- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
Sziasztok!
Sikeresen kijutottunk a városból a játék végén, de nagyon nehezemre akart elindulni. Amikor visszaértem Pripyat-ba kb egy szál alsógatyába, feldob három feladatot: Csatlakozzak a spanomhoz az iskolában, szerezzem meg az iratokat Pöröly asztaláról, és akár fel is számolhatom Pöröly teljes csapatát. A kérésem csak az lenne, hogy hol a náthásban van Pöröly az embereivel együtt? Tudtommal az erőműben tanyáznak. Már átnéztem az alagutaktól a szőlőindák tetejéig mindent, de ezt az arcot még a Prométheusz környékén sem találtam. Ami egyébként is furcsa lenne ugye, hiszen elvileg egy brancs a három Monolith vezér, és az egyiktől léptem le, de az itteniek még mindig szövetségesként kezelnek... Hmmm, valahogy vissza lehet jutni hozzá az erőműbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest