Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
Lenne még egy kérdésem hogyan tudom rávenni hogy a gépemen levő earth elmentett helyeit koordinátáit megjelenítse a telefonon?
-
LBandi
aktív tag
Üdvözlet!
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Google Earth miért nem telepíthető erre a telefonra? Van-e rá valami megoldás?
-
LBandi
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #12398 üzenetére
Hát pedig ez a telefonok kastélya. Ha ezt nehéz megszeretni akkor nem a telefonnal van a baj.
-
LBandi
aktív tag
-
LBandi
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel min 1000 soros panoráma képet lehet csinálni?
A PhotoStitch és a Photaf 3D Panorama (Free)-t próbáltam, de mindkettő nagyon kicsit készít. 300-400 soros képnek mi az értelme? -
LBandi
aktív tag
válasz
pestibenji #8554 üzenetére
A T-mobilos mobilinternet (függetlenül attól hogy a hónap hányadik napján lett alktiválva) egész hónap esetén mindig elsejétől a hónap utolsó napjáig tart. Erről nem fognak külön értesírést küldeni.
-
LBandi
aktív tag
A "pinkséget" úgy lehet előidézni: beltérben és lehetőleg olyan vényviszonyokkal rendelkező hely kell hozzá ahol már éppen hasznáná a kamera a vakut (tehát nem túl sötét csak vaku nélkül már zajos lenne a kép) ott kell egy tiszta fehér papír és azt célozd meg a kamerával közelről (15-30cm) akkkor látni fogod a kijelzőn a halványpiros foltot a kép közepén. Megfelelő fényviszonyok melett, illetve nem fullfehéret közelről fotózva a jelenség nem jön elő (rgo ne akarjon az meber makrót csinálni egy papírról beltérben)
-
LBandi
aktív tag
válasz
CHIPman #5456 üzenetére
Hát azért ez enyhe túlzás, szerintem bőven hallgatható. Ha annyira a minőségre megy az ember, akkor alapból nem is vesz fülhallgatót és ha mégis akkor azt nem telefonon használja.
Amit viszont kifogásolni tudnék a fülesben az irányítógombok hiánya (beletekerés, hangszabályozás), ezért mindig kotorászni kell a zsebembe ha ezeket akarom állítani. -
LBandi
aktív tag
Ha valaki szereti a kártyás szerepjátékokat annak ajánlom az ingyenes (fizetősként hálózatba is játszható, van erre külön server) az Archmage Lite-ot ami a Might&Magic sorozat 6 és 7 részében a kocsmákban játszható minigame remakje, hozzáteszem nagyon jó minőségbe mivel alig eszi a telefon akksiját és még csak nem is melegszik alatta.
-
LBandi
aktív tag
válasz
tejeszacskó #4965 üzenetére
A böngésző hibája, ha zavar akkor tegyél fel egy másikat.
-
LBandi
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4771 üzenetére
Már vót (#4754), válaszoltamm is rá . Úgy ahogy mondod.
-
LBandi
aktív tag
válasz
muveszur #4754 üzenetére
Az általad linkelt szöveg is csak arról beszél hogy egy folyamamt addig használ erőforrást amíg használatban van (ha jól van megírva az adott program és minden megfelelően működik) és csak akkor lövi le a rendszer ha nincs elég memória (ez ugyebár nem nagyon fordul elő).
Én nem azt mondtam/bíztattam hogy ész nélkül bármelyik folyamatot lővöldözgesse le állandóan (pláne nem rendszer folyamatokat), hanem mondjuk éppen a hibás appot vagy már nem használt és végleg bezárni kívánt programot igen. Ezért is hangsúlyoztam a manager ésszerű és körültekintő használatát (a használata perzse nem kötelező).Részemről rendben elfogadom az érvelést, befejeztem.
Remusz911: Köszi!
Éppen a napokban gondolkoztam, hogy valyon van-e már fent mérési eredmény.
Bízva az előd nagyon jó eredményeibe reméltem ez is hasonlóval fog kecsektetni (mondjuk én kicsit jobbat vártam a vékony müa. ház és kilakítás miatt), de ez is jó eredmény.
És igen is nem jelentéktelen dolog, hogy menyire sugárzó telefont hord az ember egész nap a teste közvetlen közelébe. -
LBandi
aktív tag
válasz
muveszur #4748 üzenetére
Nem értelmetlen a vita, de ha olyan kijelentést teszel amivel könnyen félrevezethetsz egy kezdőt és közben nem is biztos hogy teljesen úgy is van ahogy állítod.
Ezért kértem hogy írd le hogy tudsz-e olyan konrétumot ami miatt "különösen nem ajánlott" a taskmanagerek használata.
Amire ugye én konrétan reagáltam az row fórumtárs problémája. Lehet az ő esetében megérne egy próbát (és nem elijeszteni attól), minthogy feleslegesen rohangáljon a boltba gariztatni. Valószínű nála van olyan program feltelepítve, ami nincs jól megírva és ottmarad.Lehet nálad jobb a helyzet, mivel nem is a gyári KE2 rom van fent, de azért nézd el hogy nem mindenki fogja azonnal flashelgetni a telefonját.
-
LBandi
aktív tag
válasz
ToM2oo4 #4744 üzenetére
Azért zavar mert ne legyen már ott, még akkor se ha éppen nem eszik aksit.
A gyorsabb elindulás hidegen hagy, mivel minden pillanatok alatt el képes indulni (a hardver erejéből adódóan), nem tudok olyan általam használt alkalmazást amire 1mp-nél többet kéne várnom az induláshoz. Hát lehet akkor a böngésző, facebook kliens, gmail, skype, file és kép nézegető, és még pár gyárilag rajtalevő program rosszul van megírva, de pont ezért tettem fel egy taskmanagert.
Ami biztos, hogy használatával nem váltottam ki sem melegedési reakciót sem gyors merülést (nem a víz alá) telefonból. Ahogy korábban írtam nekem közepes használat mellett is simán kíbir 2,5 napot, vagy akár még többet is.Szóval ha ezek fényében továbbra is tudsz valóban olyan konkrétumot mondani amivel, ártok a telefon épségének (legyen akár szoftveres/hardveres) akkor szívesen elolvasom, de amit eddig írtál az nem győzőtt meg.
muveszur: nem tudom hogy mennyire merülne a manager nélkül, mivel nem végeztem konkrét összehasonlítást, viszont az tény hogy harmadannyi folymat fut mint nélküle. Az meg hogy azért nem lövi le mert a rendszer tudja mi a jó neki az közel se biztos olyan jó, főleg egy olyan rendszernél ahol azért van még mit csiszolni.
-
LBandi
aktív tag
válasz
killerjohn #4740 üzenetére
Konkrétabban kifejtenéd?
(A kifejtés előtt olvasd el az előző hozzászólásom.) -
LBandi
aktív tag
válasz
muveszur #4730 üzenetére
Ezeket a task manegereket lehet ésszel is használni. Mivel e készüléknek elég sok memóriája van ezért elég ritkán vagy éppen sose fog előfordulni az hogy bezárja a nem használt folyamatokat hogy ezáltat erőforrást szabadítson fel. Másik, a feladatkezelőkben ( a jobb félékben) be lehet állítani a folyamatkilövés mértékét, azaz milyen fontosságú progikat lőjjön ki. Az lelövést is lehet időzíteni (nálam pl óánként van és csak a biztonságosan leállíthatóakra van beállítva), nem kell azt hogy a rendszer folyamatosan szélmalomharcot vívjon.
Én adtam esélyt a rendszernek, de amikor böngésztem és már rég bezártam a böngészőt (a futó alkalmazásoknál megnézve nulla volt) nemcsakhogy a böngésző futatott folyamatot ,hanem még egy rakat más is amitket közben használtam, ezután döntöttem hogy taskmanagert fogok használni. Nálam estétől reggelig amikor hozzá se nyúlok a készülékhez esik 3 max 4%.
A "kifejezetten káros" rész meg tényleg csak akkor érvényes ha az ember ész nélkül használja pláne ha valami vacakot.
Persze ha tudsz egyéb infót miszerint az efféle programok bármilyennemű használata a telefon károsodásához vezethet akkor mindenféleképpen írd meg! -
LBandi
aktív tag
Ha tényleg nem nyüstölöd és mégis drasztikusan lecsökkent a korábbihoz az üzemidő akkor próbálj meg leszedni a marketrőf valami jóféle Taskmanegert (feladatkezelő) és azzal kilőni azokat a progikat, folyamatokat amiket nem használsz.
Én raktam fel, mondjuk nem tudom hogy mennyi lenne az akksi ideje ha nem használnám, de tény hogy amikor nyomkodom és utána amikor befejeztm és kilövöm a folyamatokat vagy ~10-20 biztos likvidál.Jelenleg így teljeseít nálam az akksi, még csak 5-szer volt eddig fullosra feltöltve:
A használatban van minden, (játék, gps, szinkronizálás, böngészés, videó és fotó). A görbe meredek szakaszai ezt jól mutatják időben. A használati idők: kijelző 3ó35p; Android oprendszer: 1ó 10p; Opera: 8p; Játékok: 25p; cella: 2n 12ó; telefon készenlét: 2n 8ó; tárcsázó: 23p a többit nem irom ki mert elenyésző.
Ami érdekes az a kis dombocska amit nem igazán tudom hogyan lehetséges hogy kicsit növekedett a töltöttsége az akksinak anélkülhogy töltőre vagy adatkábelre dugtam volna.
-
LBandi
aktív tag
válasz
killerjohn #4486 üzenetére
Akkor ez is valami szoftveres hiba lesz mert elvileg még folyamatos CPU + kijelző használat melett sem kéne a fogyasztásnak nagyobbnak lennie mint a töltésnek.
Valaki akinek nagyon melegszik a készüléke tapasztalta ugyanezt ?
-
LBandi
aktív tag
válasz
coolmpi #4407 üzenetére
Ha azt akarod hogy egy általad a telefonra másolt zenét csnegőhangot bármilnek be tudj állítani (azaz látszódjon a választható hangok között), én úgy oldottam meg hogy elsőnek beállítom a telefon csengőhangjának és utána már az a szám vagy hang meg fog jelenni az üzenet/ébresztő stb hangok között is.
Röviden: állísd be a kiválaztott hangot telefoncsengőhangnak majd utána annak aminek akarod. Remélem érthető voltam
.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Chapell #4266 üzenetére
Inkább cserélsz le egy ilyen drága telefont minthogy a jóval olcsóbb fülest cserélnéd le?
Azért hogy zenét hallgass kicsit drága és pazarló mulatság (mivel van egy rakat más funkciója amit más telefon nem tud ilyen minőségben). Ráadásul ez nem egy professzionális zenelejátszó, arra inkább vegyél külön kütyüt.
-
LBandi
aktív tag
válasz
mivan80 #4163 üzenetére
Azért az vegyük figyelembe hogy a készülék maga nagyon vékony így már nagyon kicsi hőemelkedés is átérződik az amúgy is lehellet vékony hátlapon keresztül. Másik hogy a HTC Desire-hez képes jóval kétszer erősebb és nagyobb teljesítményű hardver van ezáltal a hőtermelése is jóval nagyobb. SGS folyamatos használat melett is produkált hasonló melegedést.
Szerintem nincs gond, amíg valóban nem jelentkeznek olyan tünetek, amik egyértelműen a melegedésnek tudható be pl.: fagyás, újraindulás, vagy esetleg az addig hibátlan kijelző bárminemű romlása (habár ez nem feltétlen csak a melegedés következménye lehet).
-
LBandi
aktív tag
válasz
Mymelody #4110 üzenetére
Hát az akksi töltődése nekem sem a leggyorsabb (megszoktam a régi N70-em 60 perc alatt nulláról maxra toltődött), 10%-ról 100%-ra a telefonnak nálam kelett ~3 óra, amit azért sokallok. Ezt más is megerősíthetné hogy valóban ennyi idő kell a telefonnak a feltöltődéshez?
A Melegedésről annyit hogy nálam azért melegszik. A melegedési zóna sem teljesen homogén, a tenyér alatti rész ahol az akksi is van ott egyáltalán nem, viszont a hátlapjával szembenézve a jobb felső sarok, illetve a kamera alsó-közepe és bal oldalánál tapasztalható leginkább. Wifizés egyáltalán nem vált ki melegedést, sem a szinkronizálás (wifi közben mindig aktív az is) és még a gps se, inkább a hosszú folyamatos képernyőhasználat (20perc<) , erőforrásigényesebb programok használata pl youtube, játék, sőt még ha valami dokksit olvasgatok (pdf, doc, ppt) akkor is. A melegedés bőven jelen van,de nem olyan szinten hogy azt már érinteni se lehessen.
Aki meg azt állítja hogy nem melegszik a telója egyáltalán, próbálja ki hogy fog egy pdf-et és minimum 30 percig olvasgassa folyamatosan, de 30 perc folyamatos on kijelzős GPS navigáció program használata is megteszi, és ha ezután sem lesz meleg a fentebb leírt zónák, akkor megeszem a kalapom.
-
LBandi
aktív tag
Tud valaki olyan idojaras widgetet ami a magyarországi jelenidő és rövidtávu elorejelzest pontosan jelzi. Ami most fent van az napsutest mutat mikozben zuhog az eso es nagyon be van borulva.
-
LBandi
aktív tag
válasz
hunyadym #3332 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet nem uszom meg a frissítést mert nagyon zavar ez a probléma.
Másik hogyan lehetséges az hogy beállítok a telefonra rárakott mp3 számot csengőhangnak aztán egy idő után elállítódik azaz nem az lesz a csengőhang.
Zin: Az előttem szóló jól mondja hogy az 500mb T-és mobilnet túlforgalmazás díj mentes (a forgalomba a letöltés és feltöltés is beleszámít) , ha túlléped akkor leveszik a sávszélt 36kbs-re (ami egy rosszab modemes net sebességének felel meg), de mailezésre meg navigációra az is bővej jó. A wifi nem számít bele az adatforgalomba.
-
LBandi
aktív tag
Találtam egy lehetséges hibát (inkább bug szerintem mert szoftveres) a telefonnál amivel nem tudok mit kezdeni. Korábban írtam hogy olyat csinált a telefon mintha újraindulna ami nem is igazán az a jelenség: elsötétül a képernyő 1-2 másodpercre, majd amikor visszajön az összes kapcsolatot (wifi,hálózat) újraéleszti, viszont a wifi hiába van bekapcsolva nem csatlakozik vissza automatikusan rá, ki kell kapcsolnom a wifit és újra be hogy csatlakozzon.
A kiváltó ok: Amikor a névjegyeket próbáltam összehozni a régi telefonomról (N70) akkor legelsőnek nagyon kusza lett, és muszály volt törölnöm az egészet a telefonról és a gmail -be is importált címjegyzéket is. Onnantól kezdve ha a névjegyzék szinkronizálás (gmail) be van kapcsolva a telefon a egy felkiáltójeles kört rak ki miszerint nem lehetséges szinkronizáció a névjegyeknél mivel túl sok törlés történt. A hiba akkor kezdődik amikor lehúzom a felső információsávot és ráböbök a hibaüzenetre, ekkor a telefon a fent írtakat műveli.
Azóta már rendbetettem mindent viszont még most sem enged szinkronizálni a névjegyeknél, mert előjön a hibaüzenet.. Tudna valaki erre megoldást adni hogy mit csináljak hogy ne jelenjen meg ez, és tudjam szinkronizálni a névjegyeket.
Csináltam képeket is a hibáról: (ha kell akkor készíthetek videót is)
-
LBandi
aktív tag
Azt próbálta már valaki hogy töltőre rakva és úgy nyomkodva, abban a pillanatban amikor feltölt nem csinál egy hálózat elvesztést majd újracsatlakozást? Mert nálam csak a töltőn fordult eddig ilyen elő (lassulás, akadás nem tapasztaltam alatta), amióta levettem ~12 óta nem fordult elő pedig folyamatosan gyilkolászom (nezetés, letöltés, telepítés álllítgatás, telefonálás, skype, face, youtube)
-
LBandi
aktív tag
"Hálózati beállításoknál alvó mód irányelveit nézd meg..."
Ezt hol találom? Manualt már kétszer átnyálaztam, + a telefont is végigtúrtam és sehol semmi.
-
LBandi
aktív tag
Sikerült megcsinálnom a névjegyzéket. Viszont észrevettem valamit amit nem tudok hovatenni. Néha olyat csinál a teló hogy elsötétül a kép és amikor visszajön az összes hálózati kapcsolatot reseteli.Amikor visszajön akkor az akksi ikon mellett közvetlen egy kör van áthúzva (szürke színű) de csak 1-2 sec látszik aztán eltűnik mert bejönnek a térerő és wifi ikonok. Ez miért van? Vagy van valakinek ötlete hogy mi lehet?
-
LBandi
aktív tag
A névjegyek szinkronizálását hogyan lehet úgy beállítani hogy ne a gmailt szinkronizálja a telefonhoz hanem a telefont a gmail címjegyzékéhez. Sehogysem akarja próbáltam az hogy kiexportálom file és az beimportálom Kiesen keresztül de akkor feljön az oszlopbeállítások és sehogysem akarja a az eredeti oszlopértékeket beállítani (pl emailcím nem látszik, egy mobilszámhoz 2 van írva stb) Valaki help!
-
LBandi
aktív tag
Valaki megtudja nekem mondani hogy ha már a gmailbe rendberaktam a címjegyzéket akkor ezt hogyan ráfrissíteni a telefonra? Hiába próbáltam a szinkonizálást nem történt semmi a telefonon még mindig a szétzilált jegyzék van. (wifi működik, van net)
-
LBandi
aktív tag
Most jött meg az enyém is a futárral, én ott bontottam melette az orig csomagolást (Samsung matrica sértetlen volt), a csomagban ahogy az előttemlévő kolléga is megírta van külön töltő és külön aatkábel, füles+ az akksi is külön becsomagolva, a papírok is mind megérkeztek, szerződés, garancia stb. ...
Jöhet a beüzemelés!
Kívánom a többi várakozónak hogy minél előbb kapja meg a drágaszágot! -
LBandi
aktív tag
"1 ev azt jonnek 3d-s telok akkor ez meg már semmit se fog érni Te is cserelni foigod azonnal.."
Erre azért én nem vennék mérget, már ha csak a TV piac terén is messze a várakozások alatt teljesítenek a 3D-s készülékek eladási mutatói (de nem csak ott figyelhető meg). Másik, kétlem hogy 1 év múlva lenne olyan forradalmi megoldás ami jó 3D megjelenítést képes adni, úgy hogy se nem kell hozzá szemüveg vagy más kiegészítő, és még a betekintési szög se lesz kicsi ami meg a felhasználói élmény rovására mehet.
Harmadrész akit meg hideggenhagy a 3D az úgyse fogja keresni, mivel a játékokon kívül nem tudom elképzelni egyéb alkalmazások terén az előnyét.
-
LBandi
aktív tag
Úgy néz ki akkor minden előrendelő megkapta a mailt (köztük én is)
Másik mivel hallottam olyasmiről hogy szolgáltatós telefonnál le lehet tiltva egy két dolog. Én konkrétan a download opcióra gondolok ami, akkor nagyon fontos ha esetleg a romfrissítés vagy valami kikszer miatt behal a rendszer és nem hajlandó működni.
S2-ben ez ugyanúgy működik mint az S1 estében?
Van-e rá esély hogy ezt letiltják a szolgáltatók a telefonba? -
LBandi
aktív tag
válasz
sztrogoff19 #2531 üzenetére
Én nem mert nálam a HTC nem alternatíva, egyrészt a gyenge akksi miatt, másrészt meg fémallergiám van
-
LBandi
aktív tag
Ha már melegedés, a telefon belső alkatrészei milyen magas hőt viselnek el még hibajelenség (pl fagyás, meghibásodás) bekövetkezése nékül? Vagy nincs valamiféle max. TDP meghatározva mint a processzoroknál?
Jó lenne ha olyan szívós lenne mint egy VGA ami akár a 100C fölötti üzemelést is simán kibírja. -
LBandi
aktív tag
No csatlakozom az előrendelők táborához előrendeltem a webshopban így legalább kaptam ~6000 kedvezményt.
Eco+GO net L(500MB+ túlforgalmazásmentes) csomaggal mindkettőre 1-1év hűséggel kijött 102-ből és a havídíj nem lesz több 4200-nélMivel még ma sem tuodtak a szegedi T-központban érdemleges véálaszt adni, csak sejtetni tudták hogy talán jövőhét második fele vagy az utána levő hét ezért döntöttem az előrendelés melett.
Valószínűleg azért van így mert nem akarják a központba beérkezett telefonokat szétdobálni, mert lehet az előrendelések száma alapján lehet leüürül a készlet, így gyorsabb nekik értékesíteni.Másik, kért valaki a telefonjára ráadás biztosítást (aminek van havidíja)? Érdemes ilyet kötni rá?
-
LBandi
aktív tag
Előrendelni csak webshopon keresztül lehet, vagy bármelyik T-üzletben személyesen is?
-
-
LBandi
aktív tag
Az osztrák T-nél már kapható. Ráadásul 0-30 Euróért elvihető egy 36EUR havidíjas csomagban. (~9500ft/hó)
, ez nagyon jó ajánlat szerintem. Kíváncsi leszek ehhez képes a hazai T mit fog produkálni
-
LBandi
aktív tag
válasz
foregister #1333 üzenetére
Sárgulok az irígységtől.
Hogy legyen egy kis on. Tudnál készíteni 1-2 panorámaképet kíváncsi vagyok milyet lehet összehozni a drágasággal.
-
LBandi
aktív tag
válasz
jajistenem #1265 üzenetére
Szerintem sem az árfolyamváltozásnak köszönhető a drágulás, inkább a nagy keresletnek. Úgy vannak vele miért ne emelnének, ha úgyis viszik mint a cukrot.
-
LBandi
aktív tag
válasz
t72killer #1246 üzenetére
Idézet az Galaxy S2 Mobilarénás tesztjéből:
"...Egy okostelefon mit sem ér a megfelelő irodaszoftver nélkül, ezt a szerepet most a Polaris Office tölti be. Egy nagyon korrekt, Office-kompatibilis szerkesztővel van dolgunk, amellyel táblázatokat, szöveges dokumentumokat és diasorokat manipulálhatunk, ráadásul a pdf fájlokkal is játszva megbirkózik...."
Szerintem ebből választ kaptál a kérdésedre.
Még töltőt sem kell cipelni ha van gép a közelbe, mert usb-ről is tudja tölteni.
-
LBandi
aktív tag
EZT is megéltük!!!
-
LBandi
aktív tag
Nem értem miért spórolták ki belőle a 2 magos procit
Ha már még nagyobb lett a kijelző legalább a felbontáson is növeltek volna, így akinek nem jön be az S2 felbontása erre mit fog mondani?
A fizikai méreteire tekintve kíváncsi leszek mennyivel lesz nagyobb mint az S2.twine: Bennfentes infók alapján magentáéknál lesz elsőként kapható a hazai szolgltatók közül, az is csak május vége június első fele körül +/- egy hét.
babosmiki: tessék
-
LBandi
aktív tag
válasz
jooker82 #1131 üzenetére
"Akik arra verik a nyálukat, hogy menyire túlszaturált samoled,azoknak ugye otthon színhelyesre kalibrált VA vagy IPS panelű monitort használnak és nem valami hulladék TN+ filmes monitort nézegetnek."
Ezzel maximálisan eggyet kell hogy értsek.
Miért vár el valaki egy mobiltelefon kijelzőjétől olyat, amit a számítógépe monitorjától nem?
Kíváncsi lennék hogy a színhelyességet felhozó emberkék közül, ki rendelkezik színhelyes Monitor/TV/Notebook/Netbook/TáblaPC -vel
-
LBandi
aktív tag
válasz
foregister #1071 üzenetére
Szerintem magyarországon is lenne rajongótábora, ha lennének értelmes TV műsorok.
-
LBandi
aktív tag
Az az antennás dolog engem is érdekel hogy mi célt szolgál, az eddigi beszámolókban, bemutatókban erről szó nem volt, vagy csak valami spéci Koreai upgrade?
Lehet azért raktak bele, hogy könnyeben fogják az emberkék az analóg adást a felhőkarcolók között vagy a metrón? -
LBandi
aktív tag
Figyu, az index sosem a részletes, minőségi, pártatlan tesztjeiről, híreiről volt híres. Viszont az még nem jelenti azt hogy nem ők lőtték volna a képeket (habár én is kétlem). Viszont az jobban megnyugtatna ha pl az képek eredetét linkelted volna be, akkor egyértelmű lenne a helyzet.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Robertoq #1003 üzenetére
Ami talán még érdekesebb hogy ha az indexes képeket valóban ők készítettés és nem csak valahonnan lenyúlták, mert az a Galasy S2 má nem teszt hanem a forgalomba kerülő végleges verzió, mivel ott a samsung felirat a kijelző felett (ez csak a végleges forgalomba kerülő verziknál van így) A PH-s tesztben nem ilyen van. Szóval Indexék valahonnan szereztek egyet, kérdés honnan.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Oppenheimer #668 üzenetére
Tehát ami szerinted előny. SLCD, qHD, Sense 3.0, ez nem sok pláne ha azt vesszük hogy a HTC telefon jópár tízessel drágábban fog piacra kerülni.
A kijelző felbontás az egyértelmű előrelépés viszont azt kijelenteni hogy minőségben meg fogyasztásban jobb az SLCD mint az új SAMOLED plusz erről még korai így előre nyilatkozni, mivel fejlesztettek a Samuék a kijelzőn is.
A TW nem Sense az tény viszont, egészen új lehetőségeket kínál a korábbi verziókhoz képest, de ha tudsz konkrétan olyan Sense opciót vagy tulajdonságot ami egyértelmű előny a TW 4.0 val szemben akkor azt is szívesen meghallgatom.
Jó lesz a Sensation de én nem merném kijelenteni hogy ez vagy sokkal jobb a másiknál. -
LBandi
aktív tag
válasz
Oppenheimer #665 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok miben lesz jobb. Gondolom az egyik fő indok a Sense 3.0 viszont ha ebben ki is merül akkor kár érte mert a TW 4.0 is ha nem egy Sense utánzat (legalább nem éri a Samut az a vád hogy még azt is koppincsolták) szerintem ez most elég jóra sikeredett és még a korábbi betegségeit hiányoságait is orvosolták.
-
LBandi
aktív tag
Moco által linkelt expansys bolt ideje módosult május 5. csütörtökre. Szóval lehet még hamarabb ideér mint gondolnánk.
A ~160ezres ártól nem kell megijedni, mivel ezz egy kártyafüggetlen ajánlat, pláne ha azt is hozzávesszük hogy nem ngayon van másik bolt akinek fenn van a kínálatában.
A Google Nexus S is függetlenül 160-170 jelent meg több boltnál is és a szolgáltatóknál meg 120-130 közötti áron startolt ráadásul kártyás nem előfizus csomagban. Én amondó vagyok és szerintem 140 körül lesz kártyásan előfizuval meg max 120-130 fognak elkérni. Ami teljesen korrekt ha a tudását nézzük , hasoló kaliberű konkurencia biztos vagy 30-40 vagy még többel fog indulni.chros:Annó a sima Galaxy S 120-130 a szolgáltatóknál függetlenül 140-150.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Brutális eb #559 üzenetére
Végülis ha neked a túlszaturáltság ennyire bántja a szemed.
Engem nem zavar sőt inkább a túlszaturáltság mint az alapból talicska kijelző mint pl az LG optimus x2:Tudom nem kell forgatni meg minden, azért akkor a két kijelző ég és föld...
-
LBandi
aktív tag
Úgy értettem hogy jól láthatóan kell a gyártónak demonstrálnia hogy ez az ő terméke ez pedig úgy éri el a legjobban ha azt a leggyakrabban nézett oldalra helyezi el. Amúgy én simán el tudom képzelni hogy bőven van olyan ember aki ha meglátja a telefont a márkafelirat nélkül nem tudná megmondani hogy melyik gyártó terméke lehet. Az meg hogy ott van a hátoldalán az kevés mert ugye egy reklám, vagy plakát nem forgatható!
-
LBandi
aktív tag
válasz
ForRedGlory #494 üzenetére
Én azt nem értem hogy erről miért nem a Samsung nyilatkozik
. Amúgy igazán közölhetnének már valami hivatalos dátumot. Vagy lehet megvárják hogy mit mond rá a húsvéti nyuszi mert lehet őt is bevették a gyártásba (tojásba) hogy kielégítség a nagy igényeket.
-
LBandi
aktív tag
Gondolom a Tab esethez hasonlóan itt látták hogy az egyik konkurencia (HTC) gyorsabb procit rak a telóba így kénytelenk voltak ezt korigálni nehogy lemaradjanak. Ezzel nem is lenne gond, ha jövőhéttől már kapható lenne, de van egy olyan érzésem hogy inkább csak további csúszásra lehet emiatt számítani
-
LBandi
aktív tag
válasz
sztrogoff19 #473 üzenetére
Szerintem érdemes várni, mert olyan sok újítást nem hoz a SGs2-höz képest. Viszont vicces hogy ez is hamarabb kapható lesz mint a 2. Kíváncsi leszek az árakra mert elég sok felsőkategóriás készülék lesz itt tavasz vége nyár elején a piacon, ami remélem a vásárlók malmára hajtja majd a vizet.
-
LBandi
aktív tag
Egyre több helyen találom azt a nemhivatalos információs hogy Európában az S2 csak májusban érkezik, emelett találtam egy érdekes cikket:
"The Samsung Galaxy S2 is due for release in the UK in May according to a recent leaked document.
Three UK's product roadmap was recently leaked detailing a number of handsets coming to the network, with the Samsung Galaxy S2 arriving in May and a mini version of the handset arriving in April."Ha ez igaz, akkor egy olyan telefon amit be se jelentett a Samsung és csak pár hete szivárgott ki a léte majd egy hónappal hamarább kapható lesz mint a már lassan 2 hónapja hivatalosan is bejelentett nagytesója
. Nem tudom miért kell ennyit tökölni
. Még csak az hiányzik hogy az Apple májusig bejelentse az iPhone 5 és a Samsung azt meglátva hogy milyen technikai paraméterekkel bír a szifon áttervezi a saját telefontját ezáltal még későbbre odázza el a megjelenést.
Ez simán megtörténhet látván amit csináltak a galaxy Tab-al. Azt is inkább hogy kidobták volna a vastagabb változatot és eladtak volna belőle jópár darabot és azzal egyidőben ment volna az áttervezés és szépen fokozatosan cserélte volna le a kinálatból. De a mostani döntése miatt szerintem potenciális vásárlók százezreit bukta el véleményem szerint.
-
LBandi
aktív tag
Szerintem ha tud felvenni full HD-ben és azt le is tudja játszani akkor elvileg nem kéne hogy gondot okozzon neki más fullHD-s videó. A hivatalos honlapján az alábbi videó formátumok vannak támogatva: MPEG4, H.264, H.263, WMV, DivX, Xvid, VC-1
Recording & Playback 1080@30fps, szóval az mkv lejátszása nem biztos hogy támogatott. -
LBandi
aktív tag
Nem, mivel a hírek a késéről még a földrengés bekövetkezése előtt megjelent. Másik meg hogy Japánban tudtommal nem gyártanak semmit a telefonhoz. A gyártási gondok a kapacitás hiány és az ebből adódó alkatrészhiány miatt adódtak.
Azért remélem április elejére már lesznek bíztató hírek a megjelenéssel kapcsolatban.
-
LBandi
aktív tag
Egy kis hír:
-Késik a SGS2 forgalmazása a tervezett márciusi debütáláshoz képest kb. 8 héttel (a nyolc hét nem 100%). Valószínűleg gyártási problémák (megfelelő mennyiségű alkatrész hiánya) adóthattak azért a késés.
-Singapúrban ha minden jól megy akkor áprilistól (nem írtak ponos napot)lehet majd kapni a telefont, azt sem tudni még hogy ott az enxyos vagy a tegrás procival szerelt változat lesz elérhat.
Saját vélemény: engem nagyon bosszant hogy végre amit kinézek magamnak készüléket megjelenési problémákkal küszködik, tudom az elődje is jócskán megvárakoztatta a nagyközönséget, ami nem mentség. Kicsit Nvidia feeling bejelentünk valamit, aztán majd miután már a konkurencia is legyárt valami hasonlót, vagy neadj isten jobbat addigra forgalomba is hozzuk.
-
LBandi
aktív tag
válasz
runner 125 #401 üzenetére
A hivatalos honlapja a specifikációkkal
Arról már volt szó korábban is hogy annak ellenére hogy 0.3" nagyobb let a kijelző a telefon méretei pontosan 1.9 és 2.9 mm (szélesség/magasság) lettek nagyobbak a Galaxy S-hez képest. Szóval akinek még elfogadható volt a SGS mérete annak nem fog az a 2-3mm gondot okozni. Viszont még így is kisseb mint a HTC Desire HD.
-
LBandi
aktív tag
Az ár az teljesen korrekt, ha azt vesszük hogy kártyafüggetlen. Viszont a várható érkezés dátuma aggasztó. Ha tényleg azidőtájt fog a boltokba kerülni akkor még onnan kb 1 hónap legalább amire a szolgáltatóknál is megjelenik a kínálatban. Ha ez tényleg így lesu akkor nem értem mi a csodáért kell már előtte fél évvel bemutatózni vele.
-
LBandi
aktív tag
Mivel telefonon nincs tapasztalatom, de a PC alapján az elmondható hogy a multitasking nem csak proci de memória igényes is, arról nem is beszélve hogy ne a mostani programok memóriaigényét nézzünk hanem azokét amiket a közeljövőben adni ki kimondottan dualcoros telókra sztem azoknak már lesz memóriaigényük.
-
LBandi
aktív tag
Az a +1 mag ha kihasználod ha nem ott van és ezért elkérhetik az árát (tartaléknak jó az), RAM 512 heylett 1GB-ra nőtt, a kisebb modell is 8GB helyett 16GB tárhelyet kapott, emelett a kijelzőn és a hangzáson is fejlesztettek úgy hogy a telefon mérete alig nőtt 2-3mm (sőt vékonyodott), plussz még amiket te is felsoroltál már bőven elég külömbség ahhoz hogy elkérjenek érte pár tizessel többet. De hangsúlyozom az SGS debütálási árához tesék hasonlítani, ami az SGS2 esetében még nem történt meg, mivel az még csak előrendelhető. Majd ha lehet kishazánkban kapni valamelyik szolgáltatónál, vagy legalább 10 GSM boltban.
Amúgy kétlem hogy 50K külömbség lenne mert az ugye 200ezer feletti árat jelentene ami szerintem túlzás. Én egy 170-180 körüli árat tartok reálisabbnak.
-
LBandi
aktív tag
válasz
tariattila #355 üzenetére
Szerintem irreális árról még kár beszélni amíg nem kapható mobiltelefonos szolgáltatóknál a készülék. De ha 10-20 ezerrel drágább is lenne mint az SGS indulásakor (de még ez sem biztos hogy egyáltalán drágább lesz) akkor az miért irreális? Annyi külömbözetet van mire elkérni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest