- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Kleshk
csendes tag
válasz
Anulu79 #10489 üzenetére
Na látod erről nem tudok nyilatkozni mert most lesz szervízbe küldve a telóm pont a frissítés miatt. Kiderült hogy nem írható a telefon romja egyáltalán. A Kies program sem tudta felrakni az eredeti frissítést pedig gyári volt rajta minden. Frissítésnél megállt 27%-nál és kampec. Telót most már bekapcsolni sem lehet meg semmi. Megy a szervízbe. Még jó hogy gari ideje alatt dobták ki a frissítést. Így legalább ingyé van a javítás, legalábbis remélem nem fogják rám hogy én rontottam el
-
-
Kleshk
csendes tag
válasz
Anulu79 #10484 üzenetére
Ez az érdekes mert USB kábellel is működnie kellene, tudom hisz itthon is sokszor úgy használom, főleg hogy Wifin keresztül küldöm nem egyszer az adatot a telóra és a telóról a gépre. Frissítetted a telefonod? Értem úgy hogy 2.3.3-al ment USB bedugása mellett a Wifi és 2.3.4-el nem megy vagy ez egy általános probléma?
-
Kleshk
csendes tag
válasz
Anulu79 #10474 üzenetére
Ha a készüléket rákötöd a számítógépedre, először adatátviteli módba kerül. Ez annyit tesz hogy nem tudod használni a telefonodat amíg pl.: zenét, filmet, programokat vagy bármi mást küldesz át a gépedről a telefonodra. Ha megnyomod a HOME gombot a telefonon, az egyetlen nyomós gombot az előlapon, akkor ez az adatátviteli mód megszűnik. A telefon ettől még tovább töltődik és így tudod használni a telefont is bármi egyéb dologra mint normál módban, de így kábelen keresztül nem tudsz tovább adatot küldeni a telefonodra. Erre való a KiesAIR vagy egyéb más program amivel Wifin keresztül tudsz adatot küldeni a telódra oda és vissza.
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
Anulu79 #9555 üzenetére
Ő izé há hogy is mondjam...
Nem kéne az első töltését megszakítani.
A bizonytalanság azért megvan bennem, de szerintem az a legjobb(?) ha rajta hagyod egész iccakára a töltőn...Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha feltöltötte akkor már nem használja a töltőt, de ezt majd kimérem fogyasztásmérővel...
Nekem az első töltésem kb 10%-ról volt vagy 5 óra ha jól emlékszem... Igaz be volt kapcsolva...
Kikapcsolva biztosan gyorsabban tölti.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest