- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Aktív témák
-
válasz
Phobion #25813 üzenetére
Akkor passz, szerintem nézzél egy másik webshopot és onnan rendelj ahol elfogadják az adataidat!
Van ahonnan nem szállítanak hozzánk sajnos, nézik a régiót és lehet, hogy itt is ez a baj és ezért nem tudsz rendelniAmúgy ha Bp-i vagy menj el az Aréna plazaba ott van egy telefonos én is ott tetettem fel fóliát mindennel együtt 2000ft volt és maximális a minősége!
-
Sógi
addikt
válasz
Phobion #23933 üzenetére
Tökéletes rom + van benne kitchen! Csak ajánlani tudom, nincs vele gond!
Más: 2000 mah-es akkuhoz tökéletes ez a szilikon tok : [link]
(#23931) Varszegig: Nah, merre jártál?
Kösz az infót!
Másik kérdésre (olyan app, amely töltés nélkül be tudja kapcsolni a telefont egy megadott időpontban...ha töltéssel meg lehet oldani, akkor gondolom anélkül is) van vmi alternatíva? Mert az nagyon hasznos app lenne! lehet írni kéne xda-ra
(#23935) PhobioNN7: Egészségedre
Hihetetlen, de full elégedett vagyok lite 6.1-el + orange theme-el + siyah1.6 kernellel
Ilyen is rég volt nálam, h nem akarok romot cserélni -
P3Dr0
senior tag
válasz
Phobion #17211 üzenetére
Van egy hiba a kameraval kapcs. ami idegesit hogy amikor megvettem nem volt ilyen.
720 es 1080 as modban neha megakad a felvetel es vagy leesik a 30 fps a felere.
Altalaban gyengebb fenyviszonyok kozott figyelheto meg es eleg idegesito mert a video hasznalhatatlan.
Egy megoldas van ha az ember az exposure -2 re allitja 0-rol.Sotetebb lesz a video de folyamatos.
Nalam regen ilyen hiba nem volt csak egy ideje jelentkezik.
Ami gyanus hogy amikor recovey modba teszem a gepet (pl.cwm 2.0) a reboot elott pattogni kezd a kamera 2-3 szor..... lehet az tett tonkre valamit.
Mar az xda-n is foglalkoznak a dologgal de meg nincs megoldas.......(bizom benne hogy nem hardware hiba)
Mas: fogyasztas: Sokat teszteltem es arra a megalapodasra juttottam,hogy ha opera mini-t hasznalok bongeszesre lenyegesen kevesebbet fogyaszt a telefon.(samfirware KG6+ninphetamine 2.0.5)
Igaz nincs benne flash de ha valami kell akkor mas bongeszoben meglehet nezni.
Probaljatok ki az opera mini vel kevesbe is fog melegedni bongeszes kozben a telefon. -
rjg
őstag
válasz
Phobion #15237 üzenetére
Nekem rendszeresen feldobja ezt az ablakot, de még senki nem panaszkodott, hogy hibásan kapta volna meg azt, amit küldtem. Ha zavar, az sms beállításokon belül tudsz választani más karakterkódolást, de utána figyeld majd sms írás közben, hogy hány karaktered van még hátra. Az alapértelmezett módban a magyar ékezetes betűket három karakternek számolja.
-
muveszur
addikt
válasz
Phobion #4734 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe
Most lettem kész egy új módosítással...Ezzel egyszerre max 200 embernek küldhetsz üzenetet a gyári 10 helyett, és nem konvertálja át az SMS-eidet MMS-re a 4. üzenettől kezdődőden, csak a 200. után.
Illetve az üzeneteknél nem a megérkezés időpontját írja ki a telefon, hanem azt, hogy mikor küldte el a küldő fél neked. -
zeroo5ux
aktív tag
-
-
eNKá
csendes tag
válasz
Phobion #2982 üzenetére
Tegnap csak bementem én is megint egy T-Pontba. Egyből odarohant egy kiscsaj (más mint előző nap) "Segíthetek" kérdéssel. Amikor megkérdeztem, hogy kapható-e a készülék olyan fejet vágott hogy nocsak. Azt sem tudta miről beszélek. Közben a mellette álló biztonsági őr is megpróbált bekapcsolódni, hogy szerinte nem. Majd egy harmadik embertől kérdezték meg (asztalnál ülő értékesítő), aki azt mondta , hogy nem kapható. Azt mondták, hogy jövő héten már biztos lesz. De nem győztek meg. Szerintem csak találgatnak, nem tudnak semmit.
-
eNKá
csendes tag
válasz
Phobion #2880 üzenetére
Én tegnap voltam egy T-pontban (mert telefonon nem lehet őket hívni) és kérdeztem, hogy kapható-e már, de azt mondta a kiscsaj, hogy hétfőtől már lehet, hogy lesz. De láttam rajta a bizonytalanságot, szerintem csak mondott valamit, aztán vagy úgy lesz vagy nem.
Lehet Te nagyobb sikerrel jársz.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest