- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
PaFec
aktív tag
-
ERPY
őstag
válasz
blt.62 #29663 üzenetére
Nemtudom, hogy a 3D hatás alatt mit értesz. Viszont a SPBTV nekem tökéletes wifivel és mobilnettel is. Hogy mennyi adatforgalmat kreál? Matematika, számold ki. 350kbit-el jön az adat, de átállítható 150kbit-re is, ekkor bár gyengébb a minőség, de nem eszik annyit a havi kvótából.
(Lehet számít, én Vodás vagyok. Lehet más szolgáltatók szűrnek.)
-
smoli
aktív tag
válasz
blt.62 #28276 üzenetére
Nekem pl egyáltalán nem zavaró, pedig mielőtt megvettem én is azt hittem nagy lesz.
Viszont mindenképp ajánlanám, hogy menj el egy olyan boltba ahol ki van téve és meg lehet tapizni (pl MédiaMarkt). Azt, hogy a saját kezedben, neked mi mennyire kézenfekvő, csak te magad tudod eldönteni. -
F-ECT$
titán
válasz
blt.62 #28100 üzenetére
Nem mennék bele, hogy mi az, hogy megéri. Hogy ki tudja-e használni a benne rejlő lehetőségeket, az is jó kérdés.
Ezzel a telefonnal jó telefonálni, játszani, netezni és filmet nézni. Ha az ára nem okoz gondot, akkor ennél sok jobbat nem nagyon találsz.
Farmerben bőven elfér, nem azt mondom, hogy nem érzed, de nekem nem zavaró a mérete.
-
DIEGO15
őstag
válasz
blt.62 #28100 üzenetére
abszolút a te döntéses, ez is csak egy telefon szerintem semmivel nem tud több félét mint egy 30-40 ezerrel olcsóbb társa, csupán gyorsabb egy kicsit, szebb egy kicsit. Nézd meg az optimus black et annik is legalább olyen szép a kijelzője, de ha ezt veszed biztos nem fogsz csalódni
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest