenet_1502320823.html
2. http://www.vatera.hu/vedotok_samsung_gt_i9100_galaxy_s2_pop_feher_c_1504202510.html
3. http://www.vatera.hu/samsung_galaxy_s2_i9100_galaxy_sii_szuper_tok_1508904083.html
4. http://www.vatera.hu/samsung_i9100_galaxy_s2_sii_kek_szilikon_tok_isz_1506368726.html
Gondolok itt arra hogy oldalsó gombok működtetésének hiánytalan lehetősége a tokoknál stb.
A HDMI kábelnél pedig, hogy összebarátkozik-e egy TV-vel a telefon gond nélkül? (Főleg hogy a TV meg egy LG)Szerk.: Bocsi hogy nincsenek linkesítve, de a melós gépről valamiért script hibát ír ha az OK gombra kattintok. :S
-
Rotate
veterán
-
mycso
veterán
válasz
WaterWave
üzenetére
Közben alaposan utánaolvastam, és az ég világon semmi értelmét nem látom...ugyan annyit tud, mint a CWM (vagy akár a gyári recovery).
Csak van egy "szép" /szebb felülete a recovery-hez képest, ami azért könnyebben kezelhető. (persze már akinek, nekem a recovery is egyszerű, mint egy szög)
- 1 fájlos romot lehet vele felpakolni (ezért repart sincs)
- bootloaderek nem cserélhetőek
- rootolt rom kell hozzátehát felejtős....bohóckodni mondjuk jó.
-
mycso
veterán
A Mobile ODIN-al van valakinek tapasztalata???? Használta már valaki??
-
ERPY
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 512GB / kártyafüggetlen / mi.com / gyári garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
); ha ezt előbb látom, akkor lehet, hogy ezt rendelem.

bár nekem bőven elég az a többlet amit a 2000mah ad

csupán leírtam miért is lenne jó nekem a nagyobb akksi.. hiába van velem a töltő, 10 percekre nem fogom rádugni, azzal max az akksit nyirnám ki...
Ott meg alszok, max zenét hallgatok, és olvasok. Nem telón fogok egyfolytában netezni, vagy videózni. (bár lehet 20 éve nem tömegközlekedtem