Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
-
malibu
tag
valaki tud esetleg egy linket a török v25.zip-re? vagy hol lenne érdemes keresgélni? ennél mind1 hogy milyen telefonról van szó?
-
zseko
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
Az árazásuk is elég érdekes.. Más, ha wapon nézem az oldalt, mást ír ki weben, de megint más mikor a fizetéshez jutok, és a telefonon is más összeget ajánlott fel mikor a játékból néztem meg a full verzió vásárlását...

Áh, köszi, de elég lesz ha csak a rom linkjét teszed be
Vagy már nem feltöltőoldalakról lehet leszedni hanem közvetlenül tőlük? -
leslien
nagyúr
-
ERPY
őstag
A leendő Siyah beta 8-ban auto mountosak lesznek az ntfs otg cuccok. Csak read only, de aki használ ilyen eszközöket annak nagy segítség.
-
Rotate
veterán
már nem egyszer szedtem le onnan utólag, szóval az egy járható út
sőt bár ez nem így működik náluk, de még az Optimus 2x-re megvásárolt játékaimat és sikerült kikönyörögnöm tőlük SGS2-re való verzióban
a HAWX nem volt erre, így ahelyett meg választhattam ingyen egy másik játékot
naná hogy a 9mm-t választottam
elég rendesek voltak 
akarod lépj be az enyémmel Sammobile-ra
ha kéred irj pm-et, és elküldöm az adataimat 
-
malibu
tag
köszi! igazából ezt a CWM-et nem tudtam hova tenni, de megvan a progi a telefonon úgyhogy remélem innentől menni fog.
mivel érdemes lementeni minden üzenetet és telefonszámot, email beállítást és mindent ami fontos? a kies az egy rakás sza*. nem elég hogy fájlok másolgatására alkalmatlan, mert mire betölti a képeket, zenéket, bármit, addig külső meghajtóként mindent megoldok, de a biztonsági mentés sem adta vissza teljesen az adatokat. plusz usb-t vagy felismeri vagy nem. nem értem miért nem lehetett egy megbízható dolgot alkotni mint a nokiánál a suite pl..de ez van. én nem tudok megbízni ebben hiába hivatalos.romot sem sikerült frissíteni mert 3000mb hely kellett volna neki de mindenhol volt vagy 10 giga. na jó nem bántom szerencsétlent mert van aki szereti. úgyhogy nem azért nem szeretem mert ez a divat. én is adtam neki esélyt ő meg bizonyított... -
Richard!
addikt
fél óra mobilnettel kellően felmelegedett a teló,most egy 15 percig melegíteni fogja a zsebem

-
zseko
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
Onnan van, megvan a mail is, de jobb a békesség...

Sammobilba nem tudok beregisztrálni mert nem jelenik meg a keycaptcha
Volt itt valamikor linkelve a KJ3-as rom? Egyáltalán, megéri azt feltenni?Megnézem már előtte ezt a török romot, megpróbálok keresni ahhoz is linket.
-
zseko
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Tudom, meg is vettem, plusz van telepítve kb. 80 program, de akkora káosz van, hogy lehet jobb lesz nulláról kezdeni
Legfeljebb azt a pár játékot kezdem előlről.. 
Tényleg, abból is van kettő eredeti (asphalt6 ami ugye jár ingyé', meg megvettem a let's golf2-t) ezek apk-ját ki is mentem.
-
PaFec
aktív tag
Rotolni szeretnèk. Mindennek utànaolvastam. De nem talàlom azt a root kernelt, ami nekem jò, vagy valamit roszul keresek. Valaki belinkelnè amire szüksègem van?
Jelenlegi
PDA: I9100XWKE2
PHONE: I9100XXKDJ
CSC: I9100XXKE2Köszi.
SZERK.
Lehet ez az? ( CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE2-v4.0-CWM4.zip ) -
trapi80
tag
Azt tudja valaki, hogy a fényképező rész lencséjét (hátul) védi-e valami? Esetleg az is Gorilla ? Vagy sima műanyag?
Köszi!
-
zseko
veterán
Kötsög sammobile nem enged regisztrálni, hogy letölthessem a KJ3-as romot

Azon gondolkodom, kell-e nekem bármilyen mentés... sms-eket elmentettem, telefonszámok ugye 'valahol az éterben' vannak..
Programok beállításai, háát, nem is tudom. Spica alatt hozzászoktam hogy random módon kb. havonta úgyis veszik minden
És egyébként is ráfér már a pucolás, tele van minden szeméttel 
Lehet custom rom lesz a végén mert nincs kedvem odinozni

Ha custom romot teszek fe az ugye mindegy mi volt az alap (pl. nálam KH3 - 2.3.4) ha az pl. KJ2 - 2.3.5 akkor olyan lesz? -
Sógi
addikt
A KI1 vagy KI4 modem a jobb KJ3 alá? Na erre vki tud válaszolni?

-
malibu
tag
Köszi
Akkor még ma felkerül csak egyelőre fogalmam sincs erről a telepítésről. eddig csak odinoztam. de mire vannak a fórumok...
esetleg ha egy linket kaphatnék a romhoz vagy leírásos linket a telepítéshez azt megköszönöm. -
leslien
nagyúr
üdv! kérdésem lenne: jig nem működik korábban olvastam h vissza kell rakni pl ezt
GT-I9100_OLD_BOOTLOADER? odinba betallóz bootloader-hez és semmit nem kell kipipálni?most a miui rom van fent, választ előre is köszönöm
-
malibu
tag
és ez a török cucc ugye nem csak törökül tud? magyarban nem is reménykedem, de legalább angol?
-
-
malibu
tag
lehet hogy butaságokat kérdezek
még új vagyok androidban. -
malibu
tag
ez a török v25 rom nagyon szép. kár olvasni ilyen fórumokat mert tegnap raktam fel a 2.3.5-öt de most már kipróbálnám ezt is
ez ugye egy teljes rom és erre is fel lehet tenni pl a siyah kernelt? vagy hogy van ez? és ezt is ugyanúgy odinnal lehet felrakni? gondolom ez nem 4 fájlos.eddig csak gyárit raktam fel. -
F-ECT$
titán
Az AdFree elindítása után mit kell csinálni / beállítani, hogy működjön?
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Az S2-re keresek tokot, lehetőleg valami masszívabb érdekelne a munkám miatt nem akarom lezúzni!
Ha tudtok valakit aki tud ebben segíteni azt megköszönném! -
cundeyy
tag
Üdv!
V25-ben nincs TW4,5? Vagy nem tette fel magától?
XDA-n találtam egyet, de az mint ha régebbi lenne.. Sok minden hiányzik belőle, legalábbis nem olyan mint a v23-ban volt.
Azt simán át tudom a v25-be? -
Kapanyél
őstag
Az egyfájlos KJ3 az WIPE-ol?
-
zelma
aktív tag
válasz
vtommy
üzenetére
Nem használtam, így ezt nem forszírozom.
Nekem most a csicsás török V25 üzemel, előtte batista 70 2.1 volt. Ezekkel elégedett vagyok/voltam. Számomra kinézetben és tartalmilag különböznek, sebesség terén jók és nem akadnak. A fogyasztást pedig egy jó kernellel be lehet lőni. -
zelma
aktív tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Emlékszem, rosszul rootoltam és csodálkoztam, hogy az AudioBoost SGS2 nem teszi a dolgát. Akkor még csak a hang érdekelt, de a fórum meghozta az étvágyam!

-
-
zelma
aktív tag
válasz
vtommy
üzenetére
Igen azt kell.
Tedd a telefont download mode-ba (hangerő le, home gomb és bekapcs egyszerre), mikor bejön a menü, hogy akarod-e tutira, akkor fölfele hangerő.
Indítsd el az Odin-t, tallózd be a PDA szekcióba a CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-42-v4.2-CWM4.tar. Dugd össze az USB kábellel a telefont és a PC-t/laptopot. Odinban csak az Auto reboot és F reset time mellett legyen pipa bal oldalon, semmi más mellett. Ha az összeköttetés meg van, akkor bal oldalt sárga lesz az ID
OM illetve alatta kiírja, hogy detected. Annyi dolgunk van, hogy megnyomjuk a start gombot. A telefonra kb. 5 másodperc alatt feltölti a kernelt, majd újraindul és már rootolva is van. -
WaterWave
veterán
DDDDDD -
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gergőkee
üzenetére
Van bőven olyan is, csak arra már lusta vagyok megkeresni. XDA-n is volt jópár, itt is.
Ebben a topikban a régi tagok nem szeretik a kiest, nem is ajánlják. Ettől függetlenül frissíts vele nyugodtan, nem csak te, bárki más is, mert nem jelenti azt,hogy biztosan ártani fog.Minden rommal marad a garancia, mert bármikor visszahozható a telefon teljesen gyári alapállapotba, ha pedig brick lesz és nem, az a szervízben is az marad és ott sem mutat semmit.
De a te dolgod. Bár nem tudom, root nélkül egyáltalán van-e értelme ilyen telefont használni,mvel az egész android legnagyobb előnye a hiányosságai mellett a személyreszabhatósága, amit így nagyrészt elveszítesz..
De nincs értelme ezen vitázni.
-
Am az igaz ha akármennyire és széjjel buherálom a telómat akkkor veszek egy kis USB JIG-et és az fullra visszatesz mindent a garis állapotba
?mellesleg valamit ajánlatos lementeni mielőtt root/romolom a telefonomat, és ha igen azt hol találom
? -
malibu
tag
XXKI3 siyah 2.1-el teljesen jó, de alapból felhúzta a procit 1600-ra. Ezt érdemes visszavenni, vagy ez még teljesen biztonságos?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ok, de ebből mennyi olyan történés van, ahol a kies ELRONTOTTA a telefont? Mert ezek kapcsolódási hibák. Olyat mutass, ahol brickelte a telefont.
Itt a kolléga írta, hogy frissített ki4re. Egyből jött megint, hogy "de nehogy kiessel".
Kies tényleg egy vacak, de gyári sw updatere nincs jobb, mert biztosan olyan rom kerül a telóra, amivel marad a garancia.
Sőt... én azon a véleményen vagyok, hogy akinek fontos a garancia az csak kiest használjon.
-
nggabi
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
a heimdallnak csak annyi előnye van h fut linuxon. az odin meg egy jól bevált cucc

-
Na, most frissítettem a Kiessel XWKI4 - re akkor ezt már lehet rootolni? vagy esetleg vki megszánna egy linkel mit honnan töltsek le
? köszi -
xnace
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nem tökmindegy? Odin tökéletesen teszi a dolgát.
-
zelma
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én előrelátó módon elkerültem őket. Jobb ez így...
-
C.Brigante
veterán
De miert nem a Heimdall elterjetebb az odin helyett en ezt nem vagom... kies szora sem erdemes.
-
zseko
veterán
válasz
72mviktor
üzenetére
Én is erre a végkövetkeztetésre jutottam, aki gyakran cserélgeti a kinézetet, annál kevesebb állandó elem van ami beéghetne. Sajnos a gyakran használt programokra ez nem érvényes. úgyhogy nekállok én is egy kicsit átszabni a telefont
bár nekem az alap gyári is tökéletesen megfelel, ráadásul spicán nagyon megutáltam az állandó cserélgetést. Most a KH3 van, érdemesebb újabbra cserélni, pl. KJ2 ha jól emlékszem? -
SamsungMan
tag
Új felhasználok legyetek már szivesek ,vissza olvasni picit,meg van a forumnak egy nagyon jó keresöje is,mely egy nagyon jó dolog
tudom ajánlani olyankor mikor valaki valamit nem talál 
-
Gizmo94
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
Nálam még S9000-nél csatlakozott, kiírta bátran, Galaxy S9000. Ebben bízva elkezdtem a szinkronizálást. Pörgött valami izé, majd kb 10 perc tanácstalankodás múlva közölte, nincs eszköz csatlakoztatva. Haza is vágott mindent. Ezen a ponton : szerintem anyádba, delete. Azóta nincs, csak a driverek..

-
csabicska
senior tag
I9100XWKJ3 Root van már ?
Ha igen tudtok linkelni?
Köszi. -
Gizmo94
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
Néhány elégedett felhasználói vélemény a teljesség igénye nélkül, bizonyítandó a stabilitást, megbízhatóságot
" Ez a Kies program felháborító. Újraraktam, mert nem működött rendesen, erre elkezdi a zeneszinkronizálást, és nem szinkronizált, hanem átrakta ISMÉT az összes számot......................... persze nem volt elég hely ezért abba is hagyta 64%-nál. Kies én így szeretlek ♥
Én visszaraktam a KE7-et.... a KIES csatlakozásból nem lehetett kilépni, usb-nél....
A Kies egyfolytaban csak "csatlakozas"-t ir, porognek a nyilak es semmi. Tudna valaki segiteni, hogy mi a megoldas?
kiessel csináltam azt a bizonyos backupot
URAMISTEN! hogy lehet egy ekkora szégyenszart legálisan kiadni mint a kies? .
"( +10pont az utolsó idézettnek)
Amúgy nincs vele semmi baj....

Javasolt KIES reklámszlogen: Nincs baj? Majd csinálok!
-
72mviktor
senior tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
Bocsi akkor elirtam,lehet 2.volt de azzal nem ment az tuti.
-
Shummo
senior tag
Ahhoz hogy ezt az ujat felrakjam = >XWKJ3_CheckromRevolutionHD_V3.1.1.zip
Mit kell tennem? mehet a V2.0ra? Vagy inkabb KJ3>Root>Checkrom?
-
Rotate
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
azóta már a kies is frissült nem egyszer, szóval amit anno csinált, nem biztos, hogy most releváns... nem gondolod?
-
ERPY
őstag
Hagyjuk már ezt a kies / odinos történetet. Mindenki frissítsen amivel akar, pont.
Nem kell senkit győzködni semelyik oldalról, oldja meg mindenki magának a dolgokat. A fórumban már van annyi hsz, hogy aki ezek alapján egy romfrissítést nem tud megoldani, az ássa el magát. -
72mviktor
senior tag
válasz
SamsungMan
üzenetére

Más:
Tapasztalt valaki már olyat hogy gmailről nem tud küldeni mailt? A 25-ös török van fennt,alapból hagytam a benne lévő siyah 2.1-es kernelt.Bármit csináltam a gmail baszott küldeni csak berakta a kimenő levelekbe,és még egy nap után is azt írta hogy küldés,de nem ment el.Bármit csináltam nem ment.A t-s levelezőmmel elküldte.Feltettem a sm 16 os kernelt és azonnal jó a gmail.Ilyet eddig nem tapasztaltam....
-
cundeyy
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Majdnem minden oldalon le van írva... Értem ez alatt, hogy nekem azt hiszem 200asával jönnek a hsz-ek itt.
De látod hiába mondják az emberek. Sokan még hisznek benne, amíg egyszer tényleg el nem száll nekik. Utána meg jön a panaszkodás.
Én amióta segítettél, azóta csak odin-t nyomom. Kies-t is csak névről ismerem
-
nggabi
félisten
válasz
Gergőkee
üzenetére
maradjunk annyiban h ha az odinos frissítéskor ha megáll még marad download módod...
ha a kies megáll akkor bizony annyi, általában még a jig se segít. és abban se legyél biztos h garanciában meg fogják neked javítani (samsung szerviz véleménye)
odinnal téglázott telóról meg elég keveset olvasni itt a ph-n, kies-es sírás viszont van bőven.
de továbbra is hangsúlyozom, mindenki azt csinál amit akar

-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Nekem pl vodafonos. Ha tök gyárira akarnám odinnal tenni, akkor olyan rom kellene, amiben VDH a csc. Ilyen egyáltalán forog közkézen?
többieknek: meggyőzni senkit sem akarok. Csak azt a topicban uralkodó tévhitet szeretném eloszlatni, hogy a kies veszélyes lenne romoláshoz. A romcsere minden eszköz esetében jár kockázattal. Ennyi.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Marpedig en is erosen gondolkodok arra, hogy visszaterek KIESre. JIGet megrendeltem, azzal kinullazom es tegye a dolgat aztan a KIES. Ha elkurja, akkor szerviz, csak lenyeg hogy a 2 ev 2 honap gariba ne kossenek bele (ugyanis a kijelzo miatt tuti vinni fogom majd, mert mar latom a nyomait). Rootloni meg ott a doomlordos modszer.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Gergőkee
üzenetére
Aztán meg panaszkodsz hogy beégett a kijelződ
Aki többet romol vagy gyakran cserélődnek a grafikai elemek a kijelzőn,annak valószínűleg később ég be a kijelzője,mint annak akinek folyton ugyan az jelenik meg egy adott területen.... 
(#33091) richie900812
Tedd fel az asszonyt az asztalra.....jobban jársz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt itt valamikor linkelve a KJ3-as rom? Egyáltalán, megéri azt feltenni?

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)