- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz
ibenny #49936 üzenetére
Ha ez igaz, akkor nem várok többet, mert a megjelenés után is még ütni fog ez a mobil.Jelen állás szerint nincs jobb telefon nála.iPhone se rossz, de mint előttem írták a zártság miatt sok kellemetlenség fakad belőle.Szó szerint fáj már, hogy nincs a birtokomban ez a kütyü, ahányszor meglátok egyet majd megfájdul a szívem.iPhone-oknál jót mosolygok, állandóan valami kis pics@ kezében van s megy a facebook, jb ismeretlen fogalom.
Tervezed a cserét egyébként? -
Szafi77
tag
válasz
ibenny #47493 üzenetére
Egy hívásrögzítés néha többet ér mint 2000 forint. Ha kell neki ennyiért, és meg is éri neki, megveszi. Ha drága akkor vagy keres magának más olcsóbb megoldást, vagy keres a marketen egy olcsóbbat. De ha lusta, akkor ez van.
Ha ahhoz nincs esze, hogy a market keresőjébe beírja hogy "call recorder" akkor szerinted a CWM-ből zipként telepíthető fájlra mit fog mondani? Aki nem okos az kifizeti az okosok munkáját ... az meg nem olcsó
Az hogy az Android itt tart és sok szopás van vele annak a warezolás is az oka. Én csak ingyenes szoftverekben gondolkodom - aki spec magyar piacra akar fizetős gyártani az hülye. A magyarok nem fizetnek szoftverért. Ezért nem is lesznek jó magyar appok soha, csak olyanok amiket a cégek megfinanszíroznak, vagy már eleve van egy ingyenes angol verziója. A MobilKRESZ is meg fog szűnni androidra, megy át ios-re
A hibáit a warezolás miatt nem is javítom - fölösleges...
-
tutubull
tag
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
ibenny #43928 üzenetére
Van azért letisztult is (pl illusion), de ugye ízlésekről fölösleges vitatkozni.
A samsung romokra nagyon nagyon igaz, hogy az újabb nem feltétlenül stabilabb. XWKI4, XXKI4, nagyon maximum KI5.
Szerintem orbitális hibát követnek el az sgs2 rommerek, hogy mindig a legújabb gyári romra alapoznak. Gondolom azért, mert ezzel lehet a "népet" vakítani.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
ibenny #43924 üzenetére
Jobb nem lesz, de új problémák adódhatnak.
Spicán az egyik legrégebbi 2.1 romra épültek a customok. Pusztán azért, mert az volt a legstabilabb.
Az is vicces, hogy sokan teszik fel a KL romokat, közben bughalmaz mind. De még csak pluszt sem nyújtanak ezek.
Pusztán úri huncutság.
Ha stabilitásra vágysz, akkor ne piszkáld. Ha viszket a tenyered, akkor tegyél fel egy custom romot. De azok sosem lesznek annyira hibamentesek, mint a gyári (custom rom használóknak más lesz a véleménye, nekem ez).
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
ibenny #43913 üzenetére
Mi olyat tud egy 2.3.6, amit egy 2.3.5 vagy akár egy 2.3.4 nem. Én KI4-et (2.3.4) használok. Szerintem molekulányi különbségek vannak az utóbbi hónapok gyári romjai között. Nem tudok olyat mondani, amiben az új romok lepipálják a stabil KI4-et, de olyat tudok, amiben (számomra) kevesebbet nyújtanak. Azokban már a csúnya kék glow effect van. Szerintem egy másodperc időt sem ér meg a frissítés. Majd az ics. Mást mondanék, ha kf vagy kg romom lenne. Azok még melegedtek.
Örök igazság, hogy ami jó, azt nem kell bolygatni.
-
Everman
addikt
válasz
ibenny #39673 üzenetére
"Nem ertem miert kell ezzel akar csak viccelodni is, teljesen terrmeszetes, hogy az ember nem a Store-bol vagy a Market-bol szerzi az alkalmazasokat."
Szerintem meg marhára nem természetes.
Ha valakinek van több mint 100 eFt-ja egy készülékre, az ugyan már ne "kölcsönözze" az alkalmazásokat, főleg, hogy legtöbbjük esetében pár száz forintról van csak szó.Aztán meg csodálkozik a nép, hogy a fejlesztők kerülik a platformot, mert nem térül meg a bele fektetett munka.
-
mivan80
aktív tag
válasz
ibenny #34880 üzenetére
Bocs már lejárt az időkorlátom, az előzőt már nem tudom szerkeszteni, bővíteni.
Megnéztem az eladó ajánlásait, 109 csillagja van, 99,1% pozitív visszajelzéssel.
Összesen 2 negatív jelzést kapott, ezeket ugyanaz a vásárló írta (hamisítványnak nevezte az árut)...Szóval inkább ez a 2 negatív visszajelzés a gyanús, az összes többi az mind pozitív, elégedett (143 db), és ahogy olvasgatom, azt írják, hogy tényleg azt küldi amit hírdet, eredeti gyári cuccot!
(#34890) zelma :
Nekem is tetszik nagyon, ha öltönyös, nyakkendős, Mercis lennék, tuti ilyenben hordanám a kicsikét! -
mivan80
aktív tag
válasz
ibenny #34880 üzenetére
Hát nem tudom.
Ha megjön, úgy is leírom majd a tapasztalataimat, de úgy gondolom, hogy ez a termék a gyártó honlapján erősen túl van árazva. Szerintem még ez sem reális ár egy kis szilikonért, műanyagért, meg fóliáért...
De ugye a márkát, meg a designt meg kell fizetni.
Lehet, hogy a kis kínai aki árulja, közvetlenül a gyárból újítja be...Remélem, nem lesz igazad, de mint fentebb írtam, benne van a pakliban, hogy vmi gagyit kapok.. Ha igen, majd itt leírom, és aki olvassa majd tanul belőle.
Ez még kb. az az összeg, amiért nem megyek a Dunának.Az eredeti árért viszont sosem venném meg, akkor már inkább beújítok egy Otterboxot.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ibenny #33493 üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ha Neked jó, akkor nem kell piszkálni. De ha nem bírna ki nálad egy napot sem, akkor azért zavarna, nem? És itt akkora különbségekről beszélünk, hogy:
a) 1 nap alatt 2-3 óra kijelzőhasználattal merül le
b) 1 nap alatt 4-6 óra kijelzőhasználattal merül le
(2000-es akksival ez lehet még több is.) -
F-ECT$
titán
válasz
ibenny #33479 üzenetére
Szerintem olyan 0.8-1.5% az, ami elfogadható/reális, ha 3g-n vagy, és megy a gmail, gtalk meg még 1-2 frissítgetős widget, app (időjárás, K9, stb). Persze ez is sok mindentől függ, pl ha gyenge a 3g jel, akkor megugrik a fogyasztás, illetve ha mozogsz, és a telefonnak folyton tornyot kell váltania, az sem tesz jót az akkunak.
A mérés nem lehet teljesen pontos, de ha több napon át azt látod, hogy a több órára letett telefon óránként 2%-ot vagy annál többet eszik, az már biztosan nem optimális. Ilyenkor lehet elkezdeni kutatni, hogy ezt mi okozza, általában valamilyen app/widget a ludas.
A 12 óra alatti 21% kb a határon van, de mivel több, mint 1.5% / óra ezért ott már érdemes lehet megnézni, hogy ezt mi okozza.
Itt a fórumon már 2-en is írták, hogy 1% vagy az alatt eszik a telefon 3g-n (azt mondjuk nem írták, hogy ezt 1650-es, vagy 2000-es akksival érték el), ez már mindenképp jó eredménynek számít. (Persze itt is érdemes sok órát figyelni, mert 100-ról 99%-ra sokkal lassabban esik le a töltöttség, mint mondjuk 24-ről 23%-ra.)
Nekem olyan 1.2-1.5% körüli érték szokott kijönni, ezzel elégedett vagyok.
-
ERPY
őstag
válasz
ibenny #33308 üzenetére
Én már hallottam olyant, hogy lesz majd memóriakártyás verzió, talán sim kártyás megoldás is, szal sztem nem kell konkrétan a telónak tudnia, ha megoldható más módon is. Órába szerelt verzió is van. Olyan ez mint annó WinesPDA-k esetében hogy lehetett venni külön memkaris lan kártyát, onnantól volt wifi, holott alapban nem.
-
C.Brigante
veterán
válasz
ibenny #32463 üzenetére
én case mate tokot akartam, csak amikor megjött a telefon nem bírtam a valagamon maradni és gyorsan rendeltem egy ilyet. Megjött a case mate erre nincs szükségem, már így is van pár htc hd2 tokom ugyanilyen okokból kifolyólag. Nem akarom gyűjteni őket! Tényleg jó tok, akkor is dícsértem mikor megjött!
ja, bocs most olvasom még1x, hogy aztkérdezted mennyiért és nem azt, h miért!
szóval 1k ért odaadom. (persze a posta pluszba ha nem személyes átvétel)
-
unrealnoise
senior tag
válasz
ibenny #32399 üzenetére
Eli577: jah, mondjuk teljesen logikus is.
Végül is mégsem SGP lett, hanem otterbox. ebay-ről. 10$-ral kevesebb, mint a gyártó oldalán, remélem nem átbaszás. Bár a gyártó oldalán kezdtem el rendelni, sajnos ott választás nélkül kiírta, hogy hozzám 42 dolcsi csak a kiszállítás. Mondom anyátok. Aztán csodálkoznak, ha nem veszik tőlük elegen... Egyébként néztem a tokról videót is, valahogy ez jobban bejött.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
ibenny #32396 üzenetére
Köszi.
Tudom, de a leggyorsabb szállítással annyi volt. Meg mondom, vettem hozzá plusz fóliát is.
Te sima gyári akkuval használod ugye? Attól tartok, hogy telemegy mindenféle szöszmösszel és kosszal a hátsó borításnál (a kamera alatt) kissé elálló tok miatt. Mármint az új 2000-es akksi miatt...
A csomagban hozzá adott fóliát használod? Az milyen gyárilag? Bevált?
-
unrealnoise
senior tag
válasz
ibenny #32394 üzenetére
Még annyi, hogy elvileg vissza lett fizetve az a 75 $, amit elköltöttem, de az otp-s számlámra még nem érkezett meg. Meddig tart ez? Lehet csak holnap kerül rá? Vagy ez sosem azonnali, látható tranzakció, csak a paypal mutatja "azonnalinak"?
Szétnézek ez ebay-en, csak ott meg külön-külön termékeket (fólia+tok) nem lehet egy csomagban kérni szerintem vagy nem tudom. :/
-
Rudee80
csendes tag
-
Varszegig
veterán
válasz
ibenny #29315 üzenetére
A 2.3.5-ös KI4 sose lesz KIES-ben, mert nem a mi régiónknak készült, a mi régiónknak 2.3.5 az XWKI8 lesz. Changelog sosincs, a userek próbálják összeszedni.
De az XXKI4-et,meg az XWKI4-et nem lehet igazán összehasonlítani, mivel nem egymás evolúcióiszerk: KI8 az első 2.3.5-ös rom a régiónkba, csak egyfileos van belőle.
VS461: bármi, ami geotaggingel. kamera, facebook, google koordináták, stb. Neked kell tudni, mi fut?
-
muveszur
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
ibenny #24032 üzenetére
KF3, ha jól emlékszem, nagyon kevesen használják a kiest frissítésre....De majd jön vki aki azzal frissített
(#24037) kecsetihunor: Pedig fel kéne, h ismerje! Nálam Criskelonál sosem volt ilyen gond...
Ha rádugod a telót és lehúzod az infósávot, ott mi látszik az usb-nél? Esetleg kattint rá és próbáld meg csatlakoztatni a belső tárhelyet.
De azt is próbáld meg, h pc és telefon újraindítás után csatlakoztasd usb hibakereséssel és anélkül is, mindkettőnél indíts újra mindent...(#24038) WaterWave: Én azzal fogom kezdeni, h recoveryben mindent wipe-olok, de full mindent, aztán felteszem criskelo v20-at, ami ugye KI4, azt kész.
Az egy fájlosat pda-ba tallózod! De előtte csinálj még recoveryből egy full resetet...Új particióra nincs szükség...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest