Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
smoli
aktív tag
(#33496) csabám
(#33497) F-ECT$Igazatok van! Köszi!
Rég csináltam backupot. Valóban külső sd-re rakta, csak mivel a CWM nem látta a saját mentését azt hittem meg sem csinálta. Eszembe sem jutott külső sd-n keresni, mivel eddig mindig a belsőre mentette. -
unrealnoise
senior tag
No honnan rendeljek 2000-es akkut? Ebay-en nézegettem, de sajnos ott macerás az ügy, a hátlap nem feltétlen passzolhat majd meg ilyesmi, ha valaki tudna valami tippet ki és hol tud itthon gyorsan beszerezni nekem egyet (~ 1 hét), azt nagyon megköszönném. EK digitalnál rendeltem több mint két hete, de nincs illetve remélik a mostani samsung szállítmányban lesz, de inkább lemondtam. egyébként alapból nem értem miért nem lehet tudni, hogy mit hoz majd a samsung...
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ibenny
üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ha Neked jó, akkor nem kell piszkálni. De ha nem bírna ki nálad egy napot sem, akkor azért zavarna, nem? És itt akkora különbségekről beszélünk, hogy:
a) 1 nap alatt 2-3 óra kijelzőhasználattal merül le
b) 1 nap alatt 4-6 óra kijelzőhasználattal merül le
(2000-es akksival ez lehet még több is.) -
ibenny
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem probalkoztam meg, de oszinte leszek, nem is szeretnek. Anno SGS1-nel meg voltak probalkozasok, de S2-nel abszolut gyari vonalon maradtam (annyira, hogy Kies-szel frissitettem, kovezz meg
. Ennel a keszuleknel mar nem igenylek semmi pluszt, amit custom romok/kernelek nyujtani tudnanak. Raadasul a legtobb szerintem kifejezetten osszetakolt, amator benyomast kelt, de ugye kinek mi. 
Igazsag szerint az akkuidovel sincsen problemam, elfogadom, hogy a mai technologia ennyire kepes. Csak azert szoltam hozza a linken megfogalmazott problemakhoz, mert szamomra fuira volt, hogy hangos panaszok jonnek olyan szituaciokra, amelyek nalam teljesen normalisak. -
F-ECT$
titán
Kemény 20-at kellene csak visszaolvasnod.

-
ibenny
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Hmm..na nezzuk:
3G-n vagyok, Gmail megy, de a Gtalk nem, ahogy mondjuk a Latitude sem (csak, mint hasonlo szolgaltatas irom), a gyari idojaras-widget nalam 3 orankent frissit, mas, magatol frissulo widgetem, alkalmazasom nincs.
Napkozben legnagyobb reszben egy helyben vagyok, a 3G jel eros, igy tornyot nem kell valtanom.Es megis, az ertekek, amiket a korabbi linkbol ideztel, nalam abszolut normalisak, sot, sokszor rosszabbak. Ezert is kerdeztem, hogy mi a baj a linken hivatkozottakkal, hiszen nekem ez az alap.

-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Revidiálom álláspontom: HyperDroid lesz a következő rom, amit kipróbálok. Használja innen valaki?
szerk: DR.Battery - az mi?
-
F-ECT$
titán
válasz
ibenny
üzenetére
Szerintem olyan 0.8-1.5% az, ami elfogadható/reális, ha 3g-n vagy, és megy a gmail, gtalk meg még 1-2 frissítgetős widget, app (időjárás, K9, stb). Persze ez is sok mindentől függ, pl ha gyenge a 3g jel, akkor megugrik a fogyasztás, illetve ha mozogsz, és a telefonnak folyton tornyot kell váltania, az sem tesz jót az akkunak.
A mérés nem lehet teljesen pontos, de ha több napon át azt látod, hogy a több órára letett telefon óránként 2%-ot vagy annál többet eszik, az már biztosan nem optimális. Ilyenkor lehet elkezdeni kutatni, hogy ezt mi okozza, általában valamilyen app/widget a ludas.
A 12 óra alatti 21% kb a határon van, de mivel több, mint 1.5% / óra ezért ott már érdemes lehet megnézni, hogy ezt mi okozza.
Itt a fórumon már 2-en is írták, hogy 1% vagy az alatt eszik a telefon 3g-n (azt mondjuk nem írták, hogy ezt 1650-es, vagy 2000-es akksival érték el), ez már mindenképp jó eredménynek számít. (Persze itt is érdemes sok órát figyelni, mert 100-ról 99%-ra sokkal lassabban esik le a töltöttség, mint mondjuk 24-ről 23%-ra.)
Nekem olyan 1.2-1.5% körüli érték szokott kijönni, ezzel elégedett vagyok.
-
csabicska
senior tag
XWKJ2 gyári linket adna vki?
Köszönöm. -
R2D20208
addikt
Én nem pártoltam el. És még mindig szeretem. De meguntam, hogy majdnem átalakitottam teljesen, jött a következő kiadás. Omega az 5 ös széria 3 rom CS. MInd ugyanarra az alapra. (nekem ezeket könnyebb áttémázni)
Most pl egy Szaud arábiai romot magyarositok
EZT mielőtt valaki hülyének nézne. Nekem ez a hobbym. Másnak pl a horgászat, meg a makettezés...

-
F-ECT$
titán
válasz
Gergőkee
üzenetére
Ajánlom ezt a topicot (tegnap volt linkelve). Itt is elég sokan panaszkodnak a nagy fogyasztás miatt, szóval nem légből kapott a dolog. (Az más kérdés, hogy ezek egy jó részét meg lehet oldani, pl a Latitude szokott lenni a legtöbbször a ludas.)
Csak néhány példa:
-"Curently I'm on 79% after 12 hours"
-"Last night my phone drained about 20% over 8 hours."
-"This morning I disabled Latitude because the phone was draining 2.8% battery / hour"
-"After 7 hours the battery drained 17%"
... -
Gizmo94
veterán
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Gergőkee
üzenetére
Én ma reggelre tettem fel gyári romot, 1650-es akku. Végig 3g-n az alábbi számok jöttek ki:
-Akku jelenleg 80%-Kijelző 43% (39 perc)
-Rádió, opera, poweramp: 15%
-Maradék: 42%Azaz az idle fogyasztás: 20 * 0.42 = 8.4%, mindezt 4.5 óra alatt: 1.86% / óra. (Ok, az akkuhasználat százalékai nem teljesen pontosak, nap végére derül ki, hogy mennyi is az annyi. Emelett mivel a rádió szinte végig ébren is tartja a procit, így egy kicsit torzít az eredményem.) Nekem ezt custom rom/kernel párossal 1.2-1.5%-ig sikerül levinni, de mások 2-3%-ról panaszkodnak, amit én sem tudom, hogy hogy jöhet ki, bár gondolom valami app ébrszetgeti fölöslegesen a telefont.
-
R2D20208
addikt
Teszteltem és nagyo jó a Turkbey...De én maradok az Omegánál.XDA Még nem okozott csalódást. Két témával mind2 KJ2 Omega ΧΤ v5.0 - ΧWKJ2◄Black Blue► Omega XT v5.1 - ΧWKJ2◄ICE CREAM SANDWICH►
öt napos Omega használat után nálam megérdemli :
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F-ECT$
titán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Elterjedt itt, hogy X rom csak Y rom-ra megy rá, ami féligazság. Bármilyen romod van:
-letöltöd a custom rom zip-jét, és felmásolod az sd-re
-full wipe: data, cache, dalvik
-install from zip
-full wipe: data, cache, dalvik (ezt a wipe-os romok maguktól megcsinálják, a no-wipe-osak nem)
És kész.Csak akkor számít, hogy mit mire teszel fel, ha nem akarsz wipe-olni és a rom is no-wipe-os.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
Nem tudom honnan jött az a 2%
sippet írta, hogy neki 3%, és örülne a 2%-nak.simán elérhető 1% teljes sync mellett
Akkor írd le, hogy hogyan
Nekem olyan 1.2-1.5% körül szokott lenni. -
F-ECT$
titán
válasz
Eli577
üzenetére
Nekem a criskelo v30 nagyon bejött. Kb ugyanazt tudja, mint a turkbey, de nem olyan csicsás alapból, és van rá többféle téma is. Check-kel is össze lehet hozni egy jó romot, de ott az alap feltétele után még a kitchenből kell összevadászni a funkciókat.
Egyébként ma stock-kal nyomulok, stock kernellel. Az látszik, hogy az AOS bug elég erős benne, viszont mintha a kijelzővel jobban bánna (bár ezt nem értem miért). Na mindegy, ma elleszek így, holnap meg megy fel valami siyah.
-
Eli577
senior tag
Hoppá-hoppá....az előző hsz-em úgy tűnik vaporált a tábláról.

Na mindegy, ez a turkbey nekem kicsit csicsás, valami más témát nem lehet beállítani rajta, vagy más ikonokat? -
Soound
tag
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Source Code Is Out Now
csak nem CM9-et fogok használni, hamarosan?

-
Piwi
veterán
Siyah v2. 2 beta9 is kint van már...

-
xnace
őstag
Akinek beégés miatt volt képernyőcserén a telója, annak a home gombot is kicserélték?
-
F-ECT$
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Újrainduláskor esik, ha esik, és ha cwm-ből telepítesz, akkor már fenn van a rom. De mindenki úgy csinálja, ahogy akarja

-
Eli577
senior tag
válasz
Richard!
üzenetére
Én KI4-re fogom mindjárt felrakni. Kihagyom a KJ3-as lépésed
. Felrakom, megnézem milyen, aztán elválik, hogy marad-e, vagy megyek vissza check-re. 
PaFec: Amikor először csináltam ilyet, az a sima SGS-emmel volt. Ugyanígy paráztam én is, aztán nem sokkal később volt olyan nap is, amikor 4-5-ször toltam Odinnal másik romot fel.

-
PaFec
aktív tag
Na nekiálltam, összeszedtem minden bátorságomat, remegő kézzel nekikezdtem a rootolásnak. Simán zökkenőmentesen felment, EFS lementve, rom csere holnap.
Köszönöm mindenkinek aki segített.
-
cundeyy
tag
Mostanság mért hagyják ki a TW4,5-t a Turkbey-ből?
Nem lehet állítani az 5 soros sávot, meg az app résznél azt a3D féleséget?
Erre valakinek valami ütlet?
Vagy ha a 23-ból át teszem a TW4-et az jó lehet? -
ForRedGlory
félisten
válasz
F-ECT$
üzenetére
Bocs már hogy bele vauvau, de ilyet ne terjesztgess már. Androidon az akku kijelzés nem olyan pontos, mint egy svájci óra. Frissítés közben beesik egy battery drop és kikapcsol, leshetsz mert ha szerencséd van pont kernelcserénél merül le... Aki sajnálja a telefont feltölteni, az ilyet meg is érdemli.
Arról nem beszélve, hogy kikapcsolod majd be és lehet hogy 20%-ot zuhan a töltöttség (ami simán előfordulhat), persze csak a kijelzés hibája miatt, de a telefon pont letojja mennyi van az akksiban, az akksi jelző után fogja kikapcsolni, hiába van félig adott esetben.
-
Draken
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. 2.3.3 van az S2-n szeretnék újabbat stabilabbat gyorsabbat felrakni, mit ajánlotok? frissítés terén még nagyon amatőr vagyok

-
Gizmo94
veterán
válasz
Eli577
üzenetére
Ezt nem hiszem el...

Na, akkor Gizmo's helpdesk..
Ha az egéren felfelé görgettek, vissza tudtok olvasni a hozzászólások között.
Igen, felfelé. A régebbiek felfelé vannak.
A piros színnel jelölt sorok a linkek.
Rájuk kattintva sikert érünk el. ( többnyire)Bármi egyéb kérdést csak nyugodtan.. mostmár úgyis mindegy,,,

-
Richard!
addikt
de ehhez kell a kj3 nem?

-
F-ECT$
titán
válasz
Richard!
üzenetére
Raktam már fel romot 20%-ról is, az egész nem több pár percnél, bőven elég lesz az a 40

Szerk: Elvileg a zipes custom romok esetén, ha full wipe - install from zip - full wipe lépéseket követed, akkor bármire fel tudod tenni. Én a helyedben egy picit tesztelgetnék stockkal.
-
Richard!
addikt
xda-n nem találom a törököt

egy linket kérhetek?
szépen nézek 
-
tajcsi
őstag
válasz
Nordik
üzenetére
Bármit, csak azt a nagybüdöskopaszlófaszt ne tedd fel a telefonra. Szerény tapasztalataim:
-először is, nagyon oda kell figyelni hogyan is tolod fel, mert kétszer kell egymás után feltenni ugy hogy nem inditod ujra géped.
-ha még sikerül is felrakni, ROMtól függően vagy bekapcsol a telefon vagy nem
-ha bekapcsol...na akkor jön az anyámburogass..TELE van bugokkal, nem mutatja ki a galériában a képeket, videókat, sőtt néhány esetben a hangfájlokat sem!!! SZÍVÁS
-a kamera az ha működik is 85%-ban leáll, error-t jelezve...Én jól összebasztam vele egy faxán beállítot ROMot, és én hülye akkor még nem használtam backupolást...NEM ajánlom. Az XDA fórumon mindenki elvan vele, de csak annak jó aki témabuzi és flangál a telefonnal, mert normálisan használni nem fogod az hétszentség

Ha nem vagyok lusta nagyon is jól értek angolul, de ha kérdezel valamit, akkor olyan érthetetlen választ kapsz rá, amit meg nem értesz 1000 értelmezőszótárral sem..nagyon sajnos hogy az XDA-n is már minden a pénz körül forog...
-
Eli577
senior tag
A turkbey romot azt honnan tudom leszedni, mert xda-n nem találtam.
Az szerintetek miért van, hogy levette 500mhz-re a frekvenciát úgy, hogy nm használok semmilyen tuning progit és a powersaver is ki van kapcsolva?

Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ennel a keszuleknel mar nem igenylek semmi pluszt, amit custom romok/kernelek nyujtani tudnanak. Raadasul a legtobb szerintem kifejezetten osszetakolt, amator benyomast kelt, de ugye kinek mi. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

közben is megoldható kb fél óra alatt.

már 1 órája szedem