Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
sztrogoff19
üzenetére
ezt szerintem nagyon gyorsan tüntesd el innen.
-
sztrogoff19
tag
Hátha kell valakinek

-
sippet
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
a korábban már linkelt xda topic nyitó hozzászólásából idézek:
This part is also what causes kernels which claim to fix the problem to be nothing but red herrings: somewhere in the patching of the kernels to 2.6.35.12 there is a change which makes the whole suspend and wakeup process no longer visible to the system and thus is no longer registered. Because of that, there are no statistics of these and the drain can not be calculated. Tests have shown that this is nothing other than just hiding of the problem rather than a tangible fix.
bár amúgy is teljesen világos, hogy mi a helyzet, de egyébként az utolsó mondatban a lényeg: annyival nem fogyaszt jobban a siyah, mint amennyivel akkor kellene neki, ha valóban megoldaná a suspend és /events0 wakelock problémákat.
Piwi: a kernelt fejlesztő gokhanmoral maga se tagadja, hogy az említett kernel patchet használja. a fentebb idézett hozzászólást író srác rendszeres látogató a siyah kernel xda topicjában, nyilván nem a kisujjából szopta az infót.
-
-
knyitogato
őstag
Köszi mindekinek a tapasztalatokat és a segítséget! Sajna a videókártyám is épp garisjavítás alatt van,de ha újra tudom majd használni a gépemet, próbálom majd megoldani a dolgot. Igen,elég zavaró,főleg itthon,ahol nincs zaj,ahogy kicsöng, rögtön ez a rádiójel vagy "ffff" szerű folyamatos hang...
attól tartok,semmit sem csinál majd vele a Samu. -
Tomkaa
tag
Üdv!
Tudnátok nekem segíteni hogy melyik mostanában a legújabb/ legjobb gyári rom? Nem votl időm forumot olvasni, se samfirmware-t nézegetni.
Esetleg egy letöltő linket kaphatok hozzá? -
F-ECT$
titán
válasz
knyitogato
üzenetére
1. Ments le mindent adatot a telefonról pc-re. (Sms, tbp mentés, esetleg full cwm mentés.)
2. Tegyél fel egy gyári romot.
3. Vidd be a szervízbe, és mutasd be a hibát. (Ha jól vettem ki a leírásból, akkor ez minden hívásnál jelentkezik, így nem lesz nehéz bemutatni.)
4. Profit?
-
Richard!
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
nálam sincs háttérzaj.lehet h ebből szerviz lesz?nagyon zavaró?
-
pzstm
titán
válasz
knyitogato
üzenetére
sosem tapasztaltam háttérzajt....és ráadásul kolleganő telefonján sincs ilyen...

-
deicide
veterán
Ezt valaki le tudná tölteni marketről és elküldeni a rakosatan@freemail.hu-ra? Én csak este tudnám, de kíváncsi vagyok rá.
köszönöm előre is.
-
pzstm
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
én is lassna fél éve S2 tulaj vagyok és jelenleg egész biztos semmire nem váltanék, de lehet majd egy újabb félév múlva sem fogom érezni ezt.....nyilván nagyobb kijelző és az 1280*720-as felbontás elkönyvelhető S3-nak....proci az még kérdéses illetve RAM is....de hát majd elválik....megvárom elsőre ICs 4.0-t....mert ha ahsít mint az állat az is és ilyen finomakat főznek mint Turkbey mondjuk akkor totálisan jól elleszek vele (igazság az, hogy a nokia 6300 után még a mai napig használni egy élmény és külön élvezet ezt a telefont.)
-
pzstm
titán
-
Piwi
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
nálam nem sistereg,tehát nem hiszem hogy ez általános jelenség lenne,ezért is írtam mit tennék a helyedben

-
knyitogato
őstag
-
Piwi
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
én felraknék egy gyári szűz romot, 3 fájlost reparttal.ha azután sem jó akkor szerviz
-
Jadro
veterán
-
Piwi
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
Te hallod ezt vagy annál sisteregsz akivel beszélsz?
-
knyitogato
őstag
Ti tapasztaltok hívás közben háttérzajt,sistergést? Ez az egy nyűgöm van vele. Már kipróbáltam 2gn,kikapcsolva adatforgalmat, stb,de ugyanúgy ott van. Mint pl a ZTE Bladenél. Rom/kernelfüggő lehet? Bár nincs rootolva,hivatalos KI4 van rajta.
-
F-ECT$
titán
válasz
musspici
üzenetére
Az akku adatoknál a részadatok összege mindig 100-t ad. Használd egy kicsit a telefont, és máris le fog esni 30-ról, de nálam is általában a kijelző után ez a második a rendszer folyamatok közül. (De ha mondjuk egész nap nem használod a telefont, akkor 30 fölé is mehet.)
-
musspici
tag
Mit gondoltok, mennyire normális, hogy az Android rendszereim 30%-ot fogyasztanak?
Kép
[url=http://kephost.hu/share-8532_4ECA08C5.html][img]http://kephost.hu/thumb-8532_4ECA08C5.jpg[/url] -
Shummo
senior tag
este hagytam a töltön, hogy lássam mi dolgozik olyan sokat, hogy Wifi mellett is 12-15 percenként 1% ot esik. HÁTHA nektek többet mond. Egész idő alatt aludtam
, szóval elvileg deep sleepbe volt és töltőn.
VAN Valami amit a wifinél érdemes fagyasztani? A sharinget mar kijavították nem? De amúgy nem is használom.
SZTEM MEGVAN: hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha csatlakozva van egy wifihez, akkor ne keressen hálózatot 5 Mp-enként???? Amig van kapcsolat, egyáltalán ne keressen másikat?
-
lefkosia
őstag
válasz
deicide
üzenetére
A 2000mah a gyári, a 2600mah utángyártott akku.
gigatel 2000mah.Szerintem a 2000mah érdemes megvenned
-
deicide
veterán
Hol érdemes (érdemes-e) és milyen akkut venni, láttam 2600mAh-st is, de itt mindenki "csak" 2000mAh-sat említ.
-
F-ECT$
titán
válasz
pestibenji
üzenetére
1650-es vagy 2000-es akksi?
-
Kapanyél
őstag
Próbálta valaki a KJ3-hoz a 13-as jkay-t?
-
WaterWave
veterán
blerot rég láttam
-
ERPY
őstag
válasz
sippet
üzenetére
De ez nem hivatalos. Driverek miatt meg úgyis kell a hivatalos ICS, de ha valakinek jó a félkész megoldás, akkor jó. Ezért áll a cyan és a miui rom is úgy ahogy, mivel hiába a kiadott forrás, a driverekkel nem igen tudnak mit kezdeni, ezért nem is lesz soha a kamera sem olyan, mint a gyáriban, és még sorolhatnám.
-
Piwi
veterán
felraktam a v31-es csirkét, jkay 13-al. hogyan tudom beállitani a status bart 8ikonosra? max 6ot rak ki, pedig már mindent kapcsoltam ki és be... előző verzióval tökéletes volt, vagy csak én lennék balfék igy hajnalban?
-
pzstm
titán
V27es turkbey rombol ez a maxthon bongeszo hogy tavolithato el???;(
illetve hiaba legfrissebbet felraktam jkay azt mondja frissitsek az ujabb verziora...
Erdekes...ha ugy alakul v27re is siman rarakhatom v26ot downgrade-kent?? -
ICS röl vmi hír
? -
deicide
veterán
Feltettem az ADW Launcher EX-et, szinte tökéletes, egyetlen gond van vele, hogy a háttérképet felnagyítja valamiért. Hiába állítom be a képet újra, akkor is fel van nagyítva. Az egyetlen megoldás, hogy leállítom az ADW-t és újraindítom, akkor megint jó, amíg mondjuk el nem forgatom a telefont és vissza, mert akkor megint elcseszi a képet. Van erre valami megoldás, hogy jó legyen?
-
ravensky13
tag
Sziasztok. Kb 1 hónapja vagyok SGS2 tulajdonos és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi az oka annak, hogy ha 576p-ben rögzítek videót akkor állandóan 30fps(szemmel láthatóan) marad a másodpercenként rögzített képkockák száma viszont 720p vagy 1080p-ben már ekkor akkor belassul. Egyből a belső tárhely gyorsaságára gondoltam, hogy talán az lehet a lassú. Van erre valakinek megoldása? SDXC kárlya?Egyáltalán támogatja?vagy csak SDHC-t tud? Előre is köszönöm a válaszokat

-
R2D20208
addikt
ROMOM elkészült, holnaputánra Turkbey áttémázva.

-
Eli577
senior tag
válasz
milanmylo
üzenetére
Én jártam ugyanígy a beállításokkal. Az volt, hogy a turkbey-nél 5 ikonos az alsó fix sáv. Na, én belepakoltam a beállításokat, azt azonban nem figyeltem, hogy az app-drawer-ből is kivette azzal a mozdulattal. Aztán amikor felpakoltam a checkromot, akkor visszaváltott négy ikonos verzióra és hopsz, eltűnt a beállítások menüpont. Sehogy sem tudtam visszavarázsolni, csak akkor jött vissza, amikor visszapakoltam a turkbey. Gyorsan kivettem a menüsávból...

-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem eladom, csak véleményt írok.
Leülhetsz, egyes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
milanmylo
aktív tag
Az hogy lehet, hogy az üzenetek ikonom teljesen eltűnt? Tudok üzenetet írni névre kattintva, de mint üzenetek ikon sehol nincs a telefonon. Hogyan tudnám elővarázsolni?
-
Shummo
senior tag
Turkbey-re lehet feltenni FULL themet, ami nagyon más mint ami most van rajta, mert emiatt nem szimpatizálok vele, mert számomra ronda
Nálam a NEON GT a nyero theme. -
Eli577
senior tag
válasz
Shummo
üzenetére
Nekem KI1 az alapsáv.
Hmm....kijött a v27, lehet, hogy lecsekkolom, úgyis no-wipe ehheh
. Mondjuk azt remélem, hogy a contacts és a dialer kicsit optimalizáltabb lett, mert nekem ezzel a kettővel van csak bajom a v26-ban, ugyanis az asztal hátterének megjelenítése miatt laggol (lehet, hogy nem azért, de valamiért biztos). -
xnace
őstag
Nincs valakinek eladó 2mAh-s gyári akkumulátora?
-
zelma
aktív tag
-
xnace
őstag
válasz
mivan80
üzenetére
Én a hátlapot nem féltem, mert egy, nem karcolódós anyagból van, kettő, 3500-ért veszek másikat, ha kell. Ellenben a keretet, azt nagyon féltem, külön nem cserélhető, mert a frontpanel része.
Szerintem megjött, de ma még a Postán éjszakázik. Amint kézhez kapom, írok egy privit, hog ne terheljük a topikot.
-
mivan80
aktív tag
Sima hybrid megjött-e már?
Ha igen, megválaszolnád a kérdéseimet?
Végül milyen színben, milyen áron rendelted, esetleg átvenném...

(#34413) xnace
Köszi! Ha képeket is küldenél, azt pláne megköszönném!

Én sem a hátlapot féltem, hanem mögötte a technikát... A hátlap nem véd vmi sokat...
-
cundeyy
tag
Jó kis bootanim

-
xnace
őstag
Neo Hybrid EX nekem is kellene
Rendeltem Neo Hybridet, de annak szilikon tok az alapja, nincs hátul kivágva. Így nem annyira jön be. Majd rendelek ilyet is. -
Caaabi
senior tag
válasz
mivan80
üzenetére
szerintem ha lerakod egy asztalra vagy sik terepre akkor tökéletesen védi mert kiemeli egy kicsit a telefont, "arccal" lefelé szintén védi + fólia ha van akkor azis.. amugy EXböl van ezüstis... Sógi is linkelte néhány HSZ el ezelőtt és szerintem nagyon nagyon jól néz ki viszont ilyen márkátlanabb félébe amit én rendeltem sajnos nincs olyan szin :S
-
mivan80
aktív tag
válasz
Caaabi
üzenetére
SGP Neo Hybrid EX-vel egy nagy problémám van, az hogy ha jól látom, az csak maga a keret, tehát nem fedi, védi az egész telefon hátulját.

A fehér tetszik nekem is nagyon, de két dologtól tartok vele kapcsolatban:
- koszolódásra tutira hajlamosabb, mint a másik két szín
- feltűnöbb, ennek minden előnyével, hátrányával...Én a fekete felé hajlok, bár szívem szerint fekete-ezüst kombót vennék, de azt nem találtam jóárasítva ebay-en.

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

attól tartok,semmit sem csinál majd vele a Samu.

, szóval elvileg deep sleepbe volt és töltőn.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

durván gyorsan küldi a srácz