Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike
üzenetére
Mindannyiótoknak nagyon köszönöm!
Igazából az a gondom, hogy az alábbi helyeken mind találtam ellátmányt:
Radaron a vörös erdő felőli bázisnál, az áttört kerítésnél, és a katonai raktárak felőli átjárónál.
A katonai raktáraknál a nagy bázis bejáratával majdnem szemben, és továbbhaladva a bár felé a vérszívók falujánál a domb túloldalán (habár az már nem igazán az út mellett van).
Bárnál az északi helyőrségnél ahol tesót megkéselték, és vele szemben az út másik oldalán. Az általatok jelzett helyen két keresztnév is, valamint elhagyva a déli helyőrséget jobbra a mutáns védelmi árok mindkét oldalán. Ami igazán zavart, hogy a feladat szerint még mindig "Beszélj Valerával", és nem is ír ki mást részletesebben. A beszélgetések előzményeiben is csak a Semperfivel váltott mondataim láthatóak, ezért már azt hittem, hogy le sem generálódott a script, vagyis minden amit találtam, normàl rejtekhely.
De ezennel le akadok a témáról, mielőtt még valaki azt gondolná, hogy ez nem egy jó mód! Csakis ajánlani tudom, és a Freeplay eddig legalább annyira élvezetes, mint maga a fő történet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield