Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
hivatalosan van már olyan szoft ami 2.3.5ös android? a lényeg hogy angol legyen benne..
tud vki egy linket adni, már ha létezik ilyen.ha benyomom a download módot, ott azt írja nekem hogy count 4 rom, ezt lehet valahogy nullázni?
-
Flashhh
tag
Na sracok, mokas dolog tortent a telefonommal. Jatszadozok netezgetek vele, aztan hirtelen egyszer csak eltunt a mobilnet ikonja, viszont a 3g watchdogé ottmaradt, ami be van allitva h csak akkor legyen ott ha van net. No nezem mi a fene lehet, aztan nem foglalkoztam vele, de par perc mulva telefonalnom kellett es ak ovetkezo hibauzenetet kaptam: A mobilhalozat nem elerheto. Pislogok mint a hulyegyerek, terero fullon de vlmi nem fain.
Bemegyek a telefon allapota menupontba. Ott is irja h Vodafone HU meg EDGE de a Szolgaltatas tipusanal: ÜZEMEN KÍVÜL.
Ezt vegkepp nem ertem. Mobilnet van siman gond nelkul, bar ikonja nincs. Telefon meg egyaltalan nem mukodik es nem csinaltam semmit a teloval, ROM ot is ujraraktam CWM bol.
Annyit még zarojelbe hozzatennek h a telefont fuggetlenitettem anno. De ha tiltjak akkor fel se kene elvileg masznia a halozatra, foleg nem kene h net legyen imho.
Tehat kérdezem toletek, mi a fene lehet a telefonnal es hogyan orosolhatnam a problemam ? -
ERPY
őstag
Ez lenne az ICS MIUI?
Már ezt persze úgy kérdezem, hogy erre gondolhattak? -
ERPY
őstag
Valaki írta, hogy a gyári böngészőt sokan nem szeretik, mert nincsen desktop mód. Van olyan verzió, amiben állítható, ki-be kapcsolható. A másik, hogy a gyárival sokmindent nem lehet letölteni. Akinek ilyen problémája van, ajánlom neki az 500k-s Faster Downloads alkalmazást, amivel akár 10 szálon is zúzhatunk le bármit, ezáltal gyorsabban mint bármi mással. Csak felkell tenni, és onnantól beépül a rendszerbe. Ha egy letöltendő elemre kattintunk, feljön egy ablak és már szedhetjük is. Aki csak ezen problémák miatt használ mást, ajánlom a fentieket. A gyári browsernél gyorsabbat és energiatakarékosabbat még nem láttam.
-
DIEGO15
őstag
Nemrég vettem egy 1900mAh-s Anker akkut, és azt kell mondjam megéri a pénzét. 2napnál jár a telefon, de még mindig 70% on van.

(#32286) tutubull
Ha így van akkor rohanok venni egyet
Azért jó lenne egy mérést is nyomatni. -
scapegt
őstag
1. Gyári visszaállítás után hogy lehet elérni, hogy a Marketből minden progit visszapakoljon a rendszer? Tegnap csináltam és semmit nem rakott vissza Marketről
Pedig volt vagy 30 appom előtte 
2. Ha SD-re mentem gyári vissz. előtt a progikat, utólag miért nem lehet egyiket sem visszarakni telóra vagy üzemeltetni SD-ről?
3. Mitől lehet, hogy gyári visszaállítás és egy új SD behelyezés után, este töltőre dugva reggelre 36 fokos az akku?
-
törölt tag
Azt hiszem bedöglött a telefonom. Hívásnál a másik fél nem hall, én saját magamat hallom. Már voltak ROM cserék is, de ugyanaz a gond. Segítség kellene, hogy mi az a ROM amit fel kéne tennem egy KIES frissítéshez, hogy elvihessem a szervizbe? Független a telefon.
-
xnace
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Egyik készülékre való MiUI-ban sincs. Szerintem azért, mert nem tudnak a Nexus S forráskódból egy "kopipésztet" nyomni. Samsung forráskódot meg nem akarják használni.
-
joe2119
tag
Android ICS Galaxy S II-re
-
xnace
őstag
Most teszem a KJ3-at.
Elég a chache-tt wipe-olni, vagy HR is kéne? nincs 24 órája nálam a teló, szóval nincs lelakva.
-
adamho
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Köszönöm!
Az nem tetszett a Dlev-ben, hogy valahogy a TW launchernél mintha azt hitte volna, hogy nagyobb a képernyő. Volt olyan vidget, amit az alsó 4 ikon alá tett, a többi widgetet nem tudtam átméretezni, szóval nem volt tökéletes. És egy tökéletes telefonhoz tökéletes ROM illik! -
djapor96
senior tag
Ma mobilinterneten letöltöttem a marketről a SKYPE-ot. 10,2Mb, majd videotelefonáltam rajta kb 5 percet. A 3G Watchdog pro meg sem moccant 9,9Mb havi forgalmat jelzett az elején is meg a végén is...
Fent van Data Counter Widget is, az felment 40Mb-ra ebből kb. 30mb volt ennek a tranzakciónak a fogyasztása.... Nektek nem volt hasonló???? -
Zsolaf
addikt
Sziasztok! Kellene kis segítség, T-s vagyok szervizben volt a telefon és frissítették a szoftvert, de olyan mintha más lenne a rom nem T-s TMH hanem DBT hallottatok ilyenről már?
Kösz
-
adamho
tag
Tudom én, naponta cserélgetem a ROMokat, és pl a Dlev 3.1 nagyon jónak tűnt, de valami okból nem tetszett a sok ikon egy képernyőn. Criskelo is jó, de azon nagyon nem tetszik az az undok kis figura, amit mindig néznem kell. A gyári ROM-ok is jók, de ha telepakolom a kezdőképernyőket, nem annyira smooth, ha értitek, mi a problémám.
Most csúnyát fogok írni: megtapogattam egy iphone 4S-t, és semmit nem irígylek tőle csak a smoothságot. Ezt szeretném elérni az én kedves S2-mön is! -
ibenny
senior tag
Mi a tapasztalat, erdemes teljesen stock KJ3-ra frissiteni?
-
tutubull
tag
Criskelo v30-on nekem azért nem megy a jkay mert KJ2-es romom van?
-
adamho
tag
Kedves Sorstársak!
Melyik most a legszmúszabb ROM? Melyik gyári, és melyik custom?
Tud erre valaki valamit mondani? -
MuKi^
csendes tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Hi! Én a iphone 3gről váltottam és hát azóta nem igazán hallgatok telán zenét, amióta megvan ez a tela. Most csak emiatt rootoltam a telefont és megpróbáltam a többiek által már leírt boosterrel beállítani. 1 óra EQ és boost állítgatás után már szól valahogy, de szerintem még mindig közelébe sincs a régi szifonomnak. De legalább mostmár hallgatható és megfelelő hangerőt lehet kihozni belőle egy zajosabb környezetben.
Szóval szerintem Te is próbáld meg rootolni a telát, letölteni az audio boostert vagy a volume+ progit majd játszani a beállításokkal.
Gyári fülesét én egyszer kipróbáltam, aztán ment vissza a dobozba és rátoltam erre is az addig használt sennheiser fülest.
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy pár boltot pesten ahol jó árban tudnék venni class10-es memóriakarit? Ti hol szereztétek be? Rendelni nem akarok inkább személyesn átvenni.
-
WaterWave
veterán
amugy nagyon filozok a készülék cseréjén mert megtapiztam a galaxy notetot és hát mit ne mondjak... enyhe orgazmust kaptam...
viszont az árazással kicsit elszaladt velük a ló, így várnom kell... és természetesen egy az egyben való csere érdekel csak, mivel úgy vélem az s2 ár érték arányban jobb
szóval várok
-
Piwi
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
mobilfény megy videó közben csirke v30-al tuti

-
xpike
tag
sziasztok!
most aksiban hol tartunk?? nekem gyári 1650 mah-esem van még...
gyári 2000 mah-ost érdemes venni ? s pl. hol?
köszi -
sterby79
tag
Üdv. Most vettem egy Galaxy S2-t,a másodikat, az lenne a problémám, hogy mikor sötétbe vagyok akkor a fényerőt leveszi szinte nullára, ha világoson vagyok, akkor tesz rá kicsit, de akkor se tökéletes, ha én állitóm a fényerőt, akkor elég világos. Megtudnáe valaki mondani, hogy lehete valahogy az autómata fényerő szabályzót kalbrálni? Előre is köszönöm a választ!
-
WaterWave
veterán
letöltöttem a boostert, azza inkább mondom ugy megvettem

érezhetően hangosabb viszont nem indokolt a plussz, gyárival i skellően hangos...
csak már érdekelt, mennyivel hangosabb ezzel a programmal
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
nemtudom nekem eleg jonak tunik a basszusa, nem lehet h a teloddal van vmi? azt nem kerdezem meg h rendesen bedugtad e a fuledbe?
probald ki powerampot es tedd trance-re vagy rockra az eq-t. -
pestibenji
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Az vele a bajom, hogy a gyári fülessel is harmatgyenge az arénához képest, a középtartomány kiváló, de nincs basszus, magas hangok pedig néha szinte megsüketítenek. És akármilyen fülessel illetve lejátszóval próbáltam babrálni ez mindig jelen volt. Egyszerűen nem lehet vele mit csinálni, hogy úgy szóljon ahogy megszoktam.
-
Sógi
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Én is az operát használom és van benne desktop/mobile kapcsoló...Félreértettem
Videózás közben nálam ki lehet kapcsolni a mobilfényt vagy akár be is
-
Rotate
veterán
válasz
pestibenji
üzenetére
nekem jól szól urbanz agybadugós fülessel... olcsó szar volt pedig

-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
mer mi a bajod vele? nekem ugyan sosem tetszett az akg-k hangzasa, de a gyari inear amit kaptam hozza nekem teljesen jo. van basszus es szep tiszta is..
-
WaterWave
veterán
válasz
pestibenji
üzenetére
nekem is AKG-m van, viszont ezt igencsak megcáfolnám...
gyári lejátszónál van egy EQ, + zenei tisztaság... kettő kombojával nekem igencsak kielégíti az igényeimet... bár lehet hogy az én igényeim köszönőviszonyban sincsenek a tieddel, de sztem teljesen szép hangja van...
viszont az AKG-t már igencsak fikáznám, mivel féléves a füles, és hámlik a vezetékkábel gumiborítása... egy huszonezer ft-os fülesnél ez nem megengedett úgyérzem -
lefkosia
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
Próbáld ki ezzel a programmal
-
pestibenji
senior tag
Hihetetlen, hogy ez a telefon még a 16ezer ftos akg fülessel sem szól jól. Semmi bajom a telóval, de ez a dolog felháborít. LG Arena-m a gyári fülessel is úgy szólt, mint egy álom ehez meg vehetek akármit mindennel szarul szól.
-
WaterWave
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
óriási gond... majd este helyetted is forgolódok, hogy miközben fülesemmel hallgatom a zenét, rámjön a fényképezésfoshatnék és muszáj fotoznom.. nem állítom le mert a zene varázsa rabulejtett, zenével, fülessel a fejemen lelövöm a két kis kaméleon a buszról hogy eme szép képet átadjam az utókornak nulla beállítás mellett... és persze azon mérgelődjek, hogy amint a képeket elpörköltem, a zene leállt, és ismét indíthatom el újból...
hát gyerekek az államadósság mellett soha nagyobb gondot

-
ibenny
senior tag
Ne utaljatok ezert a kerdesert: most latom, hogy frissult a Kies - csak nem ujabb Kies-es frissites varhato a napokban?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
ha zenet hallgatok es kozben lonek egy fotot attol meg miert kell leallnia??.. vagy legalabb mikor vegeztem folytathatna tovabb.. erdekes a tunein radio megy igy..
amugy nincs vmi rom amiben ez meg van oldva?
opera mobile webbrowsert hadznalok, a gyariban nincs desktop mod sajna, egy ket romban van hozza kapcsolo de letolteni fajlokat egyikben sem tud, ugyertem nehany fajltipust, csak annyit ir h sikertelen, opera viszont popec.amugy te sem vagy normalis ha zenet hallgatsz netezes kozben pl ugye? ...
superhardcore vagyok biztos de azt is szivesen latnam ha valamelyik romban be lehetne kapcsolni a mobilfenyt videozas kozben is.. na mindegy.. megoldasokat keresnek, de nem ugy tunik mintha lenne. 4.0 mikortol elerheto kb?
-
ibenny
senior tag
válasz
Frozzy
üzenetére
Tulajdonkeppen eddig minden rossz volt, amit probaltal.

Ket modon probalkozz:
1, Toltsd le a telefonodon levo szoftverhez valo cf-root kernelt az xda-n, majd a letoltott tar-t tallozd be az Odin-ba a pda reszhez, majd start, es kb 10 mp utan meg is vagy
2, Hasznald Doomlord rootolashoz keszitett programjat (letoltod, a telefon usd debug modban a gepre, majd hasznalod, es kesz)Ennyi.
-
Frozzy
őstag
Sziasztok lenne egy kis problémám rootolni próbálnám a telómat de nem sikerül. próbáltuk odin-al és uttána one click recoveryvel és nem működött sajnos. Azután próbáltsm egy ugymond gingerbreak apkval de azzal sem megy egy évig malmozik. próbáltam z4root-al de ezzel sem sikerült. próbáltam valami S2 progival de azzal sem siker. tudnátok linkelni vagy segteni valami kisebb leírással, hogy hogyan tudnám rootolni a készülékemet?
Köszi előre is!
Üdv. -
Gizmo94
veterán
válasz
cundeyy
üzenetére
Nem tudom mennyiért sikerült, de lehet,hogy elkapkodtad, vehettél volna fit for use példányt is, ami azonnal lájkolja a szifont.
Igaz, kicsit kopottas,de még műxik. 
"kaméleon
Kb 2 éves kaméleonom eladó, hüllőcsere miatt, a sisakján és a hátán egy kis helyen a bőr le van picit dörzsölödve. Amugy minden okés vele! Az ár alkuképes! - 4.500 Ft "LOL

-
Gizmo94
veterán
válasz
mivan80
üzenetére
A kultikus darab nyilván minőségi lehet, mint a leírásból is kiderül.
" Fashion desgin"

F-ECT$ valamilyen szinten biztosan. Már a hangerő növelésére-csökkentésére is indítja a második magot..

Water: Melyik? láthatod, van erre is igény.. Hardcore photographers on Android.

-
mivan80
aktív tag
Leskelődök Ebay-en, pár érdekesség:
MHL HDMI Micro USB - HDMI for Samsung S II i9100 Galaxy
MHL Adapter Micro USB to HDMI For Samsung S2 i9100
3 x 1650mAh Battery + Charger Samsung Galaxy S II i9100
Car Air Vent Mount Holder Samsung i9100 Galaxy S II 2
Rockereknek, torrent kalózoknak kötelező darab:

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért jó lenne egy mérést is nyomatni.

DDDDDDDDDDDD