Hirdetés
Aktív témák
-
tomi6600
tag
Kijött az Omega v7 rom

[link] -
Picco
addikt
miert nincs egy music dock sem androidos telokhoz? miert hagyjak ki ezt az oriasi ziccert? nem lehet zenei jelet kivezerelni a miniusb-n?(mert szerintem pedig de)
vagy letezik hozza valami normalis csak en vagyok a balf@sz?
jah es a "samsung passive music dock" dolgon jot derultem....
-
zseko
veterán
Valami nem okés, jópár programom eltűnt
Az okozhat gondot, hogy úgy ment rá a turkey rom, hogy fagyasztva volt pár dolog? De úgy emlékszem használtam őket utána is.. Eltűnt az IM, a readershub, a gamehub, a musichub.. 24 alkalmazást mutat a TBP ami törölve lett 
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
vtommy
üzenetére
Viszont ez nem annyira rossz hír (lehet ezért adták fel):
Galaxy S II December 2011

-
pzstm
titán
Project (AOSP) is dead for now. CM9 isn't. We will be back with a 100% AOSP experience after Official Samsung ICS release or a leak

-
pzstm
titán
No látom kijött a 2.2-es Siyah kernel...reméljük gyorsan leköveti Turkbey is

-
csabicska
senior tag
Program monitor widgetet hogyan tudnék a jelenlegi romomra
tenni?
Köszi. -
zseko
veterán
válasz
mivan80
üzenetére
A Brandoval én is megszívtam rendesen, kb. 2 óra alatt sikerült elfogadhatóan feltenni. Elsőre tökéletes(nek mondható) lett, csak visszaszedtem a plusz fóliával együtt
Onnantól jött a szívás. Majdnem kivágtam az egészet, csak drága volt így adtam neki még egy esélyt
Én is celluxot használtam a szöszök eltüntetésére. Ugyanúgy kissé oldalas. Ami nem tetszik, hamar zsírosodik és nem könnyű tisztára törölni, ami persze csak az első érintésig tart.. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
tutubull
üzenetére
Nem muszáj itt lenned, ha nem tetszik. Szerintem releváns, ha a telefon tulajdonságairól írok. Maximum átgörgeted. Aki vásárlás előtt áll, annak lényeges lehet.
Megkérdezte, hogy érdemes-e lecserélni a Sensationt. Szerintem nem. Ennyi.
Attól, hogy van egy ilyen eszközünk még nem kellene bálványként védelmezni minden kritikus megszólalástól.
Sz*r ez is, mint a többi. De nincs jobb 'oszt jónapot...
-
C.Brigante
veterán
válasz
vsgaborr11
üzenetére
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
visionbp
üzenetére
Messzemenőkig félreértetted mondandómat.
Senkit sem érdekel, hogy ki miből vette a telefonját, házát, hajóját... Ilyenről szó sincs.
Abban sincs igazad, hogy ideges lennék. Jót röhögök a témán
Felmerült egy kérdés. Megéri-e ilyen telefonra cserélni a "régi" androidot. Erre írtam a következő gondolatokat (ami kirobbantotta a "botrányt"):
- a valóságban nem gyorsabb az egygigaherzes, egymagos androidoknál,
- kijelző itt nem porosodik, ellenben idővel beég,
- számomra nagy tepsi és túl vékony.Hozzátettem, hogy atom stabil (ami pl nekem nagyon fontos).
Továbbá egy másik tulajdonostárs hozzászólására reagáltam, hogy valóban néha akadozik a market és a launcher (nem smooth).
Gondolom ti sem frissítenétek folyamatosan, ha minden tökéletes lenne. Akkor meg fáj elismerni, hogy ez is csak egy a fogyasztói társadalom félig-meddig tökéletes/tökéletlen cuccai közül?
ps.: senkit nem hülyéztem le azért mert óránként romot cserél. Röhögnöm meg csak szabad tán??? Ti is röhögtök rajtam. Akkor meg?
-
ERPY
őstag
Szerintem most már lekellene állni, mert kezd átmenni egy kicsit gyerekesbe a dolog, szal kanyarjunk vissza a tella témához ha lehetne.
-
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Megér egy próbát, nekem 5 oldalam van, amiből 4 szinte tele van ikonokkal és widgettekkel, de egyszerűen próbálom megröccenteni és nem megy, már ezzel szórakozom fél órája...

Omega v6 + siyah 2.1.1-el tolom, de sztem ez a launcheren múlik...(#35358) R2D20208 : Ma este színes/képes party van itt?

Már úgyis untam kicsit ezt a szürkeséget
Ejnye-bejnye! Ne gyerekeskedj itt artuka

-
xnace
őstag
Készülnek ám a screenshotok
Majd pár hónap múlva berakom őket ide 
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
:-)
visionbp : sztem mki nevebe szoltal. Koszike !
-
visionbp
tag
válasz
Gergőkee
üzenetére
Nem szoktam beleszólni a vitákba, és most is csak azért teszem, mert a bicska nyílt ki a zsebemben, és még személyesen is sértve érzem magamat.
Meglehetősen nagy egóra vall lemunkakerülőzni azokat az embereket, akik néha ugyan összezörrenve, de tök normálisan és önzetlenül igyekeznek segíteni minden erre járónak. (Neked is.)
Ezért nagyon nincs helye a megjegyzéseidnek, mint ahogy ahhoz sincs semmi közöd, hogy ki mennyit dolgozott ezért a telefonért, ki vette, mert vehette és a következő telefonját is veheti zsebből, mert tetszik neki, és ki hitelből, mert tetszik neki.
Senkinek nincs joga lehülyézni a másikat, csak azért, mert custom romokat használ, függetlenül attól, hogy mennyit dolgozik. Mellesleg mindenki annyi szabadidőt csinál magának a több-kevesebb munkája mellett, amennyit tud. És ehhez sincs senkinek semmi köze.
Ha a fórumon lévők ennyire zavarnak, és nem akarod felhúzni magadat "a hülyeségeiken", akkor javasolok egy profiltörlést. Gyors, ingyenes, és még a GDP-t sem csökkented vele.
Peace.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Jellemző, hogy észérvek híján maximum sértegetni tudod a másikat...
Nem tudom, hogy mi a röhejesebb. Elképzelhető, hogy itt a topikban nevetséges vagyok azzal, hogy pusztán használom a telefont (tok és fólia sincs. Ha karcos lesz, hát karcos lesz, a tv távirányítóját sem fóliázom be...) Használom, arra, amire való. Telefonálok, email-ezek, böngészek, használok vagy 30 alkalmazást. XWKI4-et használok, a következő meg max a hivatalos ICS lesz. Véleményem szerint a gyermekded játszadozáson kívül más haszna nincs az újabb és újabb romoknak.
Visszatérve az előző gondolatmenetre és a röhejességre. Szóval a topikban én vagyok a LOL. Elfogadom. Még szerencse, hogy a való életben fordul a kocka.
-
Sógi
addikt
válasz
mivan80
üzenetére
E-bayről szereztem be és ilyet használok: Ultra Oleophobic, az opticot is kipróbáltam, de pár nap után letéptem, mert annyira torzította a kijelzőt, h elviselhetetlen volt számomra...
(#35335) Gergőkee : Nem értem miről beszélsz, sajnálom
Hallottál már a viccről vagy esetleg a poénkodásról? Smiley mond vmit?
Nem gondolod komolyan, h ilyen kizsákmányoló országban napi 8 óránál többet fogok dolgozni egy köszönömért, ugye?

-
R2D20208
addikt
válasz
Gergőkee
üzenetére
Te miert nem mesz at a masik forumba ? Kepzeld : romolas mellett 12-14 orakat dolgozom. Es van ra idom. De arra nincs tobb , hogy neked irjak.... Utolso sorom es 3 betum hozzad : mindenki kinevet. LOL Nincs rad idom pici Gergoke :-)
Cundeyy : nevetseg targya amit ir ez. En mar el sem olvasom,mert valsag van :- D
-
mivan80
aktív tag
Kőszi a tippet.

Te honnan szerezted be a fóliát? Ebay-ről rendelted, vagy itthonról?
Illetve melyik tipust ajánlod?
Ultra Crystal, Ultra Optics, Ultra Oleophobic, Ultra Fine
Ezeket találtam ebayen.

-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Te egy "állat" vagy még mindig
De nagyok a beszólásaid 
Gergőcske most tuti elment téli álmot aludni
(#35330) mivan80: bankkártya vagy bármilyen egyéb müa tárgy felejtő a bubiknál, én azt ronggyal szoktam kihesegetni + a szöszöknél visszahúzom a fóliát és "celuxxal" ill. steinhel fóliához adtak ehhez ragacsos célszerszámot, felszedem a szöszöket és már mehet is a helyére a fólia.
-
Sógi
addikt
válasz
trobi28
üzenetére
Most kivételesen wipe nélkül pakoltam fel turkbey-re és minden maradt és megy is szépen

(#35315) Gergőkee : De nem mondhatod, mert nem teszek fel hetente új romot, ismét egy lol neked
Ne legyél ennyire érzékeny gergőcske
Nálam smooth, nálad nem, én élvezem és örülök ennek a telefonnak, te nem annyira, ez van ember 
(#35320) R2D20208: +1000

(#35324) M.A.Z.: mínusz 10e-15e és már el is fogják vinni pikk-pakk
Tudod, h GV van és ez kelet európa még mindig 
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok Skacok!
Fólia ügyben jöttem panaszkodni.

Baromi hosszú lett, előre is bocs mindenkitől...
A héten megjött a Brando fóliám, ma volt egy nyugis órám délután, mondom itt az idő feldobom.
Szépen nekikészültem, bankkártya elő, telefon kijelzője a legjobb szemüvegtörlő rongyókámmal hibátlanra, porszemmentesre törölve, összes környező lámpa felkapcsolva, szóval nekiálltam, ahogy kell.
Nem sok fóliát raktam fel eddig (kb 5-öt, az utolsót 3 napja), de azért nem ez volt az első amivel találkoztam...Hát feltettem a fóliát és hát, ez egy oltári nagy szívás volt...

Baromi sokat kínlódtam vele...
Kb az 5-ből ez sikerült 2. legbénábban, és ez volt a legdrágább fóliám eddig...
Az hagyján, hogy vhogy porszemcsék, szöszöcskék kerültek alá, feltétel közben (csak kikapcsolt kijelző mellett lámpafénynél láthatóak), de még a bankkártyával feltétel közben sikerült összekaristolni is (ahogy a bubikat kergettem kifelé)...
Pedig ugye, volt a fólián egy plusz fólia, amit feltétel után kellett csak lehúzni, és elméletileg ettől óvná a fóliát...
3 napja raktam fel feleségem telójára vmi nóném (Forever .. ) fóliát, és hát az ezerszer egyszerűbben ment, jobban sikerült...

Ráadásul, valahogy tapadósabb lett a kijelző, mint a sima üveg volt, nem olyan jóérzés, rajta húzigálni az ujjam...

Ez életem első Brando fóliája, eddig vagy gyári készülék mellé csomagolt, v noname fóliákat használtam. Most rendesen el vagyok keseredve.

Ja még nem említettem, a fólia méretezésétől sem vagyok elájulva, nem tudtam úgy felhelyezni, hogy a bal és jobb oldalán a keret mellett egyforma legyen a távolsága, ugyanis akkor a hangszóró kivágása csúszott volna el...
Most baloldalt pöpecül a keret mellett megy, a hangszóró stimmel, jobboldalt kb 1,5 mm-re van a fólia a kerettól, ja és lent a gomb sincs tökéletesen középen, de ezt erősen sasolva lehet csak kiszúrni...Hogy vmi jót is írjak azért, a kijelző szép színein szerencsére nem ront semmit.
Minden Brando SGS2-es fólia ilyen gyatra, vagy csak én kaptam vmi selejtes példányt?

Egy darabig marad ez így fent, de kéne vmi ennél elfogadhatóbb megoldás, várnám javaslataitokat! Köszi!

Mégegyszer bocs a hosszú nyavajgásért...

-
tomi6600
tag
Akinek megvan a Omega V6 témamentes változata az felrakná nekem esetleg a megauploadra pl mert nagyon lassú a filesonic
-
Gizmo94
veterán
Látom, Gergőkének sikerült végre kivernie a biztosítékot..

-
adamho
tag
Sziasztok! Tud valaki egy gyárinál jobb hangtárcsázós programot?
-
M.A.Z.
aktív tag
Komolyan mondom, depressziós leszek ettől a telefontól (bár a topikot olvasva majdnem leesek a székről
), vegye már meg tőlem valaki...LOLR2D2 gyere priviben megalkuszunk! LOL
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R2D20208
addikt
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy másik linket adni az omega v6 simára(ami az eredeti nem ics meg blackblue témás)?
Mert a filesonic rohadt lassú.
Lécci valaki segítsen meg egy linkel.
Előre is köszi

-
WaterWave
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
miért van új neved?

-
djapor96
senior tag
nektek megy a turkbey 28 -on facebook?
-
F-ECT$
titán
Recegés: sok rom után mondhatom, hogy még a legsmoothabbnál is előfordul néha. Mondjuk 100-ból 98 smooth, 2 meg aprót röccen.
-
sparks
senior tag
Volt egy kis parám (na jó inkább bazi nagy) az 1 hónapos S2-vel.
Történt, hogy anno rootoltam a doomlord_v3-al, ami szépen le is ment és 1-2 hete nem is volt gondom vele. Olvastam, hogy mentsek efs mappát (ezer köszönet a hasznos infóért!), így azt is azonnal megtettem.Ma délután aztán újraindítottam a telefonom és egyszercsak azt látom, hogy nincs hálózat. Tovább nézegetem és nincs alapsávi verziója sem a telefonnak... No persze meg az IMEI is üres. Néztem az efs mappát, de látszólag minden a helyén volt. Azért megpróbáltam felülírni a fájlokat a telefonon, de ezt nem hagyta. Ebből aztán arra gondoltam (tévesen), hogy más lehet a baj és sok-sok olvasgatás után (ezen a telefonon a rooton kívül más nem volt) nekiláttam Odinnal frissíteni. Sikeresen összeszedtem az infókat és a fájlokat és befrissítettem a 3 fájlal.
A történethez hozzá tartozik, hogy pár napja beállítottam a biztonsági funkcióknál, hogy kérjen 4 jegyű PIN-t minden bekapcsolásnál, gondoltam, ha valaki hozzányúlna mégse turkálhasson bele. Nos ezt ki szerettem volna kapcsolni, de nem hagyta. Furcsálltam, de nem gondoltam, hogy sok jelentősége lenne. Aztán elértünk a mai frissítésig, ami előtt teljes gyári visszaállítás is volt. Nos a gyári visszaállítás után is kérte a PIN-t és ami a legfurább volt, hogy egy teljesen újrahúzott új 2.3.5-ös rendszer után is megmaradt a PIN kérés (tehát nem a SIM pinjét kérte, mert azt nem is érzékelte, hanem ezt a biztonsági beállításosat).

Miután minden a legfrissebb lett a helyzet nem változott semmit. PIN kell neki képernyővédő helyett, de a SIM kártyát nem volt hajlandó felismerni. Ezalatt a 2 óra alatt, amíg idáig eljutottam legalább 3498 db új ősz hajszálam született

Ezután visszatértem az eredeti problémához: efs mappa visszarakása (már kezdtem erősen befosni, hogy hardver hibám van).
Mint írtam ez le volt mentve, így mint utolsó szalmaszál, belekapaszkodtam és feltúrtam a netet, hogy hogyan is. Rátaláltam szerencsére az EFS Pro programra és ezzel aztán végre sikerült visszaírnom a látszólag sértetlen efs mappát. Újraindítás után végre a SIM PIN kódot kérte a telefon és minden helyre állt.Azért írtam ezt le, hogy ha így jár valaki, akkor első körben ne térjen el az efs problémától, mert jó eséllyel azt kell helyre rakni.
A kérdés viszont az, hogy ezt az efs-t valahogy valami eszközzel a telefonon is vissza lehet rakni? Azért érdekes ez, mert 3 hét múlva elutazom külföldre pár hétre és, ha ott eljátszaná, akkor igazán jó lenne, ha szgép nélkül is helyrerakhatnám.
Bocs, hogy hosszú lett, de 3 órányi kínom gondoltam megosztom veletek és megköszönöm a topikban fellelhető infókat

-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HardRic
üzenetére
Nekem nem, de ízlésen fölösleges vitatkozni. Számomra túl vékony és túl hosszú, meg túl könnyű. Ami külsőre nagyon tetszett, az a htc volt.
szerk.:
Zelma, tisztában vagyok vele, hogy jelen állás szerint nem tudok jobb telefont venni.
Ettől függetlenül nem vagyok hajlandó azt mondani az sgs2-re, hogy kiváló.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy árához képest átlagos telefon, pár bosszantó dologgal.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Macska topik
- Robot fűnyírók
- Asztalos klub
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondolom működne egy optimalizált dokkolóval
Az okozhat gondot, hogy úgy ment rá a turkey rom, hogy fagyasztva volt pár dolog? De úgy emlékszem használtam őket utána is.. Eltűnt az IM, a readershub, a gamehub, a musichub.. 24 alkalmazást mutat a TBP ami törölve lett

SGSre már majdnem jó a cucc

Majd pár hónap múlva berakom őket ide

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)