- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
csabám
addikt
Parancsolj. De szinte bármelyik costum kernel jó rootolásra. . .
-
DjBlero
őstag
huha na azon bármi lehetet de szerintem ke2 volt májusba az volt meg ke1
várjuk meg mit javasol Gizmo94
nekem a legelsök között tmobilos a telom ,és elvan mentve a gépemen a gyári t s rom is,ép ilyen esetekért,meg hogy visza tudjam csinálni gyárira a telot jig segitségével
-
Gizmo94
veterán
Ez már megszokta szegény...
Nahh, tehát, rebootolsz a cwm-ből, majd: : a legdrasztikusabb söprés:
wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced menüpont, wipe dalvik cache
Ezután felraksz odinnal egy 3 fájlos gyári romot, elvileg efs helyre kell,hogy jöjjön.
Ha nem: akkor visszamásolod a full gyári romra a mentett efs mappádat.
Ha ez sem segít, akkor megpróbálod nem a mappát, csak a mappa tartalmát visszamásolni.
Ha ez sem segít, akkor nagy szar van, innentől már nem tudom mi a helyes megoldás, maximum imádkozni lehet, vagy szervíz... :Smivan80: megúszta, már nem újdonság neki.. éppen kivettem a tokból, mert koszos volt a pereménél, törölgettem és így sikerült lepuffantani.
de nincs baja, stapabíró egy szerkezet, pedig parkettára esett.
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
Több eredeti gyári romja is van, attól függ mikor vetted, mindig adnak ki újabbakat.
Vannak szolgáltatófüggőek, Telenoros, T-s, és van gyári független is, ízlés szerint..Letölteni a gyári romokat a samfirmware.com -ról tudod.
-
R2D20208
addikt
Az efs mentésedet tedd át belső sd-re. Ne külsőre. De mivel nincs imeid egyáltalán, előbb root explorerrel a mostani(meg fogod találni a gyökérkönyvtárba) helyezd át elérhető helyre. És utánna huzd át a pc- n lévődet, majd restart. Ha ok, szerencséd van. Sosem volt még ilyen dolgom. Vagy olvass utánna, de én igy csinálnám.Olvass -
R2D20208
addikt
EFS mentésed hogyhogy nem segitett rajta? Van egyálltalán olyanod ?
PC- den ! Emlékszel kb 30 hsz- el ezelőtt erre ? "Olvasd el a szenvedésemet, kb 10 hsz- el ezelőtt linkeltem Csabámnak. Nem vagyok profi, de sok rommal és romolással volt dolgom. De megszenvedtem vele. Bootloap, elment a recovery stb...Szoval, ha egy picit rutinos vagy, és van egy kis tapasztalatod, akkor állj neki. (van akinek egyből felment, voltak akik megszenvedtek) Döntsd el. Itt van a topickja és a szenvedésem..(#27300) itt linkeltem." Irta R2D20208 Basszus....
-
R2D20208
addikt
Olvasd el a szenvedésemet, kb 10 hsz- el ezelőtt linkeltem Csabámnak. Nem vagyok profi, de sok rommal és romolással volt dolgom. De megszenvedtem vele. Bootloap, elment a recovery stb...Szoval, ha egy picit rutinos vagy, és van egy kis tapasztalatod, akkor állj neki. (van akinek egyből felment, voltak akik megszenvedtek) Döntsd el.
Itt van a topickja és a szenvedésem..(#27300) itt linkeltem.
-
Sógi
addikt
A historyban, ha egyesével megnézed pl. egy 8 órás időintervallumban az alkalmazásokat, akkor ott van egy grafikon, h cpu használat az eltelt idő alatt és ott látszik...Ok, h át kell nézni, de vmit vmiért
(#16315) Gizmo94: Mekkora arc vagy ember
De sztem GS1 felhasználok között én egy átlag alattinak számíthatok valszleg
De most is csak uazt tudom mondani, ez a teló bírja, ennyi -
ERPY
őstag
-
ERPY
őstag
Mire tetted fel? Info semmi. Gondolom 1.20-ra. Kiírtam tegnap, hogy nem jók hozzá az eddigi témák, hacsak te nem módosítod az új verzióban lévőket.
Nyomd hosszan a kikapcs gombot, míg ki nem kapcsol, majd lépj be recovery-be, és tedd vissza a romot. Nem kell semmit sem resetelni, akkor marad mindened és befog indulni a rendszer. -
-
banpity
tag
-
Sógi
addikt
Igen, recoveryből kell feltenni, elég egyszerű, én úgy tettem fel, h szűz gyári KG1 fel re-partitionnal, aztán arra dobtam rá, ez a legbiztosabb...De tulképpen mehet rá bármire mivel ez egy no wipe rom..
(#11433) Nordik: Az is jó, nekem is úgy ment fel először, aztán inkább csináltam egy re-partitiont, mert még 2 hónap alatt egyszer sem tettem meg
-
M.A.Z.
aktív tag
Üzenetek -> opciók gomb (home-tól balra) -> beállítások -> szöveges üzenet beállításai -> szövegbeviteli üzemmód -> automatikus
(#4437) Xaels / coolmpi (#4407) : SD vagy belső tár gyökerébe "media" nevű mappa, azon belül olyan almappák, amiket írtál, és azokba mehetnek akár mp3-k is.
Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest