- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
-
killerjohn
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
lefkosia #43022 üzenetére
Hol laksz? PDA- n van JIG gel rendelkezők listája is. De ha Buda, Pest, segitek. Tegnap egy havernek KP8 volt rajta. Semmit nem nyikkant. Az behalt neki újévre. (nem is akartam itt senkit ijesztgetni) JIG - re sem reagált. Ma szervíz. Alaplap csere...
Ne pánikolj. Ha véletlen Jig sem csinál semmit, Samu gariban javítja. Ez tuti. Ha sem download, sem Recovery, Jig sem, akkor ők sem tudnak semmit tenni.. (nekem egyet már gariztak így féléve szó nélkül )
-
csabám
addikt
válasz
lefkosia #42072 üzenetére
Tessék (2.3.4) (3 fileos nincs).
-
Picco
addikt
válasz
lefkosia #35591 üzenetére
hali
koszi a valaszt, ez telefonban volt vagy memkari olvasoban? mert ha telefon akkor mar rendelek is egyet az amazonrol
(#35585) M.A.Z. termeszetesen lattam mar olyat aki hallott olyanrol aki ismeri a keresot, sot hasznaltam is, de sok embernel lattam h leteszteli a sebesseget kartyaolvasoban...na en arra voltam kivancsi h telefonban mit teljesit
-
djapor96
senior tag
válasz
lefkosia #34334 üzenetére
Mondjuk ez csak részben igaz:- Custom ROM-ok root nélkül is telepíthetők.... root az EFS mentéséhez kell..
- Úgy emlékszem, hogy a KE2-es gyári rom is tudta már a home+bekapcsoló gomb megnyomására a képernyő mentést... tehát semmi köze a roothoz...A többi stimmel....Lemaradtam...
-
-
-
válasz
lefkosia #34334 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ahogy korábban írtam, az első androidos telóm és így még tanulom ezeket a dolgokat.Abban tudsz segíteni, hogy amikor belépek a programokba(menü) akkor ugye gyárilag csak jobbra és balra tudok lapozni. Láttam már olyat is, hogy felfelé ill lefelé. Azt mivel lehet megcsinálni?
-
-
C.Brigante
veterán
-
Sógi
addikt
válasz
lefkosia #33812 üzenetére
Közbe beugrott, h itt vannak a képek, mert ide is beszúrtad nemrég...
Hát igen, ez nekem már túl vastag cucc...+ látom, h ez szedi a szöszöket, amit nehezebb letisztítani róla? Mármint arra gondolok, h olyan "tapadós" az anyaga, mint pl. a case mateknek?
Ennél vékonyabbat használok most és tökéletesen véd és alig volt egy ezres az ára...
Meg hát nekem nagyon tetszik a neo ex is... -
knyitogato
őstag
válasz
lefkosia #33812 üzenetére
Én örülnék egy képnek! Viszont azon filózom, hogy úgy beleférne-e a Zenis-es asztali tartóba. Úgy tervezték, h tokkal együtt is lehessen benne tölteni (ezen a képen egy SGS van, de ilyen), viszont az Otterboxnál ugye a töltőnyílást egy hátrahajló gumi takarja el. Kérdés, h így elférne-e benne.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest