- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
-
R2D20208
addikt
-
Kapanyél
őstag
"Az Android-os app-ok .apk file-ként érkeznek a telefonra. Az APK file tartalmaz többek között egy Manifest file-t, resource-okat, és egy classes.dex file-t (ez a tényleges bináris program). Telepítés közben a csomagkezelő ezt a dex file-t optimalizálja az adott telefonra (ezért tart sokáig a telepítés) és a /data/dalvik-cache/ könyvtárba teszi az eredmény, így lesznek az .odex file-ok (Optimalizált DEX).
A rendszerprogramokat előre optimalizálták a .odex file az APK mellet található, a classes.dex kikerül ez esetben belőle, hogy spóroljanak a data partíción a hellyel.
Deodex-elés alatt azt a folyamatot értjük amikor az .odex file-okat visszafordítják .dex-re és bepakolják a egy APK-ba. Így lehetővé válik az adott program teljes custom-izációja, anélkül, hogy a speciálisan hardware-re optimalizát .odex file-okkal kelljen törődni. A services.jar file is deodexelhető és így minden, akár a beépített óra színe is változtatható.
A sebesség árán a hardware kompatibilitást növelhetjük deodex-eléssel, például a skin-ek jönnek így."
Forrás: Androidwiki.hu
-
Sógi
addikt
Betterbatterystat.apk vagy systempanel.apk
Milyen romod van? Amúgy ez majdnem mindegy, mert vmi alkalmazás beakadt vagy aktív volt, nálam ilyen csak egyszer fordult elő. De baromi idegesítő lehet...
Éjszakára automatán kapcsol repcsibe + sok alkalmazásom is időzítve van, h éjszaka ne legyen aktív, szerencsére már erre is figyelnek sok alkalmazás beállítás lehetőségénél...ChangeLog Illusion-xT
1.4.0:
New Base Samsung's XWKL1
New kernel 2.6.35.14-Illusion-xTreme_v7 added. (based on siyah, thanks to gokhanmoral)
kernel optimizations.
Voltages +25mV, more stable kernel.
Fix Voodoo Louder mc1n2 supercurio, thanks (If it gives FC, reinstall app)
Added Browser 5 Agent, full screen, & bounce anim, thanks to intronauta
Added Kies
Added Live Wallpapers.
Back to Stock Music Player, streaming problems.
Back to ondemand governor (more stable)
Ondemand tweaked
Added back ondemandx governor to kernel.
Equal Battery-Performance.
Modified GPU UP threshold of 300mhz to 99%
Changed default Wallpaper.
Otther minor tweaks.
Zipalign. -
zseko
veterán
Én sem úgy értettem, én sem kötözködésnek szántam
De majd kipróbálom melyik milyen. Egyébként a 'rendes' ékezetekkel még az is gond, hogy csak max. 76 karakter egy sms vele. Ám úgy gondolom nagyon régi mobilnak kell ahhoz lenni hogy az unikódot ne kezelje, nem emlékszem hirtelen mikor jött ki a 3410, talán 2002-ben, az már ismerte az unikódot. Örültünk is neki mikor jött a számla...
-
Apol77
tag
Most még gyári akkut használok. Gyári töltő 0,7 A-tal tölt.
Kipróbáltam egy 1,5 A-es töltővel. Semmivel nem tölt gyorsabban. Feltehetőleg a telefon szabályozza. Napközben nincs időm tölteni, így 3500-as akkut rendeltem, igaz így bazi nagy lesz a telefon. Rendeltem külső töltőt, az remélhetőleg engedi gyorsabban tölteni az akkut. ZTE V9 a 3400-as akkuját kb 1,5 óra alatt feltölti. Wawe1 1500-as akkuját kb 1-1,5 óra alatt feltölti. Ehhez képest a SGS2 baromi lassan tölt, ezért kérdeztem valaki tud-e gyorsabb töltési módot. -
Rotate
veterán
-
Eli577
senior tag
Egy másik romból kiveszed a contacts és a phone.apk-t és a root explorer-rel berakod a system/apps mappába. R2D2 féle romban, valamint a turkbey-ben is ilyen van, amit írtál, azokból ki tudod szedni.
Balage180: rögtön recovery-be bootol? Az nem nagyon lehet, vagy csak recovery-be tudsz bemenni?
-
musspici
tag
-
Rotate
veterán
én felszenvedtem egy mattot, nem volt számottevő a különbség... vagy legalábbis nem volt zavaró... de mivel elbasztam a felrakást, buborékok/porszemek miatt le kellett szednem...
de a képminőségen nem rontott annyit, hogy ne akarjam rajtahagyni, szép volt azzal is... nem tudom kereskedelmi forgalomban van-e már az a fólia, PROFILM márkájú, de csak 1 darabot kaptam tesztre... jacis ha érdekel keress rá
-
Eli577
senior tag
Az kell neked, mehet is fel Odinnal, már ha tar kiterjesztésű.
R2D20208:
Khm....nem akarod esetleg megosztani ezt a remek kis moddolt dolgot? Másik: nyilván tudod, hogyan tudnék másik témát, vagy ikonokat felrakni a turkbey-re. LéciléciléciAkkor holnap meg is osztod esetleg a közösséggel?
-
Rotate
veterán
DooMLoRD's Easy Rooting Toolkit [v1.0](zergRush Exploit)
elég egyszerű, és működik
elvileg az unroot is meg van oldva
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest