Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rp1983
csendes tag
Hali!
Feltettem én is az R2 által módosított török romot, de az istennek nem bírok rájönni hogyan tudnám visszavarázsolni az élő háttérképet amit eddig használtam.
Már visszamásoltam a system/app mappába, de nem tudom kiválasztani, mert a háttérképválasztónál nem lehet élő háttérképeket választani...
Valaki kisegítene?
Köszi
-
rp1983
csendes tag
Huhh az valahogy kimaradt, de hogy miért azt nem tudom. Pedig láttam is de azt hittem már letöltöttem lol. Na majd ha most lejön akkor ránézek, hátha
Megpróbálom kideríteni neked a font nevét, de ne vegyél rá mérget hogy sikerülni is fog
-
rp1983
csendes tag
válasz
RedCat #14506 üzenetére
Ez alapból nincs benne ebben a romban, de nekem megvolt külön mivel a gyáriakban benne van. Root explorerrel be kell másolni a system/app mappába és utána elérhető a widgetek közül.
Innen le tudod tölteni ha kell:
http://ponack.net/designgears/roms/sgs2/removed/
A neve: SamsungWidget_Program monitor
Megnéznéd hogy neked megy-e?
-
rp1983
csendes tag
Hali!
Valaki akinek fent van a Criskelo V7 nézze már meg hogy megy-e a program monitor widget, mert nekem folyamatosan widgetbetöltési problémát ír ki. Cache/dalvik cache megvolt nem tudom mi lehet a gond. Amúgy nagyon gyors a rom de ez nagyon idegesít. Ha másnak sem megy akkor tudtok mondani egy másik programot ami nagyon hasonlít ehhez?
Köszi
-
rp1983
csendes tag
válasz
jajistenem #1876 üzenetére
Sajnos csak ez az egy telefonom van, nincs másik ebben a pillanatban. De ha jön hozzám valaki akinek van wifi a telefonján akkor megpróbálom ha el nem felejtem.
-
rp1983
csendes tag
válasz
FrosTiii #1848 üzenetére
Hali!
Én ez alapján csináltam meg. Elsőre sikerült pedig még soha nem csináltam ilyet előtte.
How To Root Your Samsung Galaxy S II - Part 1
-
rp1983
csendes tag
Hali!
Valaki meg tudná mondani hogy a mobil hálózati beállítások menüben a hálózatai beállításoknál milyen választható opciók vannak a telefonján? Nekem az itt láthatóak vannak de erről a wcdma-ról még soha nem hallottam. A telefon angliából (amazon.co.uk) lett véve, gyárilag független. Akinek már megvan az küldjön már egy képet hogy neki milyen opciók vannak.
Köszike
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest