- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
horseface77
tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
tutubull #44270 üzenetére
értelek, épp a kp8 miatt most felrakom már a 30.1 et, mert már nem birok magammal, az illusion jólenne ha úgy csicsásítva lenne mint a török vagy valaki betémázná ilyen fullosra akkor nem is jutna eszembe felrakni mást..úgyhogy ha van vállalkozó szellem arra hogy áttémázza ( nem ICS esre, hanem török szerüre ) az szóljon !
-
CivicEsi
senior tag
válasz
tutubull #43997 üzenetére
Hola.
Nekem ugyanilyen gondom volt pár napja a Desiremmel, akkor bementem Voda Smart Storeba, ott a faszi, megnézte az előfizum státuszát, és látta, hogy kikapcsolták minden ok nélkül.
Felhívott vkit, 10 perc és ment.
Ugyan ez volt nálam is, wifi ok, de 3g, nem, bárhogy állítottam az apn-eket. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tutubull #37122 üzenetére
köszi.
miui-t használóktól kérdezném, hogy a gyári sgs2 időjárás widgetet még mindig esélytelen rávarázsolni a kínai romra?(#37123) muveszur!
hát ez van.
gondolom mentésed nincs?
képzeld most tettem fel komplett az sgs1 mentésemet a miui backup-pal.
minden tökéletes.MÁS:
tényleg eléggé szürke ennek a kijelzője....
az sgs1-é jóval szebb.
nincs valami gamma állítási lehetőség, vagy valami voodoo color szerű dolog? -
Sógi
addikt
válasz
tutubull #36931 üzenetére
Közben ezen gondolkodtam én is, nálam ritkább a több kapcsolás egy roló lehúzásnál, de aztán lehet, h holnapra ki is lesz kapcsolva ez a funkció
De legalább már ilyen is van benne, elég szépen fel lett fejlesztve ez a jkay theme, pár hónapja még szinte "semmit" sem tudott(#36933) Caaabi: Már kezdem nem érteni miért nem megy...fagyasztva nincs valamid tbp-vel?
A megoldás az lesz, h felteszel egy új romot és mennie kell...Full gyalu sem ártana!
Maga a gmail webes beállításaiban nincs valami tiltva?(#36935) ATM_automata: Bohóckodni kell, de nem egy márka, elég gyorsan megvan..5-10 perc..Nagyon szépen fut a készülék már a gyári rommal is!
-
R2D20208
addikt
válasz
tutubull #36595 üzenetére
XDA-n is látod a képeket (alul)
-
DjBlero
őstag
-
tajcsi
őstag
válasz
tutubull #35700 üzenetére
Ez mese a holdon. Nem tdudom mivel kezelik le elotte a kijelzot de ilyen nincs ne doljetek be ennek. Ha ez igaz lenne nem karcolodott volna meg a telom kojelzoje a koromvago eletol...nem egy tulaj panaszkodott, hogy bizony karcolodika gorilla glass, szoval ezeka jutyjub videok kamuk, a gyakorlatban sokkal erzekenyebb a kijelzo.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
tutubull #35364 üzenetére
Nem muszáj itt lenned, ha nem tetszik. Szerintem releváns, ha a telefon tulajdonságairól írok. Maximum átgörgeted. Aki vásárlás előtt áll, annak lényeges lehet.
Megkérdezte, hogy érdemes-e lecserélni a Sensationt. Szerintem nem. Ennyi.
Attól, hogy van egy ilyen eszközünk még nem kellene bálványként védelmezni minden kritikus megszólalástól.
Sz*r ez is, mint a többi. De nincs jobb 'oszt jónapot...
-
válasz
tutubull #33026 üzenetére
Nem volt rootolva, de azt mondták hogy, a siyah-nál csak odinnal feltolni és nem szükséges root.
igazából minden tiszta előttem, csak ott kezdődtek a gondok hogy XWKF3 build van a telefonomon alapból, és nemtudom hogy ezzel most mit szabad és mit nem meg mit mire hogyan
-
M.A.Z.
aktív tag
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
tutubull #31651 üzenetére
nemhogy automatikuson, de általában minimumon van a fényerő.
Én azt mondom, hogy idő kérdése. Előbb vagy utóbb a statikus elemek beégnek. Degradálódnak a színkomponensek. A kék a leggyengébb, az hal el először.Rotate: ez a kezdet. Aztán 1-2 órás alvás után is ott lesz már. Később egy éjszakányi állás után is látni fogod. A végére meg beég.
Ha zavar, akkor ezek szerint gariban cserélik (Usákok panaszkodtak, hogy visszalökték nekik "ez ilyen" szöveggel a samu szervizből.)
Szerencsénk van a magyar szerviz mentalitásával.szerk.: pszichonaranc:
Meg még van egy csomó. Desire is. Ott is baj ez sajnos.
-
Gergőkee
aktív tag
-
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
tutubull #31140 üzenetére
Nekem egyfolytában szarakodik, pedig az új van fent. Nemigen akar frissíteni semmit, amit kilistáz, csak pörög órákig. De ez a gondom jó ideje fennáll.
Ja, Innen tudod letölteni az új market appot.
Csabám: ezt sajna már megcsináltam párszor, köszi, de ennek ellenére nem akarja a jót.
Nem tudom mitől függ, amikor felkínálja az updatekat párat hajlandó frissíteni a sorból, a többinél csak pörög. Pár naponta, ha eszembejut, újra megpróbálom, akkor megint frissít egyet-kettőt, mikor milyen kedve van.. De normálisan sosem hajlandó.. -
Gizmo94
veterán
válasz
tutubull #30470 üzenetére
Elképzelhető,hogy azért van, mert az eredetileg tárolt képet kis méretben mentette a másik rom, most pedig ahogy ez a Turkbey nagyítja, elmosódik,mert nincs elég pixel. Töltsd fel újra a képet, vagy használd a full screen caller id-t a teljes képes hívásokhoz, eléggé tuti app.
-
R2D20208
addikt
válasz
tutubull #30180 üzenetére
Attól függ mit akarsz berakni. Áttetszőt, vagy van valami elképzelésed?
Nem a legegyszerűbb, de leírom. Kiszeded a romodból a Contacts apk- t. Átrakod gépre. Ott belemész az apk ba pl winrarral, és ott átirod ezt a 6 png-t : contacts_default_image_small ,
contacts_default_image_small_01...egészen 5 ig. És felülirod arra, amit akarsz használni. A lényeg , a méret stimmeljen. Ha jól tudom 72x72 esek. Hu, remélem tudtam segiteni. (ha átküldöd nekem a contacts.apk- dat, és a képet, amit szeretnél a névjegyeknél, és szépen megkérsz megcsinálom neked) Utánna visszamásolod, és felülirod. Ennyi.
(#30179) smoli addigra megvan. Nagyon pöpec ikonokat fogok beportolni
-
R2D20208
addikt
-
Soound
tag
válasz
tutubull #28516 üzenetére
XDA Batista topicban ez a download link neve.
"DOWNLOAD 2.2 XXKI8: BATISTA70 FOXHOUD EDITION 2.2 WIPE"
Mivel van olyan link is, ami:
"DOWNLOAD 3.7.4 NO WIPE: BATISTA70 3.7.4 NO WIPE"
Ezek után a WIPE-os rommal mit tippelsz, mit kell csinálni?
(ráadásul kötelezően ajánlott)
Arogancia OFF
Amúgy legjobban úgy jársz, ha mindig wipe-olsz, függetlenül attól hogy a developer mit mond. Ezzel semmit nem tudsz elrontani, de garantálod hogy ne akadjon össze semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest