Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
Szellem. #34354 üzenetére
Szívesen, én is így kezdtem.
pdafanclub
Itt regisztrálnod kell, de rengeteg hasznos, és részletes leírás van romok, root, kernel, témák, stb -
lefkosia
őstag
válasz
Szellem. #34333 üzenetére
Rootoláskor korlátlan jogot tudsz adni az appoknak és te is korlátlan jogot kapsz a telefon minden részéhez. A következő dolgok pl rootolás nélkül nem működnének:
1) custom firmwarek feltelepítése.
2) Teljes backup. Mivel a backup progi root nélkül nem férne hozzá sok részéhez a telefonnak
3) Képernyőkép mentés. Ne kérdezd miért, de ez se megy root nélkül
4) Reklámmentessé tehető a telefon. Vagyis az összes appból ami tele van nyomva kis reklámokkal eltűntethető 3 kattintással a reklám.
5) SSH -n keresztül be lehet lépni a telefonra, hozzáférést kapsz az android rendszerhez.Ez most csak pár dolog ami hirtelen eszembe jutott, rengeteg dologhoz jó még, de kérdés, hogy ki és mit tud kihozni belőle.
-
Eli577
senior tag
válasz
Szellem. #34294 üzenetére
Be tudod állítani filekezelőben is, de a legegyszerűbb, ha elindítod a gyári zenelejátszót, elindítod a számot (vagy ráböksz és tartod, amíg fel nem jön a pop-up menü, ez még egyszerűbb), menü gomb....ott van egy ilyen fül, hogy beállít mint.., és akkor beállítod.
Más: valaki írta, hogy a Check 3.1.1-ben hiányzik több minden....jelzem, hogy minden gyári samu alkalmazást vissza lehet állítani a kitchen segítségégével, beleértve a live wallpaper-eket is.
Megint más: ma elértem az eddigi legjobb 1%-om: sima GSM mód (nincs 3G bekapcsolva, sem wifi), 7 óra 10 perc üzemidő....és még mindig 100%-on a töltöttségjelző. Képet majd később, mert munkában vagyok.
szerk: Bocsánat, hazudtam....mert még nem ment le egy százalék.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Szellem. #34090 üzenetére
NEXTELnél:
Samsung i9100 GalaxyS II 16GB Black 2 év Samsung garanciával: 125.850 Ft
Én náluk rendeltem meg 2 hete, péntekhez egy hete érkezett meg, akkor még 122.800 Ft volt, 2 év gyártói garival. De azóta már 2 év 2 hónapra nőtt a garim, mert regisztráltam a telót a Samsung MO honlapján!
Nagyon meg vagyok velük elégedve, korrekt bolt, ajánlom!
-
Laraxior
titán
válasz
Szellem. #34090 üzenetére
Szerintem mindegy hol veszed, ha papírral vállalnak hozzá 2 év garit. Márpedig a média az ad ilyen papírt, a másik boltot nem ismerem.
Amikor én vettem mondjuk 165 voltés korántsem a legolcsóbb hely. Szerintem nézegess körbe, biztos lesz 100-110k-ért. Neked sem mindegy 10-20k pluszminusz. A megmaradt pénzből vehetsz rá fóliát, tokot..sötöbö
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Home server / házi szerver építése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest