- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
pzstm
titán
v28-as Turkbey-t most nem ajánlom senkinek. v27 maradjon XDA-n is panaszkodnak, wipe cache és factory reset után is
I can confirm something is wrong with tw and program monitor widget.
Please fix.
I would hold off the v28 download, v28 is completly unstable, i revert to v27.másnak meg nincs ilyen hogy TW FC-zne
mindegy...gondolom másnem siyah 2.2-nél lesz majd új verzió.
Addig egy kis más:
Hogy is áll most az SGS2 ICS fejlesztéseWe do hope to have a stable ICS build for SGS II
soon.A build is coming for sure. I don't know when (asking
for ETA on IRC will get you banned) but I know it will come. -
Kapanyél
őstag
Háténminnyá szétvágom! Flasheltem CWM-ből is a kernelt, semmi. SU meg sem nyikkan, le is szedtem.
Most tolok egy CF-rootot, aztán megy rá vissza a Siyah. Elképzelni sem tudom, miért nem működik. XWKI4-re nyomtam föl ODIN-nal a KJ3-at, aztán reboot után a 2.2 RC3-as Siyah-t.JKay 13.1 is csak 3x-ra vette a lapot. Nyomtam Dalvik cache törlést is a kis rohadéknak...
Ja, meg az is elég furcsa, hogy a kernel verziónál ez szerepel:
2.6.35.14-Siyah-v2.2rc3+gm@ubuntu#25
semmi root* meg hasonlók... -
Caaabi
senior tag
na amit mondtatok beigazolódott.. valóban jobb a viber hangminöségben is sokkal, valamint a whatsapp üzenetküldözgetés szempontjábol is gyorsabb, rugalmasabb, és egyszerűbb...
-
Kapanyél
őstag
Vaze... visszaraktam a 2.1-es Siyah-t, és az sem root-ol. Elképzelhető, hogy KJ3-at nem támogat még?!
-
Kapanyél
őstag
Siyah v2.2 rc-nél alapból nincs már root jog? Mivel szerzem vissza?
R2D2: érdekes, mert SU-m van meg CWM appom is, de meg sem nyikkan.
-
Richard!
addikt
jó reggelt!szerintetek megéri megvenni az spb shell 3d-t?elég faszányosan néz ki...
-
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante #35180 üzenetére
próbáldd így: KATT
-
Piwi
veterán
sok...1700ft-ért...
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #35183 üzenetére
én szeretem a vibert használom/tam is csak a hangminösége kicsit alulteljesit szerintem, sokszor nem hallodtak meg énse a másikat és muszáj volt felhivni rendesen :S
mindenesetre fenthagyom mind 3 progit és tesztelgetésre jólesz.
Azt nem is figyeltem gyorsba leis frissítem akkor
(valóban jobb...pedig mobilnettel teszteltük direkt
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #35182 üzenetére
nem áll szándékomban, az üzenetküldési lehetöséget használom ki azok között akiknek van ez a program valamint a képküldözgetést ( eddig ezekre használtam whatsappot ) valamint aki használja még telefonhivásokra fogom használni remélhetőleg jobb minőségben mint viberen és majd pár nap teszt után ha valakit esetleg érdekel leirom a tapasztalataimat
-
Caaabi
senior tag
válasz
C.Brigante #35180 üzenetére
fejlesztés alatt áll az oldal
"Under Construction
Honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll.
A fórum elérhető a http://www.sammobile.com/forum
A honlap lesz kész 5 napon belül, 14 óra, és 43 perc
(november 30-án, 2011 at 23:59) .
Köszönjük türelmét." -
C.Brigante
veterán
ezzel az oldallal mi lett? XXKI4 az utolsó rom ebből? vagy van már 2.3.6?
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #35177 üzenetére
nekem 4 számjegyüt küldött sms-be azt beirtam és már jóis volt, csak engem az a credit bigyo idegesit a jobb felsö sarokba h vajon mi akar lenni tán hogy akinek nincs ez a progi de van elég creditem azokat is tudom creditböl hivni vagy irni smst neki vagy valami.. az első linkedre meg ha rámegyek nem jön be semmi :S
tényleg nézem hogy többen írták hogy 3 számjegyűt küldött nekik, ez érdekes..
-
F-ECT$
titán
Na, nálam is bepixelesedett a crt off effekt
-
Caaabi
senior tag
szép napot mindenkinek
szeretek ilyenekre ébredni
viszont valaki kicsit bővebb tájékoztatást tud e a progiról, használta e már valaki és mi a véleménye ? megéri leváltani a vibert meg a whatsappot erre a kis alkalmazásra ?
-
HXY
addikt
3500 mAh akku 4000 Ft-ért: [link]
-
-
R2D20208
addikt
Nem törlődik. Csak a telepitett alkalmazások. A belső SD tartalma megmarad.
Hát jó rég csináltál teljes törlést...Nem ártana a rendszerednek...Elvileg, én szinte minden ROM nál csinálok. Nem sajnálok + fél órát. Mert akkor ha hiba van, tuti a ROM- ban van. Én a teljesen tiszta telepités hive vagyok személy szerint.
(#35172) pzstm meg is kell. Hátha holnap jön v29
-
pzstm
titán
válasz
R2D20208 #35169 üzenetére
Wipe data/factory reset esetében belső SD nem törlődik? (képek amik fájnának egyedül...és nem tudom mennyi van lementve otthoni gépre...most meg melóban vagyok)
bár full wipe majd advanced restore/data.img az is segíthet nem?
igaz a legutolsó 3+1fájlos gyári rom telepítése óta nem volt full wipe/repart a kicsikén az pedig még nyáron volt
-
Piwi
veterán
-
pzstm
titán
turkbey v28-at felraktam....hát nem minden az igazi...tw launcher leáll..és alkalmazáskezelő esetében widgetbetöltési hiba...simán rakjam fel a v27-et újra?
-
M.A.Z.
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek! Aki T-noros és Note-ot szeretne,
175785Ft-ért (kártyás, nem havidíjas) már rohanhat is érte!
Vagyis ne rohanjon, mert ez online 5 százalék kedv. ár! -
Varszegig
veterán
én nem értem ezt a 3 file-os mániát. Ha takarítani akarok, akkor nyomok előtte wipe-ot. Ha nagyon takarítani akarok, akkor valami régi 3 file-osat felrakok reparttal, és arra az egyfile-osat. Semmi baj nem lesz belőle. De mondjuk egy XWKI4->XWKI8 átállás előtt kb. 0 értelme van takarítani, kipróbáltam.
Akkumágusoknak: én nem szarakodom a 3g kibekapcsolásával, wifi, gps is örökké on-on van, élőháttér fut stb. Aztán ha sokat használom, akkor a nap végére már megközelítem a 60%-os időt, ha keveset, akkro a 80-at
És egész nap jönnek a leveleim 2 gmailes fiókba, meg kb. semmit sem korlátozok. 2000-es akksi.
-
F-ECT$
titán
válasz
Eli577 #35144 üzenetére
2g-n voltál, az adatkapcsolat is ki volt kapcsolva, vagy az folyamatosan ment?
Btw én azt vettem észre, hogy az első 50%-kal egy kicsit tovább bírja, mint a második 50%. Tehát ha 50%-nál vagy mondjuk 15 óra használatnál, amiből 2 óra a kijelző, akkor a második 50% csak mondjuk 12 óra használatot bír 1.5 óra kijelzővel.
-
ERPY
őstag
válasz
Eli577 #35144 üzenetére
Nem beleugatni akarok, és ne vedd támadásnak, de ez a készülékhasználat szted mennyire ésszerű és általános? Mert valóban így elmegy 4 napot, de gyakorlatilag a 4 nap alatt játszottál 45 percet, és telefonáltál 45 percet, meg egy kicsit nézegetted. Ez nem hiszem hogy nagyátlagban életszerű egy ilyen telefon esetében. Persze jól mutat, hogy 4 napig elmegy, csak éppen használva nem volt. Erre egy 3000ft-os tella is kiváló.
Ezért is írtam valamelyik nap, hogy ez nem életszerű használat, ilyent mindenki tud csinálni, szal erről képernyőfotó vagy bármi fölösleges. Ha csak telefonként használnám, meg néha megnézném mennyi az idő és az időjárás, 1 hétig is elmenne. Csak azért akkor fölösleges volt kiadni 130150ezret. Sztem.
Mégegyszer mondom, ne vedd támadásnak sem kötekedésnek, de ez nem teszt. -
csabicska
senior tag
Sziasztok.Feltettem az uj Omega Ics.romot de nincs benne alkalmazas bezaro widget.Hogyan tudnam beletenni,letolteni?Koszi.Egyebbkent kis csalodas mert a Quadrant meg 4000 sem lett..
.
-
Rotate
veterán
Ha valakit érdekel, felkerült Getjarra ingyen a Samurai II: Vengeance
Csak úgy hasít, és gyönyörű a grafika
[link]
tudom, sokaknak megvan warezolva... nyilván ezt azoknak írtam ki akik megveszik a játékokat...
-
Eli577
senior tag
válasz
Rotate #35147 üzenetére
Ez így igaz. Innentől kőkemény OFFFF!: Azon is tudok kattogni, amikor valaki azt mondogatja nekem, hogy azért szereti jobban az Iphone-t, mint egy csúcs Androidos telefont, mert az Iphone csak minimálisan fogyaszt többet ha folyamatosan wifi-n van vele....erre én kérdem, hogy az mire jó, mert gondolom nem a nap 24 órájában használja a telefont böngészésre, töltögetésre. Erre a válasz, hogy nem kell kapcsolgatni ki-be....erre én meg: oké, végül is nem két kattintás az egész...semmi probléma.
-
-
Eli577
senior tag
válasz
R2D20208 #35139 üzenetére
Csak nem egy kis google fordító?
Más: VIGYÁZAT!! Csak az olvassa, akit érdekelnek az akkuidős hozzászólások.
Szóval 4%-os töltöttségnél az alábbiakról tudok beszámolni: 4 nap és 13 óra akkuhasználat 2G hálózaton. Ebből valamivel több, mint 2 óra kijelzőhasználat volt, kb 45 perc játék, minimális wifi és market és kb. 45 perc hanghívás. Repülőmód nem volt, folyamatos gsm hálózaton lógás. Kijelző fényereje 50%-on.
Soo.......aki nem használ 3G-t valami oknál fogva, valamint nem nyüstöli sokat a telót, az kb. 4 napos üzemidőre számíthat checkrommal, valamint 2.1.1-es siyah kernellel.Csók mindenkinek!
-
R2D20208
addikt
Turkbey szorgalmas
TurkbeyRom V28 XWKJ3 NO WIPE JKAY 13,1 ONLINE
V28 --> download
Megváltozott az akkumulátor jelző.
Symbol Képernyő zárolása a problémát fix
Flash Player probléma fix
rendszer frissített fájlok
feltöltött új szkriptek
rendszer teljesítménye növekszik.
billentyűzet DialPad fehér és enyhén emelt
eltávolítva néhány piacon, amely be van építve a rendszerbe programok.
Notification Bar változott néhány ikonok
Notification Bar volt egy kis design változás
Ics ablak animáció volt, integrált
legtöbb említett problémák kerültek meghatározásra
, és néhány hiba javítva...(#35136) Drbonci k jó nem ?
sok so uj opcio. És szép lett...
-
PaFec
aktív tag
Volt szó kb 1 hete zenefelismerő app-ról, de nem a shazam volt, és ez amit keresek a magyarokat is elég jól felismerte. nem találom, pedig kerestem. tudnátok segíteni?
-
zelma
aktív tag
-
pzstm
titán
Sorry...dupla
-
pzstm
titán
"@SamMobiles: Android 2.3.6 for Galaxy S II on his way!!! Android 4.0 for next year!!!"
-
mivan80
aktív tag
válasz
engine88 #35116 üzenetére
Hát pedig nem hinném, hogy május előtt vehetnél S3-at, akkor is majd 150-160 körül jön tutira...
Az S2-nek meg addig, amíg nem jön ki az utódja, tutira nem fog érdemben lemenni az ára. Sőt idén ugye a gyenge forint miatt különösen stabilan tartotta az árát (volt amikor inkább drágult)...
Ha mindig az újabb, és jobb vételre vársz, sose lesz telefonod...
HA meg megveszed a legújabb legdrágább modellt, akkor egyrészt lehet, hogy lesznek gyermekbetegségei, amikkel szívsz, no meg 6 hónapon belül úgy is lesz szebb, újabb, erősebb a piacon... Ez már csak így megy a fogyasztói társadalomban...
-
R2D20208
addikt
válasz
Drbonci #35118 üzenetére
Épp boncolgatom én is a dolgot. Mert a widget Full wersion. És nagyon jó az előzőhöz képest, és még mindig magyar. Szétkaptam a rar- t abban vannak a mappák, órák, időjárás skinek stb. Egy Fancywidgets mappában. Épp elemezem a dolgot, .apk-n belül hova kéne bemásolni a dolgot. Már megvan, de a párom fürdeti a telómat, nem tudom kipróbálni.
Hú, nem olvastam. Rögtön visszaolvasok ...
Most olvasom. 16 G kari 5 rugó? Jófajta ? Mert akkor jöhetne.
-
engine88
aktív tag
válasz
mivan80 #35115 üzenetére
Nemár.. 1 hónapja akartam venni egy Galaxy S2-t, de mondom már fél éve megjelent, nemsoká jön a Note megveszem azt. Megjött a Note 2 hete, túl nagy.. Akkor veszek mégis S2-t, de egy több mint fél éve megjelent telóért meg nem akarok 100ezret kiadni, mondom akkor gyűjtök még, és veszek 130.000-ért február-március fele egy SGS3-at. Ha most meg az május vagy azután jelenik meg.. Kitudja mi fog megjelenni áprilisban.. Galaxy Note 2, kisebb de okosabb verzió. Mondjuk az a SGS3 lesz. Na nem tudom. Ördögi kör...
-
mivan80
aktív tag
válasz
engine88 #35113 üzenetére
"Az pedig Barcelonában lesz 2012.február 27-től március 1-ig."
Gondolom akkor mutatják be (De ugye ez csak tipp, semmi hivatalos). Aztán majd május környékén talán meg is veheted. Idén az S2-vel is hasonlóképp volt.
A Samsung GT-I9100 Galaxy S II egy androidos mobiltelefon (okostelefon), amelyet a Samsung 2011 januárjában jelentett be. Forgalmazását a világpremierrel egyidőben a T-mobile 2011. májusban kezdte meg először.
-
A checkrom alá felrakható a siyah 2.2 rc2 ?
-
mivan80
aktív tag
válasz
engine88 #35110 üzenetére
Samsung Galaxy S3 complete guide
Its next flagship device, which pretty much everyone expects to be launched at February's Mobile World Congress in Barcelona, will be the Galaxy S3.
-
engine88
aktív tag
Tudtok valami infót SGS3-ról?
Megjelenési dátum, specifikáció? -
mivan80
aktív tag
válasz
Laraxior #35075 üzenetére
Szerintem a legolcsóbban így tudnád, maga készülék cseréje, a készülék házának cseréje nélkül:
Veszel rá vagy egy
SGP Samsung Galaxy S2 Case Linear Pure Series
vagy egy SGP Samsung Galaxy S2 Case Ultra Capsule Series
tokot fehérben
és egy
SGP Samsung Galaxy S2 Screen Protector Glas Series előlep védő üveget
Így bármikor vissza is alakíthatod feketévé, ha meggondolod magad, ráadásul megvan a telóra az alap védelem is.
Sajnos a fehér szín az most out of the stock, nem csak a gyártónál, ebayen is...
De rózsaszín előlap van dögivel!
Ha az is jó, akkor már csak R2D2 által linkelt téma kell! -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Omega v6.0-hoz nem tudtok adni egy normális linket, mert ez a Filesonic nagyon lassú?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest