Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Papa Joe tag Sziasztok! Sikeresen kijutottunk a városból a játék végén, de nagyon nehezemre akart elindulni. Amikor visszaértem Pripyat-ba kb egy szál alsógatyába, feldob három feladatot: Csatlakozzak a spanomhoz az iskolában, szerezzem meg az iratokat Pöröly asztaláról, és akár fel is számolhatom Pöröly teljes csapatát. A kérésem csak az lenne, hogy hol a náthásban van Pöröly az embereivel együtt? Tudtommal az erőműben tanyáznak. Már átnéztem az alagutaktól a szőlőindák tetejéig mindent, de ezt az arcot még a Prométheusz környékén sem találtam. Ami egyébként is furcsa lenne ugye, hiszen elvileg egy brancs a három Monolith vezér, és az egyiktől léptem le, de az itteniek még mindig szövetségesként kezelnek... Hmmm, valahogy vissza lehet jutni hozzá az erőműbe? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield