Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!!
Hivatalosan támogatott már a 2.3.4?Vagy mikorra várható?
-
Horsee
csendes tag
Sziasztok!
Ma megkaptam én is a telefont, nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a belső memória (nem SD kártya) tartalmát számítógépen is megnézni (mint mondjuk egy pendrive)? Mert nekem ez nem jött össze. A Windows 7 azt írja, hogy módosítsak a biztonsági beállításokon. De ott annyi lehetőség van. Tudna valaki segíteni?
-
Flashhh
tag
válasz
dancsuri #10591 üzenetére
A proginak konkretan olyan komoly menuje van hogy alul megjelenik 3 gomb. "Sort" "Fill Gaps" "Settings" a settingsbe semmi erdekes nincs, a fill gaps re lett 6 oldalam, a sort ra meg 8 alapbol meg 4 volt... tehat most eleg ótvarul nez ki az egesz pedig pont az ellenkezojet kellett volna csinalnia
-
Sógi
addikt
Aki szeretne fekete kemény hátsó tokot (amit már teszteltem és jó is) és nem tud vagy nem mer rendelni, az dobjon nekem PÜ-t, mert holnap rendelek magamnak és akkor lehet két legyet ütni egy csapásra:
[link] -
válasz
KillerKollar #10573 üzenetére
azonnal frissíteni kf3 vagy kg1 verziósra!
-
Richard!
addikt
vmi jó kis billentyűzetet igazán ajánlhatnátok.csak ne a any fos keyboardot.
-
válasz
KillerKollar #10567 üzenetére
*#1234#
-
muveszur
addikt
Sziasztok srácok!
Mondjuk úgy, hogy "visszatértem", frissítettem a témámat 2.3.4-es Lite'ning és Cognition ROM-okra!
Egyéb romokra is elérhető lesz, fő cél a romkitchen lenne, de jelezzétek, ha olyan romot használtok, amin nem elérhető. Lesz terveim szerint VillainROM-ra is...
Összegezve:Muveszur Black Theme 3.2C & 3.2L for Cognition & Lite'ning 2.3.4 ROMs
-
Sógi
addikt
válasz
LBandi #10568 üzenetére
Ennél többet nem tudok segíteni, de reméljük jön vki aki foglalkozott már ilyennel bővebben és nagy fényképész...
(#10569) HardRic: Kösz, holnap rálesek pár launcherre, bár még mindig szeretem az spb-t, csak az alkalmazásoknál nem lehet testre szabni...
Tényleg: lehet egy telepített appot gyorsan keresni a telefonban? Már van egy rakás mappám, de egy csomó minden nincs kitéve és inkább használnék keresőt... -
HardRic
addikt
Én Legenden hónapokig használtam LauncherPro-t az egész jó, de már rá se tudok nézni úgy meguntam. Jelen pillanatban imádom a TouchWizt, simán jobb mint a régebbi Sense, amit imádtam.
Mellesleg ha valakinek lenne olyan gondja TouchWizzel, hogy azért nem tetszik, mert az appok összevissza vannak a launcherben, akkor javaslom az AppZorter nevű ABC sorrendbe rendező appot, már működik 2.3.4 alatt is.
-
LBandi
aktív tag
-
HardRic
addikt
válasz
cserkosz #10562 üzenetére
Bocsi, de mire való a két szép szemed és a 10 kicsi ujjacskád? Keress, olvass.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3409.0 -
LBandi
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel min 1000 soros panoráma képet lehet csinálni?
A PhotoStitch és a Photaf 3D Panorama (Free)-t próbáltam, de mindkettő nagyon kicsit készít. 300-400 soros képnek mi az értelme? -
WaterWave
veterán
válasz
KillerKollar #10552 üzenetére
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3456.0
-
Sógi
addikt
Lehet az ügyfélszolgálatos a GS1-re (vagy arra sincs még?) gondolt, amennyire ezek képben vannak általában
De ne legyen igazam és aki nem szeret/tud buherálni annak majd megteszi a kies! Éljen Kies-Éljen Kies!(#10553) cserkosz: Egy odin nevezetű program, sokat kéne olvasgatnod itt vagy pdafanclub.com-on, ott minden le van írva...
Állítólag a kies lefagyos és nem egy telefont vágott már gajra (GS-eket)... Nekem ebben nincs tapasztalatom, mert nem sokszor használtam, de azt is egy wave-el....Badában nem tett kárt az a két frissítés... -
cserkosz
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy itt többen írtátok nem jó KIES.el frissíteni.
Mit ajánlotok helyette???? -
Sógi
addikt
válasz
HardRic #10547 üzenetére
Megy a töltés is már? Lehet csak pillanatnyi elmezavara volt
A gyári akku szarakodott? Hogy érted? Nekem ilyen nem volt, csak akkor mikor egyszer vmiért rosszul ment fel egy KE7 rom és egyfolytában akku drain volt, újrahúztam és jó lett minden...(#10548) HXY: Na ez komoly, végre foglalkoznak az emberrel, kösz, h megkérdezted, bár engem nem érint és nem is fog
Akkor itt 100-ból 90-nek elveszett a gari
És ha beviszem a szervizbe és egy zsír gyári romot látnak rajta, dm mód számláló 0-án?VKI ERŐSÍTSE MEG (KG1) aki kiessel frissített!! Köszi!
-
WaterWave
veterán
válasz
KillerKollar #10528 üzenetére
rootolni kell
-
Phobion
őstag
Én tegnap KIES-ről frissítettem, de semmi baja nincs a készüléknek.
-
KillerKollar
őstag
Letöltött játékok miért produkálnak a telefonon grafikai hibákat?(nem jeleníti meg a fele pályát,villog össze vissza stb...)Lehetséges hogy nem támogatott ez a telefon?(Gépen töltöttem le és úgy tettem át telefonra...)
-
Anulu79
addikt
Frissítés nem volt. Addig nem jutott el a dolog. A file-ok előkészítését végezte kb. 1 óráig amikor kilőttem. Aztán kikapcs bekapcs, egy telefon próba. Az Opera mintha döcögne. Idáig megy rendesen a telefon.
Az kimaradt, hogy a bekapcs után az óra widget össze omlott. De jó pár másodperc után helyreállt. Lehet, hogy ez normális dolog, nem tudom. -
Richard!
addikt
R.I.P.
-
Anulu79
addikt
Kilőttem a frissítést. CTRL+ALT+DEL kombó segített mert máshogy nem ment.
-
Sokka
aktív tag
Nem tudom, én csináltam-e rosszul valamit, vagy mi a gond, de töröltem az ezelőtti skypomat, telepítettem az itt linkelt új változatot, de egyáltalán nem találok lehetőséget videótelefonálásra. Már újraindítottam magát a progit is, sőt már a telefont is, és semmi. A beállításokban is kipipáltam mindent.
-
Anulu79
addikt
Ha kilövöm az előbbi ablakot nem lesz kár a softban vagy a készülékben?
-
HardRic
addikt
Ma használtam először az 1800as kínai akksimat, míg 50%ig merült egész jól bírta, aztán 40 után olyan tempóban merült amilyet eddig még nem láttam, és most jön a lényeg: 13%-nál kikapcsolt a telefon! Valaki mondja légyszi, hogy ez normális. Most a gyári van benne, mert a pótakkut nem lehetett elkezdeni tölteni, felkiáltójelet mutatott az akku ikon mellett
-
RedCat
senior tag
válasz
pestibenji #10502 üzenetére
Nincs mit. De a history gombot most is látnod kell, de egyből szól, hogy a monitorozást kapcsold be. Ha be van, akkor látni fogod az adatokat...
-
RedCat
senior tag
válasz
pestibenji #10498 üzenetére
Rákattintasz fent a cpu, memória "körökre", ami a jelenlegi terhelést mutatja, ekkor előjön egy új ablak, ott lesz hogy jelenlegi vagy history.
Elképzelhető, hogy ez a funkció a free verzióban nincs benne, ezt nem tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Last Epoch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest