- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Úgy látom a 200 is kerekített, akkor viszont lehet magi c5 lite vagy magic 6 lite is.
Hú de nehéz -
mexel
veterán
A honor 90 mindegyik ívelt kijelzős?
A 200 jóval drágábbnak tűnik már.
Árban is jó lenne kb hogy ott legyen használtan ahol egy redmi 12 pro 5g. Azok már 40 és 60 között vannak.
Valahogy nem tudok megbarátkozni még vele.Kár hogy manapság csak olyan fontos kis apróságok maradnak le a mobilokról mint az értesítő led
-
mexel
veterán
Sziasztok. Átfogó Honor topikot nem találtam, itt kérdezek ha lehet.
Melyik Honor telefon lehet ami kb megegyezik tudásban, fényképezőben, akksiban pl egy Xiaomi Redmi Note12 pro-val?
Azaz rosszabb ne legyen.
Van itt nálam egy Xiaomi, de Huawei-t váltanék le, így Honornak jobban örülnék. Ívelt kijelző nem igazán kellene. Sajnos nem követtem a Honorokat, nem tudom mi az ami kb megfelel ezeknek a feltételeknek de azért használtan már jó áron kapható.
Előre is köszönöm a segítséget -
válasz
Murdock1981 #704 üzenetére
Páromnak fent van, meg nekem is, működik. Nem törlöm nehogy tényleg elérhetetlen legyen bár másik telefonomra szintén most töltöttem le. A régió beállitást nézze meg hátha.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van honor 90 telefonja és néhány alkalmazás nem érhető el a play áruházban pl penny , Tesco. Mi lehet a gond. Magyarországi telefon magyar előfizetés. Köszönöm szépen előre is.
Közben megoldódott. Elnézést. 😆
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Google sync pcióknál kikapcsolod a fotók szinkronizálását
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gabe_
őstag
Ma reggelre megjött a 2025 januári biztonsági frissítés...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
d.janos
csendes tag
És azt hol tudom beállítani, hogy a Google Fotók ne férjen hozza a Galériához? Ha törlök valamit a Google Fotókból, azt ne törölje a Galériából.
-
d.janos
csendes tag
Hali.
Azt hol kell beállítani, hogy a pl. képernyő képeket is töltse fel a Google fotókba? Redmin automatikus volt.
-
tomasz79
tag
Üdv.
Szeretném megkérdezni, hogy olyan beállítás létezik, hogy bekapcsoló gombbal veszem fel a hívást?
Mer ugye megszakitani lehet azzal azt tudom. -
bozont
veterán
válasz
Toth_Jani #692 üzenetére
Bár telekomos net van, de saját routerről megy a hálózat, a modem csak a tv-t és netet adja. Vagyis 2 db router, egyik access point ként használva.
A fő router újabb, tud már wifi6-ot és wpa3 titkosítást is, most kikapcsoltam mindkét funkciót. Vagyis a titkosítást wpa2/3 mixed-ről wpa2-re állítottam, most úgy néz ki működik minden szépen. Majd kitesztelem melyik opció a ludas. -
bozont
veterán
Üdv
Anyu most kapott egy ilyen telefont és olyan probléma van vele, hogy a wifi hálózatra nem csatlakozik fel automatikusan. Azt írja a hálózat letiltva, ha rányomok akkor csatlakozik. Néha meg kéri újból a jelszót, hiába (elvileg) mentett a hálózat.Valaki tapasztalt ilyet? Minden más készülék jól működik. Mielőtt bármit is csináltunk a telefonnal frissítettem a rendszert. Újraindítás sem segített. Egyelőre a gyári visszaállítást is kerülném, hátha van megoldás, egyelőre nincs kedvem minden újra beállítani.
-
uzerto
tag
válasz
Csápájev #684 üzenetére
Szia!
Előrendelésben vettem. Elég vegyes a vélemény a telefonról, már a lecserélésén gondolkodom. Amit tetszik benne:
- Hátlap nem gyűjti az ujjlenyomatot (nekem a zöld van)
- Kijelző nagyon szép
- Kamerák közül az ultraszéles is viszonylag használható eredményt ad (nem úgy mint a 8 mpx-es kollégái)
- Ha minden rendben, akkor eléggé reszponzív a telefon, a menük gyorsan nyílnak meg.Ami nem tetszett benne:
- Bár mindkét kamera alapvetően jó rajta, de nem mondanám kiemelkedőnek, fotózásra nem ezt venném.
- Nincs OIS, így az éjszakai fotóknál, ha nincs stabilizálva, akkor még 1-2 másodperces záridővel is homályos képet produkál ( nem is ajánl többet nagyon)
- Rengeteg bug a szoftverben. (Program befagyások, kamera alkalmazás befagyás, random híváskezdeményezés, stb... Ezek csak újraindításnál jöttek helyre.) Nincs tele a telefonom ismeretlen szoftverrel, játék meg egyáltalán nincs.
- Melegszik, mint állat. Nyáron a videózás max 1-2 perc, utána már csak egy akadáshalom lesz amit kapsz végterméknek, de a túlmelegedés ismert probléma.
- Keret is és hátlap is műanyag.Ha a videózás a fontos, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő készülék számodra. A fent felsorolt problémák bár ismertek, de nem érintenek mindenkit, legtöbbet talán én panaszkodtam rá.
-
válasz
Csápájev #684 üzenetére
Az sok. Talán nem a Vodánál? Mert ott vastagon fog a ceruza! A Médiába 230 és akár 20 havi kamatmentesre is. https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_honor-200-pro-12-512-gb-dualsim-feh%C3%A9r-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1457731.html?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=psm-product%20feed&utm_content=1457731&aku=0b3da95574bde31b0256aaa930326177
200-as. https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_honor-200-8-256-gb-dualsim-z%C3%B6ld-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1457733.html?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=psm-product%20feed&utm_content=1457733&aku=0b3da95574bde31b0256aaa930326177 -
-
válasz
Csápájev #680 üzenetére
A Proba van kamera képstabilizátor, vezeték mentes töltés, gyorsabb, újabb... A 90-es középkategóriás, a 200 Pro közép felső vagy csúcs alsó. A Mobilarénán olvasd el a teszteket. Amúgy ténlyeg jó telefon de neked kell dönteni, meg a pénztárcádnak. 200 Pro szokot lenni 200 körül a Hardveraprón.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,agyalok egy ilyen készüléken,mennyire vagytok elégedettek?
Arcfelismerést tud,ugye?
mennyire melegszik?
Illetve nappal mozgás közben,mennyire stabil a kamera képe? -
válasz
kacatoskazi #676 üzenetére
Beállításokban alkalmazásban az engedélyeket végig nézted?
-
kacatoskazi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vezeték nélküli kivetítést szeretnék Samsung QE55Q82RATXXH-n, de nem kapcsolódik a két eszköz. (A Realme 8 telefonom gond nélkül csatlakozik és tudom tükrözni a képet.) Mi okozhatja a problémát? Előre is köszönöm!
-
haruspex
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz
haruspex #673 üzenetére
Melyik fejlesztőket próbáltad még?
Én is most raknám fel mert a gyári az elég gagyi.
Freecam és Manual Camerat megvettem még régebben, de dicsérik ezt a GcametMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok, tud valaki ehhez telefonhoz normálisan működő gcamet?
-
Toth_Jani
őstag
Nem tom' kiírja a terminál hogy sikeres fizetés, de nem történik semmi, továbbra is várja a kártyát, más boltokban ha lassan is de működik.
Mivel OTP-s vagyok ezért nekem a Simple Classic alkalmazást kell(et) használnom, igaz holnaptól lesz új.
Azt hittem rossz a mobil NFC modulja, de nem, mert a G-Pay pokoli gyors és távolról is ugrik. -
illjo
senior tag
válasz
Toth_Jani #666 üzenetére
Nekem minden további nélkül működik az simple fizetés az érintés nélküli is a POS terminálokon. Igaz, sokszor ad hoc módon ujjlenyomatot kér, feloldott telefonnál is? amit nem tudok kiiktatni.
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
Toth_Jani
őstag
Engem sokkal jobban zavar hogy az OTP Simple nem működik rajta, vagyis igen, de például a Lidl-ben egyáltalán nem lehet fizetni máshol meg hosszasan kell simogatni a terminálokat mire sikerül fizetni.
De szerencsére már az OTP is feloldotta a G-Pay fizetést, az meg röptében rendezi a dolgokat, ha meglátja a terminált már fizet is, ezért azt használom, a Simple csak megszokás volt. -
Nashville
tag
válasz
petejani #662 üzenetére
Igen ez borzasztó irritáló újítás az Android 14-ben. Mondjuk 100 - ból egyszer lehet használnád aztán rájön az ember, hogy 99-szer idegesítő, akkor az egyszer meg ott egy jegyzettömb, pl. AliExpress megosztásból link kinyerése. Nem bírok rájönni én sem, hogy hol lehet kikapcsolni.
-
-
petejani
friss újonc
Erről a felugró ablakról vagy buborékról vagy mi ez, erről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
petejani
friss újonc
Sziasztok!
Amikor a vágólapra kerül egy szöveg, akkor megjelenik egy kis buborékban és lehet szerkeszteni vagy megosztani. Ha nem nyúlok hozzá, pár másodperc után eltűnik, vagy bezárom. Ez engem baromira zavar, és szeretném, ha nem jelenne meg, de sehol nem találom a beállítását. A SwiftKey billentyűzetet használom ami alapértelmezetten van rajta. Annak a vágólap beállításai között sem találtam olyat, hogy ezt ki lehetne kapcsolni. Google segédben sem találtam ilyeneket, valamint egyéb más beállításnál sem. Segítenétek kérlek, hogy ezt hogy lehet kikapcsolni, hogy ne jelenjen meg? Köszönöm! -
tomasz79
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy zárolt képernyőn az ujjam lentrol felfelé húzva bejön 4 gyorsinditasi lehetőseg. Szamologép, lámpa stb, azt valahol lehet cserélgetni?
Mert nem jovok rá.
Koszi a segitseget -
woodworm
veterán
válasz
Nashville #658 üzenetére
Jelen pillanatban inkább a Tru Phone-t ajánlanám. A DW-t nem lehet beállítani tárcsázónak és amikor használtam az alapértelmezett tárcsázót hívta meg. Amikor pedig jött a droid 14-re való átállás, azóta fordítva jeleníti meg a simeket.
Meguntam a bizonytalan működést és áttértem a Tru Phone-ra. -
Nashville
tag
Ezt a másik Eaglenek akartad írni 😃, nekem nincs problémám vele én csak megmutattam, hogy én hogy oldottam meg. De tényleg valós hogy egyes esetekben a billentyűzet nem ér ki a képernyő széléig.
Köszi hogy megerősítetted, hogy C430 a tiéd is és nincs hangszakadozásos problémád a Messengerrel, akkor valamilyen más appal akad össze talán a hangprofil alkalmazással. Jövő hónap végén kerül hozzám a teló, mert én csak bekonfiguráltam nyomok rá egy resetet és látjuk majd.
A Google tárcsázóval igazad van nekem amiatt kellett megválnom ettől a telótól a hívásrögzítő kapufa miatt, de tényleg borzasztóan néz ki és furcsa a használata. Próbáld ki a DW Contacts appot az egy kicsit enyhíteni fog a problémádon. -
válasz
Istikee007 #650 üzenetére
Én is észrevettem ezt, kicsit feljebb kell érinteni. A frissítésekkel eltünt a méretezés meg a gyakran használt kérdő, felkiáltó jelet használnám át kell váltani.
-
uzerto
tag
válasz
Szia!
Dettó ugyan ez. Ezen felül, ha a gmail alkalmazásban is előfordul, hogy elkezdek keresni és 3 karakter után ugyan úgy bezárja a billentyűzetet, ott csak az segít, ha újraindítom az alkalmazást. Ezen felül nem hajlandó kommunikáni az otthoni számítógéppel, míg máshol simán csatlakozik kábelen. Van egy Honor 50-es a családban, az simán kommunikál a PC-vel kábelen.
Eddig elég sok apró szoftveres nyűgje volt, így annyira nem vagyok elégedett ezzel a telefonnal, pedig a Huawei Mate 9 volt, mit a leginkább szerettem. -
illjo
senior tag
válasz
Nashville #653 üzenetére
Ja igen, itt már látszik, hogy nem a szóköz a legalja itt. Akkor passz. A beállítások nekem is úgy vannak és igazából félre is értettem, mert nekem viszont az az alja. És ha eltünik(nemcsak billenytűzet, hanem azvegész app és visszaugrik főképernyőre) mert alá nyomok, nem tűnik el az addigi írásom, ha visszalépek.Az anysoftkeyboard hosszú évek óta a kedvencem, soha nem cserélném le, főleg a magyar ékezetes gombok miatt, de a többi lehetősége is nagyon kézreálló.
-
illjo
senior tag
válasz
Nashville #652 üzenetére
Igen, nekem is a 430 as van. Hosszú évek óta Magentával tőlük hozom ki pár évente jó kedvezményekkel és kamatmentes részlettel a telókat..Eddig semmi panasz nem volt rá. Most nekem viszont ennek a verziíónak az elb..ott google tárcsázója
névjegytára , amit nem lehet lecserélni gyárira tett be. Nem csak azért, mert így nincs opció a gyári hívásrögzítő felszuszakolására, hanem önmagában is látványra stb egy gagyi f'@s.https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
Nashville
tag
válasz
Nekem egy frissítés után ilyen idegesítő jelenség már P30 Pro esetében is volt, de a Honor 90 és Honor 200 Pronál is van ilyen, de jelen esetben mikor éppen ide írok a billentyűzet lefedi a széleket így nem nyomok mellé és nem tűnik el. Mondjuk az tényleg fura, hogy eltűnik amit írsz ott valami más hiba lehet. Mindenesetre az ilyen appokat én az akkumulátor optimalizálásnál a nem engedélyezettre állítom és az akksi beállításnál az indításnál kézire teszem így még több óra múlva is ott van az írt üzenet pl. a Messengerben ha nem küldöm el akkor is. Lehet ez is megoldás.
Még egy tipp: a beállításokon kívül próbáld ki a swiftkey billentyűzetet és állítsd be a navigációs nyilakat, melyeket az alsó sorba teszi, így máris van egy plusz védelmed,hogy kívülre nyomj véletlenül, na és még egy tipp, hogy ne a chatfej megnyitása után írj hanem az appot megnyitva a kontaktnak.
-
Nashville
tag
Szóval akkor neked is C430-as a Buildszám (régió)? Azért kezdtem már a Telekomra gyanakodni, mert most vettem először telefont tőlük és csak belepiszkálhattak valamit, mert szolgáltatói verziós rendszerfrissítést is felajánlott, amint beletettem egy Telekomos SIM-et. Azért vagyok tanácstalan, mert 12 év alatt sok teló megfordult a kezemben és a Messenger néha felbukkanó elcseszett frissítés miatti egyéb hülyeségei ellenére sohasem volt hangszakadozás kb. 10 mp-enként.
-
illjo
senior tag
válasz
Engem is idegesít ez, én anysoftkeyboardot használok. Azért van, mert ha kicsit is túllóg az ember ujja a szóköz gomb alja alá, az már a billentyűzeten kívüli terület, nem tölti ki a képernyőt az aljáig a billentyűzet. Úgy vesz, hogy a billentyűzeten kívüli területre nyomtál.
-
Istikee007
tag
Sziasztok.
Nekem a frissítés (Magic OS 8) óta a billentyűzettel van gondom.
Ha a szóköz alját érintem meg akkor kilép a billentyűzetből és az eddig írt szöveg elveszik ezzel egyidejűleg. Nagyon idegesítő. Minden alkalmazàsban előfordul nem specifikus. Más billentyűzettel is , nem csak az alappal.Valaki más is tapasztalt hasonlót?
-
Nashville
tag
Sajnos visszajött a Messenger szaggatás, máshol kell keresnem a hibát.
Van itt valaki, aki a Telekomtól vette a telefonját és használja a Messengert? Minden rendben van nála, nincs ilyen anomália? WhatsApp, Meet és mobilhívások tökéletes minőségűnek csak a Messenger szarakszik.
-
Nashville
tag
A francba, újra előjött a Messenger hanghívás szakadozás hiba. Már volt full reset utána már jó volt, majd minden app fel lett pakolva minden tökéletes, ahogy elvártam ettől a remek kis telótól, de nem. Hívás és videóhívás közben is szakadozik a hang nem bírok rájönni mi lehet a gond valaki tapasztalt már ilyet? A WhatsApp tökéletes csak a Messenger szarakszik.
-
Zola007
veterán
Fő képernyő feliratok színét hol tudom módosítani?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
8.0.0.149 C430E6R2P1 kapcsán jött elő valami bug esetleg?
-
Azért sokan vannak akik cserélgetik, de bíztos sok megmaradhat. Amúgy jó telefon a párom használja teljes megelégedésére, de azért hiányolom a sztereó hangszórót és a képstabilizátort. Az utódja a 200-as széria a Pro az nagyon jó, jó proci, képstabilizátor, sztereó hangszórók, vezeték nélküli töltés. Nem is tudom hova lehetne sorolni a középkategória felső szegmensébe vagy a csúcs alsó szegmensébe.
-
cs.zs.
veterán
Ez a telefon a Yettelnél jelenleg feltöltős csomagban 114.990.- Ft
(azért az eléggé odab.sz...) -
tomasz79
tag
Sziasztok kicsit off téma, de ha egy webhelyen van fent egy zene, esetünkben egy mix, és ha már nem élnek a letöltéshez a fájlmegosztók, akkor valahogy még lelehet menteni?
-
illjo
senior tag
Már írtam ugyan, de nekem az eddig más telefonokon jól működő hydrogél fólia ezen nem jó. Felül mindig feljön. Valószínű tok nyomja fel, de az ívelt szél sem segít rajta marasztalni. Érdekes, alul semmi probléma vele. Tokbarát verziót eddig nem találtam Alin. Nem vagyok hajlandó kiadni 5-6000 ft ot azért itthon, amit javarészt a telefonboltosok is Kínából rendelnek
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nyilván típus alapján rendeltem rá tokot és foliát is, de nem cifrázom: fosul illeszkedik
Korábbi telefonjaimra is Aliról rendeltem, azokkal nem volt gond
Ezeket vettem
https://a.aliexpress.com/_EuyG7mf
https://a.aliexpress.com/_EHeLzDd
https://a.aliexpress.com/_Ex20EP5Visszanéztem reviewban és alkalmanként mások is panaszkodnak rá, mintha szórna a méretezés. Van akinek viszont teljesen ok.
Ezt máskor nem tapasztaltam
Mintha az egyes kontinensekre/piacokra szánt készülékek háza nem azonos méretű lenne[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Kijelző védelemre mit használtok?
Rendeltem rá üvegfóliát és full cover tokot isy de egyik sem passzol rá rendesen.Elődje 3db Xiaomi volt, azokon számos alkalommal tesztelték a gravitációt, cseréltem mindegyiken többször üvegfóliát de nem volt bajuk a sík kijelző miatt.
-
Nashville
tag
Nem lehet, hogy összeakadt valami a telódon? Pl. Gcam vagy valamilyen más kamera app? Amikor elkezdődött az esetem a Honor 90-el, akkor a Messenger hanghívást őrjítette meg (használhatatlanul szaggatott, eltűnő hangok az éterben) a sok hívásrögzítő app próbálkozásom, míg végül kiderült, hogy esélytelen a C430 miatt.
Jött egy Hard reset és minden helyreállt.
A Nexus 5 Google referencia telómon 1 évig volt őrült random akksimerülés probléma, amikor valaki felfedezte, hogy a Skype (őskor) miatt ragad be az ún. qcamera demon. A Skypeot eltávolítottam és soha többé nem jött a démon.
Ja és a Google sohasem lépett az ügyben és ráadásul nem minden Nexus 5 volt érintett.Szóval, próbálj meg visszagondolni hátha találsz valami gyanúsat.
[ Szerkesztve ]
-
Uher
aktív tag
Nalam neha a kamera app nem talalja onmagat, lassu. Elotte a honor 50 is hasonlokat tudott produkalni.
-
Nashville
tag
válasz
Merseyside #612 üzenetére
Redmi Note 10-et váltana nála. Tegnap a Redmin egyszerű jogosultságokat sem tudtam az egyik appnak megadni (4-et kért) hiába bekapcsoltam a hozzáférést, nem észlelte. A Honor 90-en ugyanannál az appnál 2! jogosultságkérés volt, megadtam és működött tökéletesen. Remélem a többi dolog is ilyen olajozottan fog nála is működni, mint nálam a Honor 200 Pro-n.
Már nem is bánom, hogy nem tudtam eladni 110-ért sem. Nem tudják mit veszítettek akik csak gondolkodtak rajta vagy 90-ért kérték a csak kipróbált telót, így legalább marad a családban.
Köszi a visszajelzést! 😉 -
ttamas
tag
válasz
Merseyside #612 üzenetére
+1
-
Nashville
tag
Na, csak úgy alakul végül, hogy a családban nem szeretnék, ha elpazarolnám ezt a telót, hiszen nagyon jó paraméterekkel rendelkezik. Most akartam a Hardveraprón meghirdetni (12/512), de nem szívesen adnám oda 100 ezer alatt, akkor inkább családban maradjon.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki már régebb óta használja tapasztalt - e olyan anomáliát, ami miatt nem szereti ezt a telót vagy ebben az árkategóriában most is úgy érzi, hogy jó vétel volt?
Édesanyámé lenne, 72 éves szeret fotózni is, de reális elvárásai vannak nem tükörreflexes minőséget vár el. Inkább a mindennapi használatra gondolok kinek, hogy vált be? -
Zola007
veterán
hello
nemrég vettem egy 90-est, alap 7.1 van rajta, jelenleg nincs problémám a készülékkel.
Feldobta a 8.0 frissítést, biztonsági miatt felraknám, de olvasgattam hogy egyeseknél okozott gondokat.
Háttérkép nem érint, de hívásrögzítés megoldott azóta?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zozika2
tag
Még egy kérdés, az akksinál nincs valami normális statisztika? Ha mondjuk tegnap töltöttem a telefont akkor semmit nem tudok belőle. Csak a mai napra ír ki mindent, azt se tudom tegnap mikor töltöttem.
-
fischi
tag
Amúgy megéri a gcam.alkalmazás ezen a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb számozott Honor készülék érkezett Európába. A márka függetlenedése óta ez a legjobb ajánlat a szériában, de azért nem tökéletes.
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lightyear - befektetési app
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest