Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
LBandi #30862 üzenetére
Google Earth 2.0.2 Nálam remekül teszi a dolgát
-
Sógi
addikt
válasz
LBandi #10568 üzenetére
Ennél többet nem tudok segíteni, de reméljük jön vki aki foglalkozott már ilyennel bővebben és nagy fényképész...
(#10569) HardRic: Kösz, holnap rálesek pár launcherre, bár még mindig szeretem az spb-t, csak az alkalmazásoknál nem lehet testre szabni...
Tényleg: lehet egy telepített appot gyorsan keresni a telefonban? Már van egy rakás mappám, de egy csomó minden nincs kitéve és inkább használnék keresőt... -
pestibenji
senior tag
Ebben az a vicces, hogy most kérdeztem le az aktuális egyenlegemet és még mindig 504 mb-ot ír... (Y) Köszönöm T-mobile!
Egészpontosan: "Az ön aktuális adatforgalmi egyenlege 2011.6.30 időpontban 517090 kbyte leforgalmazott adat." - Ezt mire véljem? hülye a rendszer és azt hiszi 30-a van, vagy azt írja, hogy harmincadikáig ennyit forgalmaztam le? De az meg kit érdekel? Nem ezt kérdeztem elvileg az sms elküldésekor..
-
ToM2oo4
tag
Nem akarok én sem sokat vitázni a dolgon, de nekem az említett alkalmazások közül egyik sem használja a processzort, amikor a háttérben van. Egy külsős task manager programmal nézve a programok státusza inaktív, így nem is fognak semmit sem fogyasztani. Ellenben, még ha minimális mértékben is, de pont, hogy a task killer fog neked többlet fogyasztást produkálni azzal, hogy periodikusan lefut.
Na de tényleg, ennek a vitának legyen itt vége, mielőtt megint egy olyan vitánál lyukadunk ki, mint az SAMOLED+ színhelyessége. Mindenkinek szíve joga, hogy kilövöldözgesse a szerinte haszontalannak ítélt folyamatokat.
-
muveszur
addikt
Ugyanaz igaz a folyamatok kilővésére is...nem fogod tudni jobban használni a taskmanager alkalmazást, mint maga a rendszer, ami veled (velünk) ellentétben, minden folyamatról tudja, hogy mi az, és miért van rá szüksége...
Nem mellesleg nekem gyári feladatkezelőre bízva se merül éjszakánként jobban, mint a tiéd.
-
ToM2oo4
tag
Üdv!
Arra tudsz választ adni, hogy miért zavar, ha fut pár alkalmazás a háttérben, miután "bezártad"? (Azért idézőjeles, mert a programok nagy hányadát nem lehet alapesetben bezárni, csak elrejteni.) Az, hogy az utolsó pár használt alkalmazás benne marad a memóriában, nem jelent többletfogyasztást, ugyanis inaktívak. Ellenben, ha ismét használni akarod őket, akkor jóval gyorsabban fognak "elindulni" (előjönni a háttérből), mint ha újra be kellene őket tölteni. Viszont, ha olyan, hibásan megírt alkalmazásokat használsz, amik a háttérben is használják a CPU-t, akkor szintén nem a task manager/killer a megoldás, hanem olyan programok használata, amelyek normálisan vannak elkészítve. Egyébként pedig egy SGS II esetén nem fogsz sűrűn olyat tapasztalni, hogy a rendszer automatikusan kilövi a háttérben futó alkalmazásokat erőforrás hiányában, de gondolom ennek az okait nem kell ecsetelnem.
-
muveszur
addikt
Andoid 2.2-től a Taskmanagerekkel való alkalmazások kifejezetten káros, használatuk a legkevésbbé sem ajánlott!
A telefon nagyon jól bánik a RAM-mal...(hasonlóan a windowsos super fletchinghez, ha jól emlékszem). Tehát a gyakran használt, illetve rendszeralkalmazásokat előre betölti a memóriába, és ha kell még több RAM, akkor majd a rendszer megoldja.Ha pedig erőszakosan berázogatjátok az alkalmazásokat, illetve beállítjátok, hogy zárja mindig automatikusan, akkor "macska-egér" harc lesz, Taskkiller bezárja, android elindítja, bezárja, elindít...és drasztikusan el kezd merülni az akku...
-
Chapell
aktív tag
Nem ennyire egyszerű a kérdés. Bluetooth stereo fejhallgatóról van szó, ráadásul Sennheiserről, ami nem olcsó mulatság. A Desire-ömet pont azért akartam lecserélni, mert azzal is szarul szólt (pontosabban recsegnek a magasak). Vezetékesen tökéletes. És nem a fejhallgató a szar, hanem a telefonok bluetooth chipjei, illetve az Android bluetooth stack. Ebből a Sennheiserből 2 félével próbáltam, két típusú Nokiával is, úgyhogy szinte ki lehet jelenteni, hogy BT fejhallgatókkal általában szarul szó, élvezhetetlen. Létezik olyan telefon, amivel tökéletes, ráadásul az is HTC és Androidos
Szóval nem a fejhallgatóval van a hiba, hanem a telefonnal.
Mivel a HTC Sense kenterbe veri a Samsung TW-jét, és ráadásul a Samsung Bluetoothja is ugyanúgy szar, mint az előző telefonomé, ezért nem találom értelmét annak, hogy megtartsam
Nyilván nem zenehallgatásra vettem a telefont, de nem ártana, ha nem lenne hibás az a funkciója. Vagy ha neked nem működne a fényképező, a zenelejátszó, a net, csak a telefon része, akkor megelégednél azzal, hogy veszel egy fényképezőt, egy zenelejátszót és egy tabletet hozzá, mert ez mégiscsak egy telefon? ;D
-
Fortunei
csendes tag
Az enyém tegnap lefagyott, de nem hiszem , hogy a melegedés miatt. Felraktam egy új alkalmazást, szerintem attól hülyült meg egy kicsit, újraindítás után oké volt.
Most viszont ledöbbentem: éjfélkor kezdtem tölteni, fullon volt reggel, ezért nem is hoztam magammal töltőt. Idáig kb. 20 percet használtam és 50 %-ra esett ! Energiatakarékos mód beállítva. Azt monja, hogy kijelző 59 %-ot eszik. Na, mire ezt leírtam, már csak 48 % ... Szerintem ez nem normális, mi lehet az oka ?
-
Fortunei
csendes tag
Nekem is kb. ennyi idő alatt töltötte tegnap sikítós állapotról (7%) 100%-ra.
Erőteljes melegedést tapasztaltam én is, bár tény, hogy gyakorlatilag folyamatosan ültem rajta.Wifizés nálam fűti, szinte azonnal, konkrétan a tel. bal felső sarkánál (szemből nézve), ill. a kijelző felső egyharmadát is felmelegíti . Töltésnél is meleg . Képernyőhasználat azonnal melegíti . Egyik esetben sem "éget", de azért jó meleg.
-
mivan80
aktív tag
Hát ez a melegedés azért aggasztó...
Szerintem sanszos, hogy a kijelző sárgulásához is lehet némi köze... Nem hiszem, hogy bármelyik kijelzőnek jót tenne ha hátulról rendszeresen fűtik...
Annó HTC Desire-ek első szériája volt hajlamos az erős melegedésre (nem sütött de kellemetlenül meleg volt), és ha már kellően meleg volt, újra is indult... Ott is az erősebb proci használat, GPS használat hozta elő (nálam a 3 betűs navigáció), és végül garanciában cserélték a készülékek alaplapját.
-
Pete55555
addikt
Tudtommal akkuknál a töltés hossza attól függ, hány mA-el töltöd. Értelemszerűen minél több a mA annál gyorsabb, viszont annál jobban melegszik (meg nem is tesz nagyon jót az akkunak a gyorsabb töltés). Gondolom SGS2 nem engedi, csak kissebb értékkel tölteni az akkut, mert különben leolvadna róla a hátlap (túloztam). Én erre tudok gondolni, persze ez csak akkor állja meg a helyét, ha minden SGS2 ilyen lassan tölt.
Jut eszembe, az alsó dudorba mi van? Rezgő motor??
-
M.A.Z.
aktív tag
A kijelzőt még nem is néztem...
Kellemesen fűt az is, minimum fényerőn.
Most telóval netezek wifin, ide is róla írok, nekem az egész hátulja meleg,
kivéve az alsó dudor...
Ja és sokáig tölt nekem is (sajàt töltővel)muveszur: viszont én aznap frissítettem, mikor megjött a készülék (26-a) (csak az lemaradt koran van)
-
muveszur
addikt
Gondolom azért, mert vagy nincs beállítva az automatikus frissítés, vagy pedig 3 órára van állítva...
A Market tele van jobbnál jobb alkalmazásokkal: Market "weather"
Személy szerint a Beatifull widgetet és a Fancy widgetet tudom ajánlani... -
muveszur
addikt
Nem tűnik biztatónak a hiba
Az áthúzott kör azt jelenti, hogy nincs hálózat...
Gyári szoftver van rajta? Ha nagyon sűrűn fordul elő, akkor lehet nem ártana szervízben megnézetni...Drbonci:Androidnál nem fogod megúszni a próbálgatást, senki se fogja megmondani, hogy mit használj, mert rengeteg program van mindenre.
Itt találsz rengeteg zseblámpa programotÉn az elsőt ajánlanám neked. -
muveszur
addikt
Szia!
Exportálnod kell a telefon névjegyzékét vcf formátumban. A beépített névjegyzék alkalmazás képes erre, ha jól gondolom, Névjegyek mentése sd kártyára, vagy ilyesmi a neve. Ezután a telefon lementi az összes névjegyet a kívánt helyre .vcf formátumban.
Számítógépen belépsz a Gmail címtárába, További műveletek--->Importálás, és betallózod a vcf fájlt. Ezután kész is lesz a Gmailes névjegyzéked.
Ajánlanám ezután, hogy állítsd be a telefonon a névjegyzékben, hogy csak Gmail-es névjegyeket mutassa, így nem lesz többé kavarodás.
Látom már nem aktuális, azért másnak jó lesz.
kopasz79:
hogy tudom előcsalni a SIM-en lévő telefonszámokat?
A SIM névjegyzékéhez megjelenítéséhez nem kell importálni őket!
Névjegyzék--->Egyéb--->Megjelenítési beállítások--->SIM névjegyek--->Összes névjegy pipa -
moco22
aktív tag
mivel a szolgáltatónál most jelenik meg, ezért senki sem tudja, csak ha megkaptátok és kipróbáljátok.
amúgy ennél kicsit másképp megy a download előcsalogatása.
hangerő le+középső+bekapcs gomb, nyomvatartani és ha feljön egy új képernyő, akkor kell a hangerő fel gombot benyomni és akkor lesz download módban. -
jajistenem
csendes tag
Azért az is durva, hogy egy prémium kategóriás készülék ennyire fogy.. Tény, fogy... Tényleg jó, de drága
Vajon aki megvásárolja miből csip el? Pl. inkább eszem hetente 2kg hússal kevesebbet, de akkor is megveszem
) Én még kivárok, de nekem is ez lesz a következő gépem.
-
Kicsit közelebbi infóra gondoltam, pl bír-e a ppt-s animációkkal/beépített videókkal, mennyire megbízható, ha belenyúlkál vele az ember a doksiba és ilyenek. Sebaj, jön a teló, és élesben kipróbálom
. A gyártó amúgy csak ppt-t ír, pptx-et (office 2010-es formátum, jobb szeretem) nem.
Már csak egy ilyen akksit+egy passzoló víz+ütésálló tokot kell beszereznem és kész a felszerelés
-
fairi
őstag
nem teljesen igaz!
iphone 4 16 gb független beszerezhető már 167k-tól gyártói garival
a galaxy s2 se ennél sokkal olcsóbb kezdetben,sőt samsung hivatalos garival bőven lesz ennyi!Kész ciki lenne, ha nem verné el iphone4-et!
Igazi ellenfele Iphone 5 lesz. -
ERPY
őstag
Most őszintén, ha a kezedbe kapnál egy ilyen készüléket, amiről írnod kellene és főleg még sztárolod is mert valóban egy ütős masina, akkor szerencsétlen 3 képet készítenél róla kikapcsolt állapotban? Ugyanmár.
Ez sztem egy cikk amolyan semmiről sem szóló, innen-onnan összeszedett infók alapján. -
-
joey04
titán
Amire nekem kell, ahhoz nem kell 2 mag, elvileg. Gyakorlatilag nincs jól optinalizálva a rendszer, így kéne. De a SE igen jó munkát végzett, és a felület is jobban tetszik.
Inarus: ebbe bele sem kötök mert nekem amoled samoled mindegy. Samoled+ jó lehet, de csak ha samuhoz képest tekernek egy kicsit (nagyot) rajta.
-
CHIPman
nagyúr
És én nem ezt írtam?
cqr: Úgy volt, hogy sgs-en is ext lesz a 2.3-tól, aztán mégse így lett, de reméljük a legjobbakat.
A 3D nyert 20%-ot a 10FPS növeléssel biztosan, de valóban mindenhol megvan a max fps.
Nem ide illik, de én azon csodálkozom, hogy az Xperia Playbe Adreno került.
legiaap: Azok az üres widgetek is elég gázak. -
Oppenheimer
nagyúr
Fehér képnél kb 2x annyit fogyaszt az amoled, mint az lcd, tök mind1 hogy annak az amolednek milyen marketing bullshit neve van. Ezt egy független, kijelzőtechnológiákkal foglalkozó oldal mérte meg, most linket nem tudok adni, de a mobilarénának már egy csomó topikjába be lett linkelve. Ha megkéritek joey20-t, biztos belinkeli. A színekről meg annyit, hogy nézd meg élőbe és utána nyilatkozz. Én minden nap samoledes telefont használok és láttam a sensationt élőben, úgyhogy tusom miről beszélek. Nagyon is szépek a színei.
A sense és a tw között meg 1 nagyságrendnyi különbség van minden tekintetben.
És a Samut ismerve biztos lesz az sgs2nek még 1-2 nem ismert súlyos betegsége, mint ahogy az elődjének is van. pl: gps, rfs file system, stb... -
sztrogoff19
tag
Én és a malmom is bízunk benne
Brutális árak vannak Magyarországon
Valahol olvastam, hogy nálunk az iPad2 több mint 700 dollár, ha jól emlékszem 736, kint az USA-ban olyan 546 $.
Biztos azért, mert nálunk sokkal jobban keresnek az emberek, mint az Egyesült Államokban.
De mondhatnám azt is, hogy a rendelkezésemre álló infók szerint pl. Angliában ha kötsz egy előfizetést egy mobilszolgáltatónál, akkor hozzád vágják a telefont. Nem az, hogy még több mint egy havi átlagkeresetnek megfelelő összeget is legombolnak rólad, vagy inkább többet
Arról nem is beszélve, hogy szintén Angliában egy - átszámítva - 7.000,-Ft körüli összegű előfizetésnél több száz percet beszélhetsz, kurv@ sok SMS-t küldhetsz és ebben az összegben még korlátlan mobilnet is. Ezt valamelyik fórumon (talán pont itt olvastam egy külföldre szakadt hazánkfia tollából).
-
CHIPman
nagyúr
Tudom, hogy a debütálási árhoz kéne hasonlítani, viszont én most nem így tettem. Az a baj, hogy a Samsung erősen túllőtt az összes gyártón a sgs1-gyel, és az ára is nagyon gyorsan leesett 100k körülre, és most ki akar adni egy minimálisan többet tudó mobilt a jelenlegi árnál minimum 50k-val drágábban.
Másrészt meg az 1GB RAM-mal sem sokat érsz, nekem sosem fogyott még el a felhasználható 339MB.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest